Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '19

 
Kategori
Astroloji
 

11-17 Şubat 2019 Haftalık Burç

11 - 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Astroloji:
16 Şubat Dikkat! Boğa, Aslan, Akrep, Kovaları Allah Korusun!

 

13 Şubattan itibaren Plüton Transiti Yüksek katsayıda olmasına rağmen Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Çünkü 13 Şubattan itibaren Tr Plüton Kova burcuna 8 derece yaklaşacaktır. Bu durum 10 Temmuza kadar süreceğinden Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar herkesden farklı olarak Tr Plütondan son derece olumsuz etkiler alabilirler. (Şubat 2019 burç) (haftalık burç)
 
13 Şubattan itibaren bilhassa Boğa ve Akrep burcu genel anlamda yer üstü ve yer altındaki toprağı sembolize ettiğinden Dünya genelinde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 13 Şubattan itibaren Dünya her zamankinden daha çok sallanmaya ve deprem haberleri gelmeye başlayabilir. Boğa burcu yer üstündeki ekili-dikili alanları da sembolize ettiğinden bu ekili ve dikili alanların ve çiftçilerin ciddi anlamda zarar görme olasılıkları mevcut. Toprakla ilgili heyelan, sel, toprak kayması, dolu yağışı, maden ocaklarının çökmesi, köprü ve yolların zarar görmesi gibi haberler çoğalabilir. (haftalık astroloji) (Şubat astroloji)
 
Tr Plütonun sembolize ettikleri: Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep burçları, astrolojik haritamızda Akrep burcunun olduğu ev (Yükselen Aslanların 4.evi Akrep burcudur), değişimler, ameliyatlar, krediler, vergiler, sigortalar, başkaları ile ortaklaşa paylaşılan değerler (ortak paralar, kira gelirleri, apartmanda ortak alanlar), cinsellikle ilgili konular, gizli saklı işler ve bunları yapanlar (dedektifler, ajanlar, mafya, vs), yer altındaki fay hatları, depremler. (2019 Şubat burç) (2019 haftalık burç) (Şubat 2019)
 
13 Şubattan itibaren Natal Marsı bilhassa Koç, Terazi olanlar ise Tr Plütondan çift yönde olumlu etki alabilirler. Bu yüzden Natal Marsı Koç, Terazi olanlar Tr Plüton hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarına karşı güçlenebilirler. Ama eğer Natal Güneşiniz Tr Plütondan olumsuz etki alıp Natal Marsınız Tr Plütondan olumlu etki alıyorsa hem olumlu hem de olumsuz etkilere maruz kalabilirsiniz. Örneğin ülkemiz Türkiye gibi (Natal Güneş Akrep Mars Terazi) bir yandan Tr Plütondan olumlu bir yandan da olumsuz etkiler alınabilir. Ülkemiz Türkiye'Nin hem Tr Plütondan yıkıcı etkiler alması hem de Tr Plütondan güçlendirici etkiler alıp güçlenmesi ve bu gücünü Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarına karşı kullanması olasıdır. Peki bu Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları hangi ülkeler ? Akla gelen en belirgin ülke Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail'dir. 13 Şubattan itibaren 10 Temmuza kadar olan süreçte İsrail'in hem Natal Güneş hem de Natal Marsı Tr Plütondan olumsuz etkiler alacağından güçlenen Türkiye'ye karşı dikkatli olması gerekir. Aynı zamanda İsrail'in yine Akrep burcu olan Filistin'e karşı da dikkatli olması gerekir. Çünkü Filistin'in de Natal Marsı Koç burcundadır ve Türkiye gibi Filistin'in de 13 Şubattan itibaren güçlenmesi beklenebilir. 
 
Hafta boyu
Güneş, Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Türkmenistan, Brezilya / AKP, İYİ Parti, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), BM, AB, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Venezuella'nın muhalif lideri Guaido
 
13 Şubattan itibaren
Plütondan çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus 
 
Yukardaki örneklerde Natal Güneşi Boğa Marsı Koç olan Muharrem İnce'nin Tr Plütondan hem olumlu hem de olumsuz etkiler aldığını görmekteyiz. 
 
13 Şubat - 10 Temmuz tarihleri arası Dolarda Tr Plütondan ötürü bir güçlenme eğilimi görebiliriz. Ama 10 Temmuzdan sonra bu eğilim yerini Euro'da bir yükselişe bırakabilir. 
 
Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçları hafta boyu Tr Güneşden de olumsuz etki alabilirler. Natal Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlar ise 15 Şubata kadar Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilirler. Bilhassa Natal Marsı İkizler, Yay olanlar 15 Şubata kadar Tr Güneşden çift yönde olumlu etkiler alacaklarından Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda son derece başarılı olabilirler. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin'in Natal Marsı Yay olduğundan 15 Şubata kadar Tr Güneşden alacakları olumlu etki ile yeni başarılara imza atabilirler. Ama Natal Güneşi Tr Güneşden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Güneşden olumlu etki alanlar ise hem olumlu hem de olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilirler. Örneğin Natal Güneşi Kova Marsı Yay olan Yunanistan ülke bazında Tr Güneşden hem olumlu hem de olumsuz etkiler alabilir. Yada Natal Güneşi Aslan Marsı Yay olan AKP hafta boyu Tr Güneşden hem olumlu hem de olumsuz etkiler alabilir. Natal Güneşi Akrep Marsı Yay olan Abdullah Gül de hafta boyu Tr Güneşden hem olumlu hem de olumsuz etkiler alabilir. 
 
Hem olumlu hem olumsuz etki almak ne demek ? Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ve Natal Marsınız İkizler olsun Yükselen burcunuz da Aslan olsun. Bu durumda 15 Şubata kadar 7.evinizdeki Tr Güneşden Natal Güneşiniz Boğa olduğundan Kova, Boğa, Aslan ve Akrep burçlarına denk gelen evleriniz olumsuz etki alırken Natal Marsınız İkizler olduğundan İkizler ve Yay burcuna denk gelen evleriniz son derece olumlu etkiler alabilir. Yani Tr Güneşden 11.evinizi (İkizler) sembolize eden arkadaş ve tanıdıklarınız, geleceğe dair plan ve projeleriniz, elektronik aletler ile 5.evinizi (Yay) sembolize eden hobiler, çocuklar, baba, romantik ilişkiyle ilgili konular olumlu etki alırken 7.evi sembolize eden her türlü ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, danışmanlık, vs), 10.evi sembolize eden iş, meslek, sosyal statü, 1.evi sembolize eden fiziksel sağlık, 4.evi sembolize eden ev, aile, anne, annelikle ilgili konular olumsuz etkiler alabilir. Özetle Yükselen Aslan Natal Güneş Boğa Mars İkizler biri için evli ise ayrılabilir kendine yeni bir sevgili bulabilir diyebiliriz. Yada işini bırakıp hobileri ile uğraşabilir diyebiliriz. Bu arada Aslan burcunda düşük katsayıda Natal Gezegeni varsa Fiziksel sağlığına da dikkat etmeli diyebiliriz.
 
15 Şubata kadar 
Güneşden çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan 
 
Her ne kadar 13 Şubat - 10 Temmuz arası Dolar güçlenme eğiliminde olsa da arada Türk Lirasından da yükseliş atakları gelebilir. Örneğin Türk Lirasında 12, 13, 15 Şubat tarihlerinde Tr Güneşden alacağı olumlu etki ile bir canlanma olması olasıdır. 
 
16, 17 Şubatta Tr Güneş -1 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burçlarını olumsuz Natal Marsı Yengeç, Oğlak burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 16, 17 Şubatta İkizler ve Yay burcu Tr Güneşden çift yönde olumsuz etki alacağından olumsuz hava koşulları oluşabilir. Hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar artabilir. İkizler burcu ABD Başkanı Trump ile Yay burcu Venezulla Başkanı Maduro iyice çatışabilir. Bu arada 16, 17 Şubatta Yay burcu olan Maduro'nun Aslan burcu olan Guaido'ya Tr Güneş bazında dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada Maduro kadar olmasa da Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ABD Başkanı Trump'a ve İsrail Başbakanı Netanyahu'ya (Natal Marsı Aslan) Tr Güneş bazında dikkat etmesi gerekebilir.
 
