Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '18

 
Kategori
Astroloji
 

15 Mayıs 2018 Boğa Burcu Yeniayı ve Uranüs Boğa Geçişi: İstikrar ve Reform

15 Mayıs 2018 Boğa Burcu Yeniayı ve Uranüs Boğa Geçişi: İstikrar ve Reform
 

 
15 Mayıs 2018 Saat 14:48’de Boğa burcunun 24. derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay haritasında Başak burcunun 21. Derecesi yükseliyor ( =İstanbul, Ankara için 24. derece). Balık burcunun ve Neptün’ün yükseldiği Koç Yeniayı ve Akrep Dolunay’ından sonra tam zıddındaki Başak burcu yükseliyor olacak. Gökyüzünde görülen Oğlak burcundaki Mars-Satürn ve Mars-Plüton kavuşum açıları ve bu Dolunay - Yeniay haritalarında yükselen Balık ve Neptün varken bu birbirine tezat olan durumları da ifade ediyordu bir bakıma. Bu haritadaki zamanlamalar bir taraftan bir şeyleri kontrol etmeye çalışırken bir taraftan gevşeklik ve rahatlık isteği ve meylini ifade ediyordu. Özellikle aksların Boğa - Akrep olması, Venüs’ün Boğa’da ilerlemesi daha çok rahatlama, gevşeme ve keyif ihtiyacını artırıcı etkileri gösteriyordu. 
 
Şimdi ise tersi bir durum aktive olmaya başlıyor. Evet, Güneş ve Ay Boğa’da kavuşuyor fakat bu sefer yöneticisi Venüs ikizlerde ve Yeniay haritasında da başak yükseliyor. Bu daha çok Merküryen hareket tarzıdır. Keyif yerine işleklik, hareketlilik ve zihinsel aktivasyon artışı zamanlamasını gösteriyor.
 
Yeniay’lar genel olarak yeni şeylerin filizlendiği zamanlardır. Bu bir ilişki, proje, iş konusunda olabilir. Bu Yeniay’la hayatın keyfi, maddi, konforlu bölümünde ihtiyaçlarınızı gözden geçirme, üretkenlik açısından sağlam adımlar atma yönelimi görülüyor.    
 
Mars, Satürn ve Plüton’un üçlüsünün Oğlak’ta ilerliyor olması zaten bu maddi, somutçu yönü daha da güçlendiriyordu bir süredir. Gökyüzünde zamanlama olarak Toprak elementinin ağırlığı var ve bu da bilinçleri bu yönde geliştirmekte özellikle. Tabi bundan en çok da Toprak elementi burcu haritasında baskın olanlar etkileniyorlar. Örneğin haritalarında zaten Boğa, Başak, Oğlak etkisi olanlar bu Yeniay temasına uygun bir takım projeler içinde olduklarından bu zaman dilimi projelerini netleştirmeleri açısından onlara iyi gelecektir. Dahası Uranüs de Boğa’ya geçecek.  
 
Uranüs Koç ve Boğa’da sert açılanmalar
Uranüs 15 Mayıs günü ilerleyen saatlerde Boğa burcuna geçiyor. Yeniay ile birlikte Boğa burcuna geçmesi önemli ve güçlendirici bir etki olacak fakat burada daha öncesinde önemli bir gökyüzü zamanlaması olayı var. Koç burcunun 29 derecesindeki Uranüs Oğlak burcunun 29 derecesindeki Mars ile kare açı yapıyor. Daha sonra mars Kova’ya geçince de Boğa burcundaki Uranüs ile yapacak. Bunlar peşi sıra olacak etkiler. Mars ile Uranüs arasındaki açılar ani, beklenmedik girişimler, heyecanlar, kazalar, sakarlıklar ile ilgili olabilir. Bu zamanlamada yangınlara, yaralanmalara dikkat etmek gerekiyor. Özellikle de işin bir ucunda Koç burcu ve Uranüs varken. Ayrıca olayın 29 derecede gerçekleşiyor olması son geçişte epey bir sıkıntı yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu psikolojik açıdan bireylik, kişilik, kendi olmak gibi konularla ilgili olabildiği gibi fiziksel olaylar konusunda da olabilir çünkü dediğimiz gibi gergin açı derecesi de bu zaman geliyor. Ardından bunun çok enteresan bir şekilde konu değişse de bu sefer farklı şekilde tekrar sizi cereyanlandırması söz konusu olacak. Yani bu 15 Mayıs, 16 Mayıs tarihlerine dikkat etmelisiniz. Sizi aniden hareketlendirecek olaylar olabilir. Tabi bu nereden nasıl olabilir kişilerin haritalarını inceleyemediğimiz burada bunu anlatmamız mümkün değil. Astrolojik haritalarda profesyonel bir astrolog bir çok detaya bakar. Burada sadece genel olarak söyleyebileceğim Öncü burçların son dereceleri 14 mayıs 15 mayıs, sabit burçların ilk dereceleri de 15 -16 mayıs’ta bu duruma dikkat etmeliler şeklinde. Bu zaman süreci içinde ani çıkışlara, öfkelenmelere, sizi elektriklendirebilecek, isyan ettirecek durumlara karşı uyanık olun ve tepkilerinizin dozajını ayarlamaya çalışın. 
 
