Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '17

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Eylül 2017 Haftalık Burç Astroloji: 13 Eylül Ay & Satürn Süper, 16 Eylül Yoğun !

11 - 17 Eylül 2017 Haftalık Burç Astroloji: 13 Eylül Ay & Satürn Süper, 16 Eylül Yoğun !
 

haftalık astroloji


13 Eylül Çarşamba günü İkizler burcundaki Ay transiti +6 katsayısında olup Bütün burçları ama bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyecektir. Bu günde Satürn transiti de +6 katsayısında olup Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. 13 Eylül günü hem Ay hem de Satürn transitlerinden Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık burcundan kişilerin son derece olumlu etkiler alması beklenebilir. Bu transitler hangi evlerinizdeyse o konulardan kaynaklı üretkenlik, verim, güvenlik, disiplinli çalışma fırsatları oluşabilir. (Eylül 2017 burç)

Dünya genelinde 13 Eylül günü Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, yeni başlangıçlarda, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde, rutin işlerde, işçi ve çalışanlarda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, ikili ilişkilerde, Balık burcunu sembolize eden Büyük devlet kurumlarında, şirketlerde, vakıflarda disiplinli çalışmalar, üretim, verim ve güvenlik artabilir. (haftalık burç)

Satürn transiti zaten hafta boyu Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri ve Natal Marsı bu burçtan kişileri son derece olumlu yönde etkileyecektir. Bu ülke, grup ve kişilere disiplinli çalışma fırsatları sunabilir. (haftalık astroloji)
 

13 Eylül
Hem Ay.dan hem de Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / DHKP-C, PYD / ABD Doları / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Özellikle Devlet Bahçeli ve Meral Akşener'İn 13 Eylül günü Tr (Transit) Ay ve Tr Satürn astrolojik haritalarında hangi evlerindeyse o konularda müthiş etkiler almaları söz konusudur. Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani de Tr Ay.ı sembolize eden Yengeç burcu Amerika'dan, Irak'dan, Oğlak burcu Rusya'dan olumlu etkiler alabilir. Yukarıda adı geçen ülke, grup ve kişilerin disiplinli çalışmalar yapmaları ve kendi güvenliklerini arttırmaları, Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç, Oğlak burçlarından olumlu etkiler almaları söz konusu olabilir.

Bütün bir hafta Tr Uranüsün katsayısı yüksek olup Kova burçlarının keyfi yerinde olabilir. Ancak Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar hafta boyu Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını olumlu etkilerken Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilirler. (Eylül astroloji)
 

Hafta boyu
Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Yukarıdaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler Uranüsü sembolize eden aşırı özgürlükçü kişi ve gruplardan, Natal Güneş ve/veya Marsı Kova burcu kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Japonya'nın Natal Marsı Kova olan Kuzey Kore Lideri Kim Jong'a dikkat etmesi gerekebilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye dikkat etmesi gerekebilir. (2017 Eylül burç)
 

Hafta boyu
Sadece Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup
Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler

Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsrail, Ekvador, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, AB / Fenerbahçe / Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıdaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler Uranüsden huzursuz edici ve Uranüs bazında ikilem yaratıcı etkiler alabilirler. Örneğin Türkiye Uranüsü sembolize eden Natal Marsı Kova olan Fetullah Gülen yüzünden yada Natal Marsı Terazi olup Uranüsden olumlu etki alan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani yüzünden huzursuz edici etkiler almaya devam edebilir.

Uranüs aynı zamanda yer altını sembolize eden Akrep burcunu da olumsuz etkilediğinden gerilimi yüksek fay hatlarında depremler olabilir. Hafta boyu gizli saklı yapılan işler Uranüs ile gün ışığına çıkabilir. (2017 haftalık burç)

15, 16, 17 Eylül Mars Başak, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkilerken Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Hele 15, 16, 17 Eylül günleri Mars İkizler ve Yay burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir. (Eylül 2017)
 

15, 16, 17 Eylül
Marsdan çift olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin 15, 16, 17 Eylül günleri kavga, tartışma ve saldırılara, Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere, Natal Marsı Yengeç, Oğlak burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Donald Trump'ın Natal Marsı Yengeç olan CIA'ye (Amerikan Haber Alma), Natal Marsı Koç olan PYD Başkanı Salih Müslim'e dikkat etmesi gerekebilir. 15, 16, 17 Eylül günleri yurt içi ve dışı yollarda kazalar, saldırılar olabilir. Yay burcunu sembolize eden dini ve felsefi konularda kavga, tartışma ve saldırılar olmaya devam edebilir.

11, 13, 14, 15, 16, 17 Eylül Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyler Tr Venüsden olumsuz etki alırken 14, 15, 16, 17 Eylül günleri Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyler Tr Venüsden son derece olumlu etkiler alabilir.
 

