Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '19

 
Kategori
Astroloji
 

10-16 Haziran 2019 Haftalık Burç

10 - 16 Haziran 2019 Haftalık Burç Astroloji: 11, 12, 13 Haziran Plütonik Tehlike! 
 
11, 12, 13, Haziranda Akrep burcunu sembolize eden Plütonun katsayısı -2 ve -3 seviyelerine düşeceğinden bu günlerde her türlü şiddet, deprem, cinayet, terör, toplu ölümler, doğal afetler, patlamalar, nükleer denemeler, ölümlü kazalar, savaş olasılığı artabilir. 10 Haziran haftasında her konuda temkinli olmak gerekebilir. Şu an bir Kara Deliğe doğru sürükleniyoruz. Temmuz ayında da tam Kara Deliğin yada Fırtınanın ortasına düşebiliriz. Allah hepimizi kötü insanlardan korusun ! (Haziran 2019 burç) (haftalık burç)
 
11, 12, 13 Haziranda Akrep burçlarının katsayısı düşeceğinden Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanların kendi katsayıları ile orantılı olarak her zamankinden biraz daha katı, ketum, kıskanç, ölümcül olmaları olasıdır. Hafta boyu ve bilhassa 11, 12, 13 Haziranda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova burçları Plüton ve sembolize ettiklerinden son derece olumsuz etkiler alabilirler. Natal Marsı Başak, Balık olanlar ise Plüton Transitinden son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Balık olan Işid, İran, PYD, DHKPC gibi ülke ve gruplar düşük katsayılı Tr Plütondan olumlu etkiler alıp bu olumlu etkiyi başkalarını yok etmek için kullanabilirler. Plütondan en çok olumsuz etki alanlar Koç ve Terazi burçlarıdır. (haftalık astroloji) (Haziran astroloji)
 
11, 12, 13 Haziranda Koç burcu NATO Plüton Transiti ve sembolize ettiği ülkeler yüzünden dağılmanın eşiğine gelebilir. Örneğin NATO Akrep burcu Türkiye yada Filistin yüzünden yada Natal Marsı Balık olan Işid, İran, PYD yüzünden veya Kanada Başbakanı Justin Trudeau yüzünden dağılmanın, bozulmanın ve bir değişimin eşiğine gelebilir. (2019 Haziran burç)
 
11, 12, 13 Haziranda Natal Güneşi Koç Natal Marsı Balık olan Işid ve İran Tr Plütondan son derece olumsuz etki alırken bir yandan da Natal Marsı Balık olduğundan son derece olumlu etkiler alıp hem kendilerini hem de başkalarını olumsuz etkileyebilirler. Örneğin Işid ve/veya İran nükleer çalışmalarını hızlandırabilir hatta nükleer denemeler yapabilir. Özellikle İran ve/veya Işid'in Suriye'yi, Suudi Arabistanı, İsrail'i, Irak'ı, Amerika'yı, Türkiye'yi, Rusya'yı, NATO'yu, TSK'yı olumsuz yönde etkilemesi olasıdır. 11, 12, 13 Haziranda terör örgütü PYD'nin güçlenmesi söz konusu olabilir. Plütondan olumsuz etki alanların Plütonu sembolize eden yada Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Aşağıdaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir. 
 
10 Haziran (-1), 11 Haziran (-2), 12 Haziran (-3), 13 Haziran (-2), 14, 15, 16 Haziran (-1)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu
 
10 Haziran (-1), 11 Haziran (-2), 12 Haziran (-3), 13 Haziran (-2), 14, 15, 16 Haziran (-1)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
10 Haziran (-1), 11 Haziran (-2), 12 Haziran (-3), 13 Haziran (-2), 14, 15, 16 Haziran (-1)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Ermenistan, Kanada, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde 
 
11, 12, 13 Haziranda Türkiye NATO'Nun korkulu rüyası haline gelebilir ama bu arada Boğa burcu TSK da PYD saldırılarından son derece olumsuz etkiler alabilir. 11, 12, 13 Haziranda Euro güçlenebilir. Dolar ve/veya Bitcoin'de bir dalgalanma, ani bir artış ve sonrası bir düşüş olabilir. 11, 12, 13 Haziranda Türkiye'nin Ermenistan'a, Suriye Başkanı Esad'a, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis'a, Yunanistan Başbakanı Çipras'a, Işid, İran ve PYD saldırılarına çok dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tabloda Natal Marsı Başak, Balık olanların Tr Plütondan aldıkları olumlu etki ile güçlenmeleri beklenebilir. Yukardaki tabloda Plüton ile içsel çatışma yaşayanlar Plütondan aldıkları olumsuz etkiyi başkalarına yansıtabilirler. Örneğin Işid, İran, Ermenistan, vs.
 
