Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '18

 
Kategori
Astroloji
 

12 - 18 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: 17 Şubat Ay Süper! Güneş, Venüs, Uranüs Dikkat!

12 - 18 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: 17 Şubat Ay Süper! Güneş, Venüs, Uranüs Dikkat!
 

haftalık astroloji


12 Şubat haftası diğer haftalara göre aslında olumlu bir hafta sayılır ancak hafta boyu Güneş, Venüs ve Uranüs transitleri yüksek katsayıda olsa da özellikle Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. (Şubat 2018 burç)

Güneş Transiti 12, 13, 14, 15, 16, 17 Şubat günleri yüksek katsayıda olup Natal Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burçlarını ve sembolize ettiklerini olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını ve sembolize ettiklerini olumsuz yönde etkileyebilir. Güneş olumsuz anlamda egoistlik, baskınlık ve Mars gibi saldırganlık verebilir. Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını sembolize eden konular ve kişiler baskın, egoist ve saldırgan kişi ve olaylara maruz kalabilirler. Örneğin Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını sembolize ettiğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Boğa burcu mal-mülk, toprak paylaşımları ve para konularını sembolize ettiğinden baskıcı tavırlar ve şiddet ortaya çıkabilir. (haftalık burç)

Güneş Transiti 12, 13, 14, 15, 16, 17 Şubat günleri bilhassa İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyeceğinden haberleşme ve ulaşımda, uzay çalışmalarında son derece olumlu gelişmeler olabilir. (haftalık astroloji)
 
18 Şubatta Kara, Kava, Deniz Yollarında Kazalara ve Saldırılara Dikkat !
18 Şubatta Güneş Transiti katsayı düşüreceğinden Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burçları Tr (transit) Güneşden olumsuz etki alırken Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar ise Tr Güneşden olumlu etki almaya devam edeceklerdir. 18 Şubatta bilhassa İkizler ve Yay burçları Tr Güneşden olumsuz etki alacaklarından her türlü haberleşmede, iletişimde, kara, hava ve deniz yolculuklarında kazalara ve saldırılara dikkat etmek gerekebilir. (Şubat astroloji)

12, 13, 14, 15, 16, 17 Şubat
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, İYİ Parti, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma),BM, AB / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
18 Şubat
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar)

Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün**, Kuveyt**, Ermenistan**, Yemen**, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore,Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan**, Panama**, Arnavutluk**, Birleşik Rusya Partisi**, BAE**, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi,TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / DHKP-C, PYD, PKK** / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım**, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın**,AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden**, Donald Trump**, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel**, Fransa Cumhurbaşkanı Macron**, Rıza Zarrab**, Papa Franciscus**, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

18 Şubat Pazar günü bilhassa İkizler ve Yay burcundan kişiler (isminin yanında çift yıldız olanlar) Tr Güneşden son derece olumsuz etkiler alabilirler. Bu kişiler Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda baskın, egoist ve saldırgan kişilere maruz kalabilirler. Örneğin ABD Başkanı Trump 18 Şubat günü Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişilerden baskıcı etkiler alabilir. Bu yüzden 18 Şubat günü ABD Başkanı Trump'ın Aslan burcunu sembolize eden FBI'a (Federal Soruşturma) dikkat etmesi gerekebilir. ABD Başkanı Trump'ın Natal Marsı Aslan olduğundan kendi yapıp ettikleri de istemeden de olsa kendisine Tr Güneş bazında zarar verebilir. 18 Şubat günü Natal Marsı Aslan olan İsrail Başbakanı Netanyahu da ABD Başkanı Trump üzerinde baskı kurabilir. 18 Şubat günü İkizler burcu ABD Başkanı Trump'In Natal Marsı Yenge, Oğlak olup Tr Güneşden olumlu etki alanlara da dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 Şubat burç)

Venüs Transiti 12, 13, 14, 15, 16 Şubat günleri katsayısı yüksek olduğundan Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak olanları ve sembolize ettiklerini son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ve sembolize ettiklerini son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Venüs olumsuz anlamda açgözlü, talepkar, kararsız, yavaş kişi ve olayları sembolize etmektedir. Zaten Tr Güneşden olumsuz etki alan Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları bir de Tr Venüsden olumsuz etki alınca özellikle Boğa burcunu sembolize eden mal-mülk, toprak paylaşımı ve para konularında açgözlülük, talepkarlık ve saldırılar çoğalabilir. (2018 haftalık burç)

12, 13, 14, 15, 16 Şubat günleri Venüs Transiti özellikle İkizler ve Yay burçlarını ve sembolize ettiklerini son derece olumlu yönde etkileyeceğinden her türlü iletişimde uyum söz konusu olabilir. Bu günlerde İkizler burcunu sembolize eden her türlü sözleşme, anlaşma ve yazışmalarda Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi burçları ile uyumlu ve ahenkli sözleşmeler söz konusu olabilir.

