Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '20

 
Kategori
Astroloji
 

14-20 Eylül 2020 Astroloji

14 - 20 Eylül 2020 Haftalık Burç Astroloji: 17 Eylül Güneş ve Ay Süper, 19 Eylül Savaş Gezegeni Marsa Dikkat! 
 
14 Eylül haftası boyunca Tr Mars yine düşük katsayılarda olup bilhassa 19 Eylülde -4 katsayısına inecektir. Savaş gezegeni Mars Transiti en son 10 Eylülde -4 katsayısında olmuştu. 19 Eylül -14 katsayısı ile Haftanın En Yoğun Günüdür. (Eylül 2020 burç) (haftalık burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 19 Eylülde Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar Tr Marsdan olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Tr (Transit) Marsdan olumlu etkiler alabilirler. Tr Mars bilhassa Yengeç ve Oğlakları çift yönde olumsuz etkileyeceğinden Yengeç ve Oğlak burçları hangi astrolojik evlere denk geliyorsa o konularda kavga, tartışma, zorluklar ve kazalar, bozulmalar meydana gelebilir. (haftalık astroloji) (Eylül astroloji)
 
Hafta boyu Oğlak burcunun yöneticisi Satürn transitinin de katsayısı düşük olacağından Tr Marsın zorlayıp bozacağı şeyler eskimiş, ihtiyarlamış ve yıpranmış şeyler olabilir. Örneğin 6.ev Oğlak ise (Yükselen Aslanlar) Tr Marsın hayatımızdan çıkaracağı şeyler eskimiş alışkanlıklar, iş arkadaşlıkları, çalışanlar, ev hayvanları olabilir. Ancak bunların yerine yeni alışkanlıklar, iş arkadaşları ve çalışanlar gelebilir. Sağlık açısından da kronik bir rahatsızlık varsa bundan kurtulma fırsatı çıkabilir. (2020 Eylül burç) (2020 haftalık burç)
 
Hafta boyu Natal Güneş ve/veya Marsı Koç ile Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. Kabaca Yengeç ve Oğlakların Koç burçlarına anlayışlı davranmaları ve onlarla çatışmaya girmemeleri tavsiye edilebilinir. (Eylül 2020)
 
Yükselen Yengeç ve Oğlakların Tr Marsdan çift yönde olumsuz etkiler alacaklarından bilhassa 19 Eylülde her türlü kaza ve kavgalara karşı dikkatli olmaları gerekebilir.
 
Dünya genelinde Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya'nın hafta boyu ama bilhassa 19 Eylülde Marsiyen (NATO, Askeri konular, savaş uçakları, S400, vs) konularda çatışmaları ve çekişmeleri beklenebilir. Rusya Başkanı Putin'in Natal Marsı Yay olduğundan Tr Marsdan alacağı olumsuz etkileri bir takım fırsatlara dönüştürebilir. Aynı şekilde Natal Marsı Yay olan C** E**'ın da Tr Marsdan alacağı olumlu etkilerle çeşitli fırsatlar elde etmesi ve düşmanlarını zorlaması beklenebilir.
 
Bilhassa 19 Eylülde Natal Güneş ve Marsı Koç burcu olan NATO'nun içinin karışması, kavga ve tartışmaların artaması olasıdır. Zaten NATO'yla ilgili bu durumun 10 Eylülde başlamış olması olasıdır. 10 Eylülde başlamış olan bir takım savaş emarelerinin 19 Eylülde iyice duyulması olasıdır. 10 ve 19 Eylülde kavgalar tartışmaya, tartışmalar cinayetlere yada savaşlara dönüşebilir. 
 
19 Eylülde güvenlik ve verimden sorumlu Ay Transiti -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan İran'ın içinde bir takım karışıklıklar olsa da 19 Eylülde İran kendi verim ve güvenliğini arttırabilir. 
 
19 Eylülde Yunanistan ve/veya Libya'nın Ülke Güvenliği Tehlikede ! 
 
19 Eylülde bilhassa Aslan ve Kovaların Tr Aydan olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu durum Dünya genelinde nüfuzlu ve tanınmış insanların yada bir takım grup ve organizasyonların verim ve güvenliğinin düşmesine işaret etmektedir. Örneğin 19 Eylülde Kova burcu Yunanistan ile Aslan burcu Kıbrıs Rum Cumhuriyeti Natal Marsı Başak olan KKTC ve Başkanı M** A**dan yada D** B**'den olumsuz etkiler alabilirler. 
 
19 Eylülde Kova burcu Libaya da Tr Aydan olumsuz etkiler alacağından Natal Marsı Yengeç olan Mısırdan yada Natal Güneşi Yengeç olan Amerika'dan olumsuz etkiler alabilir. 19 Eylülde Libya'Nın ülke güvenliği ve verimi düşebilir.
 
Hafta boyu ama bilhassa 19 Eylülde Tr Uranüs -2 katsayısında olacağından Kova burcu ülke, grup ve kişilerin katsayıları düşebilir ve keyifleri kaçabilir. Örneğin Kova burcu Yunanistan'ın 19 Eylülde Tr Uranüs ve sembolize ettiklerinden ötürü keyfi kaçabilir. Tr Uranüs düşük katsayıdayken gerilim, yüksek tansiyon ve gerginlik demektir. Yunanistan'ın keyfi yine kendi gibi Kova burcu olan Libya ve/veya Natal Marsı Kova olan Katar yüzünden kaçabilir. 
 
Hafta boyu Engel, Yasak ve Ambargolar Olabilir !
 
