Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '17

 
Kategori
Astroloji
 

13 - 19 Kasım 2017 Haftalık Burç Astroloji: 15 Kasım Ayın ve Haftanın En Yoğun Günü !

13 - 19 Kasım 2017 Haftalık Burç Astroloji: 15 Kasım Ayın ve Haftanın En Yoğun Günü !
 

haftalık astroloji


15 Kasım ayın ve haftanın en yoğun günü olup bu günde Satürn hariç bütün transitlerin katsayısı düşük olacaktır. Yani Oğlak burçları hariç diğer burçların katsayısı düşebilir. 15 Kasımda kavgalar, kazalar, talepkarlıklar, kurnazlıklar, hilekarlıklar, dikkatsizlikler, belirsizlikler oluşabilir. Genel olarak 15 Kasıma dikkat etmek gerekebilir. 15 Kasım Çarşamba hem haftanın hem de ayın ortası olup son derece ilginç bir gün olabilir. (Kasım 2017 burç)

13 Kasım Pazartesi günü Ay Başak burcunda +4 katsayısında olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu günde bilhassa Natal Marsı İkizler ve Yay burçlarını çift yönde olumlu etkileyeceğinden Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda son derece üretken, verimli fırsatlara ulaşabilirler, güvenliklerini arttırabilirler. Örneğin 13 Kasımda Tr Ay 12.evinizdeyse gizli düşmanlarla, sıkıntı ve sorunlarla ilgili konularda kendinizi güvence altına alabilirsiniz. (haftalık burç)

Ancak 13 Kasım günü Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Ay.dan olumsuz etkiler alabilirler. Bu günde Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Ay.ı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlara, Natal Marsı (Tr Ay.dan olumlu etki alan) Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık astroloji)
 

13 Kasım Tr Ay.dan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

13 Kasım Venüs Akrep burcunda olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar olumlu etkiler alabilirler. 13 Kasımda bilhassa Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alacağından Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda Venüsü sembolize eden mal-mülk, para, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık, partnerlik konularına, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi burçlarına, Natal Marsı İkizler, Yay burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. (Kasım astroloji)
 

13 Kasım Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

13 Kasımda yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler sosyal ve siyasi konularda olumsuz etkiler alabilirler. 13 Kasım günü bilhassa Yengeç ve Oğlak burcunu sembolize eden vatani konularda, ülke güvenliğinde, disiplinli çalışmalarda, otorite sahibi kişilerde bir yavaşlık, kararsızlık ve talepkarlık oluşabilir. (2017 Kasım burç)

14, 15, 16 Kasımda Tr Venüs sadece Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. 17, 18, 19 Kasımda Tr Venüs Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Ancak Natal Güneşi Tr Venüsden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Venüsden olumlu etki alan kişiler Tr Venüsden bir yandan olumsuz etki alırken bir yandan da olumlu etki alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa olup Natal Marsı Balık olan bir kişi Tr Venüs hangi evindeyse o konularda keyfi kaçabilir ama bir yandan da Natal Marsı Balık olduğu için bir takım fırsatlar yakalayabilir. (2017 haftalık burç)
 

17, 18, 19 Kasım Tr Venüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Bilhassa 17 Kasımda Tr Venüs Akrep burcunda +3 katsayısında olup yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi burçlarından, Natal Marsı (Tr Venüsden olumlu etki alan) Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Kova olan Fetullah Gülen'in sosyal ve siyasi konulardan, Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den, Natal Marsı Yengeç olan CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etki alması olasıdır.

Hafta boyu gizli saklı işler yapanları sembolize eden Akrep burcu Tr Venüsden olumsuz etki alacağından yer altı dünyası olan Mafya hesaplaşmaları, gizli saklı işler yapan casuslarda para konularında kanlı hesaplaşmalar olabilir. Kanlı diyorum çünkü hafta boyu Tr Güneş de Akrep burcunda düşük katsayıda olacağından Akrep burcunu olumsuz yönde etkileyebilir. Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını da sembolize ettiğinden hafta boyu Güneş ve Uranüsün yıkıcı etkisi ile zayıf fay hatlarında depremler oluşabilir. (Kasım 2017)

Hafta boyu Güneş Transiti Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Koç, Terazi olanları ise olumlu yönde etkileyeblir. Bilhassa Natal Güneşi Başak, Balık olanlar Tr Güneşden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Yani Güneş bu hafta bilhassa Natal Güneşi Başak ve Balıkları yakabilir. Güneş Transiti altını sembolize ettiğinden ve Aslan burcunu olumsuz yönde etkilediğinden altın fiyatlarında bir düşme beklenebilir.

