Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '15

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: Koç - İkizler çatışmasına dikkat!

11 - 17 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: Koç - İkizler çatışmasına dikkat!
 

haftalık burç


Venüs, Mars ve Satürn bütün bir hafta düşük katsayıda olacağından Venüsü, Marsı ve Satürnü sembolize eden şeyelere dikkat etmek gerekebilir. Mars 11 Mayıs Pazartesi günü son kez Boğa burcunda olup 12 Mayıs Salı günü İkizler burcuna geçecek. Mars Boğa burcunda düşük katsayıda iken Boğa burcunu sembolize eden para konularında, sosyal ve siyasi konularda bir takım kavga, tartışma ve saldırılar olmuştu. Şimdi bu kavga, tartışma ve saldırılar İkizler burcunu sembolize eden şeylere kaydı. Yani 12 Mayısdan itibaren İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, yurt içi yollar, trafik, vs), her türlü hizmette (sağlık, eğitim-öğretim, kamu hizmetleri, vs), ticari konularda, işçi, memur ve çalışanlarda, komşu ülkelerde kavga, tartışma ve saldırılar meydana gelebilir. Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde yada yeni başlangıç ve girişimlerde de iletişimsizlik, hile ve kurnazlıklar olabilir. Bu dönem bilgi ve belgelere yada internete veya ülke içi yollara yönelik saldırılar da olabilir. (Mayıs 2015 burç)

Marsın İkizler burcuna geçişiyle ilgili bir başka olasılık da Marsı yani Koç burcunu sembolize eden İran ve Işid İkizler burcunu sembolize eden şeylere karşı saldırılarda bulunabilirler. Örneğin İran ile İkizler burcu ülkesi olan Yemen (22 Mayıs 1990) arasında bir sürtüşme yaşanabilir. Yada Işid İkizler burcunu sembolize eden iletişim ve ulaşım araçlarına, yollara, internete saldırılarda bulunabilir. Bu arada Koç burçları ile İkizler burçları arasında da bir sürtüşme yaşanabilir. Yemenin haricinde Mısır (18 Haziran 1953) ile Ermenistan (28 Mayıs 1918) da Güneşi İkizler burcunda kurulu ülkeler arasındadır. (haftalık burç)

Venüs ise Yengeç burcunda düşük katsayıda olduğundan Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, ülke güvenliğinde yada üretimle ilgili konularda talepkarlıklar, kararsızlıklar yada uyumsuzluklar olabilir. Bütün bir hafta Venüsü simgeleyen ikili ve diplomatik ilişkilerde yada para konularında aşırı bir hassasiyet ve dalgalanmalar olabilir. Bu durum vatani konuları veya üretimi olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

Satürn de Yay burcunda bütün bir hafta düşük katsayıda olacağından Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve emir veren kişilerde abartılı ve fanatik davranışlar olabilir. Bu kişiler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürden kişileri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları, din ve inançlarla ilgili konuları olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle yadan din ve inançlarla ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler gündemden düşmeye bilir. (Mayıs astroloji)

15 Mayıs Cuma haftanın (toplam katsayısı: -8) en yoğun günü sayılır. Bu günde Güneş Boğada, Ay ve Uranüs Koçda, Mars İkizlerde, Venüs Yengeçde, Satürn Yayda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacak. (2015 Mayıs burç)

15 Mayıs günü:
1- Altın, döviz ve borsa gibi spekülatif konulardaki talepkarlıklar para konularını olumsuz bir şekilde etkileyebilir.
2- Asker, polis ve güvenlik birimlerinde yada yeni başlangıç ve girişimlerde huzursuzlukalar, aşırı bir hassasiyet ve dalgalanmalar olabilir.
3- Vatani konularda yada grup ve organizasyonlar içinde kavga, tartışma ve saldırılar olabilir.
4- Vatani konular yada grup ve organizasyonlar içindeki kavga, tartışma ve saldırılar sonucu her türlü iletişim, her türlü hizmet, ticari konular, komşu ülkeler olumsuz etkiler alabilir. Örneğin internet, ülke içi yollar, vs.
5- Para konularında, ikili ilişkilerde, sosyal ve siyasi konularda yada diplomatik konularda dalagalanmalar, güvenlik problemleri olabilir.
6- Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde abartılı ve fanatik davranışlar yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimde, din ve inanç sisteminde bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir.
7- Her türlü değişim ve dönüşümde, bankacılık konularında, ülkenin sahip olduğu yeraltı ve üstü kaynaklarda, gizli saklı işlerde bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir.
8- Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım gibi) olabilir.

15 Mayıs günü her ne kadar İkizler burcunu sembolize eden şeyler Marsdan olumsuz etkiler alsalar da Merkürden (+5 katsayısı) olumlu etkiler alacaklar. 15 Mayıs günü Merkür İkizler burçlarına bilgi, beceri ve iletişim yeteneği verecek. Bugünde İkizler burçları Güneşi yada Marsı Koç burcundan kişilerden olumsuz etkiler alsalar da kendileri gibi İkizler burcundan kişilerden olumlu etkiler alabilirler. (Mayıs 2015)

17 Mayıs Pazar günü ise Neptün +6 katsayısıyla Balık burcunu olumlu yönde etkileyeceğinden Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda insanlık adına özverili çalışmalar artabilir. Balık burçlarının bütün bir hafta yaratıcı ve özverili çalışmalar yapma olasılıkları mevcut. (2015 haftalık burç)



Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç     14, 15 Mayıs günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            12, 13, 14, 15 Mayıs günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            11 Mayıs günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
            15 Mayıs günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Boğa   12, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
             11 Mayıs günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
             Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            14, 15, 16 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler   15 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
             15 Mayıs günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
             12, 13, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 14, 15, 16 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
              14, 15 Mayıs günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               Bütün bir hafta Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan     12, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist olma olasılığınız mevcut.
               12, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak    15 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
               15 Mayıs günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
               12, 13, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi     12, 14, 15, 16, 17 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                11 Mayıs günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                14, 15, 16 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep     15, 16, 17 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.
                15, 16, 17 Mayıs günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yay         Bütün bir hafta Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak     Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
               15, 16, 17 Mayıs günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova     12, 13, 14, 15 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda biraz huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
              12, 13, 14, 15 Mayıs günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık     11, 12, 14, 16, 17 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda insancıl, objektif ve özverili davranma olasılığınız mevcut.
              11, 12, 14, 16, 17 Mayıs günleri Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/05/11-17-mays-2015-haftalk-burc-astroloji.html  

 

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..