Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '13

 
Kategori
Astroloji
 

12 - 18 Ağustos : Hafta sonu çok yoğun ! 17 Ağustos Plüto ve Mars kötü !

12 - 18 Ağustos : Hafta sonu çok yoğun ! 17 Ağustos Plüto ve Mars kötü !
 

Astroloji


22 - 28 Temmuz haftası için yaptığımız yorumda 28 Temmuz Pazar günü için -3 katsayısı ile Uranüs için haftanın en kötü konumunda vatani konuları etkiliyor demiştik gerçekten de 1 gün öncesi 27 Temmuz günü Somali'deki Türkiye Büyük Elçiliğine kanlı saldırı oldu.

29 Temmuz - 04 Ağustos haftası için yaptığımız yorumda ise 30 Temmuzda Ay'ın Boğa burcunda +7 katsayısı ile süper bir konumda olduğunu bu yüzden de para konularında işçi, çalışan ve memurları ilgilendiren olumlu gelişmelerin olabileceğini yazmıştık gerçekten de beklediğim haber çıktı; 30 Temmuz'dan 7 gün sonra 07 Ağustos'daki memur ve emekliler için zam ve sosyal haklar olumlu yönde oldu. 30 Temmuz'dan 1 gün önce ise Maliye Bakanı bir genelge yayınlayıp işçi ve memurlara ait Ağustos maaşlarının Bayramdan önce 6 Ağustos'da verileceğini belirtti.

05 - 11 Ağustos haftası için yaptığımız yorumlarda 9 Ağustos Cuma günü için Ay'ın +5 katsayısı ile Başak burcunda süper bir konumda olacağını ama Başak burcunun yöneticisi Merkürün Aslan'da kötü konumda olduğundan ve ayrıca Yengeç burcunun yöneticisi Ay'ın Mars'dan kötü ve yıkıcı etkiler aldığından vatani konularda, güvenlikle ilgili konularda, üretimle ilgili konularda yaşanan şiddet ve zorlanmalar kurnaz ve hilekar hizmet ve görevlileri besleyebilir ve bu durum Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu, tanınmış kişileri ve spekülatif konuları (Para, borsa, altın, döviz, vs.) kötü yönde etkileyebilir demiştik gerçekten de vatani konular nüfuzlu ve tanınmış kişileri tam 4 gün öncesinden yani 05 Ağustos günü kötü yönde etkiledi. 05 Ağustos günü Ergenekon davasında bir çok nüfuzlu ve tanınmış (Generaller, gazeteciler, vs.) kişiye hapis cezası verildi. Bu arada aynı günde 29 ünlü, tanınmış tiyatrocu, dizi ve sinema oyuncusu kişiler de narkotik polisi tarafından uyuşturucu madde üretimi yüzünden göz altına alındılar. Ayrıca Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konulardan Altın fiyatlarında dalgalanmalar olduğu haberi de 6 Ağustos'da medyada yer aldı (http://ekonomi.milliyet.com.tr/altin-yine-tuzla-buz-oldu/ekonomi/detay/1746577/default.htm). 05, 06 ve 11 Ağustos'da Plüto ve Marsın aynı anda kötü konumda olmasından ötürü yeraltı faaliyetlerinde artışların olabileceğini söylemiştik gerçekten de 7 Ağustos'da Kütahya'da 4.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Mars Yengeç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan vatani konularda, güvenlikle ve üretimle ilgili konularda saldırı, şiddet, öfke, zorlanma, düşüncesizlik olmaya devam edebilir.

Uranüs Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri KOç burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde Koçun yöneticisi Mars da kötü konumda olduğundan saldırgan, zorba, kavgacı kişiler yada gruplar içinde ani değişimler, isyanlar, aykırılıklar ve huzursuzluklar başgösterebilir. Bu durum vatani ve güvenlikle ilgili konulara da yansıyabilir.

Ay Pazartesi Terazi burcunda kötü konumda olduğundan birebir ilişkiler ve diplomatik konularda güvensizlik, uyumsuzluk olabilir.

