Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '19

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

13. Travel Turkey İZMİR

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle TURSAB VE İZFAŞ işbirliğiyle 05-07 Aralık 2019 tarihlerinde 43 ülkeden bin 300 katılımcıyı 13. Travel Turkeyi Fuar İzmirde İZMİR ağırladı. TURSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyerin protokol konuşmalarıyla sektör paydaşları ve basının katılımıyla açılış gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Dairesi Başkan Yardımcısı Onur Gözet 2023 yılı için 65 milyar dolar gelir hedeflediklerini, 65 milyon turist hedefiyle ilk 5 turizm destiynasyonu arasında Türkiyemizi görmek için hedef koyduklarını belirtti.
Katılım sağlayan 43 ülkeden Seyşeller, Ruanda, Dominik Cumhuriyeti, Malta ve Bangladeş ilk defa katılım sağladı. 
İlk gün İzmir İl Kültür Müdürlüğünün düzenlediği kokteylde tüm katılımcılar, İZSATU üyeleriyle, TSTD ve İzmir İli Sağlık Sektörünün aktif katılımıyla İzmir Devlet Opera ve Bale sanatçılarının konseri ve misafirperverliğiyle ağırlandı.  1. ci ve 2.ci gün Aydın ve İzmir Palas stantlarında kokteyl düzenlendi. Düzenlenen panellerde Altenatif Turizm, Sağlık Turizmi, Eko Turizm, Kongre Turizmi, Gastronomi Turizmi ve Kentsel Turizm konuları ele alınmıştır.
İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop katılımıyla  Sağlık Turizm Bölümü yetkilileri ve İzmir İli hastaneleri Sağlık Turizmi Temsilcilerinin temsiliyla İzmir İl Sağlık Müdürlüğümüzün stantı etkin katılımcıyı bilgilendirerek verimli katılım ve tanıtım sağlamıştır.
İstanbul, Bursa, Mardin, Kars, Aydın ve Türkiyemizin illerinin stantları yanısıra, İzmir ili Seferihisar, Tire, Ödemiş vb çevre ilçeleri stant ziyaretlerinde ilgili yöre ve ürünleri sunumlarıyla tanıtımları dikkat çekmiştir. Bayraklı İlçe Kültür Müdürlüğü standında Bayraklı Belediyesi açılan kurslarında üretim sağlayan hanımların kıyafet ve takı tasarımları dikkat çekmekteydi.
10. Travel Turkey İzmir e Türkiye Sağlık Turizmi Derneğini temsilen 2016 yılında Ankaradan katılım sağladım. Sağlık Sektör paydaşlarını ve TSTD yi bilgilendirici yazım    linkte olup İzmir ilinin markalaşması adına Betül Serpil Aykam ''10. TRAVEL TURKEY'den SAĞLIK TURİZMİ İZMİR de YÜKSELİŞE GEÇTİ'' Blogger yazımı 2016 da paylaştım. 

 

 
Toplam blog
: 52
: 120
Kayıt tarihi
: 22.03.15
 
 

     İstanbullu olup, Yalova iline Cumhuriyet Savaşı sonucunda ilk “memur” atanan dedesi Sağlık M..