Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '17

 
Kategori
Astroloji
 

13 - 19 Mart 2017 Haftalık burç astroloji: 14 Mart Haftanın ve ayın en yoğun günü !

13 - 19 Mart 2017 Haftalık burç astroloji: 14 Mart Haftanın ve ayın en yoğun günü !
 

haftalık astroloji


14 Mart Salı günü -8 katsayısı ile haftanın ve ayın en yoğun günüdür. Bu günde Ay ve Venüs belirgin bir şekilde -2 katsayısında olup Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz olarak etkileyebilir. Ay transiti düşük katsayıda iken güvenlik problemlerini, verimsizliği sembolize ederken, Venüs transiti düşük katsayıda iken talepkarlığı, açgözlülüğü ve yavaşlığı sembolize etmektedir. Bu burçları sembolize eden şeylerde 14 Mart Salı günü güvenlik problemleri ve yavaşlık söz konusu olabilir. Örneğin İkizler ve Yay burcunu sembolize eden yurt içi ve dışı yolculuklarda güvenlik problemleri ile yavaşlıklar olabilir. Yada Kova burcunu sembolize eden elektronik aletlerde güvenlik problemleri veya yavaşlık oluşabilir. Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda talepkarlıklar olabilir. Bu durumdan en çok etkilenecek ülke, kişi ve gruplar Natal Güneş ve Marsı bu burçtan olanlardır. (Mart 2017 burç)

Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olan ülke, grup ve kişiler: Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Meksika, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rıza Zarrab, Kuzey Kore Lideri Kim Jong / İstanbul Fay Hattı (haftalık burç)

Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç (Tr Ay) olan ülke, grup ve kişiler: İngiltere, Mısır, Amerika, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan / BM (Birleşmiş Milletler), IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange / İstanbul Fay Hattı (haftalık astroloji)

Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi (Tr Venüs) olan ülke, grup ve kişiler: İngiltere, İsrail, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Meksika, Türkiye, Brezilya / HDP / TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab (Mart astroloji)

ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay.ı sembolize eden kendi ülkesi Amerika'dan, BM, IMF, FED gibi para kuruluşlarından, CIA'den, Tr Venüsü sembolize eden Türkiye'den, Meksika'dan, Fetullah Gülen'den, Rusya Başkanı Putin'den, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan, Suriye ve Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. (2017 Mart burç)

Almanya Türkiye'den olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Bu arada Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi ve PKK da Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. 14 Mart için kısaca diyebiliriz ki Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar Tr Ay ve Tr Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. Bu arada 14 Mart günü İstanbul Fay Hattı da Tr Ay yüzünden olumsuz etkiler alabilir. Fay hatlarında değişim ve dalgalanmalar olabilir. (2017 haftalık burç)

14 ve 15 Mart günleri Tr Merkür Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burçlarını olumlu etkilerken İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Tr Merkür düşük katsayıda iken iletişim problemlerini, trafik kazalarını, kurnaz ve hilekar kişileri sembolize eder. Natal Güneş ve Marsınız Tr Merkürden olumsuz etki alıyorsa Tr Merkür hangi evinizde ise o konularda iletişim kazalarına dikkat etmeniz gerekebilir. Natal Marsınız düşük katsayıda ise iki misli dikkatli olmanız gerekir. Ancak Natal Marsınız yüksek katsayıda ise Tr Merkürü sembolize eden iletişim problemlerini ucuz atlatabilirsiniz. Natal Güneşiniz Tr Merkürden olumsuz etki alıp Natal Marsınız Tr Merkürden olumlu etki alıyorsa Tr Merkürü sembolize eden konular sizde içsel çatışma yapabilir yada sadece keyfinizi kaçırabilir. Bu gruba giren kişiler istemeden de olsa kendi kendilerine de zararları dokunabilir. Ama Natal Marsınızın katsayısı yüksekse üstesinden gelebilirsiniz. Örneğin Natal Güneşiniz Yay Natal Marsınız Akrep ise (Başbakan Binali Yıldırım gibi) Tr Merkür hangi evinizde ise her türlü iletişim kazaları yüzünden, kurnaz ve hilekar kişiler yüzünden içsel çatışma yaşayabilirsiniz. Yada yaptığınız konuşma, yazışma gibi iletişimle ilgili konular daha sonra size zarar verebilir. Ancak Natal Marsınızın katsayısı yüksekse bu durumdan fazla etkilenmeyebilirsiniz. (Mart 2017)

14 ve 15 Mart günleri İkizler ve Yay burcunu sembolize eden yurt içi ve dışı yolculuklarda iletişim kazalarına dikkat etmek gerekebilir.

14 ve 15 Mart günleri Tr Merkürden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler: Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel

15 Mart Tr Satürn +6 katsayısında olup Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını sembolize eden konular iş, meslek, kariyer, disiplinli çalışma açısından son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda son derece disiplinli çalışmalar olabilir.

15 Mart Tr Satürnden olumlu etki alabilecek ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar): Irak, Filistin, NATO, PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye, Türkiye, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Işid, İran, PYD, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May

15 Mart günü NATO ve TSK'nın askeri konularda son derece disiplinli çalışmaları olabilir. Buna rağmen Işid, PYD, İran gibi ülke ve grupların da askeri konularda disiplinli çalışmaları olabilir.

15 Mart günü kişisel olarak Tr Satürn hangi evinizdeyse o konularda disiplinli çalışmalarınız artabilir. Bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olup Natal Marsının katsayısı yüksek olanlar Tr Satürnün bu olumlu etkisinden faydalanabilirler.

ABD Doları (06 Temmuz 1785) Türk Lirası karşısında (30 Aralık 1925) hafta içi yükselme eğilimi gösterebilir.