Ay Çarşamba günü Akrep burcunda +4 katsayısı ile iyi bir konumda olduğundan bankacılık konularında, borç paralar, vergiler, krediler, yeraltı ve yerüstündeki para kaynakları (petrol rezervleri, doğal maden kaynakları, ihraç ettiğimiz ürünler, vs.) konularında üretkenlik artabilir.

Ay bu sefer de Cuma günü Yay burcunda +4 katsayısı ile iyi bir konumda olduğundan yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, suriye, vs) gibi konularda yeni olumlu fikirler üretilebilinir. Örneğin yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, suriye, vs) konusunda yeni güvenlik önlemleri alınabilinir. Hukuk ve yasalarla yada yüksek öğrenimle ilgili yeni olumlu tasarı ve fikirler üretilebilinir.

AY Pazar günü ise Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerin üretkenlikleri düşebilir, aşırı duyarlı ve hasas bir hale gelebilirler.

Jüpiter Yengeç burcunda Cumartesi ve Pazar günü kötü konumda olduğundan vatani konularda fanatiklik, üretimle ilgili konularda savurganlık, güvenlikle ilgili konularda sorumsuzluk olabilir.

Plüto Cumartesi günü Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişilere karşı şiddet, katılık, manipülasyonlar, ani ve istenmeyen değişimler olabilir.

Venüs Terazi burcunda Cumartesi günü kötü konumda olduğundan ikili ilişkiler, diplomatik konularda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük olabilir.

17 Ağustos Cumartesi haftanın en kötü ve yoğun günü olma özelliğinde. Bu günde Mars Yengeç.de ve Plüto Oğlak.da aynı anda kötü konuma geçtiğinden yıkıcı etkiler ortaya çıkabilir. Yeraltı faaliyetlerinde de artışlar olabilir. Ayrıca Venüs Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Uranüs Koç.da kötü konumda olacak. 18 Ağustos Pazar gününde de yoğunluk devam edebilir çünkü Ay Oğlak burcunda ve Mars da Yengeç burcunda haftanın en düşük konumundalar. Yani hafta sonu vatani konular, diplomatik konular yoğun ve hareketli geçebilir. Hafta sonu Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerin de gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı dikkatli olması gerekebilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 12 - 18 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 8.evde Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 9.evde Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Yükselen Boğa

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 7.evde Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 8.evde Cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 9.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Uranüs 12.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.


Yükselen İkizler

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 6.evde Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 7.evde Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Uranüs 11.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 5.evde Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 6.evde Cuma süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık.

Uranüs 10.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 4.evde Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 5.evde Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Sağlığınıza dikkat ! Günlük işleriniz aksayabilir ! kıskanç, yıkıcı, şiddetkar iş arkadaşlarınıza
dikkat !)

Uranüs 9.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Öfkeli, kavgacı gizli düşmanlara dikkat ! Sıkıntı ve sorunlar yüzünden kavgalar çıkabilir !)

Jüpiter 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk. (Sorumsuz ve savurgan kişilere dikkat ! sıkıntı ve sorunlarınız yüzünden para kaybı olabilir ! )

Yükselen Başak

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 3.evde Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 4.evde Cuma süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Eğlenirken, hobilerinizi yaparken dikkat !)

Uranüs 8.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Yükselen Terazi  

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 2.evde Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 3.evde Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Ev içi işlerde kazalara dikkat !)

Uranüs 7.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Yükselen Akrep

Ay 1.evde Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 2.evde Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (KIsa yolculuklarda kazalara dikkat !)

Uranüs 6.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Yükselen Yay 

Ay 1.evde Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Maddi zararlara dikkat !)

Uranüs 5.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde  Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 12.evde Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Dış görüntünüze, fiziksel yapınıza dikkat !)

Uranüs 4.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 11.evde Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 12.evde Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 10.evde Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 11.evde Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

AY 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Kıskanç, yıkıcı,şiddetkar gizli düşmanlara dikkat ! Yıkıcı sorunlar baş gösterebilir.)

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Salı, Çrş, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Ay 9.evde Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 10.evde Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, katılık. (Kıskanç, yıkıcı, megaloman, şiddetkar arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

 

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..