Uranüs Boğa
Uranüs modern astrolojide Kova burcunun yöneticisidir. Uranüs ile ilgili biraz bilgi verelim. 
 
Uranüs’ün Zodyak turu 84 yıl kadardır. Bir burçta kalması süresi yaklaşık 7 yıldır. Her yıl ortalama 5 ay geri hareket / Rx süresi vardır.  
 
2 Ocak’ta Koç burcunda Direkt hareket ile yıla başlayan Uranüs, 15 Mayıs 2018’de Boğa’ya girecek ve Boğa burcundaki süreci de 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek. 
 
Uranüs bu sene içinde 7 Ağustos 2018 tarihinde Boğa’da geri harekete başlayacak ve 6 Kasım’da da Koç burcuna geri dönecek. Yani yıl Koç burcunda tamamlanmış olacak. Koç temalarına da geri dönüş yaşayacağız. Öyle hemen sadece Uranüs Boğa konularına koşullanmayalım yani. Geriye dönüşler yaşayacağız ve çözümlememiz gereken şeyler olacaktır bireysel ve kimlik alanında. 
 
Uranüs’e gelirsek, Uranüs farklı olan ile özdeşleştirilmiştir. Beklenmedik, sürpriz, heyecan verici, elektrikli, bağımsız, özgür, isyankar, reformist, devrimci, deha ve marjinal olabilir. Kova, 11. ev ve Uranüs semboliği Aslan, 5. ev ve Güneş semboliğinin tamamlayıcısıdır. Burada aşk ve yaratıcılık da vardır ve daha benlikten uzak biz çerçevesinde olabilir. Her türlü bilim, mucitlik, keşif, teknoloji, geleceğe dair konular, uzak bağlantılar, gruplar, organizasyonlar, ortak yaratıcı çalışmalar, birlikler, dernekler bu konumdan daha fazla etkilenecektirler. 
 
Boğa incelendiğinde onun sağlam olanla, gerçeklerle, becerilerle, yeteneklerle, güzel sanatlarla, her türlü nesneyle (bize ait olan eşyalarımızla da mesela), ayağını sağlam basan düşüncelerle, doğa bilimleri ile ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Uranüs’e baktığımızda ise onun bilimi, teknolojiyi, yüksek zihni, interneti, sıçramaları, buluşları, aydınlanmayı, ilerlemeyi, elektriği, titreşimi, heyecanı ifade eden bir tarafının olduğunu söylemeliyim.
 
Bu etkiyi birleştirdiğimizde özellikle yetenek, beceri, kısmet, kazanım, maddiyat alanında değişimler kapıyı çalacaktır. Hayatınızda kalıcı olarak gördüğünüz birçok şey değişebilecektir. Para kazandığınız, becerilerinizi ortaya koyduğunuz alanlar değişebileceği gibi zihinsel kabiliyet ve proje olarak ne geliştirdiyseniz bununla ilgili alanda da kazanmak söz konusudur.  
 
Uranüs merkez konumunu yani 1. Ev Kova’yı aldığımızda Boğa 4. Ev alanına karşılık gelir. Bu süreçte sağlamlık ve temellendirme iyice önem kazanmakta. Yani temsil ettiği bilimsel ve bilgi ile ilgili konularda fazlaca sağlamlık ve gerçekçilik yönelimi olmasıyla birlikte bir takım bilinenleri sarsacak ve değiştirecek buluşlar olabilir. Elektronik para gibi ekonomi ile ilgili teknolojiler bu zaman diliminde iyice gelişebilir. 
 
Uranüs ile Boğa’nın birbirine zıt tarafları vardır. Boğa istikrar ve daha kalıcı adımlar, değişmezlik, sabitlik demekken Uranüs tam tersi anlamlardadır. Olumlu ya da olumsuz manada ani değişiklikler getirebilir. Aniden verebilir ve aniden alabilir. Mesela Uranüs’lü bir örnek ani bir ilişkiniz başladığı ve bu heyecan verici olabileceği gibi bu ilişkinin de bir süre sonra kopması demektir. Özellikle haritalarında Venüs’ü sabit burçlarda olanlar yani Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları bu tip ilişkiler bu önümüzdeki yıllar için beklemektedir. 

