Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '16

 
Kategori
Astroloji
 

13 Haziran Merkür İkizler burcunda

13 Haziran Merkür İkizler burcunda
 

Merkür İkizler Burcuna geçişi ile Haziran ayı boyunca gökyüzünde etkin konumunda olacak.
Önümüzdeki süreç içerisinde 13 Haziran Pazartesi günü, Merkür'ün Boğa burcundan çıkıp yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçişi temsil ettiği iletişimsel, akılsal, algısal ve zihinsel temaları öne çıkaracaktır.
 
Mantıksal düşünce ve rasyonel kararlara eğilim, yazılı-sözlü bilgi transferi ve etkinleşen ticaret hayatı Merkür'ün İkizler burcunda iken taşıdığı enerjiler olacaktır. Hayatımızda Merkür yönetimine ait bu konularda hızlanma, aktifleşme yaşayacak olabiliriz. Yeni ve farklı konulara ilgi duyma, öğrenme ve iletişimsel yeni girişimlere açık olacağız.
 
Fakat bu konuların hayatımızda ne kadar güçlü, kolay ve doğru bir şekilde gelişecek oluşu Merkür'ün yaptığı açılar ile şekillenecektir.
 
16 Haziran itibari ile Satürn ile karşıtlığa giren Merkür, 17 Haziran'dan itibaren de Jüpiter, Satürn ve Neptün ile birlikte gökyüzünde büyük kare konumunda olacaklar.
 
Bu durumun taşıdığı değişken, belirsiz ve stress içeren enerjiler hayatımızda etken olacaktır.
Ticaret alanında sınırlanma, daralma, kayıp etkisi getirebilecek olan bu gezegensel konum, özellikle genç nüfus üzerinde iletişimsel, fikirsel baskılanma ve getireceği çatışmalar ile karşı karşıya kalınabileceğini göstermekte.
 
Merkür İkizler burcuna geçişi ile birlikte, Jüpiter ve Satürn'ün dispozitör gezegeni olarak burada etkisini sorunlara akılcı, pratik, rasyonel ve çözümsel sonuçlar arama yönünde oluşu ile gösterecektir.
 
20 Haziran Pazartesi günü, Güneş (İkizler) ve Ay'ın (Yay) içinde bulundukları burcun 29. derecesinde bir dolunay yaşayacağız. 5 Haziran günü oluşan yeni ay ile birlikte koşulların belirsizliği ve değişkenliği etkisini sürdüren süreç özellikle 20 hazirana doğru artan bir gerginliği göstermekte.
 
Merkür 30 Haziran gününe kadar İkizler burcunda kalacak. 28, 29, 30 Haziran günlerini ticari, eğitimsel, iletişimsel işlerimizle ilgili girişimlerimiz için kullanacak olmamız çok daha uygun görülmekte.
 
Tedbirli ve sabırlı davranmaya devam edebilmek, belirsizlik içeren şartlara karşı daha dikkatli ve mantıksal bakış açısı geliştirebilmek, içinde bulunduğumuz dönem bize fayda getirici olacaktır.
 
Sevgi ile...
Dilâra Başar Efeoğlu
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..