Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '20

 
Kategori
Astroloji
 

14 Aralık Güneş Tutulması

14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, 30 Kasım Ay Tutulmasının ortaya çıkardığı konularda bizlere yeni adımlar attıracak.
2021 boyunca tutulmalar sebebiyle belirginleşen konunun dürüstlük olacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Hem toplumsal açıdan hem de bireysel olarak uğraş vereceğimiz olayların ana fikri, ön yargıdan ve fanatizmden uzaklaşma çabamız olacak.
Neye karşı abartılı davranıyorsak ve sabit düşünce geliştirmişsek o konuda farklı bakış açısı geliştirmemiz için bazı olaylarla karşılaşabiliriz. Bu olaylar bizim çift taraflı bakmamıza sebep olmak için gündemimize gelecek. Olayların konusu da doğum haritamızın aldığı etki doğrultusunda gelişecek.
Hızlı hareket etme ve karar verme süreçlerini tetikleyecek tutulmada dikkatli olmamız gereken nokta dürtüsel değil, aklı selim karar vermiş olmak.
Duygusal tepki vermeye de eğilimli olduğumuzdan merhamet göstermek ya da görmek için doğrulardan kopmamaya dikkat etmemiz gerekiyor. İletişimin zorlandığı, algıların bulandığı ve sözlü saldırıların fazla olacağı bir dönemdeyiz. Farklı bakış açısı geliştirebilen ve duygulardan ziyade mantıkla hareket edebilen kazanacak. İkili ilişkilerde de dürüst kalmış birçok kişi bu tutumun ödülünü alacak.
Tutulma Güney Amerika ve Günay Afrika’da gözlemlenebileceğinden, bu bölgelerde deprem yaşanabilir.
Bu tutulma yerleştiği ev sebebiyle sağlık konularında yeni ilerlemeleri de gündeme getiriyor. Pandemi sebebiyle aşı, önümüzdeki 6 ayın konusu olacak. Aşı ile ilgili çok fazla bilgiye, farklı görüşlere tanık olacağız. Aynı zamanda bazı yanlış yönlendirmeler ya da farklı ifade edilen durumlar da söz konusu. Ama covid, Ocak sonrası Türkiye’de inişe geçip Mayıs’ta daha rahat bir sürece girecek.
Ekonomik olarak da zorluğun artarak devam edeceğinden temkinli olmamız gerekeceği aşikar.
Tutulmadan herkes etkilenecek ama daha yoğun etkiyi 12-18 Aralık, 11-17 Mart, 11-17 Haziran, 13-9 Eylül doğumlular ile doğum haritalarında 23 derece Yay, Balık, İkizler, Başak burçlarında önemli vurguları olanlar alacaklar.
 
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler;
YÜKSELEN KOÇ
İnançlar, eğitim ve ticari konularla ilgili harekete geçme enerjisi baskın olacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda güzel fırsatlar gelebilir. Gizli düşmanlıklara da dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
Başkalarından gelen paralar ve finansal konularla ilgili sorunları halletmek için girişimler olacak. İkili ilişkilerde değişen bakış açıları güzel fırsatlar getirebilir. Arkadaşlar arasında yanlış anlaşılmaların fazla olacağı bir dönem.
YÜKSELEN İKİZLER
İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda daha yenilikçi adımların atılacağı bir dönem olacak. Gündelik hayatta giderleri dengeleyebilmek için bazı fırsatlar olabilir. Kariyerle ilgili konularda yanılgıya düşmemek için dikkatli davranmak önemli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Çalışma ortamı, günlük işleyişle ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Aşk hayatında güzel fırsatların olabileceği bir dönem. Olaylara tek yönlü bakmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
Hayattan alınan keyifli durumlarla ve çocuklarla ilgili yeni başlangıçların olacağı bir dönem. Evle ve günlük alışkanlıklarla ilgili de birtakım gelişmeler değerlendirilebilir. Aşk konusunda aldanmalara karşı dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Aileyle ve evle ilgili finansal konuların dengelenmesi için girişimler olabilir. Çocuklarla ve eğitimle ilgili konularda da güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda yanılgıya açık durumlara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Yakın çevreyle olan ilişkiler, kardeşler ve eğitim konularında daha işbirlikçi adımlar atılacak. Maddi konularda aileden destek alınabilir. İş ortamında yanlış anlaşılabilecek durumlara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
İşle ve kazançlarla ilgili konularda yeni girişimler olabilir. İletişim ve eğitim konularındaki fırsatlar değerlendirilmeli. Özel hayatta, özellikle kendi değerini görmezden gelmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YAY
Kendini daha çok ifade etmek ve ortaya koymakla ilgili girişimlerin yapılacağı bir dönem. Kısıtlı kalmış, ilerlemeyen alanlardan fırsat yaratılabilir. Aileyle ve gayrimenkullerle ilgili daha dikkatli olmak önemli.
YÜKSELEN OĞLAK
Aileyle ilgili baskı altında olunan konularla ilgili adım atılacak bir dönem. Sosyal çevreden güzel destek alınabilir. Yakın çevre iletişiminde yanlış anlaşılmalara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Arkadaş çevresiyle ve hedeflerle ilgili yeni adımlar atılabilir. Kariyer hayatında uzun zamandır beklenen gelişmeler de hayata geçebilir. Maddi anlamda temkinli olmaya dikkat. 
YÜKSELEN BALIK
İş hayatı ve kazançlarla ilgili yeni girişimler olabilir. Sosyal çevreden gelebilecek fırsatlar değerlendirilmeli. Sorumluluklarla ilgili yanlış anlaşılmalara karşı da dikkatli olunması gereken bir dönem.
Sevgilerimle,
Aslıhan Kozluca
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için astrolojihan@astrolojihan.com adresinden bilgi alabilirsiniz.
www.astrolojihan.com
Instagram/Facebook/Twitter astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..