Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '16

 
Kategori
Astroloji
 

15 - 21 Şubat 2016 Haftalık burç astroloji: Venüs, Merkürden Türkiye - Suriye olumsuz etkilenebilir!

15 - 21 Şubat 2016 Haftalık burç astroloji: Venüs, Merkürden Türkiye - Suriye olumsuz etkilenebilir!
 

haftalık burç


Bütün bir hafta boyunca Venüs önce Oğlak 17 Şubattan itibaren de Kova burcunda düşük katsayıda olacaktır. Ancak Venüsün bu olumsuz etkisi bütün burçları olumsuz etkileyebilir. Venüs düşük katsayıda iken yavaşlık, kararsızlık, talepkarlık, açgözlülük gibi yan etkiler yapabilir. Hele bir de Natal gezegenleriniz özellikle Natal Güneş ve/veya Marsınız Venüs yönetimindeki Boğa/Terazi ise yavaşlık ve kararsızıklarda sizin de payınız olabilir. Natal Güneşi ve Natal Marsı Boğa yada Terazi burcunda olan kişiler kendi kendilerini de olumsuz etkileyebilirler. Ancak Natal Güneş ve Natal Marsınızın katsayısı yüksekse bu durumdan fazla etkilenmeyebilirsiniz. (Katsayınızı bulmak için doğduğunuz anda Natal gezegeninizin bulunduğu burç, retro olup olmadığı, başka gezegenlerden aldığı olumlu/olumsuz açılar hesaplanır ve bir katsayı çıkartılır.) (Şubat 2016 burç) (2016 haftalık burç)

Merkür transiti de 20 Şubat gününe kadar düşük katsayıda seyredeceğinden 19 Şubata kadar Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak burçlarını 20 Şubatta da Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Hafta boyunca Kova burcunu sembolize eden Bilimsel çalışmalar, özgürlükçü gruplar, geleceğe dair plan ve projeler, teknolojik aletler Merkürün olumsuz yanı olan hilekar ve kurnaz kişilerden, iletişim problemlerinden kötü etki alabilir. Aslan burcunu sembolize eden ülkenin gençleri, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), ülkenin nüfuzlu ve tanınmış kişileri de iletişim problemlerinden, hile ve kurnazlıklardan olumsuz etkiler alabilir. Boğa burcunu sembolize eden para konuları, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkelerin yer altı (petrol, doğalgaz, vs) ve üstü kaynakları, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler iletişim problemlerinden, hilekar ve kurnaz kişilerden olumsuz etkilenebilir. (haftalık burç) (Şubat astroloji)

Venüs hafta boyunca bütün burçları olumsuz etkilese de en çok Koç, Boğa, Terazi ve Akrep burçları bu etkiyi hissedebilir. (haftalık astroloji)


Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Filistin, Türkiye, Suriye, Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği), NATO / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

Yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden kararsız, talepkar ve açgözlü insanlardan, mal-mülk, toprak ve para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, siyasetçilerden olumsuz etkiler alabilir. Natal Marsı Boğa veya Terazi olan ülke, grup ve kişilerin talepkar olma ihtimali var. Bu yüzden Yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişilerin Natal Marsı Terazi olan Türkiye, Suriye, Makedonya, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzaniye dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Türkiye ve Suriyenin sosyal ve siyasi açıdan hem kendi kendilerini hem de birbirlerini olumsuz etkileyebileceği görülmektedir. Bu çok enteresan bir durum. Bu arada Türkiyenin Mesut Barzaniye de dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan başka mantıklı olasılıklar da çıkabilir. (Şubat astroloji)


15, 16, 17, 18, 19 Şubat
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar)
Afganistan, Libya / IMF, FED / Türkmenistan Başkanı Muhammedov


15, 16, 17, 18, 19 Şubat
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, İtalya, Belçika, Işid, İran, Yemen, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / PKK, PYD, DHKP-C / HDP, AKP / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras

Merkürden olumsuz etki alan Afganistan, Libya / IMF, FED / Türkmenistan Başkanı Muhammedov Merkürü sembolize eden her türlü iletişim, bilgi, belge, anlaşma ve hizmet yönünden Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerden olumsuz etki alabilir. Örneğin Amerika ve Obama Afganistan veya Libyayı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu arada Işid de Afganistan yada Libyayı olumsuz yönde etkileyebilir. IMF ve FED Yunanistandan olumsuz etki alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Şubat burç)


20 Şubat
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Japonya, İsrail, Türkmenistan, Libya / MHP / AB (Avrupa Birliği)

 

20 Şubat
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)

Türkiye, Suriye, Makedonya, Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / NATO / HDP, AKP / PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

