Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '13

 
Kategori
Astroloji
 

13 - 19 Mayıs: 19 Mayıs Ay Başak burcunda süper. İşçi ve çalışanlar için olumlu bir gelişme!

13 - 19 Mayıs: 19 Mayıs Ay Başak burcunda süper. İşçi ve çalışanlar için olumlu bir gelişme!
 

Astroloji


29 Nisan - 05 Mayıs haftası için yaptığımız yorumda 4 Mayıs Cumartesi günü için Ay'In Balık burcunda +7 katsayısı ile süper iyi bir konumda olacağından Balık burcunu sembolize eden Büyük Kurum ve Kuruluşların (Hastane, Hapishane, Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları) vatansever insanlardan, üretken kişilerden olumlu destek alabileceğini ve bu günde ortaya çıkabilecek olumlu bir olayın Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bir huzur ve rahatlama meydana getirebileceğini belirtmiştik gerçekten de 4 Mayıs'dan 1 gün önce İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı ihalesi Cumhuriyet Tarihinin en yüksek teklifi olarak rekor kırdı. 22 Milyar 152 milyon Euro.luk miktar kira bedeli devletin şimdiye kadar kazandığı en yüksek rakam oldu. Bu arada Merkürün de geçen hafta Boğa burcunda kötü konumda olduğunu söylemiştik gerçekten de 7 Mayıs'da İstanbul Borsası bilgisayar saatinde yaşanan 3 saniyelik bir fark yüzünden tam 107 milyon TL kaybetti. 13 - 19 MAyıs haftasında Mars Boğa burcunda bütün bir hafta boyunca kötü konumda olduğundan geçen hafta olduğu gibi para konularını ilgilendiren konularda zorlanmalar, zorbalıklar, öfke ve saldırılar olabilir. THY çalışanlarının 15 Mayıs'da greve gidecek olması Mars'ın Boğa burcunda kötü konumda olduğu döneme rast gelmesi bir tesadüf olamaz. Sadece parasal değil mal-mülk ve toprak paylaşımları için de kavga ve saldırılar olabilir. Parasal konularda da yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman değil.

Güneş de Boğa burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan para konuları ile uğraşanlar nüfuzlu kişilerin baskısı ile karşılaşabilirler. Para konularında da negatif spekülasyonlar olabilir. Güneş'in simgesi altın fiyatlarında da dalgalanmalar devam edebilir. Para konuları ile uğraşanlar egoistlikler ile karşı karşıya kalabilirler. Mal-mülk ve toprak paylaşımlarında nüfuzlu insanların baskıcı ve egoist tavırları devam edebilir.

Merkür de Boğa burcunda Pazartesi ve Salı günleri kötü konumda olduğundan para konuları hakkında olumsuz haberler, fikirler, yazılar çıkmaya devam edebilir. Para konuları ile uğraşanlar iletişim sektörüne (gazeteciler, enteller, bilgi ağı kuranlar, internet, yazarlar, eleştirmenler, analistler), hizmet ve sağlık sektörüne, işçi ve çalışanlarına, ticaret yapanlara dikkat etsinler. Para konuları ile uğraşanlar kurnazlık ve hilekarlıklarla da karşı karşıya kalabilirler. Hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanlar, işçi ve çalışanlar para konularında huzursuzluk çıkarabilirler. Bazı ticaret yapanlar ise para konularında hileye başvurabilirler.

Jüpiter İkizler burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan bazı olumsuz, haber, fikir ve yazılardan ötürü iletişim sektörü ile uğraşanların başı hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) derde girebilir. İletişim sektörü ile uğraşanların ve ticaret yapanların sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilecekleri bir hafta yine bu hafta da. 

Uranüs Koç burcunda Pazartesi kötü konumda olduğundan bir takım kavgacı ve saldırgan gruplar arasında huzursuzluk ve ani değişimler olabilir. Geleceğe yönelik projeler ve teknolojik konularda da ani değişimler ve karışıklıklar çıkabilir.

Neptün Balık burcunda bütün bir hafta iyi hele Pazartesi haftanın en iyi konumunda olduğundan Balık burcunu sembolize edeb Büyük Kurum ve Kuruluşlar (hastane, hapishane, özel yada kamu kurum ve kuruluşları, vs.), Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar daha anlayışlı, idealist, insancıl olabilecekleri bir gün. Bu günde Büyük Kurum ve Kuruluşlar içerisinde idealist ve insancıl çalışmalar yapılabilinir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) da bu günde daha yaratıcı çalışmalar yapabilirler. Hayırsever kurumlar ve insanlar da daha özverili çalışmalara imza atabilirler.

