Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '10

 
Kategori
Mizah
 

1000 yılın soğukları gelirse.

1000 yılın soğukları gelirse.
 

1000 Yılın Kışı Gelirse...

Coğrafya kitaplarımızdan akımda kaldığına göre hava ısısını Kuzey Atlas Okyanusunun ayar tutmaz sıcak su akıntısı Gulfstream belirliyor. Her konuda olduğu gibi bu konuda da ikiye bölünen bilim adamları yurdumda ücretsiz kömür edinenleri bile paniğe sevk etti. Yani bu kış Gulfstream normal hareket ederse sorun yok, aheste bir akış izlerse burnumuza bile dokunduğumuzda tak-tak diye ses çıkacak!

Neyse efendim MB'ye felaket tellallığı yakışmaz. Biz böyle bir durumda bile hoş şeylerden söz ederek havayı ısıtırız. Zaten demiyormuyuz 'her mevsimin kendine göre bir güzelliği vardır' diye.

Trafik:

Trafiğe çıkmak her babayiğidin harcı olamayacağı için tüm ana arterlerde inanılmaz bir rahatlık yaşanacak. Yaya trafiği yoğunluğu artacağından oto lastiği markaları kar tipi potin üretecek. Zincir takmayan yayaların caddeye çıkmasına izin verilmeyecek

Eğitim:

Yağmurda tatil edilen okullar elbette ki 1000 yılın soğunda da kapılarına kilit vuracak. Yani bu sezon Yılbaşı tatiliyle 23 Nisan tatili birleşecek. Boş kalan öğretmenlerimiz okey ve tavla turnuvalarında önemli başarılara imza atarken SS'li sınavlara girecek öğrencilerim kopye hazırlama fırsatı bulacak.

Siyaset:

1000 yılın soğuğu türban ve başörtüsünü daha cazip hale getirecek. Okula ve derse

Poşi, külah, sarık, fötr, kask, miğfer ve sarıkla girilmesi de gündeme taşınacak. Necmettin Erbakan kongrelere asansörlü kızaklarla taşınacak.

Spor:

Futbol sahaları buz pistine döneceğinden lig, buz hokeyi maçlarıyla devam edecek. Sercan Yıdırım kaleci İvankov golcü olacak Maçlar 15 dakikaya inecek. Isınmak amacıyla koltuk yakılmasına ceza verilmeyecek.

 
Toplam blog
: 70
: 734
Kayıt tarihi
: 27.11.06
 
 

Bir şirketin H.İlişkiler sorumlusuyum. Gündeme mizahi pencereden bakmak ve ürettiklerimi paylaşmak i..