Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '21

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Haziran 2021 Astroloji

14 - 20 Haziran 2021 Haftalık Burç Astroloji: 20 Haziran Ay, Venüs, Mars, Uranüs, Plüto Dikkat!
 
Hafta boyu Venüs, Mars, Uranüs ve Plüton düşük katsayıda olup bilhassa 20 Haziranda hepsi -2 katsayısına düşüp özellikle Koç, Boğa, Terazi, Akrep, Yengeç, Oğlak burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Yoğunluk 19 Hazirandan itibaren başlayabilir. 20 Haziranda toplam katsayı -13 olup haftanın en yoğun günüdür.20 Haziranda Dünyanın sıcak savaşlara adım atması olasıdır. (Haziran 2021 burç)
 
20 Haziranda olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel vs) ve kazaları, zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, kavga, saldırı, cinayet ve terör faaliyetleri, sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde kavga, tartışma, saldırı, suikast ve ölümler olabilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
14 Haziranda Tr Ay -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlara ise çeşitli fırsatlar verebilir. (Haziran astroloji)
 
14 Hazirandaki görüşmelerde Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan kişiler Tr Merkür ve Neptünden son derece olumlu etkiler almaktadır. Natal Güneş ve Marsı Akrep olan kişiler ise Tr Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etkiler almaktadır. (2021 Haziran burç)
 
14 Haziranda Tr Aydan olumsuz etki alan ülkelerin ülke güvenlikleri ve verimleri düşebilir ve bu ülkelere yönelik terör saldırıları olabilir.
 
Hafta boyu ve bilhassa 19, 20 Haziranda Tr Venüs (-2) düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Tr Venüs hangi evdeyse o konularda talepkarlıkları, mal-mülk, para ve toprak paylaşımlarıyla ilgili konularda açözlü insanları, çok para gitmesini sembolize edebilir. Örneğin Tr Venüs 12.evinizdeyse (Yükselen Aslan) gizli düşmanlarınıza evle ilgili sıkıntı ve sorunlara çok para gidebilir. (2021 haftalık burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 19, 20 Haziranda Natal Marsı Terazi olan ülkeler yine Terazi burcu olan ülkeler ile ilgili toprak paylaşımlarında birbirlerini olumsuz etkileyebilir. 19, 20 Haziranda Natal Marsı Terazi olan ülkelerin gündemine bir operasyon gelebilir. (Haziran 2021)
 
19, 20 Haziranda Akrep burcu kişiler Boğa burcu kişiler ile problemler yaşayabilir. Akrep burcu kişiler Tr Venüs yüzünden bir takım sosyal ve siyasi konulardan da olumsuz etkiler alabilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 15, 16 ve 20 Haziranda Tr Mars bütün burçları ama özellikle Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Marsın -2 seviyesine düşmesi kavga, tartışma, saldırı ve kazaların artaması anlamına gelebilir. Tr Mars hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı tartışmalar yada kazalar olabilir. Bu durum en çok Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcundaki evlerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin yükselen Aslan iseniz Tr Mars 1.evinizde olup 1.evi sembolize eden fiziksel sağlıkla, yeni başlangıçlarla ilgili konulardan kaynaklı kavga, tartışma ve saldırılara, kazalara çok dikkat etmeniz gerekebilir. Bunlar yeni davalar, yabancı ülkelere seyahatler, kariyerle ilgili konular, komşularla, yakın çevreyle, ev ve aileyle ilgili konular olabilir. 
 
15, 16, 20 Haziranda Akrep burcu kişiler Koç burcu kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Bu kişiler arasında bazı konularda tartışmalar yaşanabilir. 15, 16, 20 Haziranda Koç burcu ülkelerin içi karışabilir. Bu arada Akrep burcu kişilerin Tr Mars yüzünden sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Örneğin Biden'ın mide ve göğüs problemleri ortaya çıkabilir.
 
15, 16, 20 Haziranda Koç, Boğa, Terazi, Akrep ülkeleri Tr Marsdan olumsuz etkiler alacağından terör saldırıları artabilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 18, 19, 20 Haziranda Tr Uranüs -2 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Uranüsden olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin içinde huzursuzluklar, asi ve aykırı insanların protestoları meydana gelebilir. Özellikle 20 Haziranda Boğa burcu ülkeler ve Terazi burcu kişiler  Tr Mars ve Plütondan son derece olumsuz etkiler almaktadır. 20 Haziranda Akrep - Boğa çatışması büyük bir olasılık olabilir.
 
