Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '14

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Nisan 2014 haftalık burç astroloji: 14 Nisan yoğun, 20 Nisan Marsa dikkat!

14 - 20 Nisan 2014 haftalık burç astroloji: 14 Nisan yoğun, 20 Nisan Marsa dikkat!
 

haftalık burç


14 - 20 Nisan 2014 haftalık burç astroloji için genel yorum:

Bu hafta Koç, Terazi, Akrep ve Oğlakları simgeleyen konular kötü etkiler almakta. Balıklar ve kısmen de Yay burçlarını simgeleyen konular iyi etkiler almaktalar.

Detaylı incelersek;

Kötü konumdaki burçlar ve etkileri : Koç, Terazi, Akrep, Oğlak

Koç burcunu simgeleyen şeyler (Asker, polis, güvenlik birimleri, aktivistler, başlangıçlar, girişimler) 14 ve 15 Nisan günleri Güneş.den (Nüfuzlu kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.)), 14 ve 20 Nisan günleri ise Merkür (iletişim (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, vs), işçi ve çalışanlar, tüccarlar) ile Uranüs.den (Özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular) olumsuz etkiler almaktalar.

14 ve 15 Nisan günleri nüfuzlu kişiler, gençler her zamankinden öfkeli ve kavgacı olabilirler. Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar olabilir. 14 ve 20 Nisan günleri ise zorlayıcı ve öfkelendirici yada saldırgan bir takım fikir, yazı, konuşma, bilgi ve belgeler ortaya çıkabilir. İşçi, çalışan, memur yada hizmetliler içinde kavga ve öfke olabilir. Ticaret yapanlar arasında öfke, kavga ve zorlanmalar da olabilir. Özgürlükçü ve hümanist kişiler ve gruplar içinde de öfke, kavga ve zorlanmalar olabilir. Geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda da kavga ve tartışmalar olabilir. Bu olumsuz durum Marsı sembolize eden asker, polis, güvenlik birimleri, aktivistler ile başlangıç ve girişimleri olumsuz yönde etkileyebilir.

Ayrıca asker, polis, güvenlik birimleri, aktivistler ile bir takım başlangıçlar ve girişimler 14 ve 15 Nisan.da egoist ve baskın kişilerden (Güneş), 14 ve 20 Nisan günleri hilekar ve kurnaz kişilerden (Merkür), aykırı ve asi kişilerden (Uranüs) olumsuz etkiler alabilirler.  

****

Terazi burcunu simgeleyen şeyler (sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, diplomatik konular) 14 ve 15 Nisan günleri Ay.dan (vatanseverlerden, vatani konulardan, ülke güvenliğiyle ilgili konulardan, üretimle ilgili konulardan), 14 ve 20 Nisan günleri Mars.dan (Asker, polis, güvenlik birimleri, aktivistler, başlangıç ve girişimler) olumsuz etkiler alabilirler.

14 ve 15 Nisan günleri vatanseverler kendi isteklerine düşkün ve talepkar olabilirler. Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda kararsızlık, ağırkanlılık yada kendi isteklerine düşkünlük ve talepkarlık olabilir. 14 ve 20 Nisan günleri asker, polis, güvenlik birimleri ve aktivistler talepkar olabilirler yada kendi isteklerini ön planda tutabilirler. Bir takım girişim ve başlangıçlarda da talepkarlık, kararsızlık ve ağırkanlılık olabilir. Bu olumsuz durum sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri ve diplomatik konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Ayrıca sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, diplomatik konular 14 ve 15 Nisan.da bir takım güvensizliklerden, 14 ve 20 Nisan.da ise bir takım kavga ve tartışmalardan olumsuz etkiler alabilirler. 14 ve 20 Nisan.daki sosyal ve siyasi konulardaki kavga ve tartışmalara iletişimdeki zorlayıcı ve saldırgan fikir, yazı, konuşma, bilgi ve belgeler yada öfkeli özgürlükçü ve hümanist, gruplar, zorlayıcı ve saldırgan plan, proje ve teknolojik konular sebep olabilir.

****

Akrep burcunu simgeleyen şeyler (gizli saklı işler, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları) 17 Nisan Perşembe günü Ay.dan (vatanseverlerden, vatani konulardan, ülke güvenliğiyle ilgili konulardan, üretimle ilgili konulardan) ve bütün bir hafta da Satürn.den (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) olumsuz etkiler alabilirler.

