Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '14

 
Kategori
Astroloji
 

10 Eylül 2014 - Günlük burç yorumları

10 Eylül 2014 - Günlük burç yorumları
 

Oldukça hareketli bir güne başlıyoruz. Düşünerek harekete geçmemiz önem kazanacaktır. Özellikle ikili ilişkilerimizde gerçeklerden uzaklaşmaya, hayal dünyasında yaşamaya açık olabiliriz. Sonrasında hayal kırıklığı yaşamamıza neden olabilecek  konulara dikkatle yaklaşmalıyız. Takıntılı düşüncelere açık olacağımız bugün, sözcüklerimizi özenle seçmemiz önem kazanacaktır. Özellikle akşam saatlerinde hissettiklerimiz ve söylediklerimiz birbirinden çok farklı olabilir. Kendimizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara ve sert vurgulara açık olabiliriz. Farkındalıklarımızın yüksek olacağı bugün, yaşadığımız gelişmeler karşısında yeni bakış açıları geliştirebilir, olayları farklı açılardan görmeyi başarabiliriz.

Astro Sağlık: Baş ağrılarına ve migren ataklarına açık olabileceğimiz bir gündeyiz. Sakarlık sonucu oluşabilecek yaralanmalara dikkat…

Astro Moda:  Spor ve şık kombinler tercih edebilir, saçlarımıza ekstra özen gösterebiliriz. Şapkalar, saatler ve gözlükler favori aksesuarlarımız arasında yer alabilir.

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bugün, özellikle iş hayatınızda iletişim kurarken sözcüklerinizi özenle seçmelisiniz.  Işığınız ve yaratıcılığınız yüksek olacaktır. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişim sorunları gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda şanslı gelişmelere açık bir gündesiniz.

Boğa

Geçmişle ilgili konuların gündeme gelebileceği bugün, takıntılı düşüncelere açık olabilirsiniz. İletişim kurarken sözcüklerinizi özenle seçmeniz önem kazanacaktır. Sağlığınızla ilgili konularda hassas hareket etmelisiniz. İlişkilerde gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabileceğimiz bir gündeyiz.

İkizler

Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. Ev ve iş yaşamınızdaki ilişkilerinizde etki altında kalmaya açık bir gündesiniz. Eski meseleler gündeme gelebilir, takıntılı düşüncelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde fikirsel farkındalıklar ön plana çıkmaya başlıyor.

Yengeç

Geleceğe yönelik hedefleriniz ve iş hayatınız ön planda olacaktır. Takıntılı düşüncelere açık olabileceğiniz bugün, özellikle ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken özenli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde aile ilişkileriniz ve önemli konular gündeme gelebilir.

Aslan

İnançlarınız doğrultusunda harekete geçmek isteyeceğiniz bugün, yeni ve farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. İş hayatınızda fikir çekişmeleri gündeme gelebilir. Özellikle akşam saatlerinde eylemlerinizi ve düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde ortaya koymanız önem kazanacaktır.

Başak

İkili ilişkilerinizde gerçeklerden uzaklaşmaya açık bir gündesiniz. Takıntılı düşüncelere açık olabilir, sözcüklerinizi eleştirel bir yaklaşımla ifade edebilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde daha anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Maddi konular gündemde olacaktır.

Terazi

Görüşmelerinizin ön planda olacağı bugün, ilişkilerinizle ilgili ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular, takıntılı düşüncelerinizi fark etmenize neden olabilir. İletişim sorunları gündeme gelebilir. Arkadaş ortamlarınızla keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

Akrep

Çalışma hayatınızda hareketli bir gün geçirebilir, şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.  Takıntılı düşüncelere açık olabileceğiniz bugün, sert söylemlere açık olabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde iletişim konularında hassas olmanız önem kazanacaktır. Geçmiş konular gündeme gelebilir.

Yay

Aşk hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Sahip olduğunuz değerlerle ilgili şüpheci yaklaşımlarda bulunabilir, sert sözcükler sarf etmeye açık olabilirsiniz, dikkat. Gün boyunca farkındalıklarınız yüksek olacağı için olayları farklı açılardan gözlemleyebilirsiniz.

Oğlak

İş hayatınızda iletişim sorunlarıyla karşılaşabileceğiniz bugün, karamsar düşüncelere açık olabilirsiniz. Evinizle ve ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. Geçmişte yaşadıklarınızı ve alışkanlıklarınızı düşünebilirsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabileceğiniz bir gündesiniz.

Kova

Karamsar düşüncelere açık olabileceğiniz bugün, düşüncelerinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Bilinçli hareket etmeniz ve düşünerek konuşmanız önem kazanacaktır. İlişkilerinizde şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Balık

Geçmişte yaşadığınız kayıpları düşünebilir, geleceğe yönelik hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyeceğiniz bugün, risk almadan hareket etmeniz önem kazanacaktır. Gerçeklerden uzaklaşmaya fazlasıyla açık olabileceğiniz bir gündesiniz, dikkat.

 

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..