11, 12, 13 Haziranda Suriye Başkanı Esad Natal Marsı Akrep olduğundan düşük katsayılı Tr Plütondan son derece olumlu etkiler alıp kendi ülkesine ve başka ülkelere karşı çok yıkıcı ve ölümcül olabilir. Örneğin Suriye Başkanı Esad kendi ülkesi Suriye'yi kimyasal gaz ile bombalayabilir. Suriye'de yaşayan halk risk içinde !
 
11, 12, 13 Haziranda İkizler burcu Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu Tr Plütondan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Yükselen burcu Yengeç olan Ekrem İmamoğlu'nun Tr Plüton 7.evinde olup Terazi burcu olan 4.evi ile Koç burcu olan 10.evini son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Ekrem İmamoğlu'nun 7.evinden kaynaklı yani evlilik, ortaklık, her türlü ikili ilişkilerinden kaynaklı olumsuz değişimler hem ailesini, güvenliğini hem de kariyerini son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Akrep olan ve rakibi olan Binali Yıldırım'dan 7.evi bazında olumsuz etkiler alabilir ve bu durum kariyerini olumsuz yönde etkileyebilir. Ekrem İmamoğlu'nun 11, 12, 13 Haziranda Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlara ve Natal Marsı Başak, Balık olanlara çok dikkat etmesi gerekebilir. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu 18 Kasım 1974 doğumlu olup Natal Güneş ve Marsı Akrep olduğundan tam bir Akrep burcudur ve Plütonu sembolize etmektedir. 11, 12, 13 Haziranda Dilek İmamoğlu'Nun katsayısı düşeceğinden belki eşine karşı istemeden de olsa biraz katılaşabilir. Genel anlamda 7.evdeki düşük katsayıdaki Tr Plüton bir evliliğin, ortaklığın bitişi anlamındadır. 11, 12, 13 Haziranda Ekrem İmamoğlu'nun Natal Marsı Başak olan Devlet Bahçeli'ye ve Natal Marsı Akrep olan MHP'ye kariyeri açısından çok dikkat etmesi gerekebilir. (2019 haftalık burç) (Haziran 2019)
 
11, 12, 13 Haziranda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yolculuklarında ölümcül kazalar ve olumsuz hava koşulları artabilir. Astro Carto Grafide Tr Plütondan çift yönde olumsuz etki alan Koç burcunu sembolize eden Tr Mars ve Terazi burcunu sembolize eden Tr Venüsün geçtiği bölgelerde olumsuz hava koşulları, depremler, ölümcül kazalar, saldırılar, patlamlar, yangınlar, heyelan, göçük, volkanik aktiviteler olabilir.
 
12 Haziran Astro Carto Grafide Tr Mars ve Venüsün geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Gebze, Bursa, Düzce, Bolu, Sakarya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Beyşehir, Antalya, Alanya, Isparta, Akdeniz açıkları, Kıbrıs), Mısır, Sudan, İran, Suudi Arabistan, Yemen, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Kazakistan, Çin, Endonezya, Filipinler, Tayvan, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Venezuella, Bolivya, Arjantin, Brezilya, Cezayir, Libya, Fransa, Almanya, İtalya, Avusturya, Danimarka, Norveç, Polonya, Arnavutluk, Yunanistan, Ukrayna, Rusya, Finlandiya
 
12 Haziranda Tr Plütona -2 katsayısındaki Mars Transiti de eşlik edecek olup 12 Haziran 2019 toplam -11 katsayısı ile haftanın en yoğun günü sayılmaktadır. 12 Haziranda Tr Mars yüzünden Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanların da katsayısı -2 birim düşebilir ve her zamankinden daha öfkeli ve asabi olabilirler. 
 