17 Nisan günü vatanseverler katı, sahiplenici yada manipülatif olabilirler. Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda katı, yıkıcı ve manipülatif hareketler olabilir. Bütün bir hafta boyunca Başkan, patron ve otorite sahipleri de katı, sahiplenici, yıkıcı ve manipülatif davranışlarına devam edebilirler.

Ayrıca gizli saklı işler, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları 17 Nisan günü güvensizliklerden, bütün bir hafta boyunca da engel, yasak ve bunalımlardan olumsuz etkiler alabilirler. Yer altındaki fay hatlarında da Satürn tarafından sonradan deprem yaratabilecek bir baskı oluşabilir.

****

Oğlak burcunu simgeleyen şeyler (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) 14, 17, 19 ve 20 Nisan günleri Plüton.dan (gizli saklı işler, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları) olumsuz etkiler alabilirler.

14, 17, 19 ve 20 Nisan günleri gizli saklı işler, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler yada bankacılık konularında bunalımlar, aksilikler ve yasaklar olabilir. Gizli saklı işlerdeki, bankacılık konularındaki yada değişim ve dönüşümlerdeki bunalımlara Başkan, patron ve otorite sahipleri sebep olabilir.

Ayrıca Başkan, patron ve otorite sahipleri 14, 17, 19 ve 20 Nisan günleri katı, sahiplenici ve yıkıcı kişi ve olaylarla karşı karşıya kalabilirler. Gizli saklı işler ile Başkan, patron ve otorite sahipleri birbirlerini karşılıklı olarak olumsuz etkilemekteler. Başkan ve patronlar gizli saklı işlerde engel ve yasaklara neden olurken, gizli saklı işler yapanlar da Başkan ve patronlara karşı yıkıcı ve manipülatif davranabilirler.

****

İyi konumdaki burçlar ve etkileri : Balık, Yay

Balık burcunu simgeleyen şeyler (Büyük Kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel), şirketler, diğer devletler, vakıflar, hayırsever kişiler) 14, 15, 17 ve 18 Nisan günleri Venüs.den (para konuları, sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, diplomatik konular), bütün bir hafta ise Neptün.den (Büyük Kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel), şirketler, diğer devletler, vakıflar, hayırsever kişiler) olumlu etkiler alabilirler.

14, 15, 17 ve 18 Nisan günleri para konularında, sosyal ve siyasi konularda, siyasetçilerde, diplomatik konularda anlayış, özveri, yaratıcılık ve idealizm olabilir (Her ne kadar 14 ve 15 Nisan günleri sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar ve siyasetçiler Ay (vatanseverlerden) ve Mars.dan (asker, polis, güvenlik birimleri, aktivistlerden) kötü etkiler asalar da özverili ve yaratıcı olabilecekler). Bütün bir hafta boyunca da Büyük Kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel), şirketlerde, diğer devletlerde, vakıflarda, hayırsever kişilerde özverili insani çalışmalar olabilir.

Ayrıca Büyük Kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel), şirketler, diğer devletler, vakıflar, hayırsever kişiler 14, 15, 17 ve 18 Nisan günleri sosyal, adil, uyumlu, üretken, güvenilir ve özverili, yaratıcı kişilerden olumlu etkiler alabilirler.

****

Yay burcunu simgeleyen şeyler (Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), hukuk ve yasalar) 19 Nisan Cumartesi günü Ay.dan (vatanseverlerden, vatani konulardan, ülke güvenliğiyle ilgili konulardan) olumlu etkiler alabilir.

19 Nisan Cumartesi günü vatanseverlerde, vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda başarı ve iyimserlik olabilir.

Ayrıca Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), hukuk ve yasalar üretken, duygulu, duyarlı ve vatanseverlerden olumlu etkiler alabilirler.

**** 14 Nisan Pazartesi Dikkat !

14 - 20 Nisan 2014 haftalık burç astroloji haftasında en kötü etkiyi 14 Nisan Pazartesi almakta. Bu günde Güneş, Merkür, Uranüs Koç burcunda kötü konumda. Ayrıca Ay ve Mars Terazi burcunda Satürn Akrep burcunda, Plüton da Oğlak burcunda kötü konumda bulunmakta. Terazi burcunda -2 katsayısındaki Mars kötü konumda bulunmakta. Bunda Güneş, Merkür ve Uranüsün de olumsuz etkisi mevcut. Plüton da Satürnün kötü etkisiyle kötü konuma düşüyor.   