14, 15, 16, 17 Eylül
Venüsden çift olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı İkizler, Yay olanlar

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

14, 15, 16, 17 Eylül günleri Tr Venüsün katsayısı dikkate değer bir şekilde yükselecektir. Boğa ve Terazi burçlarının Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda keyifleri yerine gelebilir. Boğa ve Terazi burçlarının katsayıları artacağından Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarına karşı son derece uyumlu ve paylaşımcı davranabilirler. Ama bir yandan da Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarına karşı son derece talepkar olabilirler.

25 Eylülde referanduma gidecek olan Kürdistan Bölgesel Yönetiminin 14, 15, 16, 17 Eylül günleri Tr Venüsden (sosyal ve siyasi konular, ikili ilişkiler, diplomasi), Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi (İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin) burcundan kişilerden son derece olumlu etkiler alması olasıdır. Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani sanki 25 Eylülü bir astroloğa danışıp da referandum kararı almış gibi. :) Mesut Barzani 25 Eylülden kesinlikle vazgeçmiyor. Çünkü 25 Eylül günü de Tr Venüs Natal Marsı Yay olan Kürdistan Bölgesel Yönetimini (30 Ocak 2005) son derece olumlu etkilemeye devam edecek. Bir de üstüne 25 Eylül günü Yay burcundaki Tr Ay Kürdistan Bölgesel Yönetiminin Kova burcundaki Natal Güneşini son derece olumlu yönde etkileyecektir. Tr Ay olumlu anlamda ülke güvenliği, üretimi, verim gibi şeyleri sembolize etmektedir. Kürdistan Bölgesel Yönetimi 25 Eylülde kendi güvenliğini pekiştirebilir.

14, 15, 16, 17 Eylül günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi önemli kişilerin de Tr Venüsden son derece olumlu etkiler alması olasıdır.

14, 15, 16, 17 Eylül günleri Tr Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konularda uyum ön plana çıkabilir. Bilhassa İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (sözleşme, konuşma, yazışma, bilgi, belge, seçim, referandum, vs), ticari konularda, komşuluk ilişkilerinde, Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda uyum elde edilmesi daha kolay olabilir. Bir kontrat yapacaksanız Natal Marsınız İkizler yada Yay ise 14, 15, 16, 17 Eylül günleri olumlu olabilir.

16 Eylül ise Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar için son derece yoğun olabilir. Bu burçlar ve sembolize ettikleri Tr Ay.dan, Tr Merkürden, Tr Venüsden, Tr Marsdan, Tr Uranüsden olumsuz etkiler alabilirler. Ülkemiz Türkiye de Natal Güneşi Akrep olduğundan Ay, Merkür, Venüs, Mars ve Uranüsü sembolize eden şeylere dikkat etmelidir. Kişisel olarak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar 16 Eylül günü Ay, Merkür, Venüs, Mars ve Uranüs hangi evlerindeyse o konularda huzurları kaçabilir. 16 Eylül günü ülkemiz Türkiye'de Ay, Mars ve Uranüs yüzünden zayıf fay hatlarında depremler olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(13 Eylül 3.ev Ay, Hafta boyu 1.ev Uranüs, 9.ev Satürn Süper, 5.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 6.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(13 Eylül 2.ev Ay, Hafta boyu 12.ev Uranüs, 8.ev Satürn Süper, 4.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 5.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_3.html


Yükselen İkizler
(13 Eylül 1.ev Ay, Hafta boyu 11.ev Uranüs, 7.ev Satürn Süper, 3.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 4.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_54.html


Yükselen Yengeç
(13 Eylül 12.ev Ay, Hafta boyu 10.ev Uranüs, 6.ev Satürn Süper, 2.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 3.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_30.html


Yükselen Aslan
(13 Eylül 11.ev Ay, Hafta boyu 9.ev Uranüs, 5.ev Satürn Süper, 1.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 2.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_93.html


Yükselen Başak
(13 Eylül 10.ev Ay, Hafta boyu 8.ev Uranüs, 4.ev Satürn Süper, 12.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 1.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_96.html


Yükselen Terazi
(13 Eylül 9.ev Ay, Hafta boyu 7.ev Uranüs, 3.ev Satürn Süper, 11.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 12.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_14.html


Yükselen Akrep
(13 Eylül 8.ev Ay, Hafta boyu 6.ev Uranüs, 2.ev Satürn Süper, 10.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 11.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_70.html


Yükselen Yay
(13 Eylül 7.ev Ay, Hafta boyu 5.ev Uranüs, 1.ev Satürn Süper, 9.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 10.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_0.html


Yükselen Oğlak
(13 Eylül 6.ev Ay, Hafta boyu 4.ev Uranüs, 12.ev Satürn Süper, 8.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 9.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_83.html


Yükselen Kova
(13 Eylül 5.ev Ay, Hafta boyu 3.ev Uranüs, 11.ev Satürn Süper, 7.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 8.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_60.html


Yükselen Balık
(13 Eylül 4.ev Ay, Hafta boyu 2.ev Uranüs, 10.ev Satürn Süper, 6.ev Venüs Dikkat, 15, 16, 17 Eylül 7.ev Mars Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/09/11-17-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_50.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..