Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '19

 
Kategori
Astroloji
 

11-17 Mart 2019 Haftalık Burç

11 - 17 Mart 2019 Haftalık Burç Astroloji: Güneş Süper ama 16 Mart Merkür, Plüto Dikkat
 
Bu hafta Güneş Balık burcunda ve yüksek katsayıda olup bilhassa 11, 12 Martta Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını, 13, 14, 15, 16, 17 Martta ise Natal Marsı bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Güneş canlılığı sembolize ettiğinden Güneş Transitinden olumlu etki alan kişiler ve ülkeler bu hafta başarıları ile ön plana çıkabilir ve herkesden daha çok popüler olabilirler. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Ruhani, Almanya Başbakanı Merkel gibi isimlerin yıldızları son derece parlayabilir ve dünya çapında gündeme oturabilirler. Bilhassa Rusya ve Başkanı Putin yaptığı yada yapacağı işlerle Dünya gündemine oturabilir. Kişisel olarak Natal Marsınız Tr Güneşden olumlu etki alan grubun içindeyse katsayınız oranında Tr Güneş hangi evinizdeyse o konularda bir canlılık olabilir ve başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. (Mart 2019 burç) (haftalık burç)
 
11, 12 Mart (+6) 
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / Galatasaray, Fenerbahçe / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
13 Mart (+5), 14 Mart (+6), 15 Mart (+4), 16 Mart (+5), 17 Mart (+4) 
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP / PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Yukardaki tablodan baktığımızda 11, 12 Martta Euro'da ve hafta boyu Türk Lirası ile Bitcoin'de bir canlılık ve yükseliş görülebilir. Altın fiyatlarında da artış devam edebilir.
 
11, 12 Martta Satürn de +6 katsayısında olup Güneş Transitine eşlik edecektir. Satürn olumlu anlamda disiplin ve sorumlulukların gezegenidir. Örneğin Natal Satürnün katsayısı yüksek olan kişiler iş ve çalışma hayatlarında disiplinli çalıştıklarından çok başarılı olabilirler. Satürn ülkeleri yöneten Başbakan ve otorite sahibi kişileri de sembolize etmektedir. 11, 12 Martta Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar Tr Satürnden olumlu etkiler alacağından Tr Satürn hangi evdeyse o konularda son derece disiplinli ve sorumluluk sahibi olabilir.
 
11, 12 Mart (+6), 15 Mart (+4)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, ABD Doları, Euro / DHKP-C, PYD / İYİ Parti, MHP / Fenerbahçe, Beşiktaş / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Yukardaki tabloda Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin disiplinli çalışmalar içine girmeleri ve büyük sorumluluklar almaları olasıdır. 
 
11, 13, 14 Martta Tr Neptün de +6 katsayısında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük bir ihtimalle 11 Martta Tr Güneş ve Neptün Transitlerinden alacağı olumlu etkilerle devletle ilgili önemli işlere imza atması ve Güneşinin parlaması olasıdır. (haftalık astroloji) (Mart astroloji)
 
11, 13, 14 Mart (+6), 15 Mart (+4)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Hafta boyu Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar yüksek katsayılı Tr Güneş ve Neptün Transitleri hangi evlerindeyse o konularda son derece parlak işler yapabilirler. Hafta boyu Türk Lirası ve Bitcoin.de bir canlanma bir atak beklenebilir. Dolar her ne kadar Tr Plütondan çift yönde olumlu etkiler alsa da arada Türk Lirasının atakları olabilir demiştik. İnşallah yanılmam ! :)
 
Hafta boyu bilhassa 12 ve 15 Martta Venüs Transiti -2 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçları Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumsuz etkiler alabilirler. Venüs Transiti ile hafta boyu Boğa ve Terazilerin de katsayıları düşeceğinden Boğa ve Terazi burçları her zamankinden daha talepkar, kararsız ve yavaş olabilirler. Tr Venüs hangi evinizdeyse o konularda fazla para gidebilir, yavaşlıklar ve kararsızlıklar olabilir yada talepkar kişilerle karşılaşabilirsiniz. 
 