Hiç kendimden bir şeyler katmadan tamamen semboller üzerinden gidersek 14 Nisan günü;

Öfkeli nüfuzlu kişiler, gençler, saldırgan konuşmalar, zorlayıcı bilgi, belge ve yazışmalar, öfkeli işçi ve çalışanlar, öfkeli tüccarlar, öfkeli özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, saldırgan plan ve projeler, saldırgan teknolojiler asker, polis ve güvenlik birimlerini, aktivistleri, başlangıç ve girişimleri olumsuz yönde etkileyebilirler.

Kendi isteklerini ön planda tutan aktivistler, asker, polis, güvenlik birimleri ve vatanseverler sosyal ve siyasi konuları yada siyasetçileri olumsuz yönde etkileyebilirler.

Sosyal ve siyasi konularda özverili, idealist ve insanlık yararına çalışan kişiler Büyük Kurum ve Kuruluşları (Kamu yada özel kurumlar, şirketler, vs) olumlu yönde etkileyebilirler.

Katı, yıkıcı ve manipülatif Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işleri, yer altı ve üstü kaynakları, bankacılık konularını, değişim ve dönüşümleri olumsuz anlamda etkileyebilirler. Gizli saklı işlerde bunalımlar olabilir. Bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda, değişim ve dönüşümlerde engel ve aksilikler gündeme gelebilir.

                AY   0 -> Terazi     

Güneş 0 -> Koç (Mars) -2 -> Terazi (Venüs) 1 -> Balık (Neptün) 4

Merkür 0     

Uranüs 0

Satürn -1 <-> Akrep (Plüton) 0

 

**** 16 ve 18 Nisan Neptün süper !

16 ve 18 Nisan günleri Neptün Balık burcunda süper konumda olacağından Büyük Kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel), şirketler, diğer devletler, vakıflar, hayırsever kişiler bu günlerde her zamankinden daha özverili ve insanlık yararına idealist ve yaratıcı çalışmalar içinde olabilirler.

**** 20 Nisan sosyal ve siyasi kavgalar !

Kavga ve saldırıları simgeleyen Mars 20 Nisan Pazar günü -3 katsayısıyla Merkür (iletişim (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, vs), işçi ve çalışanlar, tüccarlar) ve Uranüsün (Özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular) de etkisiyle sosyal ve siyasi konularda kavga, tartışma ve saldırılar olarak kendini gösterebilir.

                                    Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

31 Mart - 06 Nisan 2014 haftalık burç astroloji için yaptığımız yorumlarda

04 Nisan haftanın en yoğun günü olabilir demiştik. Bu günde Venüs, Merkür, Mars ve Satürnün kötü konumda olabileceğini söylemiştik. Gerçekten de 04 Nisan gününde;

İl Seçim Kurulu Ankara için Chp'nin itirazını incelemeden ve gerekçe göstermeden reddetti. (Merkürün Balık burcundaki kötü konumuna örnek) (http://www.odatv.com/n.php?n=ankarada-buyuk-sok-0404141200)

BDP'li Buldan, Kürtlerin AKP'ye desteğinin "çantada keklik" olmadığını, desteğin süreçte atılacak adımlara bağlı olduğunu belirtti. (Marsın Terazi burcundaki ve Satürnün Akrep burcundaki olumsuz etkisine örnek. Terazi siyasi olayları Mars kavgaları, Satürn Başkan ve otorite sahiplerini, Akrep burcu manipülasyonları simgelemekte) (http://gundem.bugun.com.tr/cantada-keklik-degiliz-haberi/1046489)

Ağrı'da olağanüstü hal. AĞRI’da, İl Seçim Kurulu’nun aldığı kararın ardından öğleden sonra 196 sandıktaki oylarının sayım işlemine başlandı. Siyasi parti gözlemcilerinin eşliğinde yapılan sayım nedeniyle Adalet Sarayı’na giriş- çıkışlar kontrol altına alındı. (Marsın Terazi burcundaki kötü konumuna örnek olay.) (http://siyaset.milliyet.com.tr/agri-da-olaganustu-hal/siyaset/detay/1862198/default.htm)

