Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '20

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

14 Şubat Önerileri-2020

Merhaba geleneksel 14 Şubat yazısı!

Aslında yeni bir yazı yazmadan direk önceki yılların 14 şubat köşe yazılarını paylaşsam olabilirdi ama yine de taze taze çıksın sizlere ulaşsın istedim. Bakalım neler yapabilirmişiz?

Bu köşeyi kaçırmadan okuyanlar iyi bilir ki sevgililer gününde (eğer illa ki bir şey yapmak isteyenler varsa) yapılacaklar belli.

  1. Canım Lösev’im. Hem hediye alıp hem de LÖSEV’e minik bir katkı sağlamak istiyorsanız tam isabet. “ Sevgi en güzel hediye.” düşüncesiyle yola çıkan Lösev’den çikolatalar, kırmızı farklı tasarımlardan oluşan yastıklar, kupalar ve daha birçok kalbinizi ısıtabilecek hediye satın alabilirsiniz. İnternet üzerinden kolayca veya telefon ile siparişinizi verebiliyorsunuz.
  2. Değerli TEMA vakfı. Tahmin edebileceğiniz gibi güzel bir fidan bağışında bulunabilirsiniz. Aslında öncelikle doğaya bir hediye vermiş oluyorsun sonra istediğin kişiye, çaktırma. Yine internet üzerinden kolayca bu işlemi gerçekleştirebilirsin ve hediyeyi aldığın kişiye sertifikasını ulaştırabilirsin.
  3. Ayı- Çikolata çiftim! Bu hediye bildiğin bağımlılık yaratabilir. Bir çift bu kadar mı yakışır? Öncelikle ayını küçük minik ayılardan ya da kocaman bir ayı olarak farklı renk veya tarzlarda seçebiliyorsun. Sonrasında ise yanında farklı İtalyan, Alman ve Türk çikolatalarından oluşan bir kutu düşün.  Sen düşündüğünde bir şey ifade etmeyebilir anlıyorum ama bu hediye bayağı kurtarıcı oluyor beyler. The Bear Türkiye diyorum.
  4. Börek. Ispanaklı olabilir ya da ne bileyim patatesli olsun. Börek sevmiyorsa tatlı yap ya da . Sar kırmızı kurdeleyi etrafına hediye olsun. Benim hediyem maddi boyutta olmasın diyorsan güzel fikir. Aslında mideye cup iniyor ve pek hediye kalmıyor ortada ama olsun gideri var.

 

Hadi kolay gelsin:)

                                                                                                                                     Sağlıkla Kalın!

Not: “ Hiçbir şey yapmıyorsan eve giderken ekmeği papatya al bari.”

Gıda Yüksek Mühendisi

Nermin Özge Bilge

 
Toplam blog
: 385
: 303
Kayıt tarihi
: 20.02.15
 
 

Gıda Yüksek Mühendisi  ..