Hafta boyu bilhassa 12 ve 15 Martta ülkelerin diplomatik ilişkileri de bozulabilir. Özellikle Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi olan ülkeler her zamankinden daha çok şey talep edeceklerinden bu ülke ve kişiler hem kendilerini hem de çevrelerini olumsuz yönde etkileyebilirler. (2019 Mart burç) (2019 haftalık burç)
 
11 Mart (-1), 12 Mart (-2), 13, 14 Mart (-1), 15 Mart (-2), 16, 17 Mart (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Yukardaki tablodan bakınca Terazi burcu Rusya Başkanı Putin'in Tr Venüs hangi evindeyse o konularda hem olumsuz etki aldığını hem de olumsuz etki verdiğini görmekteyiz. Çünkü Kendisi de Terazi burcu olduğundan Venüsü sembolize etmektedir. Putin bilhassa 12 ve 15 Martta Suriye konusunda yada toprak paylaşımları ile ilgili konularda Akrep burcu Türkiye'den çok şey bekleyebilir. İran ve Başkanı Ruhani de Terazi burcu Putin'den toprak paylaşımları ile ilgili konularda olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Boğa burcu İsrail ve Başbakanı Terazi burcu Netanyahu'nun da talepleri artacağından Türkiye ve Suriye'yi İsrail diplomatik ilişkiler konularında olumsuz yönde etkileyebilir. Türkiye ve TSK'nın Natal Marsı Terazi olduğundan 12 ve 15 Martta Türkiye ve TSK'nın Suriye'ye operasyon yapma talebi artabilir. Bu konularda İsrail ile yada Rusya Başkanı Putin ile çatışma yaşanabilir. Hafta boyu ve bilhassa 12, 15 Martta Koç burcu NATO da İsrail, Türkiye, Rusya Başkanı Putin gibi ülke ve kişilerden diplomatik ilişkiler yönünden olumsuz etkiler alabilir. ABD Başkanı Trump da Terazi burcu Putin'den Venüsyen konularda olumsuz etkiler alabilir. (Mart 2019)
 
Hafta boyu bilhassa 16 Martta Merkür Transiti yüksek katsayıda (+6) olup Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova burçlarını olumlu Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir. Her türlü iletişimde (sözleşme, anlaşma, bilgi, belge, ulaşım, eğitim, öğretim) yanlış anlamalar, hacker faaliyetleri, bilgi hırsızlıkları, hukuk dışı dinlemeler, casusluk faaliyetleri, kurnazlık ve sahtekarlıklar olabilir. Hafta boyu ve bilhassa 16 Mart Cumartesi günü hava, kara ve deniz yollarında kazalar, olumsuz hava koşulları olabilir. Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evindeki Tr Merküre hafta boyu ama bilhassa 16 Mart Cumartesi günü daha çok dikkat etmesi gerekebilir. 16 Mart günü Tr Merkürden olumsuz etki alan kişilerin Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlara, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 16 Martta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'na 12.evindeki devletle ilgili bir takım bilgi, belge yada anlaşmalarla ilgili konularda dikkat etmesi gerekebilir.
 
11 Mart (+2), 12 Mart (+3), 13 Mart (+2), 14 Mart (+3), 15 Mart (+4), 16 Mart (+6), 17 Mart (+5)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
Astro Carto Grafi Haritasında 16 Martta Tr Merkür, Neptün (Balık), Jüpiter (Yay) çizgilerinin geçtiği noktalar: Türkiye (Trabzon, Erzincan, Elazığ, Urfa, Kars, Ağrı, Van, Hakkari), Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Irak, İran, Suudi Arabistan, Yemen, Suriye, Mısır, Libya, Ukrayna, Rusya, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Pakistan, Çin, Tayland, Filipinler, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, İspanya, Portekiz, İngiltere, Belçika, Almanya, İtalya, Yunanistan
 
Yukardaki tabloda Merkür, Neptün ve Jüpiter çizgilerinin geçtiği ülkelerde hafta boyu ve bilhassa 16 Martta olumsuz hava koşulları ve iletişim kazaları oluşabilir. Ayrıca bu ülkelerde hacker faaliyetleri ve bilgi hırsızlıkları, casusluk faaliyetleri artabilir. 
 
Uranüs artık Boğa burcunda ama düşük katsayıda olduğundan hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçları Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Tr Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya'Nın Tr Uranüs bazında (teknolojik silahlar, füzeler, vs) birbirleri ile çekişmleri bu hafta da sürebilir. Yengeç ve Oğlakların yada yükselen Yengeç ve Oğlakların Tr Uranüs hangi evlerindeyse dikkatli olmaları gerekebilir. Uranüs genel olarak elektronik eşyaları, arkadaş ve tanıdıkları, plan ve projeleri, dahil olduğunuz grupları sembolize etmektedir.
 
16 Martta Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya'Nın Tr Merkürden ve Tr Uranüsden olumsuz etki alması ve birbirlerini teknolojik silahlar konularında huzursuz etmeleri yüzünden bu iki ülke arasında yeni bir hacker yada casusluk veya bilgi hırsızlığı sorunu patlak verebilir. Hafta boyu bilhassa 16 Martta herkes bilgilerine sahip çıksın ! 
 