 

Tr Uranüs Boğaya ve Tr Plüto Kova burcuna doğru ilerledikçe

 

Değişim ve Dönüşümlerden olumsuz etkiler alabilecek ülke, grup ve kişiler

Tr Uranüs ve Tr Plüto etkileri ağır hissedilen toplumsal gezegenlerdendir. Tr (Transit) Uranüs Boğa'dayken Tr Plüto da Kova'dayken rahatsız olduğu burçlardadır. Dolayısıyla Dünyamız 2019'a doğru bir takım değişim ve dönüşümlere doğru yol almaktadır. Bu değişimlerden bazıları olumlu bazıları ise olumsuz etkiler alacaktır.

 

Tr Uranüsden olumsuz etkiler alabilecek ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Tr Uranüs aşırı özgürlükçü kişileri sembolize etmektedir. Örneğin AB (Avrupa Birliği)'nin yada MHP'nin aşırı özgürlükçi kişiler yüzünden dağılması olasıdır. Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi gibi isimlerin Tr Uranüs hangi evlerindeyse o alanlarda tehlikelerle karşılaşmaları olasıdır. Tr Uranüsün Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarını olumsuz etkilemesi ve deprem üretmesi de olasıdır.

 

Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)

(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi

Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ürdün Kralı 2.Abdullah / AKP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani

Uranüs ile içsel çatışma ve ikilem yaşayabilecek ülke, grup ve kişiler istemeden de olsa kendi kendilerini olumsuz etkileyebilirler. Örneğin Türkiye, Brezilya, Yunanistan gibi ülkelerin kendi içlerindeki aşırı özgürlükçü kişilerin olumsuz etkileri söz konusu olabilir. Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen gibi kişiler de Tr Uranüsü sembolize eden ve Tr Uranüs hangi evlerindeyse hayatlarının o alanında ikilem yaşayabilirler. Örneğin Mesud Barzani Arkdaş ve tanıdıklarıyla ilgili yada aşırı özgürlükçü gruplarla ilgili içsel çatışma yaşayabilir.

 

Tr Plütondan olumsuz etkiler alabilecek ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

Tr Plüton yer altındaki fay hatlarını, gizli saklı işleri, yer altı dünyasını, yıkım, ölüm gibi olumsuz değişimleri sembolize etmektedir. Suriye zaten olumsuz değişimlere kalmış bir ülkedir. Ülkedeki insanların terör yüzünden toplu ölümleri her gün gündeme gelmektedir. Aynı şekilde Irak'ın da bir bölünmeye doğru gitmesi olasıdır. NATO, IMF, FED gibi kuruluşların da Tr Plütondan aldığı olumsuz etkilerle önümüzdeki bir kaç yıl içinde çöküşü gündeme gelebilir. İstanbul Fay hattının da Tr Plütondan alacağı olumsuz etkilerle hareketlenmesi ve deprem üretmesi olasıdır.

Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)

 

(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Tayvan, Kanada, İtalya, Azerbaycan, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / TC Merkez Bankası / İstanbul, Ankara, Adana / Devlet Bahçeli, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Plüton ile içsel çatışma ve ikilem yaşayabilecek ülke, grup ve kişiler istemeden de olsa kendi kendilerini olumsuz etkileyebilirler. Örneğin Işid, İran gibi ülke ve gruplar Tr Plütonu sembolize eden gizli saklı işlerle ilgili olarak içsel çatışma yaşayabilirler. Tr Plüton aynı zaman da Plütonyum olarak da bilinen atom bombasını da sembolize etmektedir. Işid, İran gibi ülke ve gruplar Tr Plütonu sembolize eden Atom bombasını kullanarak hem kendilerini hem de Tr Plütondan olumsuz etki alan Irak, Suriye gibi ülkeleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Tayvan, İtalya gibi ülkelerde ölümcül depremler olabilir. İstanbul Tr Plütonu sembolize eden depremlerden son derece olumsuz etkiler alabilir. Başkentimiz Ankara deprem kuşağında olmasa da Tr Plütonu sembolize eden bir takım olumsuz değişimlerden etkilenebilir. Devlet Bahçeli ve Meral Akşener'in Tr Plütonla ilgili (gizli saklı işler, Akrep burcunu semboliz eden Türkiye, Natal Marsı Akrep olan MHP) içsel çatışma ve ikilem yaşamaları olasıdır.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(14 Mart 1.evdeki Venüs, 7.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 9.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(14 Mart 12.evdeki Venüs, 6.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 8.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen İkizler
(14 Mart 11.evdeki Venüs, 5.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 7.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_37.html


Yükselen Yengeç
(14 Mart 10.evdeki Venüs, 4.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 6.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_49.html


Yükselen Aslan
(14 Mart 9.evdeki Venüs, 3.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 5.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_14.html


Yükselen Başak
(14 Mart 8.evdeki Venüs, 2.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 4.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_72.html


Yükselen Terazi
(14 Mart 7.evdeki Venüs, 1.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 3.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_25.html


Yükselen Akrep
(14 Mart 6.evdeki Venüs, 12.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 2.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_52.html


Yükselen Yay
(14 Mart 5.evdeki Venüs, 11.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 1.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_0.html


Yükselen Oğlak
(14 Mart 4.evdeki Venüs, 10.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 12.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_73.html


Yükselen Kova
(14 Mart 3.evdeki Venüs, 9.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 11.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_32.html


Yükselen Balık
(14 Mart 2.evdeki Venüs, 8.evdeki Ay Dikkat, 15 Mart 10.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/03/13-19-mart-2017-haftalk-burc-astroloji_64.htm

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..