Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '18

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Mayıs 2018 Haftalık Burç Astroloji: 16 Mayıs Mars Kovada Uranüs Boğada Önemli Bir Gün !

14 - 20 Mayıs 2018 Haftalık Burç Astroloji: 16 Mayıs Mars Kovada Uranüs Boğada Önemli Bir Gün !
 

haftalık astroloji


Bu hafta dengeler değişebilir. Hafta boyu Koç, Boğa, Terazi, Akrepler Mars Transitinden olumsuz etki alabilir. Mars Transiti son kez 15 Mayısda Oğlak burcunda +3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını olumlu etkileyebilirler. 16 Mayısdan itibaren ise Mars Transiti Kova burcuna geçip bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. (Mayıs 2018 burç)

Mars Transiti 16 Mayısda Kova burcunda ve Kovanın yöneticisi Uranüs Transiti ise Koç burcundan Boğa burcuna geçmektedir. Yani 16 Mayıs Mars ve Uranüs yönünden önemli bir gündür. 16 Mayısdan itibaren Tr Mars hangi evinizdeyse o konularda kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. Bu durum Tr Uranüs hangi evinizdeyse o konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Tr Mars 7.evinizde olsun. 7.evi sembolize eden her türlü ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs) kavga ve tartışmalar yaşanabilir. Bu durum sizin 10.evinizi (Tr Uranüsün bulunduğu ev) yani sosyal statünüzü, varsa size emir veren kişileri (patron, anne-baba, vs), iş ve kariyer hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Mesela ortağınızla kavga etmeniz kariyerinize zarar verebilir. Eşi ve ortağı olmayan kişiler ise pek etki almayabilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
14 Mayıs (+2), 15 Mayıs (+3)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan,Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
14 Mayıs (+2), 15 Mayıs (+3)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / Euro, Türk Lirası / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
14 Mayıs (+2), 15 Mayıs (+3)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)  (Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras,Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani,Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
16, 17, 18, 19, 20 Mayıs (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, BM, AB / DHKP-C /Fenerbahçe, Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

14, 15 Mayısda Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Ayrıca 14, 15 Mayısda Marsdan bir olumlu bir olumsuz etki alan içsel çatışma ve ikilem yaşayan ülke, grup ve kişilerin de Marsı sembolize eden ve Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 14, 15 Mayısda ülkemiz Türkiye'Nin Marsı sembolize eden konular olan askeri konularda Amerika, Almanya, Fransa ve Rusya'ya dikkat etmesi gerekebilir.

16 Mayısda Mars Kova burcuna geçtikten sonra Türkiye, Suriye, İran, Irak, Filistin gibi ülkelerin Tr Marsdan çift yönde olumsuz etki almaları söz konusu olabilir. 16 Mayısdan itibaren bu ülke, grup ve kişilere saldırılar artabilir. 16 Mayısdan itibaren İYİ Partinin içinde kavga ve tartışmalar artabilir. (Mayıs astroloji)
 
16 Mayıs Uranüs Boğa Burcunda !
16 Mayısdan itibaren artık Tr Uranüs Boğa burcunda yoluna devam edecek ve Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 16 Mayısdan itibaren Uranüs Marsdan gelen agresyonu bilhassa Yengeç ve Oğlak burçlarına yansıtabilir. Ama Uranüsden olumsuz etki alan (Koç, Boğa, vs) diğer burçlar da tehlike altındadır. (2018 Mayıs burç)

16 Mayısdan itibaren Marsdan gelen agresyondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler (Natal Güneşi Yengeç, Oğlaklar): Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

16 Mayısdan itibaren Amerika ve Rusya'Nın Marsdan gelen agresyona dikkat etmesi gerekebilir. Mars deyince akla Koç burcu ve Koç burcunu sembolize eden (Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar) Işid, İran, Irak ve Filistin gelmektedir. Bilhassa Amerikanın 16 Mayısdan itibaren İran'dan gelebilecek bir agresyon ve saldırılara dikkat etmesi gerekebilir. Bu durum İran'ın Koç, Boğa, Akrep, Terazi burçlarından ülke ve gruplara saldırması ile başlayabilir. Örneğin Boğa burcu İsrail İran tarafından saldırıya uğrayabilir ve bu agresyon Yengeç burcu Amerika'yı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu arada İran'In içinde iç karışıklık da çıkabilir. Bilndiği üzere İsrail kuruluşunun yıldönümünü 14 Mayısda kutlayacaktır. (2018 haftalık burç)

