Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1981 Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldum. Askerliğimi (Eğridir'de komando kursu gördükten sonra) Yedek Subay olarak yaptım. Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Araştırma Görevliliği Sınavını başarıyla kazandım. 1982 ancak o zaman yapılan güvenlik soruşturması sonucunda üniversitedeki görevime başlatmadı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Seçim barajı mı dediniz?

Sanki olacaklar olumsuz şeylermiş gibi yazmışsınız. Keşke dedikleriniz olsa diyorum. Yoksa Kürtleri tepelemek daha demokratik mi geliyor size? AKP 'den daha demokrat ve hukuka saygılı bir siyaset izleyeceği garanti olmayan bir partinin malesef şansı yok. Oy oranı yüksek olan CHP ve MHP nin mevcut halleri güven ve umut vermiyor. AKP den daha ileri bir demokrasinin güvencesini veremiyorlar. CHP hala türban için dava açıyor. MHP andımızı okuyor. İkisi de "Bana oy verin sizi tepeleyeyim" noktasında.

14 Ekim 2013 23:25
Artık dur demenin zamanı gelmedi mi?

Sevgili Ayşen Hanım, içten yazdığınız teröre lanet yazınızı okudum. İnsanlık değerlerini asgari düzeyde taşıyan hiç bir kimse bu ölümlere kayıtsız kalmamalıdır. Ölümde taraf tutulmaz. Göz yaşlarının rengi aynıdır. Ben orta yaşlı bir öğretmen ve yöneticiyim. Üstelik okuma eğilimi zayıf, seçilmiş başarısız öğrencilerin oluşturduğu bir lise (Genel Lise(de. Genç öğretmenler bu öğrencilerin davranışlarına dayanamazlar. Genellikle çok sert davranmak gerektiğini söylerler. Saçına, sakalına, pontolonuna, eteğine, tokasına, kadar "Bu ne biçim öğrenci?" der tepki gösterirler. Ben onlara derim ki: İnşallah ilerde sizin de çocuklarınız olur, büyür. O zaman böyle düşünmeyeceğinizi biliyorum. Çünkü ben bunu yaşadım, yaşayanları her gün gözlemliyorum. O çocuğu anlamaya çalışmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki bilimsel eğitim anlayışı içerisinde. Sanırım mesajımı aldınız. Biraz lütfen biraz, çok değil biraz empati yapalım.

01 Ekim 2011 00:44
Medyanın kürt sorunuyla imtihanı

O Ankerman yani gazeteci sunucu; insanlığa hakaret suçundan yargılansa bence şöyle diyecektir: "Onlar istedi ben de verdim. Yoksa bunlar benim gerçek düşüncelerim değildi. İş icabı öyle yapıyordum. Patron reyting istiyordu...." O zaman iş gelip aydınlanmış topluma dayanıyor. Bilinçlenmiş toplum. Şimdi artık o devirler geride kaldı. Yanlış anlamayın lütfen. Dünya o devirleri geride bıraktı. O kadar çok sayıda enformasyon kanalı var ki artık dezonformasyon o kadar kolay değil. Reyting almaz.

04 Haziran 2011 23:26
 
Toplam blog
: 2
: 485
Kayıt tarihi
: 27.05.11