Mars ve Plüto birlikte ölümü sembolize etmektedir. Hafta boyu Mars ve Plütonun katsayısı yüksek olsa da her ikisi de Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını rahatsız edecektir. Astro Carto Grafi Haritasında Boğayı sembolize eden Tr Venüsün, Aslan burcunu sembolize eden Tr Güneşin, Akrep burcunu sembolize eden Tr Plütonun, Kova burcunu sembolize eden Tr Uranüsün geçtiği noktalarda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, ekili - dikili alanlarda sel ve su baskınları, toprak kaymaları, maden göçükleri, heyelanlar olabilir. 
 
Bilhassa Tr Plütonun +4 katsayısında olduğu 12 ve 16 Mart günlerinde Astro Carto Grafi Haritasında Tr Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği noktalarda şiddetli depremler ve toprak kaymaları yada şiddet olayları ve patlamalar olabilir.
 
12 Mart Astro Carto Grafide Tr Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği noktalar: Türkiye (Ege, İzmir, Çanakkale, Bodrum, Marmaris, Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Manisa, Aydın, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Yozgat, Kayseri, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis), Mısır, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Kuveyt, İran, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Almanya, İtalya, Norveç, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İrlanda, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Filipinler, Endonezya, Singapur, Papua Yeni Gine, Avustralya, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Kolombiya, Peru, Arjantin
 
16 Mart Astro Carto Grafide Tr Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği noktalar: Türkiye (İstanbul, Sakarya, Bursa, Eskişehir, Konya, Kıbrıs, Çanakkale, Ege, İzmir, Bodrum, Marmaris), Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Mısır, Suudi Arabistan, Yemen, Kuveyt, Irak, İran, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Rusya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayland, Malezya, Singapur, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, İspanya, İngiltere, İrlanda, Almanya, İtalya
 
Hafta boyu ama bilhassa 12 ve 16 Martta Tr Mars ve Plütondan olumsuz etki alan Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının Tr Mars ve Plüto hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Koç, Akrep burçlarına ve Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir.
 
Hafta boyu ama bilhassa 12 ve 16 Martta +4 katsayısında Tr Plütondan çift yönde olumlu etki alan Natal Marsı Koç ve Terazi burçları son derece güçlenebilirler. Örneğin 12 Martta Natal Marsı Koç olan Dolar güçlenme eğilimine girebilir ama bir yandan da Natal Marsı Balık olan Türk Lirası ile Euro Tr Güneşden olumlu etki alacağından Dolar ile çekişebilir. 12 Mart Doların Türk Lirası ve Euro ile çekişeceği bir gün olabilir. Ama hafta geneline bakacak olursak Türk Lirası ve Euro'Nun artış göstereceği bir hafta olabilir. Hafta boyu Altın fiyatlarında da yükseliş eğilimi olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(12.ev Güneş Süper, 2.ev Uranüs, 11.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 9.ev Jüpiter Süper, 12.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Boğa
(11.ev Güneş Süper, 1.ev Uranüs, 10.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 8.ev Jüpiter Süper, 11.ev Merkür Dikkat)
Yükselen İkizler
(10.ev Güneş Süper, 12.ev Uranüs, 9.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 7.ev Jüpiter Süper, 10.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Yengeç
(9.ev Güneş Süper, 11.ev Uranüs, 8.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 6.ev Jüpiter Süper, 9.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Aslan
(8.ev Güneş Süper, 10.ev Uranüs, 7.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 5.ev Jüpiter Süper, 8.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Başak
(7.ev Güneş Süper, 9.ev Uranüs, 6.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 4.ev Jüpiter Süper, 7.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Terazi
(6.ev Güneş Süper, 8.ev Uranüs, 5.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 3.ev Jüpiter Süper, 6.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Akrep
(5.ev Güneş Süper, 7.ev Uranüs, 4.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 2.ev Jüpiter Süper, 5.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Yay
(4.ev Güneş Süper, 6.ev Uranüs, 3.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 1.ev Jüpiter Süper, 4.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Oğlak
(3.ev Güneş Süper, 5.ev Uranüs, 2.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 12.ev Jüpiter Süper, 3.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Kova
(2.ev Güneş Süper, 4.ev Uranüs, 1.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 11.ev Jüpiter Süper, 2.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Balık
(1.ev Güneş Süper, 3.ev Uranüs, 12.ev Venüs Dikkat, Hafta boyu 10.ev Jüpiter Süper, 1.ev Merkür Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..