Ay ise 19 Mayıs Pazar günü Başak burcunda +6 katsayısı ile yine süper bir konumda bulunuyor. Başak burcunu sembolize eden işçi ve çalışanları, hizmet ve sağlık sektörünü ilgilendiren olumlu bir gelişme olabilir, bu kişilerin üretkenlikleri, verimlilikleri artabilir. İşçi ve çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörü ile uğraşanlar üretken veya üretici gruplardan olumlu etkiler almaktalar.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 13 - 19 Mayıs haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Dış görüntünüzde ani değişimler olabilir. Başkaları üzerinde isyankar bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Güneş 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca para konularına dikkat !)

Jüpiter 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 6.evde Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Neptün 12.evde Pzt süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Özverili ve duyarlı davranarak sıkıntı ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.) 

Yükselen Boğa

Güneş 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 1.evde  Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca dış görüntünüze, başkaları üzerinde bırakacağınız etkiye ve yeni başlangıçlara dikkat !)

Jüpiter 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 5.evde Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Neptün 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Gizli düşmanlarınızın aykırı davranışları olabilir. Aykırı konular sıkıntı ve sorun oluşturabilir.)

Yükselen İkizler

Jüpiter 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Ay 4.evde Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Neptün 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Çevrenizde aykırı tavırları olan arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

Güneş 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca gizli düşmanlarınıza dikkat !)

Yükselen Yengeç

Ay 3.evde Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Neptün 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca arkadaş ve tanıdıklara karşı dikkat edin !)

Jüpiter 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Gizli düşmanlarınızın abartılı, kaba, patavatsız hareketleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Yükselen Aslan

AY 2.evde Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Neptün 8.evde Pzt süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili ani değişimlere dikkat !)

Güneş 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca iş, meslek ve kariyer konularına dikkat !)

Jüpiter 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan kabalık yada sorumsuzluk görebilirsiniz.)

Yükselen Başak

Ay 1.evde Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Neptün 7.evde Pzt süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim ve uzun yolculuklar konularına dikkat !)

Jüpiter 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (İşiniz yada kariyer hayatınızda sorumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.)

Yükselen Terazi

Neptün 6.evde Pzt süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak,
hoşgörüsüzlük. (Kısaca yenilik - her türlü yenilik, tıbbi müdahale, ameliyat, vs - , başkaları ile kaynaşma, bankacılık konularına dikkat edin !)

Jüpiter 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Yüksek öğrenim, Hukuk ve yasalar konularında sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. )

Ay 12.evde Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Yükselen Akrep

Neptün 5.evde Pzt süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca birebir ilişkiler - evlilik, ortaklık, vs - konularında
dikkatli olun !)

Jüpiter 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları ile kaynaşırken kaba, patavatsız kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bankacılık, vergi, miras konularında sorumsuzluklar olabilir. Ameliyat olurken de dikkatli olmalısınız. Her türlü yeniliği yaparken sorumsuzluklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün.)

Ay 11.evde Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Yükselen Yay 

Neptün 4.evde Pzt süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca sağlık ve günlük işler konularına dikkat edin !)

Jüpiter 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Her türlü ortaklık evlilik, iş, vb. konularında kabalık, patavatsızlık ve sorumsuzlukla karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Ay 10.evde Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Yükselen Oğlak

Neptün 3.evde Pzt süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca kendinizi ifade ederken dikkat edin !)

Jüpiter 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Sağlığınızla ilgili konularda sorumsuzluklara dikkat ! İş arkadaşlarınız yada çalışanlarınız da sorumsuzluk yapabilir.)

Ay 9.evde Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken. 

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Güneş 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü :  Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (KIsaca ev, gayrimenkul, aile içi işler ve güvenlik konularına dikkat edin !)

Jüpiter 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Çocuklarınızın savurganlığı sizi rahatsız edebilir. Kendinizi ifade ederken abartıya kaçabilirsiniz.)

Ay 8.evde Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Para konularında ani değişimler olabilir. Harcamalarınızda aşırılığa kaçmayın. Alışılmadık harcamalarınız olabilir.)

Güneş 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca çevrenizle iletişim kurarken, fikirlerinizi yayarken dikkatli
olun !)

Jüpiter 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Ev ve aile içi işlere çok para gidebilir. Ev, güvenlik, gayrimenkul konularında sorumsuzluklara dikkat !)

Ay 7.evde Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, huzurlu, uyumlu, üretken.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..