Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '12

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Mayıs: Boğa Burçları ve Para konuları için yoğun bir hafta!

14 - 20 Mayıs: Boğa Burçları ve Para konuları için yoğun bir hafta!
 

Astroloji


Bütün bir hafta boyunca Plüto Oğlak burcunda iyi konumda Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ise Terazi burcunda kötü konumda olduğundan bu hafta boyunca değişimler ve yasaklar gündeme gelebilir. Otorite sahibi, başkan, idareci ve işveren konumundaki insanlar eski değerleri olumlu anlamda dönüştürme eğilimindeler. Aslında bu bir süredir böyle ve bu hafta da bu değişim rüzgarı devam edecek. Ancak bu değişimler olurken Terazi burcundan ötürü sanat camiasını, adalet ve diplomasiyle uğraşanları hakim ve diplomatları korku, karamsarlık ve bunalım sarabilir. Otorite sahibi insanların yapacağı değişiklikler sanat camiasında, adalet ve diplomasi alanında bazı yasak ve sansürleri de getirebilir. Otorite sahibi insanlar bu alanlarda değişim yaparken baskı da uygulayabilirler. Kişisel açıdan Akrep burçları Oğlak burcundan olanları kendi istekleri doğrultusunda manipüle edebilirler. Oğlak burçları hayatlarında eskimiş değerleri değiştirebilecek iradeye sahip olacaklar ama bir yandan da Terazi burçlarına baskıcı davranabilirler. Oğlaklar ikili ilişkilerinde de (evlilik, ortaklık, adli davalar) baskı uygulayabilirler. Teraziler hayatlarındaki patron konumunda olan kişilerin baskıcı tavırlarından bunalabilirler.

Venüs Çarşamba ve Cumartesi, Pazar günleri iKizler burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde gazeteciler, iletişimle uğraşanlar, entel kişiler, tüccarlar arasında açgözlülük, manipülasyonlar, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük hüküm sürebilir. Bilhassa bir takım değişimlerden rahatsız olan sanat camiası, adalet ve diplomasiyle uğraşanlar entel kişileri, gazetecileri ve iletişimle uğraşanları manipüle edebilirler. Kişisel açıdan Boğa ve Terazi burçları bu günlerde İkizler burcunu kötü etkileyebilir. İkizler burcu bu günlerde paylaşımcı olamayabilir; iradesiz, nefsine ve zevkine düşkün olabilirler. Bilhassa Oğlaklardan yada patron konumundaki kişilerden emir alıp bunalan Teraziler İkizler burcundan olan kişileri manipüle edebilirler.

Merkür Boğa burcunda bütün bir hafta iyi olacak ama Pazar günü en iyi konumunda olacağından ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişilerin mantık, muhakeme ve iletişimlerinin artacağı bir hafta olacak. Ancak bir takım manipülasyonlarla karşı karşıya kalan gazeteci, iletişimci, entel ve tüccarların kuracağı iletişimler, yapacağı haberler, ileri süreceği fikirler ekonomi ve para konularını olumlu etkileyebilir. Kişisel açıdan Boğa burçları İkizler burcundan iyi etkiler alabilir. Boğaların bu hafta mantıklarının ön plana çıkacağı, iletişimlerinin artacağı, yakın çevre ile ilişkilerinin yoğun  olacağı bir hafta olabilir.

Güneş Pazartesi Boğa burcunda kötü konumda olduğundan iletişimleri yoğun olan ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler bu günde kendilerini ifade ederken aşırı uçlarda olabilirler ya çok saldırgan yada ürkek, pasif davranabilirler. Para konularıyla uğraşan kişiler yaratıcı konulara para yatırırken risk korkusu taşıyabilirler; nüfuzlu insanlara karşı egoistçe davranabilirler. Kişisel açıdan Boğa burçlarının kendilerini ifade ederken aşırı uçlarda olacakları bir gündeler. Özellikle Aslan burçlarına karşı gururlu ve kibirli davranabilirler. Boğaların çevrelerindeki nüfuzlu insanlarla başları derde girebilir. Boğalar eğlenirken, hobilerini yaparken aşırıya kaçmamaya özen göstersinler.

