Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '16

 
Kategori
Astroloji
 

10 Temmuzda MHP'de kongre olursa neler olabilir?

10 Temmuzda MHP'de kongre olursa neler olabilir?
 

haftalık burç


MHP'nin kuruluş tarihi 09 Şubat 1969 olup Natal Güneşi Kova katsayısı +2, Natal Marsı Akrep katsayısı +2'dir. MHP'nin Güneşi Kova, Marsı Akrep olmasından ötürü Kovanın yöneticisi Uranüs ve Akrep'in yöneticisi Plüto olduğundan hem Uranüs hem de Plütonun yönetiminde bir parti sayılmaktadır. (MHP Kongresi)

10 Temmuz günü MHP'nin Natal Marsı Akrep olduğundan Plüton transitininden olumlu etkiler almaktadır. Yani parti içinde bir takım reform niteliğinde olumlu değişimler olabilir. Ancak 08 Mayıs 2016'dan itibaren Uranüsün 22.02 derece Koç burcuna ilerlemesiyle (Boğa-Akrep eksenine çok yaklaşmasıyla) MHP'nin Akrep burcunda olan Natal Marsını Uranüs olumsuz etkilemeye başlamıştır. Uranüs olumsuz anlamda huzursuzlukları, aşırı özgürlükçü kişi ve grupları, asi ve aykırı kişileri sembolize eder. İşte 08 Mayıs 2016'dan itibaren MHP parti bazında her ne kadar Plüto transitinden olumlu etkiler alsa da Uranüsün aşırı özgürlükçü etkilerini hafiften hissetmeye başlamıştır. Böylece Plüto ve Uranüsün etkisiyle aşırı özgürlükçü kişilerin etkisiyle reform niteliğinde değişimler parti bazında kaçınılmaz olmuştur. 

Devlet Bahçeli 01 Ocak 1948

MHP'nin Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum tarihi 01 Ocak 1948 olup Natal Güneşi Oğlak (Katsayı +5), Natal Marsı Başak'dır (Katsayı +4). Devlet Bahçeli Oğlak ve Başak temalarından ötürü Satürn ve Merkür yönetiminde bir kişiliğe sahiptir. Eğer internetteki doğum tarihi bilgisi doğru ise katsayıları da bir hayli yüksektir. Ancak kariyerini sembolize eden Natal Satürn Aslan burcunda +1 katsayısında olup diğer Natal gezegenlerine göre biraz düşük kalmaktadır. Şu ara (19 Haziran 2016 tarihi itibariyle) Oğlak burcunun yöneticisi Satürn transitinin katsayısı bir hayli düşük (-3 katsayısında) olduğundan Devlet Bahçeli'nin Natal Güneşinin katsayısı da +5'den +2'ye düşmektedir. 

Meral Akşener 18 Temmuz 1956

MHP'nin içinde adı en fazla ön plana çıkan isimlerden biri olan Meral Akşener'in Natal Güneşi Yengeç (Katsayıs +2), Natal Marsı Balık'dır (Katsayıs +3). Ancak kariyeri sembolize eden Natal Satürnün katsayısı Akrep burcunda olup +1 katsayısındadır. Aslında Natal Satürnün Akrep burcunda olması kişinin meslek ve kariyerle ilgili konularda son derece tutkulu biri olduğunu gösterir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Natal Satürnleri de Akrep burcunda yer almaktadır. 

Sinan Ogan 01 Eylül 1967

MHP'nin içinde adı en fazla duyulan isimlerden biri de Sinan Ogan'dır. Sinan Ogan'ın Natal Güneşi Başak (Katsayısı +1), Natal Marsı Akrep'dır (Katsayısı +6). Sinan Ogan'ın kariyerini sembolize eden Natal Satürnü Koç burcunda olup katsayısı -1'dir.

Koray Aydın 05 Aralık 1955

Koray Aydın'ın Natal Güneşi Yay (Katsayısı -1), Natal Marsı Akrep'dir (Katsayısı +3). Natal Satürn ise Akrep burcunda ama -3 katsayısındadır.

Ümit Özdağ 03 Mart 1961

Ümit Özdağ'ın Natal Güneşi Balık (Katsayısı +1), Natal Marsı Yengeç'dir (Katsayısı -1). Natal Satürnü Oğlak olup +2 katsayısındadır.

10 Temmuzda yapılacak MHP Kongresinde Adayların Natal gezegenlerinin katsayıları 

Devlet Bahçeli

Natal Güneş Oğlak +5-2 (Tr Satürn) = +3

Natal Mars Başak +4+3 (Tr Merkür)= +7

Natal Satürn Aslan +1+5 (Tr Güneş)= +6

Meral Akşener

Natal Güneş Yengeç +2-1(Tr Ay) = +1

Natal Mars Balık +3-1 (Tr Neptün) = +2

Natal Satürn Akrep +1+3 (Tr Plüto) = +4

Sinan Ogan

Natal Güneş Başak +1+3 (Tr Merkür) = +4

Natal Mars Akrep +6+3 (Tr Plüto) = +9

Natal Satürn Koç -1+6 (Tr Mars) = +5

Koray Aydın

Natal Güneş Yay -1+2 (Tr Jüpiter) = +1

Natal Mars Akrep +3+3 (Tr Plüto) = +6

Natal Satürn Akrep -3+3 (Tr Plüto) = 0

Ümit Özdağ

Natal Güneş Balık +1-1 (Tr Neptün) = 0

Natal Mars Yengeç -1-1 (Tr Ay) = -2

Natal Satürn Oğlak +2-2 (Tr Satürn) = 0

Yukardaki Tablodan Sinan Ogan ve Devlet Bahçelinin başa baş bir tablo sergilemesi söz konusu olabilir.

(Not: Doğum saatlerini ve Natal gezegenlerin hangi evlere düştüğünü bilemediğimizden Natal gezegenlerin katsayılarında 1 birim sapma olabilir.)

Detaylar için :

10 Temmuzda MHP'de kongre olursa neler olabilir?

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/06/10-temmuzda-mhpde-kongre-olursa-neler.html

Sonuç 10 Temmuz 2016 tarihinde MHP kongresi yapılırsa Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ'ın Natal gezegenleri ve Transitlerin katsayılarına baktığımızda Devlet Bahçeli ile Sinan Ogan'ın çekişebileceğini ve Transitlerin etkisi ile Sinan Ogan'ın ön plana çıkabileceği anlaşılmaktadır. 10 Temmuz günü Sinan Ogan'ın Natal Marsı Akrep burcunda ve +9 katsayısında olup Devlet Bahçeli'nin 2 birim önünde yer alacaktır.

Ayrıca Devlet Bahçeli'nin Natal Satürnü Aslanda olup Venüs transitinden -3 katsayısında olumsuz etki alabilir. Devlet Bahçelinin Natal Venüsüne baktığımızda Kova burcunda ve Uranüs transitinin katkısıyla -1+2= +1 olduğunu yani 10 Temmuz günü ikili ilişkilerini sembolize eden Natal Venüsünün, Venüs transitinden Natal Satürnüne gelebilecek saldırıları nötürleyememe olasığını görmekteyiz.

Şüphesis Bütün bunlar birer tahmindir. Her şeyi bir tek yoktan var eden ALLAH bilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..