Hafta boyu bilhassa 19 Eylülde Tr Satürnden ötürü bir takım engel, yasak ve ambargolar olabilir. Hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar Tr Satürnden olumsuz etkiler alırken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar ise bir takım engel ve yasakları fırsata çevirebilirler. Örneğin hafta boyu ama bilhassa 19 Eylülde ülkeler birbirlerine, ülke başkanları da vatandaşlara bir takım engel ve yasaklar getirebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Yunanistan Natal Güneşi Akrep olan ülkemiz Türkiye'ye bir takım engel ve yasaklar getirebilir. Yada Natal Marsı İkizler olan Amerika ile Natal Marsı Yay olan Rusya birbirlerine bir takım engel ve yasaklar getirebilirler. Veya ülkemiz Türkiye'de de Covid19 ve benzeri şeyler yüzünden vatandaşlara ve diğer ülkelerin vatandaşlarına bir takım engel ve yasaklar gelebilir. 
 
19 Eylül ve civarı Astro Carto Grafide Tr Ay, Mars, Plütondan olumsuz etki alan Güneş, Uranüs, Ay, Satürn, Mars, Venüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Sinop, Çorum, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Mersin, Samsun, Amasya, Tokat, Yozgat, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Kars, Erzurum, Muş, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Mardin, Şanlıurfa), Suriye, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Akdeniz Açıkları, Suudi Arabistan, Yemen, Katar, Bahreyn, Irak, Kuveyt, Gürcistan, İran, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan, Hindistan, Bangladeş, Çin, Tayland, Malezya, Hong Kong, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Yeni Zelanda, Kuzey Kore**, Güney Kore**, Japonya, Kanada, Amerika (Las Vegas, Los Angeles, Nevada), Meksika, Venezuella, Kolombiya, Ekvador, Peru, Brezilya, Bolivya, Şili, Arjantin, İspanya, Portekiz, Fas, Cezayir, Libya, Tunus, İngiltere, İrlanda, Fransa, Brüksel, Hollanda, Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya, Almanya, İsviçre, Polonya, Rusya, Ukrayna, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk
 
19 Eylül ve civarı yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen yerlerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, aşırı kuraklık yada sel), her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) aksama ve kazalar, uçak kazaları, hacker ve casusluk faaliyetleri, şiddet ve terör olayları, sınır savaşları, halk ayaklanmaları olabilir. 
 
18 ve 19 Eylülde Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay, Venüs ve Plütondan son derece olumsuz etkiler almaya devam ettiği görülmektedir. Bu durum Trump'ın sağlığı ve kariyerine olumsuz etki edebilir. Israrla Trump'ın sağlığı ve kariyerine dikkat etmesi gerektiği üzerinde durmaktayım.
 
Hafta boyu ve bilhassa 19 Eylülde Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın Tr Mars ve Uranüsden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Esad'ın Yükselen burcunu Kova olarak tahmin ettiğimden Esad'ın da hayati tehlikesi mevcuttur.
 
17 Eylül Güneş ve Ay (+4) Süper ! 
 
Hafta boyu Güneş Transitinin katsayısı yüksek olup bilhassa 17 Eylülde Tr Ay ile birlikte Başak burcunda +4 katsayısı ile kavuşum yapacaktır. Tr Güneş ve Ay hangi evinizde kavuşum yapıyorsa o konularda son derece verimli gelişmeler olabilir. Bu verimli kavuşumdan bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı İkizler, Yay olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. Ancak 17 Eylülde Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Aydan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Irak, Suriye gibi ülkelerin ülke güvenlikleri ihlal edilebilinir. 
 
Dünya genelinde bilhassa 17 Eylülde İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet), uzay yolculuklarında, roket, füze gibi konularda bir canlanma ve verimli gelişmeler olabilir. 
 
14 Eylül Haftası Altının Astrolojik Katsayıları:
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın +4    +6    +3   +8    +1     -5    +2 
 
Ons Altın Hafta boyu yüksek seyredebilir ama 19 Eylülde Ons Altında bir düşüş olabilir. Dolar Hafta boyu düşme eğiliminde olabilir Euro ise yükselme eğiliminde olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(17 Eylül 6.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 1.ev Mars, 2.ev Uranüs, 7.ev Ay, 10.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Boğa
(17 Eylül 5.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 12.ev Mars, 1.ev Uranüs, 6.ev Ay, 9.ev Satürn Dikkat)
Yükselen İkizler
(17 Eylül 4.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 11.ev Mars, 12.ev Uranüs, 5.ev Ay, 8.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Yengeç
(17 Eylül 3.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 10.ev Mars, 11.ev Uranüs, 4.ev Ay, 7.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Aslan
(17 Eylül 2.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 9.ev Mars, 10.ev Uranüs, 3.ev Ay, 6.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Başak
(17 Eylül 1.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 8.ev Mars, 9.ev Uranüs, 2.ev Ay, 5.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Terazi
(17 Eylül 12.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 7.ev Mars, 8.ev Uranüs, 1.ev Ay, 4.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Akrep
(17 Eylül 11.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 6.ev Mars, 7.ev Uranüs, 12.ev Ay, 3.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Yay
(17 Eylül 10.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 5.ev Mars, 6.ev Uranüs, 11.ev Ay, 2.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Oğlak
(17 Eylül 9.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 4.ev Mars, 5.ev Uranüs, 10.ev Ay, 1.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Kova
(17 Eylül 8.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 3.ev Mars, 4.ev Uranüs, 9.ev Ay, 12.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Balık
(17 Eylül 7.ev Güneş, Ay Süper, 19 Eylül 2.ev Mars, 3.ev Uranüs, 8.ev Ay, 11.ev Satürn Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..