16 Mayısdan itibaren Akrep burcu Türkiye'Nin ve Terazi burcu TSK'Nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) Marsı sembolize eden Koç burcu NATO'dan askeri konularda olumsuz etki alması Amerika üzerinde bir agresyon oluşturabilir. (Mayıs 2018)

16 Mayısdan itibaren İYİ Partinin Marsdan olumsuz etkiler alması Yengeç burcu Meral Akşeneri de olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

16 Mayısdan itibaren para sistemleri Marsın neden olacağı agresyondan olumsuz etkiler alabilir. 14, 15 Mayısda ABD Doları ve BitCoin Marsdan olumsuz etkiler alıp değer kaybedebilir.

16 Mayısdan itibaren ülkemiz Türkiye'de her türlü afette (deprem, sel, vs) Tr Mars ve Uranüs yüzünden artış beklenebilir.
 
Hafta Boyu Neptünün Bereketi Üzerimizde Olacak !
Hafta boyu Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunda olanlar Tr Neptünden son derece olumlu etkiler alabilirler. Özellikle Natal Marsı Balık olan Euro.daki yükselme devam edebilir. Oğlak burcu Bitcoin 14 ve 15 Mayısda Mars yüzünden değer kaybetse de 17, 19, 20 Mayısda bir miktar değer kazanabilir. Hafta boyu Tr Neptün hangi evinizdeyse o konularda merhametli ve yardımsever kişiler karşınıza çıkabilir yada devlet kurumlarından olumlu etkiler alabilirsiniz.
 
14 Mayıs (+3), 15 Mayıs (+4), 16 Mayıs (+3), 17 Mayıs (+4), 18 Mayıs (+3), 19, 20 Mayıs (+4)  Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

Yukardaki tablodan bakınca İran her ne kadar Marsdan olumsuz etki alsa da Neptünden hafta boyu olumlu etki alacağından kendi devlet kurumlarında yaratıcı çalışmalar içinde olabileceği görülmektedir. Aynı şekilde Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Mısır, Japonya, Rusya, Kuzey Kore gibi devletlerin kendi kurumlarında yaratıcı çalışmalar yapmaları olasıdır.

Yukardaki tablodan Natal Marsı Balık olan Meral Akşener'in her ne kadar Mars ve Uranüsden olumsuz etkiler alsa da Neptünden yani merhametli, yardımsever kişi ve kurumlardan son derece olumlu etkiler alması olasıdır. Meral Akşener'in karşısına umulmadık fırsatlar çıkabilir. Akşener'in bunları iyi değerlendirmesi gerekir.

Hele Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıldızı Tr Neptüne bağlı olarak bu hafta da iyice parlamaktadır. Ancak bu yükseliş seçimlerden sonra yani 25 Haziranda ara verebilir. Çünkü 25 Haziranda Tr Neptünün katsayısı düşeceğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Haziranı da iyi bir şekilde atlattıktan sonra 25 Haziranda 12.evindeki Neptünden olumsuz etkiler almaya başlayabilir. 12.ev gizli düşmanlar evi olup çeşitli suikastleri de sembolize etmektedir. 25 Hazirandan itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın (seçimleri kazandıktan sonra :) ) gizli düşmanlarına çok dikkat etmesi gerekir.
 
17 Mayıs Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak Venüse Dikkat !
17 Mayıs günü Venüsün katsayısı +3 olup Natal Marsı İkizler, Boğa, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Kova, Balık** olanları olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanların Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarına veya Natal Marsı Başak, Balık olanlara Venüsyen konularda çok dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin hafta boyu ama bilhassa 17 Mayıs günü Natal Marsı Balık olan Meral Akşener ile Natal Marsı Başak olan Devlet Bahçeli birbirlerini Venüsyen konularda (sosyal ve siyasi) son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. Çünkü biri Yengeç biri Oğlak burcu olup Tr Venüsden olumsuz etkiler almaktadır.

17 Mayıs günü Amerika - Rusya da Venüs (sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler) bazında birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilirler.
 
