Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '17

 
Kategori
Blog
 

11 Mayıs 2017 İncirli buluşmamıza dair

11 Mayıs 2017 İncirli buluşmamıza dair
 

Yılmaz ÇETİNGÖZ, Kerim KORKUT, Kadri KANPAK, Ata Kemal ŞAHİN ve Emre TEKİN


Sevgili Blogerlar

Daha önce duyurduğumuz doğrultuda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü 14:00 te Bakırköy İncirli'de MB Yazarları olarak buluştuk.

Buluşmaya Sn. Yılmaz ÇETİNGÖZ, Sn. Kerim KORKUT, Sn. Emre TEKİN ve uzun zamandır görüşemediğim (Kerim KORKUT'UN öykü ve hikayelerini beğendiği kadar merak ettiği) Sevgili Ata Kemal ŞAHİN habersiz gelme sürpriziyle katıldı. 

Yaş günü bir kaç gün önce olan Sn.Yılmaz ÇETİNGÖZ'ÜN 52 inci yaşını (mumlarını üfleyerek söndürdüğü görseldeki pastasını yiyerek) kutlayıp nice mutllu yıllar diledik. 

Ana gündemimiz olan 'Türkiye'deki Suriyelilerin ve ulusal sosyolojik problemleri' başlığını beş insan beş saatten fazla çok boyutlu konuşarak yoğun zihinsel paylaşım yaşadık.

Günde üç vakit yazmasından ötürü blog sayısı en çok olduğundan sohbetin beşte biri yerine üçte birinde Kerim KORKUT (hakkımız gasp ederek) konuştu, soyadından ötürü sesimizi çıkaramadık. 

Sonuçta herbirimiz sohbetimizin ürünü birer blog yazmayı kararlaştırdık, durumu değerlendirerek ilgili makamlara da sunabiliriz. 

Ben 'Ulusal sosyolojik ve Suriyeliler sorunlarını kapsayan 'Devlet ve Yönetimi' başlıklı yazımı bir haftaya kadar yayınlayacağım.  

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..