Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '21

 
Kategori
Astroloji
 

11 ŞUBAT KOVA BURCUNDA YENİAY

Koç ve Yükselen Koç Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Sizlerin, umutlarını, gelecek hayallerinizi ve sosyal çevrenizi temsil eden bir alanda gerçekleşiyor. Yeniay yeni başlangıçlar, sosyal grupların hayatınızda önemli rol alacağı bir döneme giriyorsunuz. Yeni başlangıçlarda arkdaşlarınızdan, içinde bulunduğunuz grup veya derneklerden destek alabilirsiniz. Bu süreçte para konusuna dikkat etmenizi önerebilirim. Mars para evinizde seyahatine devam ediyor ve size fazlasyıla para harcatma enerjisine sahip.

Boğa Ve Yükselen Boğa Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Kariyer alanında size fırsat sunan bir Yeniay gerçekleşiyor. İşinizle ilgili gelecek olan yeni teklifleri, değişimleri, farklı bakış açılarını değerlendirmenizi öneririm. Ben işimden memnunum deyip kapıları kapamayın, gelen teklifleri  mutlaka değerlendirin, düşündüğünüzün ötesinde fırsatlar oluşabilir. Uranüs ve Mars’ın sizi değişime fazlasyıla zorladığını söylebiliriz. Bu durum sizi yormuş olabilir. Çünkü risk almaktan ve yeni limanlara açılmaktan çok hoşlanmazsınız. Görküyüzünün mesaji sizin için “DEĞİŞİM”,  geleneksel yapıyı bırakın ve yeniliğe açık olun.

İkizler Ve Yükselen İkizler Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Hayata bakış açınızda, inançlarınızda daha yenilikçi ve özgür olmak istediğiniz bir dönem başlıyor. Yeni bir eğitim, farklı bir şehir ya da ülkeye yerleşme kararı verebilirsiniz. Bilinçaltınızı temsil eden alanda bulunan Uranüs ve Mars korku ve kaygılarınızı fazlasıyla tetiklemiş olabilir. Dolayısıyla yeni bir düzen kurmak adına harete geçebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Yaşamınızda yeni bir düzen kurulurken siz bunu krizsel boyutta yaşıyor olabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmeye bilirsiniz. Her kriz içerisinde fırsatını da barındırır. Bu süreci bu şekilde değerlendirmeniz sizin yararınıza olacaktır. Ortaklı gelirleriniz ile ilgili yeni kaynaklar oluşabilir. Eşinizin gelirinde değişiklikler, ortaklı bir iş yapıyorsanız bununla ilgili yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Uzun zamandır arkadaş çevrenizde değişimler oluyor ve bu sreçte Mars’ın bu alana geçmesi kırgınlıklarla, dargınlıklarla kopmalara vesile olabilir. Mümkün olduğunca bu alanda sakin kalmaya çalışmak ve gitmek isteyene izin vermek size iyi gelecektir.

 

Aslan Ve Yükselen Aslan Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. İkili ilişkiler, evlilik ya da iş ortaklıkları alanında yeniay etkilerini alıyor olacaksınız. Yeni bir başlangıç yapma veya var olan durumunuzla ilgili yeni bir karar verip yolunuza devam edebilirsiniz. Kariyer alanınızda zorlanmalar, mücadeleler yaşıyor olabilirsiniz. Var olan fakat size katkı sunmayan, size iyi gelmeyen bir kariyeriniz varsa, bunu değiştirmeniz için sizi fazlasıyla zorlayacaktır. Çünkü Gökyüzü, bize rağmen bizi korur.

 

Başak Ve Yükselen Başak Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Çalışma ortamı ve işinizin değişimiyle ilgili yeniligler getirebilir. Hayata bakış açınız, düşünceleriniz ve inançlarınız konusunda yenilikçi olmanız, geleneksel bakış açınızı kırmanız hayatınızda yeni kapılar açacaktır. Sağlık konuları da sizin için önemli, rutin kontrollerinizi ihmal etmemeli ve herhangi bir sağlık probleminiz varsa mutlaka gerekli tedaviyi olmalısınız. Evcil hayvan sahiplenmek içinde ugun bir zaman dilimi sizler için.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Yeni bir aşk ya da evliyseniz yeni bir çocuk hayatınıza dahil olabilir. Şans oyunları konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Yeni bir hobi edinmek sizlere iyi gelecektir. Özellikle ufkunuzu geliştirecek, hayata yeni bir pencerden bakmanızı sağlayacak  bir hobi edinebilirsiniz.

Ortaklı kazanımlarda problem yaşayabilirsiniz. Eşinizin kazanımları ya da ortak bir iş yapıyorsanız bu konularda harcamalara dikkat ediniz. Planda olmayan ekstra harcamalar çıkabilir.

Akrep Ve Yükselen Akrep Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Ev,aile ,yuva konuları sizin için bu süreçte önemli olacak. Emlak alım-satımı, taşınma, kendi evinzi kurmayla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İkili ilişkiler, evlilik konuları sizi fazlasıyla yormuş olabilir. O alanda değişmesi gereken her ne varsa gözden geçirip, harekete geçip değişim ve dönüşümü sağlamalısnız.

 

Yay Ve Yükselen Yay Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak.  Araç alım-satımı yapabilirsiniz.  Özgür olma hissiyatınız bu enerjilerle birlikte artmış olabilir. Kısa seyahatler bu süreçte sizlere iyi gelecektir. Yakın çevreniz,kardeşlerinizle  birlikte vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

Oğlak Ve Yükselen Oğlak Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Para evinizde gerçekleşecek bu yeniay, maddi anlamda bolluk bereket getirecektir. Yeni kazanç kapıları açılacaktır. Farkındalıkla kullanmanızı önerebilirim. Çocuklarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Olaylara sadece kendi açınızdan değil de onların açısından da bakabilirseniz daha kolay atlatabilirsiniz bu süreci.

Kova Ve Yükselen Kova Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Kendinizle ilgili yeni kararlar alma ve uygulamaya koymanın zamanı geldi. Bu yıl, sizlerin yılı olacak. Kendi istek, beklentilerinizi netleştirip yol haritanızı yanınıza alınız, Gökyüzü sizden yana.  Aileniz tarafından baskılandığınızı hissedebilirsiniz. Bu alanda öfke patlamalarına dikkat.

Balık Ve Yükselen Balık Burcu:

Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, sizlerin haritasında özellikle bu derecede gezegenleriniz varsa onların enerjilerini tetikliyor olacak. Gökyüzüne Kova enerjisinin hakim olduğunu söylersek pek da yanılmış olmayız. Güneş,Ay,Merkür,Jüpiter,Venüs,Satürn hepsi  kova burcunda bir arada ve bu yoğun enerji yeniay’la birlikte iyiden iyiye tetikleniyor olacak. Bilinçaltınızda büyük bir aydınlanma oluyor. Kendinizin farkına varın, hayatınızın sorumluluklarını alıp yola çıkabilirsiniz. Gözkyüzü tarafından destekleniyorsunuz. Sadece size her söylenene direk inanmadan, kendi akıl ve hissiyat süzgeçinizden geçirdikten sonra karar verin. Gerçekle, görünen her zaman aynı olmayabilir.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..