Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '12

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Haziran : İkizler sorumsuzluklara Balıklar aldatılmalara dikkat !

11 - 17 Haziran : İkizler sorumsuzluklara Balıklar aldatılmalara dikkat !
 

Astroloji


Geçen hafta yaptığımız yorumda 6 Haziran Çarşamba gününe dikkat çekmiştik. Gerçekten de 6 Haziran Çarşamba günü bir çok önemli olaya başlangıç teşkil etti. Örneğin Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Çarşamba günü teröre çare için buluştu. İstanbul'da süpriz Suriye zirvesi de bu günde yapıldı. Ayrıca 105 yılda bir görülen bir doğa olayı olan Venüs geçişi de yine bu günde oldu. 11 - 17 Haziran haftasına ise Güneş, Ay ve Mars'ın iyi etkileri ile Jüpiterin kötü etkisi damgasını vuracak. 

Güneş bütün bir hafta İkizler burcunda iyi konumda olduğundan iletişim sektörü (gazeteciler, entellektüel kişiler, tüccarlar, internetle ve iletişimin her dalı ile uğraşanlar) nüfuzlu, saygın kişilerden olumlu etkiler alacak. Nüfuzlu, saygın kişilerin iletişime olumlu katkıları olabilir. İletişim sektöründeki kişilerin daha yaratıcı ve yapıcı olacakları bir hafta. Kişisel açıdan da İkizler burcundan olanlar bu hafta Aslan burçlarından ve çevrelerindeki nüfuzlu, saygın kişilerden olumlu etkiler alıyorlar.

Venüs ise Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri İkizler burcunda kötü olduğundan nüfuzlu kişilerden destek alan İkizler burcu ve İkizler burcunu sembolize eden kişiler Venüsün etkisi ile ikili ilişkiler ve para konularında kötü etkiler almaktalar. Yani iletişim sektörü her ne kadar nüfuzlu saygın kişilerden destek görse de adalet ve diplomasi konuları ile uğraşanlardan, para ve ekonomi konuları ile uğraşanlardan kötü etkiler almaktalar. Bu günlerde İkizler burcu insanı her ne kadar kendini yapıcı olarak ifade etse de ikili ilişkiler (ortaklık, evlilik, adli davalar, vs) ve para konuları yüzünden kendi isteklerine düşkün, açgözlü yada iradesiz insanlardan zarar görebilirler. Bu günlerde İkizler burcu insanları Boğa ve Terazi burcundan olanlara da dikkat etsinler.

Merkür Çarşamba günü Yengeç'de kötü konumda olduğundan iletişim, hizmet ve sağlık sektörü ile uğraşanlar ayrıca işçi ve çalışanlar bu günde üretimle uğraşanları yada vatansever insanları kötü etkileyebilirler. Üretimle uğraşanlar yada vatansever kişiler bu günde dikkafalı, kurnaz, hilekar ve yüzeysel insanlara karşı dikkatli olsunlar. Örneğin üretimle uğraşan kişiler çalışanları yada iş arkadaşlarının hilekarlık yada kurnazlıkları ile karşı karşıya kalabilirler. Vatansever kişiler de
yine hizmetlerindeki yada yakın çevrelerindeki insanların kurnazlıkları veya hilekarlıkları ile karşı karşıya kalabilirler. Kişisel açıdan Yengeçler İkizler ve Başak burçlarının yada işçi ve çalışanlarının kurnazlık ve hilekarlıklarına karşı dikkatli olsunlar. Yengeçlerin bu kişilerle iletişimleri biraz zor olabilir.

Ay Perşembe günü Koç burcunda Pazar günü ise İkizler burcunda kötü konumda olduğundan vatansever kişiler Perşembe günü polis ve güvenlik birimlerine karşı güvensiz olabilirler. Vatansever kişilerin güvenlikle ilgili bir takım korku ve endişeleri, aşırı duyarlı oluşları polis ve güvenlik birimlerini kötü etkileyebilir. Pazar günü ise üretimle uğraşan kişilerin aşırı duyarlı oluşları tüccarları, brokerleri yada yakın çevrelerini kötü yönde etkileyebilir. Bu arada Ay kadın ve kadınsal konuları içerdiğinden Ayın İkizler burcunda kötü konumda oluşu kadınları ilgilendiren olumsuz haberlerin çıkmasına da neden olabilir. Kişisel açıdan Yengeç burçları Perşembe günü Koçları Pazar günü ise İkizler burcunu kötü yönde etkileyebilir. Perşembe ve Pazar günleri Yengeçler aşırı duyarlı olabilirler. Yengeçler Perşembe günü polis ve güvenlik birimlerine karşı aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler; pazar günü ise yakın çevrelerine (kardeş, komşu, akraba, vs) karşı güvensizlik duyabilirler.

Ay Cuma günü Boğa burcunda en iyi konumunda olduğundan üretimle uğraşan kişiler para ve ekonomi konularıyla uğraşanları iyi bir şekilde etkiliyor. Cuma günü para ve ekonomiyle uğraşanların üretken olacakları bir gün. Ev, gayrimenkul gibi konular para ve ekonomi piyasalarını olumlu yönde etkiliyor. Kişisel açıdan Cuma günü Boğa burçları Yengeçlerden olumlu etkiler almakta. Yengeçler Boğa burcundan kişilerle rahat ve huzurlu olacakları bir gün geçirebilirler. Aynı zamanda Yengeç burçları Cuma günü finansal konularda rahat edebilecekleri bir günde olabilirler.

