Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '16

 
Kategori
Astroloji
 

14 Aralık İkizler burcunda Dolunay!

Astrolojik olarak yeni ay yeni projeler ve yeni girişimlerin başlangıcıyla ilişkilendirilirken Dolunayın enerjisi daha çok arınmak ve şifalanmak için kullanılır.

Dolunay zamanları her şeyin olgunlaşıp üst seviyeye ulaştığı bir zamandır. Dolunay zamanı dünyadaki sular kabarır; Vücudumuzun % 70'i sudan oluştuğu için bu noktada dengeyi korumak zordur. İnsan bedeni de bu durumdan haliyle çok etkilenir. Duygular en üst seviyededir ve bastırmak çok zorlaşır.

Dolunay zamanları tamamlanmayı temsil eder. Ayın kuvvetli ışığı bilinçaltını aydınlattığı içinde farkındalık seviyemizin yüksek olduğu günlerdir ve aynı zamanda bilinçaltında kurtulmak istediğimiz duygu ve düşüncelerden temizlemek bilinçaltı çalışmaları yapmak için uygun gün ve zamanlardır. Ayın en dolgun olduğu iki gün boyunca enerji çok yoğun olduğu için her türlü olayımıza çalışmak çok uygun olur.

Geçmişten sizi rahatsız eden duygularınızı şifalandırabilirsiniz. Eskiye dair bırakmak isteyip bırakamadığınız herşeyle vedalaşabilirsiniz.Dolunay hangi burçta gerçekleştiyse o burca ait konuları çalışmak gerekir,  daha iyi sonuç verir.

En etkili çalışmalardan birisi yazıp yakma tekniğidir. Duygularınızı veya artık kurtulmak istediğiniz hayatınızı etkileyen bir korkunuzu kağıda yazıp onu yakıyorsunuz. Yanarken şunu tekrar ediyorsunuz "Bu artık benim gerçeğim değil"

Ayrıca Dolunayın enerjisini ŞİFA için şu uygulama ile de değerlendirebilirsiniz. Bir şişe suyu dolunayın olduğu akşam dışarıya bırakıp bi kaç saat Ay ışığında bekletin. Daha sonra arınma ve şifa niyeti ile bu suyu tüketebilirsiniz.

 

AY İkizler burcunda iken:

İletişim ile ilgili sıkıntı yaşadığımız zorlandığımız her konuya çalışabilirsiniz.

Sağlık olarakta: Omuzlar, kollar, eller, üst solunum yolları, bronşlarda oluşan her türlü hastalığa çalışmak uygundur.

 

Okunabilecek esmalar:

"Şafi, Kuddüs, Fettah, Nur"

 

Ay görüldüğünde okunabilecek bir dua paylaşmak istiyorum.

"Allahu Ekberu, la ilahe illallahu Allahumme ehlilhu aleyna bil emni vel imani ves selameti vel islami"

Anlamı:

Allah büyüktür ondan başka ilah yoktur. Allahım ayı bize emniyetli ve mübarek kıl. Selamet ve İslama hayırlı kıl.

 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..