Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '12

 
Kategori
Astroloji
 

13 - 19 Şubat Astroloji: Koç Burçları, polis ve güvenlik birimlerinin gerginlikleri devam ediyor!

13 - 19 Şubat Astroloji: Koç Burçları, polis ve güvenlik birimlerinin gerginlikleri devam ediyor!
 

Astroloji


Geçen hafta Venüsün Koç burcunda kötü konumda oluşuyla Koçları ve Koç burcunu sembolize eden polis ve güvenlik birimleriyle ilgili adli davaların gündeme gelebileceğini, adalet ve diplomasiyle uğraşan kişilerin polis ve güvenlik birimleriyle karşı karşıya gelebileceklerini söylemiştik. Gerçekten de 8 ve 9 Şubatta medyada çıkan haberler tahminlerimizde yanılmadığımızı gösterdi.

Bu hafta da yani 13 - 19 Şubat arası Mars Başak burcunda ve Venüs de yine Koç Burcunda kötü konumda olacak. Özellikle Mars bütün bir hafta boyunca yine Başak burcunda kötü konumda olduğundan işçi ve çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanalar, eleştirmenler, analistler Marsın kötü etkisinden nasibini alacaklar. Bu kişiler, bu hafta da polis, güvenlik ve askeri birimlerle tartışmaya girmekten yada kavga etmekten kaçınsınlar. Başak burçları da yine Koç burçlarıyla, polis
ve güvenlik birimleriyle tartışmaya girmekten kaçınsın. Tabiki herkesin parmak izi gibi kendine has astrolojik haritası çok önemli. Eğer sizin gezegenlerinizin kat sayısı yani aldığı pozitif açılar çoğunluktaysa gezegenlerin bu kötü etkileri sizi pek fazla etkilemeyebilir.

Bu kışın tüm dünyada çok çetin geçmesi de yine Marsın Başak burcunda kötü konumda olmasından kaynaklanıyor olabilir. Çünkü Başak burcu aynı zaman da toprak, ekin, çiftçi ve günlük işlerin de sembolü. Biliyorsunuz ekin ve toprak hava şartlarından etki alır. Marsın Başakdaki olumsuz etkisi olumsuz hava şartları olarak da kendini gösteriyor. Bu, kış ayında olduğumuz için kendini aşırı soğuk, kar, tipi vs gibi olumsuz hava şartlarıyla gösteriyor. Eğer yaz ayında olsaydık o zaman da aşırı sıcak olarak kendini gösterecekti.

Venüs de yine geçen haftaki gibi Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Koç burcunda kötü konumda olacak.Ekonomiyle, adalet ve diplomasiyle uğraşan kişiler polis ve güvenlik birimleriyle karşı karşıya gelebilirler, birbirlerine zıt düşebilirler. Bireysel olarak Koç burçları Boğa ve Terazi burçlarından olumsuz yönde etkilenebilirler. Koçlar özellikle Boğalarla para konularında, Terazilerle de birebir ilişkilerde ve adli konularda zorluk yaşayabilirler. Bu arada Venüsün Koç burcunda kötü konumda olduğu günlerde baş ve yüzle ilgili estetik ameliyatların yapılması da olumsuz istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Ay Perşembe günü Yay, Cumartesi ve Pazar günleri ise Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan yurt genelinde önce din adamları, öğrenciler, üniversite çalışanları, fanatik yada idealist kişiler cumartesi ve pazar günleri ise otorite sahibi, emir veren, başkan konumundaki kişiler bazı yurtsever kişiler yüzünden aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler.Kişisel anlamda ise Yay ve Oğlak burçları Yengeç burçlarından, fanatik yada idealist kişilerden duygusal anlamda kötü etki alabilirler, aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler. Bazı korkuları depreşebilir.

Güneş Perşembe günü Kova burcunda kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, bilim ve teknolojiyle uğraşanlar göz önündeki medyatik insanlardan kötü yönde etkilenebilirler. Bu kişiler kendilerini ifade ederken aşırı gururlu ve kibirli davranabilirler. Aynı şey Kova burçları için de geçerli Kova burçları kendilerini ifade ederken aşırı önemli olma arzusuyla gururlu ve kibirli davranabilirler. Özellikle Aslan burçları tarafından, medyatik ve göz önündeki insanlar tarafından da yanlış anlaşılabilirler.

Bu haftalık da astrolojik tahminlerimiz bu kadar.

Hoşçakalın !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..