Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '15

 
Kategori
Astroloji
 

13 - 19 Temmuz 2015 Haftalık burç astroloji: 17 - 18 Temmuz yoğun ama 19 Temmuz Satürn süper !

13 - 19 Temmuz 2015 Haftalık burç astroloji: 17 - 18 Temmuz yoğun ama 19 Temmuz Satürn süper !
 

haftalık burç


Bu hafta da Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn haftanın hemen hemen bütün günleri düşük katsayıda seyredecekler. Ancak 19 Temmuz Pazar günü Satürnün katsayısı +3'e çıkmakta. Çünkü Aslan burcundaki Venüs Başak burcuna geçecek ve Satürne yaptığı 90 derecelik etkiyi yumuşatacak. Satürn her ne kadar retro olsa da 25 Temmuza kadar yani Başak burcundaki Venüs de retro yapana kadar kısa bir süreliğine iyi etkiler verebilir. Satürn hangi evinizdeyse 19 - 25 Temmuz arası o konularda olumlu etkiler alabilirsiniz. (Temmuz 2015 burç)

Haftanın en yoğun günleri ise 17 ve 18 Temmuz günleridir. Bu günlerde Ay, Venüs, Jüpiter Aslanda, Merkür, Mars Yengeçde, Satürn Akrepde, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaklar. Yani Aslan, Yengeç, Akrep, Balık ve Oğlak burcunu sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilirler. Bilhassa Aslan ve Yengeç burcundan kişilerin ve ülkelerin dikkatli olmaları gerekebilir. (haftalık burç)

17 - 18 Temmuz günleri

Mars -> Yengeç
Merkür -> Yengeç (Ay) -> Aslan
                            Venüs -> Aslan
                            Jüpiter -> Aslan

Bu şemadan da anlaşılacağı üzere bütün oklar Aslan burcunda sonlanıyor. Aslan burcundan ünlüler (Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, vs), partiler (AKP  vs), kişiler ve olaylar (gençler, gençliği ilgilendiren konular, nüfuzlu ve tanınmış kişiler, spekülatif konular, borsa, altın, döviz) Ay, Venüs ve Jüpiteri simgeleyen konulardan aynı zaman da dolaylı olarak Mars ve Merkürü simgeleyen konulardan olumsuz etkiler alabilirler. (haftalık astroloji)

Aslan burcunu simgeleyen borsa, altın, döviz gibi konularda ani iniş ve çıkışlar olabilir. Dolayısıyla spekülatif konularda kararsızlık ve dengesizlik hüküm sürmeye devam edebilir. Mars Yengeç burcunda olduğundan Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve ülkelere saldırılar olabilir. Bu durum Aslan burcundan kişi ve ülkeleri zorlayabilir. Örneğin Amerikaya olası bir saldırı Obamayı zorlayabilir. Bunun gibi bir çok mantıklı kombinasyon aşağıdaki örneklerden çoğaltılabilinir. (Temmuz astroloji)

Marsı simgeleyen şeylere örnekler (2015 haftalık burç)
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan kişiler
- Işid, İran, Filistin (Marsı Koçda)
- HDP başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan
- Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Merkürü simgeleyen şeylere örnekler (2015 Temmuz burç)
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan kişiler
- Marsı İkizler yada Başak olan ülkeler: Amerika, Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC, Almanya, Fransa, İtalya, Ermenistan, Ukrayna
- Güneşi İkizler yada Başak olan ülkeler: Mısır, Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Makedonya, Kuveyt
- Güneşi Başakda olan CHP
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak olan siyasetçiler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Davutoğlu, Devlet Bahçeli
- Her türlü iletişim (yazışma, konuşma, bilgi, belge, internet, ülke içi yollar), her türlü hizmet (eğitim, sağlık, ulaşım), işçi ve çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Yengeç burcunu simgeleyen şeylere örnekler (Temmuz 2015)
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan kişiler
- Güneşi yada Marsı Yengeç olan ülkeler: Amerika, İngiltere, Mısır
- Güneşi yada Marsı Yengeç olan kuruluşlar: IMF Para Fonu
- Güneşi yada Marsı Yengeç olan siyasetçi: Almanya Başbakanı Angela Merkel
- Güneşi yada Marsı Yengeç olan aktivist: Julian Assange
- vatani konular, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konular

*** Yukarda örneklerle verilen Mars ve Merkürü simgeleyen konular Yengeç burcunu simgeleyen konuları olumsuz etkileyebilir.


Venüsü simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan kişiler
- Güneşi Boğa veya Terazi olan ülkeler: İsrail, İngiltere, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa
- Marsı Boğa veya Terazi olan ülkeler: Suriye, Türkiye, Makedonya
- Güneşi Terazi olan parti HDP
- Güneşi Terazi olan Rusya Başkanı Putin
- Mal-mülk, para ve toprakla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Jüpiteri simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan kişiler
- Güneşi yada Marsı Yay olan ülkeler: Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Yunanistan
- Marsı Yay burcunda olan HDP ve AKP
- Marsı Yay burcunda olan siyasetçiler: Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel
- Din, felsefe ve inançlarla, hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle, yüksek öğrenimle ilgili konular

Aslan burcunu simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan kişiler
- Güneşi yada Marsı Aslan olan ülkeler: Çin, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt
- Güneşi Aslan olan AKP, Marsı Aslan olan CHP
- Güneşi yada Marsı Aslan olan siyasetçiler: Obama, Yunanistan Başkanı Çipras, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande
- Marsı Aslanda olan Abdullah Öcalan
- Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)

*** Yukarda örneklerle verilen Yengeç burcunu, Venüs ve Jüpiteri simgeleyen şeyler Aslan burcunu simgeleyen şeyleri direkt olarak olumsuz etkileyebilir. Mars ve Merkürü simgeleyen şeyler de dolaylı olarak Yengeç burcu üzerinden Aslan burcunu simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/07/13-19-temmuz-2015-haftalk-burc.html


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç 16, 18 Temmuz günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
        13, 14, 16, 17, 18, 19 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
        17, 18, 19 Temmuz günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa 13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            13, 14 Temmuz günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler 13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            17, 18, 19 Temmuz günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 13, 14 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler yada Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                13, 14, 16, 17, 18, 19 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                17, 18, 19 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.

Aslan 13, 14 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.
            17, 18 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi veya Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
              17, 18, 19 Temmuz günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi 13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            13, 14 Temmuz günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep 13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            19 Temmuz günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            16, 17, 18, 19 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay     13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
            13, 14 Temmuz günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak 13, 14, 15, 16, 17, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
            16, 17, 18, 19 Temmuz günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            19 Temmuz günü hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda disiplinli, güvenilir ve tedbirli davranma olasılığınız mevcut.

Kova 16, 18 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda objektif, özgün ve insancıl davranma olasılığınız mevcut.
            16, 18 Temmuz günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık 17, 18, 19 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut.
            17, 18, 19 Temmuz günleri Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..