Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '21

 
Kategori
Astroloji
 

15 - 21 Mart 2021 Astroloji

15 - 21 Mart 2021 Haftalık Burç Astroloji: 16 Mart haftanın En Yoğun Günü ! 
 
16 Mart -6 katsayısı ile Haftanın en yoğun günü olup bugünde zayıf fay hatlarında Depremler ve Olumsuz Hava koşulları oluşabilir. 16 Martta Tr Ay Koçta -1, Merkür Balıkta -1, Mars İkizlerde -1, Jüpiter ve Satürn Kovada -1, Uranüs Boğada -1 katsayısında olacaktır. 16 Martta Tr Aydan Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Başak, Balık olanlar bir takım fırsatlar elde edebilirler. 16 Martta Tr Merkürden Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, Terazi olanlar bir takım fırsatlar elde edebilirler. 16 Martta Tr Marsdan Natal Güneş ve Marsı İkizler, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık** olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, Terazi olanlar fırsatlar elde edebilirler. (Mart 2021 burç) (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
16 Martta düşük katsayılı Tr Ay verimsizlik ve güvenlik problemlerini, Tr Merkür kurnazlık ve sahtekarlıkları, iletişim problemlerini, Tr Mars ise kavga, tartışma ve saldırıları sembolize etmektedir. (haftalık burç) (Mart astroloji) (2021 burç yorumları)
 
16 Martta Tr Aydan en çok Aslan ve Kovaların, Tr Merkürden en çok Boğa ve Akreplerin, Tr Marsdan en çok Başak ve Balıkların olumsuz etkiler alabileceği görülmektedir. (Mart 2021 burç)
 
16 Martta Astro Carto Grafide Tr Ay, Merkür, Mars, Satürn, Jüpiter ve Uranüsden olumsuz etki alan Güneş, Uranüs, Venüs, Plüto, Merkür, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, olumsuz hava şarları (fırtına, kasırga, dolu, sis, vs), her türlü iletişim ve uçak kazaları (hava, kara, deniz), şiddet ve terör olayları, Tr Merkürden ötürü hacker ve casusluk faaliyleri, sahtekarlık ve dolandırıcılıklar oluşabilir.
 
16 Mart ve civarı Natal Güneşi Yengeç Marsı İkizler olan ülkelerde terör eylemleri, ciddi protesto gösterileri yada Hacker ve Casusluk faaliyetleri olabilir. (haftalık astroloji) (2021 Mart burç) (Mart 2021) (2021 burç yorumları)
 
Hafta boyu Güneş transiti yüksek katsayıda olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan ülke ve kişiler Dünyanın gündeminde olmaya devam edebilirler. Kişisel olarak 15 Mart haftası boyunca Tr Güneş hangi evimizdeyse o konularda bir canlılık ve hareket olabilir. Örneğin Tr Güneş 8.evinizdeyse ve Natal Marsınız İkizler burcundaysa 8.evi sembolize eden başkalarıyla ortaklaşa sahip olduğunuz değerler, miras, ortak paralar, kira gelirleri, vergi, sigorta, kredi gibi konular canlılık kazanabilir. (Mart astroloji)
 
15 Mart haftası boyunca Natal Marsı Yay olup Yükseleni Koç olan kişiler hafta boyu Tr Güneşden alacağı olumlu etkilerle olumlu çalışmalara imza atabilirler. (Mart 2021 haftalık burç yorumları)
 
15 Mart haftası boyunca ve bilhassa 18 Martta Natal Güneşi Yengeç Marsı İkizler olan ülkeler ile Natal Güneşi Oğlak Marsı Yay olan ülkeler Tr Güneş ve Venüsden alacağı olumlu etkilerle Dünyanın Gündemine oturabilirler. 18 Martta bu ülkeler Natal Marsı Aslan olan ülkeler ile ilgili konularla yada Natal Marsı Terazi olan ülkeler ile ilgili konularla Dünyanın Gündemine gelebilirler ve bir anlaşma ve fikir birliğine varabilirler. (2021 Mart burç)
 
16 Martta Kova burcu ülkelerin Tr Aydan ötürü ülke güvenliği tehlikede olabilir. Kova burcu ülkeler Natal Marsı Yengeç olan ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. 16 Martta Natal Güneşi Aslan Marsı Yengeç olan  ülkeler birbirlerinin ülke güvenliğini olumsuz yönde etkileyebilirler. 
 
