Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '20

 
Kategori
Astroloji
 

11-17 Mayıs 2020 Haftalık Burç

11 - 17 Mayıs 2020 Haftalık Burç Astroloji: Haftanın En Yoğun Günü 14 Mayıs ! Uranüs, Jüpiter, Satürn Dikkat ! 
 
Haftanın en Yoğun günü -9 katsayısı ile 14 Mayısdır. 14 Mayısda Jüpiter ve Uranüsü -2 katsayısında olacaktır. Bilhassa Jüpiter 14 Mayısdan itibaren -2 ve hatta -3.lere kadar düşecektir. Jüpiter hukuk ve yasaları, fanatik ve yobaz kişileri, uzak ülkeleri ve kültürleri, üniversite ve yüksek öğrenim yerlerini, savurganlığı, kaba ve patavatsızlığı sembolize etmektedir. 14 Mayısdan itibaren fanatik ve yobaz kişilerin neden olacakları olaylar artabilir. Yobaz kişiler belki de terör saldırıları da yapabilir. 14 Mayısdan itibaren Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar Tr Jüpiterden olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar ise Tr Jüpiterden olumlu etkiler alabilirler. (Mayıs 2020 burç)
 
14 Mayısdan itibaren Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanların katsayıları düşeceğinden çevrelerine karşı patavatsız ve kaba olabilirler yada fanatik davranışlar sergileyebilirler. Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar Tr Jüpiterin olumsuz etkisini kendi lehlerine çevirebilirler. Örneğin Natal Marsı Yay olan C** E** ile Rusya Başkanı Putin 14 Mayısdan itibaren düşmanlarına karşı fanatik kararlar alabilirler. 14 Mayısdan itibaren Natal Güneşi Boğa Marsı Kova olan F** terör örgütünün başı olan F** G**'in tr Jüpiterden yani C** E**'dan son derece olumsuz etkiler alması, yargılanması yada etkisiz hale getirilmesi olasıdır. (haftalık burç) (haftalık astroloji) (2020 haftalık burç)
 
14 Mayısdan itibaren Satürn de iyice katsayı düşürecek özellikle 16 Mayısda -2 katsayısında olup her türlü kısıtlanma, yasak ve ambargoları sembolize edecek. 14 Mayısdan itibaren Tr Satürn ve Jüpiter hangi evimize denk geliyorsa o konularda kısıtlanma, yasak ve engeller ile hukuksal süreçler meydana gelebilir. (Mayıs astroloji) (2020 Mayıs burç)
 
Hafta Boyu
Jüpiter ve Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, A** B**, Ali Hamaney
 
Hafta Boyu 
Jüpiterve Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, Hafter
 
Hafta Boyu
Jüpiter ve Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İ** B**, F** Y**, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Hafter
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP, Gelecek Partisi / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / A** G**, Eski Başbakan B** Y**, K** K**, C** E**, K** A**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / DEVA Partisi / K** K**, D** B**, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ali Hamaney
 
Yukardaki tabloda Tr Jüpiter ve Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere ve ayrıca Jüpiter ve Satürnü sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Terazi olan Çin'in Natal Marsı İkizler olan Amerika, Almanya ve Fransa'ya hukuksal açıdan dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye'Nin de Kıbrıs Rum Cumhuriyetine, Yunanistan'a hatta Rusya ve Amerika'ya bile hukuki konularda dikkat etmesi gerekebilir. Yukarda adı geçen Tr Jüpiter ve Satürnden olumsuz etki alan devletler başka devletlerle hukuki açıdan olumsuz etkiler alıp yasak ve ambargolarla karşı karşıya kalabilir. Bu arada Akrep burcu Türkiye'nin 16 Mayısda Tr Satürnden alacağı olumsuz etki ile yeni sokağa çıkma yasakları olabilir yada bu tür yasaklar artabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
14 Mayısdan itibaren Yay burcu PKK'nın terör saldırıları artabilir. 14 Mayısdan itibaren Dolar ve Bitcoinde de düşüşler yaşanabilir. Hafta boyu Altın fiyatlarında ise Tr Güneşden ötürü bir artış yaşanabilir. (Mayıs 2020)
 
Hafta boyu Tr Uranüs de bilhassa 12 ve 14 Mayısda -2 katsayısında olacağından olumsuz etki alan Türkiye'de terör saldırıları olabilir. 14 Mayısda bir terör saldırısı kuvvetle muhtemel olabilir. 14 Mayısda sadece Türkiye'de değil olumsuz etki alan Dünyanın başka ülkelerinde de Terör saldırısı olabilir. 12 ve 14 Mayısda Tr Uranüs -2 katsayısında olacağından elektronik aletlerden kaynaklı arızalar, uçak kazaları meydana gelebilir. 12 ve 14 Mayısda -2 katsayısındaki Tr Uranüsün Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyeceğinden sağlıkla ilgili konularda ölümcül deneyler ve yeni tip salgın hastalıklar ortaya çıkabilir. 
 