12, 13, 14, 15, 16 Şubat günleri Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye'Nin Tr Güneş ve Venüsden bir yandan olumlu etki alırken bir yandan da olumsuz etkiler alması söz konusudur. Tr Venüs bazında Türkiyenin Natal Marsı Terazi olduğundan toprak paylaşımları konusunda diğer Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcu ülkelere karşı olumsuz etkiler verebilir ama ülkemiz Türkiye İkizler ve Yay burcundan ülke ve kişilerle son derece uyumlu sözleşmeler yapabilir. (Şubat 2018)
 
Hafta Boyu Zayıf Fay Hatlarında Şiddetli Depremler Olabilir!
Hafta boyu Uranüs transiti Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını ve sembolize ettiklerini olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Yada Kova burcunu sembolize eden hava olaylarında olumsuz şeyler yaşanabilir.

Kişisel olarak hafta boyu Natal Marsı Yengeç ve Oğlak burcundan kişiler Tr Uranüs hangi evlerinde ise o konularda son derece olumlu etkiler alıp bu konularda yeni icatlar ve yeni şeyler öğrenebilir yada arkadaş ve tanıdıklarından olumlu etkiler alabilirler. Ülkemiz Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olduğundan bir yandan Tr Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan olumlu etki alırken bir yandan da huzursuz edici etkiler alabilir. Bu yüzden ülkemiz Türkiye'Nin. Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olan ülke, grup ve kişilere ayrıca Tr Uranüsden olumlu etkiler alan (Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık) ülke, grup ve kişilere dikkat etmesi gerekebilir.
 
17 Şubat Ay Süper !
Her şeye rağmen 17 Şubat Cumartesi günü Ay Transiti Balık burcunda +6 katsayısı ile süper olup Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişilerin katsayısını yükselteceğinden Yengeç burcundan kişilerin keyfi Tr Ay hangi evlerindeyse yerine gelebilir. 17 Şubat günü Yengeç burcundan kişiler Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilirler. 17 Şubat günü Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda güvenliğinizi ve veriminizi arttırıcı önlemler alabilirsiniz.
 
17 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Ay'ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

17 Şubat günü Türk Lirası ve BitCoin.de bir miktar yükselme eğilimi oluşabilir. Yengeç burcu Amerika kendi güvenliğini ve verimini arttırabilir. Yengeç burcu Meral Akşener verimli çalışmalar içine girebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriye Başkanı Esad gibi isimler de Tr Ay.dan son derece verimli etkiler alabilirler.
 
18 Şubat Merküryen kişilere ve Kurnazlıklara Dikkat!
14, 15, 16, 17 Şubat Merkür yüksek katsayıda olacağından Natal Marsı Kova, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep**, Oğlak burçlarını ve sembolize ettiklerini olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık ve sembolize ettiklerini olumsuz yönde etkileyebilir. Özellikle İkizler ve Yay burçlarının her ne kadar Tr Güneş ve Tr Venüsden olumlu etkiler almasına rağmen Tr Merkürden olumsuz etkiler alması ile yapılacak anlaşma ve sözleşmelerde kurnazlıklar olabilir. Özellikle Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burcundan kişilerle yapılacak anlaşma ve sözleşmelerde ufak tefek kurnazlıklar ortaya çıkabilir. İkizler burcunu sembolize eden anlaşma ve sözleşmelerde Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanların Tr Merküre ve Merküryen kişilere bilhassa dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Güneşi İkizler ve Yay burcundan kişiler Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi, Aslan burcundan kişilerle son derece olumlu sözleşme ve anlaşmalar yapabilirler.

18 Şubat Pazar günü Merkür katsayısını düşüreceğinden Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova olanlar ve sembolize ettikleri Merküryen konularda olumsuz etkiler alabilirler. Bilhassa Boğa ve Akrep burçları 18 Şubat günü Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burcundan kişilere ve Natal Marsı Koç, Terazi burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Genel anlamda 18 Şubat günü Boğa burcunu sembolize eden para konularında kurnazlıklar oluşabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Yükselen Koç
(1.ev Uranüs, 11.ev Güneş, 12.ev Venüs Süper, 17 Şubat 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(12.ev Uranüs, 10.ev Güneş, 11.ev Venüs Süper, 17 Şubat 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_4.html


Yükselen İkizler
(11.ev Uranüs, 9.ev Güneş, 10.ev Venüs Süper, 17 Şubat 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_68.html


Yükselen Yengeç
(10.ev Uranüs, 8.ev Güneş, 9.ev Venüs Süper, 17 Şubat 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_18.html


Yükselen Aslan
(9.ev Uranüs, 7.ev Güneş, 8.ev Venüs Süper, 17 Şubat 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_55.html


Yükselen Başak
(8.ev Uranüs, 6.ev Güneş, 7.ev Venüs Süper, 17 Şubat 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_21.html


Yükselen Terazi
(7.ev Uranüs, 5.ev Güneş, 6.ev Venüs Süper, 17 Şubat 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen Akrep
(6.ev Uranüs, 4.ev Güneş, 5.ev Venüs Süper, 17 Şubat 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_54.html


Yükselen Yay
(5.ev Uranüs, 3.ev Güneş, 4.ev Venüs Süper, 17 Şubat 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_65.html


Yükselen Oğlak
(4.ev Uranüs, 2.ev Güneş, 3.ev Venüs Süper, 17 Şubat 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_51.html


Yükselen Kova
(3.ev Uranüs, 1.ev Güneş, 2.ev Venüs Süper, 17 Şubat 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_72.html


Yükselen Balık
(2.ev Uranüs, 12.ev Güneş, 1.ev Venüs Süper, 17 Şubat 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/12-18-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_9.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..