12 Haziranda Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar Tr Mars ve sembolize ettiklerinden son derece olumsuz etkiler alabilirler.
 
10, 11 Haziran (-1), 12 Haziran (-2), 13, 14, 15, 16 Hazian (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Irak, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Suriye, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Tunus / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce
 
Yukardaki tabloda Marsdan olumsuz etki alanların Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Koç burcu Selahattin Demirtaş ve Abdullah Öcalan'ın 12 Haziranda katsayısı düşebilir ve keyfi kaçabilir. Natal Marsı Koç olan Muharrem İnce ise öfkeli hareketler sergileyebilir. 12 Haziranda Koç burcu İran'ın içi karışabilir. İran hem kendini hem de başka ülkeleri örneğin Suriye'Yi, Türkiye'yi, Irak'ı olumsuz yönde etkileyebilir. Koç burcu NATO'nun içinde tartışmalar ve kavgalar olabilir. NATO'nun içindeki tartışmalara Işid, İran, Irak, Filistin, Türkiye gibi konular yol açabilir. 
 
Hafta boyu ama bilhassa 12 Haziranda Tr Marsdan olumsuz etki alan Ay, Mars, Venüs, Merkür, Plüton, Satürn ve Neptün çizgilerinin geçtiği bölgelerde saldırılar, şiddet olayları, patlamalar, yangınlar, zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 
 
12 Haziran Astro Carto Grafide Ay, Mars, Venüs, Merkür, Plüton, Satürn ve Neptün çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Sakarya, Düzce, Bolu, Eskişehir, Beyşehir, Antalya, Alanya, Konya, Ankara, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Ankara, Mersin, Yozgat, Çorum, Sinop, Bafra, Amasya, Kayseri, Adana, Ordu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa), Suriye, Lübnan, İsrail, Filistin, Ürdün, Mısır, Sudan, Suudi Arabistan, Yemen, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Tayvan, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Arjantin, Cezayir, Libya, İspanya, Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Danimarka, Norveç, İsveç, İsviçre, Belçika, Polonya, Ukrayna, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Yunanistan, Ege açıkları, Rusya, Finlandiya 
 
Kişisel olarak Tr Mars hangi evinizdeyse bilhassa 12 Haziranda öfke, kavga, tartışma ve şiddet olayları olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.
 
Hafta boyu bilhassa 11, 12 Haziranda Satürn Transiti -2 katsayısında olup Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burçlarının katsayısı -2 birim düşeceğinden istemeden de olsa her zamankinden biraz daha kuşkucu, bunalımlı, soğuk, karamsar olabilirler. 11, 12 Haziranda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçları Tr Satürnden olumsuz etki alırken Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık burçları ise Tr Satürnden olumlu etkiler alabilirler. 
 
10 Haziran (-1), 11, 12 Haziran (-2), 13, 14, 15, 16 Haziran (-1)
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin 
 
10 Haziran (-1), 11, 12 Haziran (-2), 13, 14, 15, 16 Haziran (-1)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
10 Haziran (-1), 11, 12 Haziran (-2), 13, 14, 15, 16 Haziran (-1)
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Satürn düşük katsayıdayken engel ve yasakları, bunalımları, kısıtlama ve gecikmeleri sembolize etmektedir. Yukardaki tabloda Satürnden olumsuz etki alanların Satürnü sembolize eden şeylere ve Satürnden olumlu etki alanlara dikkat etmeleri gerekebilir. Satürn aynı zaman da otorite sahiplerini, iş adamlarını, savcı ve hakimleri, Başkan ve Başbakanları, hayatımızda bize emir veren kişileri sembolize etmektedir. 
 
11, 12 Haziranda herkes olumsuz etki alırken Natal Marsı Akrep olan Binali Yıldırım Tr Satürnden yani Başkan ve Başbakan konumundaki kişilerden, iş adamlarından, hakim ve savcı gibi yargı mensuplarından son derece olumlu etkiler alabilir. 11, 12 Haziranda Suriye Başkanı Esad da Natal Marsı Akrep olduğundan Tr Satürnden son derece olumlu etkiler alabilir ama bu Terazi burcu Suriye için iyi olmayabilir. Suriye Başkanı Esad Suriye'de bir takım engel, yasak ve kısıtlamalara yol açabilir.
 