20 Şubat günü Merkürü sembolize eden her türlü iletişim, bilgi, belge, sözleşme, hizmetle ilgili konulardan olumlu etki alan Filistin Merkürden olumsuz etki alan İsraili olumsuz yönde etkileyebilir. Merkürden olumlu etki alan HDP ve AKP ise Merkürden olumsuz etki alan MHP'yi olumsuz etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 haftalık burç)
 

16 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar)

Işid, İran, Filistin, İsrail, Türkiye, Rusya, Suriye, Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak, Çin, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Libya, Belçika, Yemen, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / NATO / CHP, HDP, AKP / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Başbakan Davutoğlu, Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

16 Şubat günü dünyadaki önemli ülke ve kişilerin Ay.dan olumlu etki aldığı görülmektedir. Ay ülke güvenliğini ve üretkenliği sembolize ettiğinden 16 Şubat günü yukardaki tabloda adı geçen ülke ve grupların güvenliklerinin artacağı görülmektedir. Bunların yanında Işid, PKK gibi terör örgütlerinin de güvenliklerini arttırabileceği görülmektedir. (Şubat 2016)
 

17, 19, 20 Şubat
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Çin, Rusya, Türkiye, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Suriye, İsrail, Filistin, Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Lübnan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Mısır, Nijerya, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Rusya Başkanı Putin, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

17, 19 ve 20 Şubat günlerinde dünyanın önemli ülke ve kişilerinin Uranüsden olumlu etki aldığı görülmektedir. Sizin de Natal Marsınız Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda ise Uranüs transiti hangi evinizdeyse o konularda olumlu etkiler alabilirsiniz. Uranüs yüksek katsayıda iken özgün ve orjinal çalışmaları, teknolojik konuları, geleceğe yönelik plan ve projelerinizi, arkadaş ve tanıdıklarınızı simgeler. Dünya genelinde ise Çin, Rusya, Amerika gibi ülkelerde bilimsel çalışmalar yoğunluk kazanabilir. Bilimsel konularda önemli gelişmeler olabilir. Türkiyede ise yine bilimsel çalışmalar, hukuk ve yasalarla ilgili çalışmalar olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Şubat 2016 burç)

 

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan 04 ve 06 Şubat için önemli günler demiştik. Gerçekten de, 34 yıl aradan sonra 1982 Anayasasını değiştirmek için ilk kez toplanıldı. Bu durum Satürn ve Uranüsün Yay burcunu olumlu etkilemesine örnek olaydır. Tam 04 Şubat günü Suriyede kritik bir gelişme oldu ve Türkiyenin Haleple bağlantısını sağlayan koridor kapandı. Bu durum Terazi burcu olan Suriyenin Venüsden aldığı olumsuz ve Esadın Venüsden aldığı olumlu etkiye örnek olaydır. 06 Şubatta ise Tayvanda 6.4 büyüklüğnde bir deprem oldu ve çok sayıda kişi öldü. Tayvan 01 Ocak 1912'de kurulmuş olup Natal Güneşi Oğlak, Natal Marsı Boğa burcundadır ve Plütondan yıkıcı etki almaktadır. Aslında 08 Şubat haftası için yaptığımız yorumlarda 11 ve 12 Şubat için ölümü sembolize eden Mars ve Plütonun düşük katsayıda olacağından bu günlerde Japonya, Çin gibi ülkelerde depremlerin olabileceğini belirtmiştik. 11 Şubattan 5 gün önce böyle bir depremin olması da bence tesadüf değil. 11-12 Şubat günlerinde yine deprem riskinin yüksek olabileceğini belirtmek isterim. Depremin haricinde terörün kol gezdiği yerlerde de toplu ölümler olabilir. Eğer sizin de Natal Güneş ve Marsınız Akrep, Boğa, Aslan, Kova, Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda ise Mars ve Plüto transiti hangi evinizdeyse hayatınızın o alanlarına lütfen dikkat edin.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/02/15-21-subat-2016-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç (6, 8, 10, 11.ev Dikkat, 1.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 7, 9, 10.ev Dikkat, 12.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 6, 8, 9.ev Dikkat, 11.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 5, 7, 8.ev Dikkat, 10.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 4, 6, 7.ev Dikkat, 9.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 3, 5, 6.ev Dikkat, 8.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 2, 4, 5.ev Dikkat, 7.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 1, 3, 4.ev Dikkat, 6.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 12, 2, 3.ev Dikkat, 5.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 11, 1, 2.ev Dikkat, 4.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 10, 12, 1.ev Dikkat, 3.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 9, 11, 12.ev Dikkat, 2.ev Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..