14 Mayıs Zayıf Fay Hatlarında Deprem Olasılığı ! 
 
14 Mayısda +5 katsayısındaki Tr Güneş, -1 katsayısındaki Tr Ay, Mars, Satürn, Plüton, -2 katsayısındaki Tr Jüpiter, Uranüs Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 
 
14 Mayıs Asto Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Mars, Satürn, Plüton, Jüpiter ve Uranüsden olumsuz etki alan Neptün çizgileri hariç bölgeler: Türkiye (İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya, Çanakkale, İzmir, Çeşme, Ayvalık, Kuşadası, Didim, Bodrum, Aydın, Denizli, Muğla, Marmaris, Fethiye, Mersin, Adana, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Yozgat, Çorum, Kastamonu, Sinop, Samsun, Tokat, Sivas, Elbistan, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Siverek, Diyarbakır, Erzincan, Bayburt, Trabzon, Giresun, Ünye, Fatsa, Ordu, Rize, Hakkari, Yüksekova, Van, Erciş, Doğubeyazıt, Ağrı, Kars), Çanakkale ve Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan, Irak, İran, Ürdün, Suudi Arabistan, İsrail, Filistin, Yemen, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Tayland, Malezya, Singapur, Endonezya, Çin, Hong Kong, Papua Yeni Gine, Avustralya, Japonya, Solomon Adaları, Amerika, Kanada, Meksika, Bahamalar, Haiti, Panama, Küba, Kolombiya, Venezuella, Ekvador, Peru, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İspanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, Çekya, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Arnavutluk, Yunanistan, Danimarka, Norveç, İsveç, Finlandiya, Ukrayna, Rusya
 
Yukardaki tabloda 14 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, cinayetler, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, patlama ve yangınlar olabilir.
 
14 Mayısdan İtibaren Toplu Ölümleri sembolize eden Plüton Katsayı Düşürüyor ! 
 
Toplu ölümleri, depremleri, nükleer saldırıları, salgın hastalıkları sembolize eden Plüton Transiti 14 Mayısdan itibaren -1 katsayısına düşüyor. Hele Tr Plüton Haziran ayında daha çok katsayı kaybedecek ve tehlikeli bir duruma gelecektir. 
 
14 Mayısdan itibaren Tr Plütondan Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar olumsuz Natal Marsı Başak, Balık olanlar ise olumlu etkiler alabilir. 14 Mayısdan itibaren bilhassa Koç ve Terazi burçlarının Tr Plütondan diğer burçlara oranla daha olumsuz etkiler alamsı olasıdır.
 
Örneğin Terazi burcu Suriye yada Çin veya Suudi Arabistan olumsuz değişimlerin arifesinde olabilirler. 14 Mayısdan itibaren Koç burcu NATO ile Akrep burcu Türkiye'Nin arası yine bozulabilir. Terazi burcu İsrail Başbakanı Netanyahu ile Rusya Başkanı Putin'i Tr Plüton hangi evlerindeyse (özellikle Haziran aylarında) o konularda olumsuz değişimler bekliyor olabilir. Rusya Başkanı Putin'in Natal katsayıları yüksek ancak yine de bir takım olumsuz değişimlere karşı hazırlıklı olması gerekebilir. Tr Plüton İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden şeyleri de olumsuz etkileyeceğinden 14 Mayısdan itibaren ve bilhassa Haziran ayında beklenmedik olumsuz hava şartları, iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet), uçak ve füze kazaları, uzay gemisi kazaları gündeme bomba gibi düşebilir. 
 
14, 15, 16, 17 Mayıs (-1)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi/ NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, C** D**, A** G**, Eski Başbakan B** Y**, K** K**, K** A**, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Mansur Yavaş, E** İ**, Hafter, A** B**, Ali Hamaney
 
14, 15, 16, 17 Mayıs (-1)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**
 
14, 15, 16, 17 Mayıs (-1)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Işid, İran, Ermenistan, Yemen, Kanada, Belçika, KKTC, Panama, BAE, İtalya / DHKP-C / Euro / İ** B**, F** Y**, D** B**, M** A**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası, BM, AB / A** G**, F** Y**, Eski Başbakan B** Y**, S** O**, K** A**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Hafter 
 
Yukardaki tabloda 14 Mayısdan itibaren Tr Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Plütondan olumlu etki alanlara yada Plütonu sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Amerika'nın 14 Mayısdan itibaren Işid ve İran saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Aynı şekilde İsrail'in de Işid ve/veya İran saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.
 
14 Mayısdan itibaren Kova burcu Libya'Nın içinde Natal Marsı İkizler olan Hafter yüzünden şiddet ve terör saldırıları çoğalabilir. Ancak Akrep burcu Hafter'in Tr Plütondan ötürü keyfi kaçabilir. Hafter Akrep burcu Türkiye'den 14 Mayısdan itibaren olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(Hafta boyu 10.ev Jüpiter, 11.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 10.ev Plüto, 2.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Boğa
(Hafta boyu 9.ev Jüpiter, 10.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 9.ev Plüto, 1.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen İkizler
(Hafta boyu 8.ev Jüpiter, 9.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 8.ev Plüto, 12.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 7.ev Jüpiter, 8.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 7.ev Plüto, 11.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Aslan
(Hafta boyu 6.ev Jüpiter, 7.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 6.ev Plüto, 10.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Başak
(Hafta boyu 5.ev Jüpiter, 6.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 5.ev Plüto, 9.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Terazi
(Hafta boyu 4.ev Jüpiter, 5.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 4.ev Plüto, 8.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Akrep
(Hafta boyu 3.ev Jüpiter, 4.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 3.ev Plüto, 7.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yay
(Hafta boyu 2.ev Jüpiter, 3.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 2.ev Plüto, 6.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 1.ev Jüpiter, 2.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 1.ev Plüto, 5.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Kova
(Hafta boyu 12.ev Jüpiter, 1.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 12.ev Plüto, 4.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Balık
(Hafta boyu 11.ev Jüpiter, 12.ev Satürn Dikkat, 14 Mayıs 11.ev Plüto, 3.ev Uranüs Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..