11, 12 Haziranda Dolar ve Bitcoin Tr Satürnden bir takım engel ve yasaklamalarla karşılaşabilirler. Örneğin 11, 12 Haziranda aniden yükselen Doları engellemek için Merkez Bankası müdahale edebilir. 11, 12 Haziranda Euro güçlenebilir. 
 
11, 12 Haziranda Venezuella ve Irak'da Satürn yüzünden bir takım yönetim sorunları ve bunalımlar oluşabilir. 
 
11 Haziranda Güneş Transiti -1 katsayısında olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. Güneş düşük katsayıda Mars gibi saldırıları, patlamları, yangınları ve egoist insanları sembolize eder. 11 Haziranda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar, patlamlar, olumsuz hava koşulları, saldırı ve şiddet olayları oluşabilir.
 
11 Haziran (-1)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Mansur Yavaş
 
11 Haziran (-1)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP, İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
11 Haziran (-1)
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya / CHP / Beşiktaş / Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Can Dündar, Donald Trump, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr
 
11 Haziranda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3.evindeki Tr Güneş ve sembolize ettiklerinden olumsuz etki aldığı görülmektedir. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Güneşi Balık olup katsayısı yüksek olduğundan bunun üstesinden gelme kapasitesi mevcuttur. 11 Haziranda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan ve Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron gibi kişilere yada CHP ve İYİ Partiye, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen ile ilgili konulara çok dikkat etmesi gerekebilir.
 
11 Haziranda Ay Transiti de -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burçlarını ama bilhassa İkizler ve Yay burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 11 Haziranda İkizler burcu Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Tr Ay ve sembolize ettiklerinden son derece olumsuz etkiler alabilirler. Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In da yine 7.evindeki Ay Transitine dikkat etmesi gerekebilir. Yükselen burcu Yengeç olan ve Güneşi İkizler Marsı Yengeç olan Ekrem İmamoğlu'nun 4.evindeki Tr Ay 11 Haziranda ev, aile ve güvenliği ile ilgili konularda dalgalanmalara sebep olabilir. Bu dalgalanmalar Ekrem İmamoğlu'nun Yay burcu olan 6.evini ve İkizler burcu olan 12.evini olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Ekrem İmamoğlu'nun ev ve aile içindeki dalgalanmalar yüzünden 6.evi sembolize eden verdiği hizmetler, iş arkadaşları, çalışanları, sağlığı, rutin işleri, 12.evi sembolize eden devletle olan işleri, yazışma, bilgi, belge ve her türlü iletişimle ilgili olan sıkıntı ve sorunları olumsuz etkiler alabilir. 
 
11 Haziranda Yay burcu PKK'nın Natal Marsı Terazi olan TSK'dan son derece olumsuz etkiler alması beklenebilir. Ama TSK'Nın da PYD saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. 11 Haziran ve civarı TSK'Nın PYD ve PKK ile çatışması kayıpları olsa da bu terör örgütlerine karşı bir kazanım elde etmesi olasıdır. 11 Haziranda PKK ve PYD'nin güvenliği iyice zedelenebilir. 
 
11 Haziran (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, Avrupa Ordusu, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Ekrem İmamoğlu
 
11 Haziranda Yukardaki tabloda Tr Ay.dan olumsuz etki alanların Tr Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. Kişisel olarak 11 Haziranda Tr Ay. hangi evimizdeyse o konularda dalgalanmalar, verimsizlikler ve güvenlik problemeleri oluşabilir. 
 
Bütün bu olumsuzluklara karşın 10 Haziranda Ay Transiti +5 katsayısında Başak burcunda olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Kişisel olarak 10 Haziranda Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda bir verim ve güven artışı olabilir. 
 