Brüksel, Türkiye hükümetinin haklar ve özgürlükler konusundaki tutumu nedeniyle son aylarda gittikçe gerilen ilişkilere daha da zarar verebileceği düşüncesiyle Türkiye-AB Ortaklık Komitesi’nin gelecek hafta yapılması planlanan toplantısını erteleyeceğini belirtti. (Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay Diplomatik konularda zorlanma.) (http://dunya.bugun.com.tr/abden-surpriz-karar-haberi/1046304)

Samanyolu Yayın Grubu’na yönelik kumpas deşifre oldu. Bir kişinin kurum çalışanlarının bilgisayarlarındaki bilgi ve belgeleri dışarıya servis ettiği ayrıca suç unsuru olabilecek dosyaları personelin bilgisayarlarına yüklediği belirlendi. (Merkürün Balık burcunda kötü konumda oluşuna örnek bir olay. Büyük şirketler içinde iletişimle ilgili hile ve kurnazlık) (http://gundem.bugun.com.tr/kumpas-itirafi-haberi/1045757)

Ayrıca 4 Nisan 2014 saat 09:00'da 3.5 yaşındaki Pamir'in kaybolma olayı tüm Türkiye'ye damgasını vurdu. Bu günde Merkür Balık burcunda kötü konumda olduğundan kimin yaptığı belli olmayan bulanık olayların, hile ve kurnazlıkların olabileceğini belirtmiştik gerçekten de bu günde küçük Pamir'İn kayboluşu ve ölümü bulanık bir olay olarak ve arkasında bir çok soru işareti bırakarak gündeme damgasını vurdu. (http://www.halkinhabercisi.com/pamirin-olumundeki-soru-isaretleri)

06 Nisan.da Ay Yengeç burcunda süper bir konumda olacağından ülke güvenliği ve vatani konularda üretkenliğin artabileceğini söylemiştik gerçekten de 06 Nisan günü Aselsan ve ODTÜ 15 yıl boyunca birlikte çalıştı optik ve kızılötesi dedektörde yurtdışına bağımlılığı sona erdirdiklerini bildirdi. (http://www.polishaber.net/haber-12580-turkiye_5_ulkeden_biri_oldu.html)

07 - 13 Nisan 2014 haftalık burç astroloji için yaptığımız yorumlarda;

07 Nisan günü Merkür Balık burcunda kötü konumda olacağından Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar, provokasyonlar, haber, yazı ve konuşmalar, hile ve kurnazlıklar, kimin yaptığı belli olmayan aldatıcı olaylar olabilir demiştik gerçekten de;

07 Nisan.da dünyaca ünlü gazeteci Seymour Hersh, Suriye'deki kimyasal saldırıyı Başbakan Erdoğan'ın yaptırdığını iddia etti. Hemen arkasından Beyaz Saray'dan ünlü gazetecinin iddiasına yalanlama  geldi. (Satürn Akrep burcunda ve Merkür Balık burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar, haber ve iddialar.) (http://gundem.bugun.com.tr/sok-iddialar-haberi/1049890)  (http://www.odatv.com/n.php?n=beyaz-saray-unlu-gazetecinin-iddiasini-yalanladi-0704141200)

07 Nisan.ı 08 Nisan.a bağlayan sabah saatlerinde Cemaate ilk operasyon yapıldı. (Merkürün kötü konumdaki durumu Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylara örnek.) (http://gundem.milliyet.com.tr/cemaate-ilk-operasyon/gundem/detay/1863825/default.htm)

08 Nisan.da Meclis'te şok saldırı! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıya uğradı. (8 Nisan.dan 1 gün önce Merkürün Balık burcunda kötü konumda olduğundan ötürü Büyük Kurum ve Kurulular içinde bulanık olaylara işaret etmiştik. Bu olayın da partileri birbirine düşürmek için planlanmış bir provokasyon olabileceği göz önüne alınmalıdır.) (http://siyaset.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-na-yumruklu-saldiri/siyaset/detay/1863962/default.htm)

08 Nisan.da AY Yengeç burcunda süper bir konumda olduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda üretkenlik yada güven söz konusu demiştik gerçekten de bu günde ülke güvenliğini ilgilendiren Suriye toplantısını kimin sızdırdığı ortaya çıkartıldı. (http://www.odatv.com/n.php?n=suriye-toplantisini-sizdiran-kostebek-yakalandi-0804141200)