Jüpiter ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Boğa burcunda kötü konumda olduğundan ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler sorumsuz ve savurgan olabilirler. Özellikle Çarşamba günü sorumsuz ve savurgan davranan ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler bir takım entel, gazeteci, iletişimci yada tüccarları kötü anlamda manipüle edebilirler. Bazı hukuk ve yasalar, yabancı ülkeler de ekonomi ve para konularıyla uğraşanları kötü yönde etkileyebilir. Kişisel açıdan Boğalar bu günlerde işlerini başkalarına bırakmasınlar, sorumsuz yada savurgan davranmasınlar. Boğa burçları Yay burçlarından bu günlerde kötü etki alıyorlar. Yüksek eğitim yapan yada yabancı ülkelere gitmeyi düşünen Boğalar varsa bu günlerde dikkatli olsunlar. Bu günlerde Boğalar adli konularla ilgili işlerini bizzat kendileri takip etsinler.

Ay Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri bu günlerde güvenlik konusunda aşırı duyarlı olabilirler. Kişisel açıdan Yengeç burçları Koç burçlarını kötü etkileyebilir. Koç burçları ev, aile, ev içi işlerde aşırı duyarlı bir hale gelebilirler. Koç burçlarının bir takım korkuları depreşebilir.

Ay Cumartesi ise Boğa burcunda en iyi konumunda olduğundan ekonomi ve para konuları ile uğraşanların duyarlı, huzurlu ve üretken olacakları bir gün. Kişisel açıdan Boğalar yengeçlerden olumlu etki alacaklar. Boğa burçları ev, aile ve ev içi işlerde kendilerini huzurlu ve mutlu hissedebilirler.

Mars Başak burcunda bütün bir hafta iyi konumda olduğundan hizmet, sağlık sektörü, işçi ve çalışanların aktif, öncü ve girişimci olacakları bir hafta olacak. Polis ve güvenlik birimleri hizmet, sağlık sektörü, işçi ve çalışanlara  öncülük edebilecekleri projelerde yer alabilirler. Başaklar Koç burçlarından pozitif etki alıyorlar. Başaklar bu hata yeni oluşumlara yada başlangıçlara imza atabilirler.

Uranüs bütün bir hafta Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker ve güvenlik birimlerinin bazı teknolojik gelişmelerden kaynaklı huzursuzlukları devam ediyor. Bazı bilimadamları yada egzantrik, devrimci asi kişilikler polis ve güvenlik birimleri için huzursuzluk kaynağı olabilir. Kişisel açıdan Kovalar Koç burçlarını huzursuz edebilir. Koç burçlarının huzuru bazı arkadaş ve tanıdıkları yüzünden de kaçabilir. Koç burçları teknolojik aletlerle de sorunlar yaşayabilirler; plan ve projeleri aksayabilir.

Neptün Cumartesi ve Pazar Balık burcunda kötü konumda olduğundan büyük kurum ve kuruluşlarda aldatma yada aldanma söz konusu olabilir; dalgınlık ve dikkatsizlikler skandallara yol açabilir. Hayırsever kişiler yada kurumlar sorumluluklarından kaçmak isteyebilirler. Kişisel açıdan Balık burçları bu günlerde aşırı hassas yada alıngan olabilirler; düşüncesiz, unutkan yada kaçamak davranabilirler. Balık burçları en iyisi Cumartesi ve Pazar günleri zihinsel dengesizlik yaşamak istemiyorlarsa hafta sonunu dinlenerek geçirsinler. 

Özetlersek, Bütün bir hafta boyunca yoğun iletişimi olan Pazartesi nüfuzlu insanlardan sert etki alan, yine Pazartesi ve Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri uzak ülkelerden, hukuk ve yasalardan sert etkiler alan ama cumartesi günü üreticilerden iyi etkiler alan ekonomi ve para konularıyla uğraşanlar, Çarşamba ve Cumartesi, Pazar günleri entel, gazeteci ve tüccar kişileri sert etkileseler de diğer günler iyi etkiliyorlar. Yani para konularıyla ilgili kötü bazı haberler çıkabilir ama sonuçta bu haberler ekonomiyi iyi yönde etkileyecek.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..