Yeniay burcu Boğa olduğundan Uranüs'ün etki alanı da aynı alanda olacak. Yazımın sonunda hangi alandan etkilediğini bütünleşik bir şekilde sıraladım. Ayrıca Mars da Kova'ya geçeceği için Uranüs Boğa ile aralarında 90 derecelik sert bir açılanma durumu oluşacak. Bu iki alanın haritanızda sizi hangi alanlardan etkilediğine bakarak çatışmaların ve zorlanmaların hangi hayat alanlarınız arasında olacağını çözümleyebilirsiniz. Tabi bu çözümleme burçların 0 derecesinden başlayıp her bir burç bir ev girişi başlangıcı olan Tümburç ev sistemine göre daha çok tutarlılık gösterecektir. Kadrant Ev sistemi dediğimiz size özel ev çizgileri olan haritanız da daha size özgü bilgiler verir. Onu da belirtmiş olalım. Şimdi Mars Kova'ya geçelim. 
 
Mars Kova
16 Mayıs 2018 7:55’te ise Mars Kova burcuna geçecek ve uzunca bir müddet burada kalacak. Burada retrograde hareketi de olacak ve bu yüzden bu uzun süre Mars Kova’nın haritanızda etkilediği alanlar önemli. Burada retrograde hareketi de olacak ve bu yüzden bu uzun süre Mars Kova’nın haritanızda etkilediği alanlar önemli. 
 
Mars ile ilgili bilgi verirsem, Mars’ın Zodyak turu yaklaşık 2 yıldır ve bir burçta ortalama 1,5 ay kadar kalır. Rx süresi de 2 – 2,5 aydır. 
 
-17 Mart – 16 Mayıs arasında Oğlak burcunda kalan Mars 16 Mayıs’tan 26 Haziran’a kadar Kova burcunda direkt harekette kalacak, 
- 26 Haziran’dan 14 Ağustos’a kadar Kova burcunda gerileyecek, 
- Sonra Oğlak burcuna geri dönüp 14 Ağustos ile 27 Ağustos arasında  Oğlak’ta gerileyecek,
- Sonra 27 Ağustos’tan 11 Eylül’e kadar ki kısımda normal hareketinde Oğlak’ta ilerleyecek, 
- ve en son da 11 Eylül ile 15 Kasım arasında Kova burcunda direkt devam edip bu süreci tamamlayacak.
 
Yani anlaşıldığı üzere enteresan bir zaman dilimindeyiz ve uzun süre bu Mars Oğlak alanı ve Kova alanı ile ilgili etkilerle karşı karşıya kalacağız. Daha önceki yazımda Mars Oğlak alanının bizi nasıl etkilediği yazmıştım. Şimdi burada yazıma devam etmeden önce Mars Kova alanını da yazmak istiyorum.
 
Kova burcuna geçen Mars burcunuzu hangi alanda etkileyecek? (Güneş (öz burcunuz) ve yükselen burcunuz olarak okuyabilirsiniz):
 
Koç:  Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.
 
Boğa:  Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.
 
İkizler: Yurtdışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler. 
 
Yengeç:  Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.
 
Aslan:  Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
Başak:  Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.
 
Terazi:  Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.
 
Akrep: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
 
Yay:  İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
 
Oğlak: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb., keyfiyet, lüks.  
 
Kova: Başlattığınız işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
 
Balık: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.
 
 
İlişkiler, Kısmetler
15 Mayıs Boğa Yeniay’ından 29 Mayıs Yay dolunaya kadar ki süreçte Venüs İkizler ve Yengeç burçlarında olacak. 19 Mayıs saat 16:11’de Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 16 Mayıs 2018 7:55’te ise Mars Kova burcuna geçecek ve uzunca bir müddet burada kalacak. Burada retrograde hareketi de olacak ve bu yüzden bu uzun süre Mars Kova’nın haritanızda etkilediği alanlar önemli. 
 
Venüs’ün ikizlerde olduğu zaman ile Mars’ın Kova’da olduğu 3 günlük zaman süreci ilişkiler bakımından önemli. Burada özellikle ilişkilerde akıcılık, anlaşma ve denge öne çıkıyor. Olumlu gelişmeler sağlanabilir ve iş – güç, kısmetler bakımından da bir şeyler yakalamak açısından iyi bir zaman aralığı olacaktır. Bu etkileşimlerden özellikle hava elementi olan İkizler, Terazi ve Kova burçları daha çok etkilenecek. Daha sonra Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile Mars Kova pozisyonu ile tıpkı bir önceki ikizlere oğlak durumundaki gibi birbirini görmeyen, anlamayan açı dediğimiz 150 derecelik açı durumu olacak. 
 