08 Nisan.da ABD Ulusal Güvenlik Kurumu NSA'nın küresel ve kitlesel dinleme ve izleme programı hakkında Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ne bilgi veren Edward Snowden bir kez daha tüyler ürpertici açıklamalarda bulundu. Snowden, Amerikan istihbaratının dünya genelinde hiçbir yasal zemin ve kontrol olmaksızın birey ve grupları takibe aldığını söyledi. (Satürnün Akrep burcunda kötü konumuna örnek bir olay. Gizli saklı olayların basına sızması) (http://dunya.milliyet.com.tr/dunyayi-sarsacak-tuyler-urperten/dunya/detay/1864152/default.htm)

                                                   Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 14- 20 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz. 

Yükselen Koç

Güneş 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 1.evde Pzt, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 1.evde Pzt, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 7.evde Pzt, Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Pzt ( 1.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (1.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 8.evde Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 9.evde Cts süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 10.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (8.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 12.evde Bütün bir hafta süper (12.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Yükselen Boğa  

Ay 6.evde Pzt, Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Pzt ( 12.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (12.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 7.evde Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. 

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 8.evde Cts süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 9.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (7.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 11.evde Bütün bir hafta süper (11.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 12.evde Pzt, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 12.evde Pzt, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen İkizler

Ay 5.evde Pzt, Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Pzt ( 11.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (11.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 6.evde Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 7.evde Cts süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 8.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (6.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 10.evde Bütün bir hafta süper (10.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 11.evde Pzt, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 11.evde Pzt, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Yengeç

Ay 4.evde Pzt, Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Pzt ( 10.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (10.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 5.evde Prş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 6.evde Cts süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 7.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (5.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 9.evde Bütün bir hafta süper (9.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 10.evde Pzt, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 10.evde Pzt, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Aslan

Ay 3.evde Pzt, Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Pzt ( 9.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (9.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 4.evde Prş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 5.evde Cts süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 6.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (4.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 8.evde Bütün bir hafta süper (8.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 9.evde Pzt, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 9.evde Pzt, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Başak

Ay 2.evde Pzt, Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Pzt ( 8.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (8.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 3.evde Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 4.evde Cts süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 5.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (3.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 7.evde Bütün bir hafta süper (7.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 8.evde Pzt, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 8.evde Pzt, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Terazi 

Ay 1.evde Pzt, Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 1.evde Pzt ( 7.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (7.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 2.evde Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 3.evde Cts süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 4.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (2.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 6.evde Bütün bir hafta süper (6.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 7.evde Pzt, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 7.evde Pzt, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Akrep

Ay 1.evde Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 2.evde Cts süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 3.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (1.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 5.evde Bütün bir hafta süper (5.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 6.evde Pzt, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 6.evde Pzt, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 12.evde Pzt, Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Pzt ( 6.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (6.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

 

Yükselen Yay   

Ay 1.evde Cts süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 2.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (12.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 4.evde Bütün bir hafta süper (4.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 5.evde Pzt, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 5.evde Pzt, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 11.evde Pzt, Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Pzt ( 5.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (5.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 12.evde Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Oğlak  

Plüto 1.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (11.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 3.evde Bütün bir hafta süper (3.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 4.evde Pzt, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 4.evde Pzt, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 10.evde Pzt, Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Pzt ( 4.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (4.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 11.evde Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 12.evde Cts süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

 

Yükselen Kova

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 2.evde Bütün bir hafta süper (2.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 3.evde Pzt, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 3.evde Pzt, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 9.evde Pzt, Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Pzt ( 3.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (3.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 10.evde Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 11.evde Cts süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 12.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (10.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

Yükselen Balık

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Neptün 1.evde Bütün bir hafta süper (1.evdeki Venüsün olumlu desteğiyle): Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Güneş 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 2.evde Pzt, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Uranüs 2.evde Pzt, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 8.evde Pzt, Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Pzt ( 2.evdeki Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisiyle), Pazar (2.evdeki Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisiyle) kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Ay 9.evde Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.  

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 10.evde Cts süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Plüto 11.evde Pzt, Prş, Cts, Pazar (9.evdeki Satürnün olumsuz etkisiyle) kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..