Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '13

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Ocak: Neptün kötü konumda, aldatma ve aldatılmalara dikkat!

14 - 20 Ocak: Neptün kötü konumda, aldatma ve aldatılmalara dikkat!
 

Astroloji


Bir süredir Marsın ve Satürnün kötü konumda oluşuna alışdık ama bu hafta Neptün de Balık burcunda kötü konuma geçiyor, şöyle ki;

Neptün Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Balık burcunda kötü konumda olduğundan Balık burcunu sembolize eden herşeyi negatif yönde etkiliyor. Nerdeyse bütün bir hafta büyük kurum ve kuruluşlar (hastane, hapishane, vs) içinde karışıklık, belirsizlik ve bulanıklık kol gezebilir. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde dikkatsizlik ve dalgınlık yüzünden de problemler çıkabilir. Hayırsever kurum ve kuruluşlar içinde de aşırı duyarlılık, yan çizme, sorumluluktan kaçış ve bulanıklık olabilir.  Bu günlerde aldatma yada aldanmalar, uyuşturucu, alkol vs. gibi maddeler tarafından zehirlenmeler çoğalabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar diğer kurum ve kuruluşlar yada bir takım gizli düşmanlar tarafından aldatılabilirler; sonuç olarak hayalkırıklıkları ortaya çıkabilir. Neptün Balık burcunda kötü konumda bulanık olayları temsil ediyor.

Marsın Kova burcunda kötü konumdaki seyri bu hafta da devam etmekte. Özellikle Pazartesinden Perşembeye kadar Marsın aldığı kötü açılar çoğalmakta ve katsayısı -2 ye kadar düşmektedir. Bu durumdan Kova burcunu sembolize eden her şey yine olumsuz olarak etkilenmektedir. Ülke genelinde insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, hümanist gruplar, bilimsel/teknolojik konular saldırı ve zorlamalarla karşı karşıya kalabilirler. Bu arada 7 Ocak'da Taşkömürü Ocağı'ndaki ani metan gazı çıkışı da Marsın kötü etkisini taşımakta. Kova burcu grup ve organizasyonları da temsil ettiğinden ve Taşkömürü Ocağı bir organizasyon olduğundan Marsın ani zorlayıcı etkisi orada çalışan bir grup insanı kötü yönde etkilemiştir.  

Satürn de bu hafta Akrep burcunda Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri kötü konumda olduğundan Akrep burcunu sembolize eden her şey negatif yönde etki alıyor. Bu günlerde gizli saklı işlerle uğraşanlar yasak, engel ve sansürlerle karşı karşıya kalabilirler. Bankacılık, ortak paralar, borçlar, vergiler konularında da engeller, kısıtlamalar, kısıtlayıcı kararlar alınabilinir. Her türlü yenilik ve dönüşümlere, reform türü kararlara korku ve kuşku ile yaklaşılabilinir. 08 Ocak'da Saros körfezinde meydana gelen 6.2'lik deprem de Satürn'ün Akrep burcunda kötü konumda olduğu güne denk geliyor. Akrep burcu yeraltı faaliyetlerini de simgelediğinden ve Satürn de kötü anlamda baskıyı simgelediğinden yeraltındaki faylarda bir baskı ve bunun sonucunda İstanbul ve İzmir'den de hissedilen bir deprem olmuştur. Tabiki bu arada Mars'ın da kötü konumda oluşu bir etkendir. 

Venüs bütün bir hafta Oğlak burcunda iyi, özellikle Pazartesi günü haftanın en iyi konumunda olduğundan patron ve başkan konumunda olanlar para konularında üretken ve kararlı olabilirler. Ancak patron ve başkan konumundaki kişilerin para konularında alacağı bir takım kararlar Satürnün Akrep burcunda Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri kötü konumda oluşu yüzünden bazı vergi ve bankacılık konularını kötü yönde etkileyebilir. Ayrıca patron ve başkan konumundaki kişiler birebir
ilişkilerde ve diplomatik konularda dengeli, uyumlu ve adil olacakları bir haftadalar.

Bir süredir Uranüsün Koç burcundaki iyi konumu bu hafta da sürüyor. Özellikle Uranüs Koç burcunda Cuma ve Pazar günleri haftanın en iyi konumunda olacak. Askeri ve güvenlikle ilgili teknolojik/bilimsel gelişmeler bu hafta da devam edecek. Bir takım insanlık ve demokrasi adına uğraşan, hümanist gruplar yada organizasyonlar polis ve güvenlik birimlerine destek verebilir. Ülke genelinde savunma ve güvenliğimizi ilgilendiren konularda özgün, objektif, insancıl çalışmalar da yapılabilinir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 14 - 20 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Cuma, Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında özgün ve objektif olmak.

Satürn  8.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 10.evde Pts çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Satürn 7.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 9.evde Pts çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe,
kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 12.evde Cuma, Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen İkizler

Satürn 6.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 8.evde Pts çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 11.evde Cuma, Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda özgün ve objektif olmak.

Yükselen Yengeç

Satürn 5.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 7.evde Pts çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik,
kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 10.evde Cuma, Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Aslan

Satürn 4.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 6.evde Pts çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 9.evde Cuma, Pazar çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Başak

Satürn 3.evde Pts, Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 5.evde Pts çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 8.evde Cuma, Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Terazi

Satürn 2.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 4.evde Pts çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 7.evde Cuma, Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 3.evde Pts çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 6.evde Cuma, Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında özgün ve objektif olmak. (Örneğin sağlık konusunda hasta olan kişiler alışılmışın dışında tedavi yöntemleri ile iyileşebilirler.)

Yükselen Yay 

Venüs 2.evde Pts çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme. (Para konularında paylaşımcı olmak, kazanç sağlayan ortaklıklar kurmak)

Mars 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 5.evde Cuma, Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında özgün ve objektif olmak.

Satürn 12.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Gizli düşmanlarından zarar görebilirler.)

Yükselen Oğlak

Venüs 1.evde Pts çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme. (Başkaları üzerinde daha sevecen ve paylaşımcı bir izlenim bırakabilirsiniz)

Mars 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 4.evde Cuma, Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında özgün ve objektif olmak.

Satürn 11.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda korku, karamsarlık ve bunalım. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan bunalabilirsiniz.)

Yükselen Kova

Mars 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yaralanmalar, berelenmeler gibi tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir. Dikkatli olun !)

Neptün 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve
hayalkırıklıkları.

Uranüs 3.evde Cuma, Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında özgün ve objektif olmak. (Özgün fikirler ortaya atabilirsiniz. Bilimsel fikirler de ortaya çıkabilir.)

Satürn 10.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 12.evde Pts çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme. (Gizli düşmanlarınızla ilişkileriniz düzelebilir)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları. (Yeni başlangıçlar hayalkırıklığı yaratabilir)

Uranüs 2.evde Cuma, Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında özgün ve objektif olmak. (Kendinize özgü, değişik, alışılmışın dışında para kazanma yolları bulabilirsiniz.)

Satürn 9.evde Pts, Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Hukuk ve yasalar yüzünden bunalabilirsiniz.)

Venüs 11.evde Pts çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sevgi, paylaşma, dostlukları güçlendirme.

Mars 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Sıkıntı ve sorunlarınız, gizli düşmanlarınız sizi zorlayabilir)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..