20 Mayısdan itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan Venüse Dikkat Etmeli !
20 Mayısda Tr Venüs Yengeç burcuna geçecek olup katsayısı -1 seviyesinde olacağından bilhassa Natal Güneşi Başak ve Balıklar Tr Venüsden olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Mayısdan itibaren 25 Mayısa kadar Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarından yada Natal Marsı Aslan, Kova burçlarından sosyal ve siyasi konular bazında son derece olumsuz etkiler alabilir. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'In CHP'li Boğa burcu Muharrem İnce'ye, Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a, Natal Marsı Kova Natal Güneşi Boğa olan Fetullah Gülen'e, Terazi burcu Rusya Başkanı Putin'e, Natal Marsı Terazi olan Rıza Zarrab'a çok dikkat etmesi gerekebilir. 20 Mayısdan itibaren Venüs Yengeç burcunda olacağından AY ise 25 Mayısa kadar Aslan, Başak ve Terazi burçlarında olacağından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alacağı Venüsden kaynaklı olumsuzluklar bazı nüfuzlu kişilerden (Aslan), çalışma arkadaşlarından (Başak), sosyal ve siyasi konulardan, ortaklardan (Terazi) kaynaklı olabilir.
 
15, 16 Mayıs (+2), 17 Mayıs (+3), 18, 19 Mayıs (+2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / DHKP-C / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
14, 20 Mayıs (-1)
Venüsden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Başak, Balık olanlar)

Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Beşiktaş / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  14 Mayıs 15 Mayıs 16 Mayıs 17 Mayıs 18 Mayıs 19 Mayıs 20 Mayıs
Koç +2 +3 -1 -1 -1 -1 -1
Boğa -1 +2 +2 +3 +2 +2 -1
İkizler +2 +2 -1 -1 +3 +2 +3
Yengeç +3 +2 +2 +3 +2 +3 -1
Aslan -1 -1 -1 -1 -1 +2 -1
Başak +2 +2 -1 -1 +3 +2 +3
Terazi -1 +2 +2 +3 +2 +2 -1
Akrep +2 +3 +2 +2 +2 +3 -1
Yay -1 -1 -1 -1 -1 +2 +2
Oğlak -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Kova -1 +2 -1 -1 -1 -1 -1
Balık +3 +4 +3 +4 +3 +4 +4


Yükselen Koç
(Hafta boyu 12.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 10.ev, 16 Mayıs 11.ev Mars, 16 Mayıs 2.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 4 ve 10.evlere olumsuz yansıma)


Yükselen Boğa
(Hafta boyu 11.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 9.ev, 16 Mayıs 10.ev Mars, 16 Mayıs 1.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 3 ve 9.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen İkizler
(Hafta boyu 10.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 8.ev, 16 Mayıs 9.ev Mars, 16 Mayıs 12.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 2 ve 8.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 9.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 7.ev, 16 Mayıs 8.ev Mars, 16 Mayıs 11.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 1 ve 7.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Aslan
(Hafta boyu 8.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 6.ev, 16 Mayıs 7.ev Mars, 16 Mayıs 10.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 12 ve 6.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Başak
(Hafta boyu 7.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 5.ev, 16 Mayıs 6.ev Mars, 16 Mayıs 9.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 11 ve 5.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Terazi
(Hafta boyu 6.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 4.ev, 16 Mayıs 5.ev Mars, 16 Mayıs 8.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 10 ve 4.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Akrep
(Hafta boyu 5.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 3.ev, 16 Mayıs 4.ev Mars, 16 Mayıs 7.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 9 ve 3.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Yay
(Hafta boyu 4.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 2.ev, 16 Mayıs 3.ev Mars, 16 Mayıs 6.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 8 ve 2.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 3.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 1.ev, 16 Mayıs 2.ev Mars, 16 Mayıs 5.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 7 ve 1.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Kova
(Hafta boyu 2.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 12.ev, 16 Mayıs 1.ev Mars, 16 Mayıs 4.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 6 ve 12.evlere olumsuz yansıma)

Yükselen Balık
(Hafta boyu 1.ev Neptün Süper, 15 Mayıs 11.ev, 16 Mayıs 12.ev Mars, 16 Mayıs 3.ev Uranüs Dikkat, Uranüsden 5 ve 11.evlere olumsuz yansıma) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..