Genel olarak Başak burcu her türlü hizmeti, işçi ve çalışanları, günlük rutin işleri sembolize etmektedir. Balık burcu ise büyük devlet kurumlarını, diğer devletleri, şirket ve vakıfları, yardım kuruluşlarını, yardımsever kişileri, hastahane ve hapishane gibi devlet kurumlarını sembolize etmektedir. Kısaca Başak ve Balık burcunu sembolize eden yerler ve kişiler Tr Güneşden yakıcı etkiler alabilirler. Güneş ise genel olarak nüfuzlu ve tanınmış kişileri, olumsuz anlamda egolu, egoist ve baskın kişileri sembolize etmektedir.
 

Hafta boyu Tr Güneşden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Başak, Balık olanlar

Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / Beşiktaş / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin Tr Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişilere, Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişilere, Natal Marsı (Tr Güneşden olumlu etki alan) Koç, Terazi burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi Balık Natal Marsı Yay olduğundan hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Tr Güneşden olumsuz etki alabilir. Bu yüzden hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a, Suriye, Türkiye ve Irak gibi ülkelerdeki nüfuzlu ve tanınmış kişilere, AKP içindeki nüfuzlu kişilere, Natal Marsı Terazi olan İYİ Partiye, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Yunanistan Başbakanı Çipras, İsrail Başbakanı Netanyahu gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir.

Hafta boyu Tr Merkür Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Yurt içi ve dışı yolları sembolize eden İkizler ve Yay burçları Tr Merkürden olumsuz etki alacağından hafta boyu hava, kara, deniz ulaşımında kazalarda artışlar devam edebilir.


Hafta boyu Tr Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar

Işid, İran, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim

Yukardaki tablodan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Donald Trump, Mesut Barzani, Putin, Rıza Zarrab gibi kişilerin Tr Merkürden yani her türlü haber, bilgi, belgelerden, Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarından olumsuz etkiler alabilirler. ABD Başkanı Trump hem İkizler burcu hem de Tr Merkürden olumsuz etki almaktadır. Yani Trump hem kendi kendine hem de başkalarına Tr Merkür bazında olumsuz etki verebilir. ABD Başkanı Trump iletişim kazalarına sebep olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katsayısı düşük İkizler ve Başak burcundan kişilere, kurnaz ve hilekar kişilere, bazı bilgi, belge ve asılsız haberlere dikkat etmesi gerekebilir.

Hafta boyu Tr Uranüsün de katsayısı düşük olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay burçları ise Tr Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. Hafta boyu bilhassa Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçları Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Örneğin Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya ülke bazında Tr Uranüsü sembolize eden asi ve aykırı kişilere hafta boyu dikkat etmek durumunda kalabilir. Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau gibi isimler de hafta boyu Tr Uranüsü sembolize eden asi ve aykırı kişilere, gruplara dikkat etmek zorunda kalabilirler. Kısaca Tr Uranüs hafta boyu Yengeç ve Oğlakları huzursuz edebilir.

Ülkemiz Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olduğundan ve Tr Uranüsden olumsuz etki aldığından ülke bazında asi ve aykırı kişilerin yol açacağı huzursuz edici olaylara dikkat etmesi gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

 

Yükselen Koç
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen İkizler
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_36.html


Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_88.html


Yükselen Aslan
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_30.html


Yükselen Başak
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_2.html


Yükselen Terazi
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_4.html


Yükselen Akrep
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_96.html


Yükselen Yay
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_32.html


Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_60.html


Yükselen Kova
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_61.html


Yükselen Balık
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/11/13-19-kasm-2017-haftalk-burc-astroloji_47.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..