Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '11

 
Kategori
Astroloji
 

14-20 Kasım haftasında fanatik insanlara dikkat!

14-20 Kasım haftasında fanatik insanlara dikkat!
 

astroloji


Yoğun ve gerilimli bir haftayı geride bıraktık. Van'daki 2. beklenmedik depremi 2 gün kayma ile tahmin edebildik. Van'da ölenlere Allah'dan rahmet diliyorum. Allah geride kalanlara ömür versin. Bu hafta yani 14 ile 20 Kasım günlerinde hafta başı yani Pazartesi ve Salı yoğun görünüyor geçen haftaya nispeten daha sakin bir hafta yaşayacağız. Bilhassa Salı günü haftanın en yoğun günü olacak.

Gezegen gezegen bakarsak Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri Merkür Yay burcunda kötü konumda olduğundan öğrencilerin ve üniversite çalışanlarının yada din adamlarının, fanatik ve idealist insanların iletişim kurarken, fikirlerini açıklarken, hizmet verirken, günlük işlerini yaparken, iş arkadaşları ve çalışanlarıyla iletişim kurarken tek yönlü ve dikkafalı olmaları,  yüzeysel ve hilekar davranmaları yüzünden kötü etki alabilirler ve çevrelerine de kötü etki yayabilirler.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Venüs de Yay burcunda kötü konumda olduğundan yine öğrenci ve üniversite çalışanları yada din adamları, fanatik ve idealist insanlar düşman ve rakiplerine karşı, bire bir ilişkilerinde yada adli davalarında duygusal taleplerde ve manipülasyonlarda bulunabilirler.

Güneş Pazartesi ve Salı günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan gizli saklı işlerle ve bilinmeyen konularla uğraşanlar kendilerini ifade ederken yine yıkıcı, saldırgan ve baskın davranışlarda bulunabilirler.

Salı günü Satürn Terazi'de, Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olacak. Bu da demek oluyor ki adalet ve diplomasiyle uğraşanlar işveren ve patron konumundaki insanlara karşı korku ve karamsarlık yaratacak yasaklar ve kararlar alabilirler. Polis ve askeri güçler ise gruplar ve topluluklar arasında çıkabilecek huzursuzlukları ve isyanları bastırmak zorunda kalabilirler.

Haftanın diğer günleri gezegenler iyi konumda olduğundan herşey olması gerektiği gibi olacaktır.

Bu haftalık da astrolojik tahminlerimiz bu kadar !


Mutlu bir hafta dileklerimle Hoşçakalın !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..