Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '12

 
Kategori
Astroloji
 

12 - 18 Mart Astroloji: Terazi burçları, adalet ve diplomasiyle uğraşanlar dikkat!

12 - 18 Mart Astroloji: Terazi burçları, adalet ve diplomasiyle uğraşanlar dikkat!
 

Astroloji


Bu hafta Perşembe hariç Satürn Terazi burcunda hep kötü konumda olacağından Terazi burçları ve bilhassa adalet ve diplomasiyle uğraşanlar Oğlak burçları ve patron konumundaki emir veren kişiler tarafından yine sansürlenebilirler. Terazi burçları ile adalet ve diplomasi konularıyla uğraşanlar bazı engel ve yasaklamalarla karşı karşıya kalabilirler. Kişsel açıdan Teraziler Oğlak burçlarının emirlerine itaat etmek zorunda kalabilirler.


15 Mart Perşembe günü ise haftanın en iyi günü olabilir. Çünkü bu günde bütün gezegenler iyi konumda olacak. Perşembe günü en iyi konumda olan gezegenler Ay, venüs,Jüpiter ve Plüto'dur. Sağduyunun yüksek olduğu bu günde mali konular, kazançlı ortaklıklar gündeme gelebilir. Yapılacak değişimlerde maddi kazanç sağlanabilir. Bu günde bilhassa Boğa, Yay ve Oğlak burçları kazançlı çıkacak girişimlerde bulunabilirler. Uzak ülkelerden maddi kazanç sağlanabilir. Hukuk ve yasalardaki bazı değişiklikler bazı adli davaları olumlu yönde etkileyebilir. Kısaca ev, vatan, ortaklık, para, adli davalar, hukuk ve yasalar ve değişimler için olumlu bir gün.

Cuma günü Merkür Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri bazı gazetecilerin, etellektüel kişilerin, internetle yada iletişimle uğraşan kişilerin, bazı işçi ve çalışanların kurnazlıklarıyla karşı karşıya kalabilirler. Güvenlik birimleriyle ilgili dedikodu mahiyetinde haberler çıkabilir. Ayrıca polis ve güvenlik birimleri internet veya diğer iletişim araçlarından gelebilecek virüslere karşı da dikkatli olmalı. Kişisel anlamda ise Koç burçları İkizler ve Başak burçlarının kurnazlıklarıyla karşı karşıya kalabilirler. Koç burçları İkizler ve Başak burçlarıyla iletişimlerine, işçi ve çalışanlarına dikkat etsinler. Aynı şekilde Koç burçları da bilgisayar, internet ve diğer iletişim araçları üzerinden gelebilecek tehditlere karşı dikkatli olsunlar.
 
Cumartesi Ay da Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan emir veren, başkan konumundaki insanlar bazı vatansever insanlar tarafından güvensizlik yaşayabilirler. Korkuları depreşebilir. Kişisel açıdan ise Yengeç burçları Oğlak burçlarını duygusal açıdan kötü etkileyebilirler. Oğlak burçlarının evle ilgili işleri ters gidebilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..