Jüpiter Pazartesi günü Boğa burcunda diğer günler ise İkizler burcunda kötü konumda olduğundan önce Boğa ve Boğa burcunu sembolize eden şeyleri Salı günü ve sonrası için ise İkizler burcu ve İkizler burcunu sembolize eden şeyleri kötü yönde etkileyecek. Pazartesi günü para ve ekonomi konularıyla uğraşanlar savurgan yada sorumsuz kişilere karşı dikkatli olsunlar. Salı günü ve diğer günler ise İletişim sektörü (gazeteciler, entel kişiler, vs.) ile uğraşanlar sorumsuz yada savurgan kişilere karşı dikkatli olmalı. Jüpiter bilhassa belirgin bir şekilde İkizler burcunda kötü konumda olduğundan din, inanç, hukuk ve yasalarda yapılan sorumsuzluklar, ukalalıklar, fanatiklikler iletişim sekötürünü (gazetecileri, entel kişileri, vs) kötü yönde etkileyebilir. Yani iletişim sektöründeki kişilerin başı hukuk ve yasalarla derde girebilir. Yabancı ülkelerdeki fanatiklikler ve sorumsuzluklar da iletişim sektörünü kötü yönde etkileyebilir. Bu konuda medyada bir çok haber de çıkabilir. Yüksek öğrenimle ilgili sorumsuzluklardan kaynaklanan bir çok haber de medyada yer alabilir. Kişisel açıdan Yay burçları İkizler burcundan olanları kötü yönde etkileyebilir. İkizler burcundan olanlar Salı gününden itibaren hukuk ve yasalara karşı dikkatli olsunlar. İkizler burcu insanları yabancı ülkelerle ve yüksek öğrenimleriyle ilgili sorumsuz insanlar yüzünden problemler yaşayabilirler. Yay burçlarının ise Salı gününden itibaren yakın çevrelerine karşı sorumsuz olacakları bir hafta olabilir.

Mars Başak burcunda bütün bir hafta iyi konumda hele Cumartesi günü en iyi konumunda olduğundan hizmet ve sağlık sektörü ile uğraşanlar, işçi ve çalışanlar öncü, iddialı, aktif ve rekabetçi olacakları bir haftadalar. Bu hafta hizmet ve sağlık sektöründe bir takım ilklere, başlangıçlara yada girişimlere imza atılabilir. Ayrıca hizmet ve sağlık sektörü polis ve güvenlik birimlerinden iyi olumlu etkiler alıyorlar. Örneğin işçi ve çalışanların yada hizmet ve sağlık sektörü ile uğraşanların güvenliğini ilgilendiren girişimlerde bulunulabilinir. Kişisel açıdan Başak burçlarının girişimci, öncü ve aktif olacakları bir hafta olacak. Başak burçları Koçlardan olumlu etkiler alıyorlar.

Satürn hafta içi her gün Terazi burcunda yine kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasiyle uğraşanlar başkan konumundaki, otoriter insanlardan baskı görmekteler. Kişisel açıdan Terazi burçları hayatlarındaki patron konumundaki insanlardan ve Oğlak burçlarından baskı görebilirler.

Neptün Pazartesi hariç bütün bir hafta Balık burcunda kötü konumda olduğundan Balık burçları ve Balık burcunu sembolize eden şeyler aşırı hassas, alıngan, endişeli, kuruntulu, dalgın, dikkatsiz, aldatıcı yada aldatan konumunda olabilirler. Büyük kurum ve kuruluşlarda (hastaneler, hapishaneler, vs) bir takım hayalkırıklıkları, endişe ve aldanmalar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar diğer kurum ve kuruluşlardan kötü etkiler alabilir. Kurum ve kuruluşlarda aldanmalar yada aldatılmalar ön plana çıkabilir. Hayırsever kişiler de hayır işliyorum diye aldatılmalara karşı dikkatli olsunlar. Kişisel açıdan Balık burçları kendileri gibi Balık burçlarına yada büyük kurum ve kuruluşlar tarafından aldatılmalara karşı dikkatli olsunlar. Balık burçlarının sıkıntı ve sorunları da hayalkırıklıklarına yol açabilir. Balık burçları gizli düşmanları tarafından da aldatılabilirler.  Biliyorsunuz Başbakanımız da Balık burcu.

Özetlersek İkizler burcu insanı ve ikizler burcunu sembolize eden şeyler için nüfuzlu saygın insanların desteği var. Ama bu arada İkizler burcu insanı ikili ilişkiler ve para konularında kendi isteklerine düşkün, açgözlü insanlara karşı dikkatli olmalılar. Jüpiterin de İkizler burcunda kötü konumda oluşu yüzünden İkizler burcundan olanların başı hukuk ve yasalarla, sorumsuz ve savurgan insanlarla belaya girebilir. Örneğin gazeteciler yada entellektüel kişiler, işi iletişim olanlar yazdıkları yazılar yada yaydıkları fikirler yüzünden başları hukuk ve yasalarla derde girebilir. Bu yüzen para kayıpları olabilir. İnsanların araları bozulabilir. Ayrıca İkizler burçları yüksek öğrenimde ve uzak yerlere yolculuklarda sorumsuzluklara karşı dikkatli olsunlar. Bu konudaki işlerini başkalarına bırakmasınlar.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..