16, 17 Şubat Astro Carto Grafi Haritasında Tr Güneş, Merkür (İkizler), Jüpiter (Yay) çizgilerinin geçtiği yerler: Türkiye (Erzurum, Batman, Mardin, Diyarbakır, Siirt, Trabzon, Rize, Aksaray, Mersin, Adana, İstanbul, Bursa, Gebze, Sakarya, Eskişehir, Konya), Kıbrıs, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Gürcistan, Ermenistan, İran, Yemen, Mısır, Sudan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Azerbaycan, Ukrayna, Rusya, Polonya, Romanya, Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, İrlanda, Çin, Filipinler, Endonezya, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Meksika, Kanada, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin
 
Yukardaki Astro Carto Grafi Haritasında Tr Güneş, Merkür ve Jüpiter çizgilerinin geçtiği noktalarda olumsuz hava koşulları ve hava, kara ve deniz yollarında kazalar olabilir. Ayrıca bu ülkelerde Tr Güneş yüzünden baskı ve şiddet olayları olabilir. Bu bölgelerde şiddet saldırıları artabilir. 16, 17 Şubatta Özellikle Venezuella'da Tr Güneş yüzünden baskı ve şiddet olayları artabilir. 16, 17 Şubatta bu bölgelerde Tr Güneşin Akrep burcunu da olumsuz etkilemesinden ötürü zayıf fay hatlarında şiddetli depremler de olabilir. 16, 17 Şubatta Tr Güneş genelde Türkiye'Nin Doğusundan geçtiğinden Türkiye'nin Doğusunda varsa zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.
 
Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçları hafta boyu Tr Marsdan da olumsuz etki alabilir. Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail Natal Marsı Koç olan ve Marsı sembolize eden Filistin'den olumsuz etkiler alıp saldırıya uğrayabilir. Yada Natal Güneşi Koç olan İran Natal Güneşi Boğa olan İsrail'e saldırabilir. Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan İran ile Işid Temmuz ayında Dünya açısından tehlike arz etmektedir. Bu arada Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye'nin de saldırılara dikkat etmesi gerekebilir. Ama ülkemiz Türkiye'nin Tr Marsdan hem olumlu hem de olumsuz etkiler alması olasıdır. 
 
16 Şubatta -1 katsayısındaki Tr Marsdan Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise olumlu etkiler alabilirler. 16 Şubatta Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya Tr Mars bazında birbilerini olumsuz yönde etkileyebilirler. 16 Şubatta Yengeç ve Oğlakların Tr Mars hangi evlerindeyse o konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Oğlak burcu Suudi Arabistan Kralı Selman'ın Tr Mars hangi evindeyse öfke, kavga ve saldırgan kişilere dikkat etmesi gerekebilir.
 
16 Şubatta
Marsdan çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)
Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
16 Şubatta Türk Lirası ile Euro'nun ABD Dolarından olumsuz etkiler alıp değer kaybetmesi olasıdır. Aynı şekilde 16 Şubatta Bitcoin'de de bir değer kaybı yaşanabilir.
 
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları hafta boyu Tr Uranüsden de olumsuz etki alabilirler. Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise Tr Uranüsden olumlu etkiler alabilirler. Ancak 16 Şubatta -1 katsayısındaki Tr Uranüs Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 16 Şubatta Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya Tr Mars basında olduğu gibi Tr Uranüs bazında da birbirlerini olumsuz etkileyebilrler. 16 Şubatta Amerika ile Rusya arasındaki soğuk savaş sıcak savaşa doğru dönebilir. Amerika ve Rusya Tr Mars ve Uranüsü kullanarak birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Kişisel olarak 16 Şubat Yengeç ve Oğlakların birbirlerini olumsuz yönde etkileyecekleri bir gün olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.sigortaileastroloji.com
 
Yükselen Koç 
(16 Şubat 11.ev Güneş, 2.ev Mars, 1.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Boğa
(16 Şubat 10.ev Güneş, 1.ev Mars, 12.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen İkizler
(16 Şubat 9.ev Güneş, 12.ev Mars, 11.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yengeç
(16 Şubat 8.ev Güneş, 11.ev Mars, 10.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Aslan
(16 Şubat 7.ev Güneş, 10.ev Mars, 9.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Başak
(16 Şubat 6.ev Güneş, 9.ev Mars, 8.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Terazi
(16 Şubat 5.ev Güneş, 8.ev Mars, 7.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Akrep
(16 Şubat 4.ev Güneş, 7.ev Mars, 6.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yay
(16 Şubat 3.ev Güneş, 6.ev Mars, 5.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Oğlak
(16 Şubat 2.ev Güneş, 5.ev Mars, 4.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Kova
(16 Şubat 1.ev Güneş, 4.ev Mars, 3.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Balık
(16 Şubat 12.ev Güneş, 3.ev Mars, 2.ev Uranüs Dikkat)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..