Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '08

 
Kategori
Spor
 

101. yılda 101.000 Kitap Kampanyası

101. yılda 101.000 Kitap Kampanyası
 

****Haydi Fenerliler Kampanyaya!****


Fenerbahçe Spor Kulübü, sadece sportif alanlarda değil, yaşamın her alanında güzel projelere imza atmaya devam ediyor. Birçok ilimizde futbol okulları açan kulüp, Fenerbahçe Eğitim Kurumları ile yaptığı eğitime destek çalışmalarını dev bir kampanya ile sürdürecek.

Fenerbahçe'nin 100. yıl başarı ve kutlamaları dillere destan oldu, 100. yılda aldığı toplam 1134 adet ödül ve kupalarla Guinness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazandı. Bunlar bir kulüp için büyük başarıdır, yadsınamaz. Ama gelecek nesilleri etkileyecek ve daha somut sonuçları alabileceğimiz ve ülke çocuklarının eğitimi için son derece önemli olan bu yeni girişim daha büyük ses getirecek. Büyük takımın kampanyası da büyük olur. Önceki kampanyalardaki katılımları ile Fenerbahçe büyük değil, çok çok büyük olduğunu zaten kanıtlamıştır.

Kampanyanın adı, 101. yılda Anadolu'da 101 okulda 101.000 kitap. Okunmuş kitap, eğitim araç ve gereçleri yanısıra giysiler de toplanıp, ihtiyacı olan yerlere gönderilecek. Bu kampanyada para toplamak yok! Kitap sevgisi aşılamak ve eğitime katkı asıl amaç.

Kampanya ile ilgili bilgi ve habere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz!

http://www.fenerbahce.org.tr/icerik/haber/11123/

Ben bu kampanyaya seve seve katılırım, en azından arkasında güvenilir bir kulüp var, para yok işin içinde ve tamamıyla eğitim amaçlı. Geri dönüşümü ise, olsa olsa kitapdostu, kültürlü Fenerbahçe taraftarları olur.

Haydi Fenerseverler, haydi kitapseverler, haydi yardımseverler!

Elinizde bulunan, okuduğunuz veya okumaya fırsat bulamadığınız, aslında evlerinizde koyacak yer bile bulamadığınız için kolilerde bodrum ya da çatı katlarına attığınız tozlu kitaplarınızı bir gözden geçirin, günışığı görsün o kitaplar, minicik ellerde minicik gözlerle karşılaşsın ve işe yarasın!


******

Not: Kampanya dahilinde sadece yukarıda belirtildiği gibi kitap, eğitim araç gereçleri ve kıyafet toplanacaktır. Para yardımı kabul edilmeyecektir.

Bilgi için telefon numarası: 0 216 542 18 95

Teslimat adresi: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Fenerbahçe Kart Merkezi, Kızıltoprak, Kadıköy / İSTANBUL


NOT: Bugün 19.03 Dünya Beşiktaşlılar günü imiş. Hep Çarşı sürpriz yapacak değil ya...Bir sürpriz de benden. Tüm Beşiktaşlıların günü kutlu olsun! Ayrıca bugün Kartal yuvalarında %19.03 indirim varmış. Haydi alışverişe, kulübünüze destek olun!





Resim ve haber alıntıdır:
http://www.fenerbahce.org.tr/icerik/haber/11123/
 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..