18, 19, 20 Haziranda Uranüsyen kazalar (uçak, tren, gemi, vs) olabilir. Bu yüzden özellikle 18, 19, 20 Haziranda arıza çıkarabilecek makinaların bakımları acilen yaptırılmalıdır. 18, 19, 20 Haziranda insan sağlığını olumsuz etkileyecek bir takım ölümcül deneyler yapılabilir. Özellikle 20 Haziranda bir takım bilim adamları ölümcül deneyler ve teknoloji silhları üretip tatbikatını yapabilir.
 
20 Haziranda Tr Plüton -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanları ise olumlu yönde etkileybilir. Özellikle Natal Marsı Balık olan ülkelerin nükleer çalışmaları 20 Haziranda hız kazanabilir. 20 Haziranda radyasyon yayan silahların ve teknolojilerin imalatında ve tatbikatında artış yaşanabilir. 20 Haziranda radyasyon sızıntılarına dikkat etmek gerekebilir. 20 Haziranda yeni salgınların ve hastalıkların laboratuvar aşamasında çıkması da olasıdır. 
 
20 Haziranda Natal Güneşi Terazi Marsı Akrep olan ülkelerin Natal Marsı Başak olan ülkelere son derece dikkat etmesi gerekebilir. 20 Haziranda Natal Marsı Başak olan ülkelerin Tr Plüton ile güçlenmesi beklenebilir.
 
20 Haziranda Tr Plütona Tr Ay (-2) da eşlik edecektir. Terazi burcundaki -2 katsayısındaki Tr Ay ve Oğlak burcundaki -2 katsayısındaki Tr Plüton Natal Marsı Başak, Balık olanlara çeşitli fırsatlar verirken diğer burçları olumsuz etkileyebilir. 20 Haziran Natal Marsı Balık olan ülkelerin, Natal Marsı Başak olan ülkelerin düşmanlarına karşı sınır savaşları yapabileceği bir gün olabilir.
 
20 Haziranda Terazi burcu kişilerin Tr Mars ve Plütona çok dikkat etmesi gerekebilir. Terazi burcu kişilerin 20 Haziranda çevresindeki Akrep ve Koç burçlarından son derece olumsuz etkiler alabilir.
 
14 ve bilhassa 20 Haziranda Yukardaki Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn ve Uranüsden olumsuz etki alan bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel, vs) ve kazaları, uçak kazaları, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, asi ve aykırı kişilerin eylemleri, protesto gösterileri, ülkelerin toprak paylaşımları ve sınır savaşları olası olabilir.
 
Hafta boyu ve özellikle 20 Haziranda Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar Tr Güneşden (+4) alacakları olumlu etki ile Dünya çapında gündeme gelebilir ve kendi çaplarında ünlenebilirler. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 5.ev Ay, 20 Haziran 7.ev Ay, 4.ev Venüs, 5.ev Mars, 2.ev Uranüs, 10.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 4.ev Ay, 20 Haziran 6.ev Ay, 3.ev Venüs, 4.ev Mars, 1.ev Uranüs, 9.ev Plüto Dikkat)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 3.ev Ay, 20 Haziran 5.ev Ay, 2.ev Venüs, 3.ev Mars, 12.ev Uranüs, 8.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 2.ev Ay, 20 Haziran 4.ev Ay, 1.ev Venüs, 2.ev Mars, 11.ev Uranüs, 7.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 1.ev Ay, 20 Haziran 3.ev Ay, 12.ev Venüs, 1.ev Mars, 10.ev Uranüs, 6.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 12.ev Ay, 20 Haziran 2.ev Ay, 11.ev Venüs, 12.ev Mars, 9.ev Uranüs, 5.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 11.ev Ay, 20 Haziran 1.ev Ay, 10.ev Venüs, 11.ev Mars, 8.ev Uranüs, 4.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 10.ev Ay, 20 Haziran 12.ev Ay, 9.ev Venüs, 10.ev Mars, 7.ev Uranüs, 3.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 9.ev Ay, 20 Haziran 11.ev Ay, 8.ev Venüs, 9.ev Mars, 6.ev Uranüs, 2.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 8.ev Ay, 20 Haziran 10.ev Ay, 7.ev Venüs, 8.ev Mars, 5.ev Uranüs, 1.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 7.ev Ay, 20 Haziran 9.ev Ay, 6.ev Venüs, 7.ev Mars, 4.ev Uranüs, 12.ev Plüto Dikkat)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------------
(14 Haziran 6.ev Ay, 20 Haziran 8.ev Ay, 5.ev Venüs, 6.ev Mars, 3.ev Uranüs, 11.ev Plüto Dikkat)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..