14 Haziranda Ay Transiti +6 katsayısında Akrep burcunda olup Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. 
 
15 Haziranda +2 katsayısındaki Tr Ay ve Venüs bütün burçları bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. 
 
11, 12, 13 Hazirandaki olumsuz olaylardan sonra Natal Marsı Balık olan Işid, İran, PYD gibi ülke ve terör gruplarının 14, 15 Haziranda kendi güvenliklerini, verimlerini arttırmaları söz konusu olabilir. 
 
Haftanın en yüksek katsayıya sahip transiti Balık burcunun yöneticisi Neptün olup hafta boyu Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Neptünden olumlu etki alanlar hafta boyu olumsuz olaylar olsa da Tr Neptün hangi evlerindeyse o konularda yaratıcı çalışmalar yapabilir, merhamet sahibi, yardımsever kişilerle karşılaşabilir ve yardım görebilirler. Örneğin Natal Marsı Yengeç olan Ekrem İmamoğlu 9.evindeki Tr Neptünden olumlu etkiler alabilir. İmamoğlu 9.evi sembolize eden yurt dışından yardımsever kişilerden yada hukuk ve yasalarla uğraşan yardımsever ve sağduyu sahibi kişilerden, akademik konularla uğraşan yüksek öğrenim görevlisi kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
10 Haziran (+5), 11 Haziran (+4), 12, 13 Haziran (+5), 14 Haziran (+6), 15 Haziran (+5), 16 Haziran (+6)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(11, 12, 13 Haziran 10.ev Plüton, Satürn, 4.ev Mars, 7.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 12.ev Neptün, 10 Haziran 6.ev Ay, 14 Haziran 8.ev Ay Süper)
Yükselen Boğa
(11, 12, 13 Haziran 9.ev Plüton, Satürn, 3.ev Mars, 6.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 11.ev Neptün, 10 Haziran 5.ev Ay, 14 Haziran 7.ev Ay Süper)
Yükselen İkizler
(11, 12, 13 Haziran 8.ev Plüton, Satürn, 2.ev Mars, 5.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 10.ev Neptün, 10 Haziran 4.ev Ay, 14 Haziran 6.ev Ay Süper)
Yükselen Yengeç
(11, 12, 13 Haziran 7.ev Plüton, Satürn, 1.ev Mars, 4.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 9.ev Neptün, 10 Haziran 3.ev Ay, 14 Haziran 5.ev Ay Süper)
Yükselen Aslan
(11, 12, 13 Haziran 6.ev Plüton, Satürn, 12.ev Mars, 3.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 8.ev Neptün, 10 Haziran 2.ev Ay, 14 Haziran 4.ev Ay Süper)
Yükselen Başak
(11, 12, 13 Haziran 5.ev Plüton, Satürn, 11.ev Mars, 2.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 7.ev Neptün, 10 Haziran 1.ev Ay, 14 Haziran 3.ev Ay Süper)
Yükselen Terazi
(11, 12, 13 Haziran 4.ev Plüton, Satürn, 10.ev Mars, 1.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 6.ev Neptün, 10 Haziran 12.ev Ay, 14 Haziran 2.ev Ay Süper)
Yükselen Akrep
(11, 12, 13 Haziran 3.ev Plüton, Satürn, 9.ev Mars, 12.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 5.ev Neptün, 10 Haziran 11.ev Ay, 14 Haziran 1.ev Ay Süper)
Yükselen Yay
(11, 12, 13 Haziran 2.ev Plüton, Satürn, 8.ev Mars, 11.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 4.ev Neptün, 10 Haziran 10.ev Ay, 14 Haziran 12.ev Ay Süper)
Yükselen Oğlak
(11, 12, 13 Haziran 1.ev Plüton, Satürn, 7.ev Mars, 10.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 3.ev Neptün, 10 Haziran 9.ev Ay, 14 Haziran 11.ev Ay Süper)
Yükselen Kova
(11, 12, 13 Haziran 12.ev Plüton, Satürn, 6.ev Mars, 9.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 2.ev Neptün, 10 Haziran 8.ev Ay, 14 Haziran 10.ev Ay Süper)
Yükselen Balık
(11, 12, 13 Haziran 11.ev Plüton, Satürn, 5.ev Mars, 8.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 1.ev Neptün, 10 Haziran 7.ev Ay, 14 Haziran 9.ev Ay Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..