18 Martta Tr Ay +6 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Kişisel olarak 18 Martta Tr Ay hangi evimizdeyse o konularda verim ve güvenliğimiz artabilir. 18 Martta Dünya genelinde sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili konularda verimli çalışmalar olabilir. Natal Marsı Aslan, Kova, Balık olan ülkelerde verim ve güvenlik artabilir. (2021 haftalık burç)
 
20 ve 21 Martta Ay İkizler burcunda +5 katsayısında olup önce Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanları olumlu etkilerken 21 Martta bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. 20 ve 21 Martta Natal Marsı Tr Aydan olumlu etkiler alan ülkelerin verim ve güvenlikleri artabilir. 
 
Hafta boyu Tr Venüs yüksek katsayıda olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz etkileyebilir. Özellikle 18 Martta Tr Venüs +5 katsayısında olup Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Yengeç burcu ülkeler ile Terazi burcu ülkelerin Venüsü sembolize eden Boğa burcu ülkelerden Natal Marsı Terazi olan ülkelerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Hafta boyu ama özellikle 18 Martta Yengeç ve Terazi burcu ülkelerin toprak paylaşımları ile ilgili konularda olumsuz etkiler alması olasıdır. Ayrıca 18 Martta Koç burcu grupların içinde Boğa burcu ve Natal Marsı Terazi burcu ülkeler yüzünden bir takım Venüsyen (toprak paylaşımları, sınırlar, para konuları, vs) anlaşmazlıklar çıkabilir. (2021 haftalık burç) (Mart 2021) (Mart 2021 haftalık burç yorumları)
 
Hafta boyu Tr Plüton yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Boğa burcu ülkelerin Natal Marsı Terazi ve/veya Koç burcu ülkelerden Plütonik olumsuz etkiler alması olasıdır. Yada Boğa burcu ülkeler Natal Marsı Balık olan ülkelerden de olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa 18 Martta Boğa burcu ülkelerin Akrep burcu kişilerden yada Natal Marsı Balık olan kişilerden olumsuz Plütonik (olumsuz değişimler) etkiler alması olasıdır. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------
(16 Mart 1.ev Ay, 12.ev Merkür, 3.ev Mars Dikkat, 12.ev Güneş Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------
(16 Mart 12.ev Ay, 11.ev Merkür, 2.ev Mars Dikkat, 11.ev Güneş Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------
(16 Mart 11.ev Ay, 10.ev Merkür, 1.ev Mars Dikkat, 10.ev Güneş Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------
(16 Mart 10.ev Ay, 9.ev Merkür, 12.ev Mars Dikkat, 9.ev Güneş Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------
(16 Mart 9.ev Ay, 8.ev Merkür, 11.ev Mars Dikkat, 8.ev Güneş Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------
(16 Mart 8.ev Ay, 7.ev Merkür, 10.ev Mars Dikkat, 7.ev Güneş Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------
(16 Mart 7.ev Ay, 6.ev Merkür, 9.ev Mars Dikkat, 6.ev Güneş Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------
(16 Mart 6.ev Ay, 5.ev Merkür, 8.ev Mars Dikkat, 5.ev Güneş Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------
(16 Mart 5.ev Ay, 4.ev Merkür, 7.ev Mars Dikkat, 4.ev Güneş Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------
(16 Mart 4.ev Ay, 3.ev Merkür, 6.ev Mars Dikkat, 3.ev Güneş Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------
(16 Mart 3.ev Ay, 2.ev Merkür, 5.ev Mars Dikkat, 2.ev Güneş Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------
(16 Mart 2.ev Ay, 1.ev Merkür, 4.ev Mars Dikkat, 1.ev Güneş Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..