Venüs Yengeç sosyal, ilişkiler ve paylaşım açısından duyarlı, hassas, güven arayan bir yapıyı ve zaman dilimini ifade eder. Yakınlık, besleyicilik önemlidir. Bu zaman diliminde bu yönleriniz ortaya çıkabilir ve daha doğal, hislerle hareket eden bu yönleri deneyimleyen belki daha geleneksel, daha aileci bir yapı da ortaya çıkabilir. 
 
Mars Kova ise Mars için çok iyi bir yerleşim olmayabilir. Özellikle de Uranüs Boğa’ya geçmesi ile birlikte aralarında kare dediğimiz sert 90 derece dik açı oluşacağından bu müddet içerisinde bir taraftan ilişkilerde ani çıkışlar, patlamalar söz konusu olabilir. Yer değiştirmek, hareketlenmek, uzak bağlantıları yakalamak söz konusu olabilecektir.  Uranüs Boğa’da ve Mars da Kova’da olacağı için kısmetinizi yakalamak üzere daha çok bağlantılara yöneldiğiniz bir zaman dilimi içerisinde de olabilirsiniz bu süreçte. Yaşamınızda farklı şeyler deneme, farklı şeyler yapma meyilleriniz artabilir. Yeteneklerinizin, becerilerinizin üzerine de daha özgün ve bağımsız şekilde gidebilirsiniz. 
 
Türkiye Astrolojik Haritası
Boğa burcu Yeniayı Türkiye Astrolojik haritasının 11. Evine denk düşmekte. Burası her türlü cemiyetler, organizasyonlar, grup çalışmaları ile ilgilidir. Burası toplu gösterileri, ortak faaliyetleri de gösterir. Malum ülkemizde seçim çalışmaları olması da bu durumla paraleldir. İktisat ve ekonomi alanlında bir süredir değindiğimiz konular da devam edecektir.  
 
Türkiye Astrolojik haritasında Boğa’nın yöneticisi olan Venüs Akrep burcundadır ve kendi yönettiği burca göre zıt burçtadır. Boğa- Akrep ortak etkileşimi toprak, tarım, üretim, sahip olunan kaynaklar, yer altı zenginlikler gibi konular, bankacılık, krediler, borçlar gibi konularda gündem oluşturacak ve dikkati çekecektir. 
 
Yeniay günü Uranüs de Boğa burcuna geçeceği için bu konular ile ilgili gündem daha da tırmanacaktır. Geçen yazımda Türkiye Astrolojik haritasında Güneş’in, Venüs’ün ve Jüpiter’in Akrep burcunda olduğunu bu bakımdan gelir dengesinin ne olduğu, ekonominin nasıl yönetildiğinin işaretlerinin Uranüs Boğa ile daha da belireceğini ve bir takım dengeleri sağlamak bakımından bu konuya ağırlık verilmesi gerektiğini belirtmiştim. 
 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine baktığımızda da bu ekonomi, toprak, çiftçi, banka borçları, krediler, gelir dengesi konularının işlenmesi ya da eğitim ve bilim konusundan bahsedilmesi zamanlama olarak tam da karşılık gelmekte ve Uranüs Boğa geçişi konularının gündemde ne kadar önemli yer edeceğini de göstermektedir.  Bu da yine gösteriyor ki astroloji ile ifade ettiğimiz döngüler doğal bir sebep-sonuç ilişkisini de göstermektedir. 
 
Ekonomi, tarım, hayvancılık, para piyasaları ile ilgili olarak dünya genelinde de değişiklikler olabilecektir. Bu bakımdan Türkiye’nin buna da hazırlık yapması ve uyumlu hareket etmesi gerekiyor çünkü bir takım sıçramalar olabilir ve bu noktada yatırımlar ülkenin geleceği açısından çok önemli olacaktır. Burada bilim konusundan da geri kalmamamız önemli hamleler yapmamız gerektiği ve uluslararası topluluklar ile ortak hareket içinde olmamız gerektiği görülüyor. 
 
Danışmanlık, iletişim ve sorularınız için astrologburakustun@gmail.com’a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz. 
 
ISAR CAP Danışman Astrolog
           Burak Üstün
    
Boğa burcundaki Yeniay ve Uranüs Boğa geçişi burcunuzu hangi alanda etkileyecek? (Güneş (öz burcunuz) ve yükselen burcunuz olarak okuyabilirsiniz):
 
Koç:  Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb., keyfiyet, lüks.  

Boğa: Başlattığınız işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
 
İkizler:  Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.
 
Yengeç:  Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.
 
Aslan: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.
 
Başak:  Yurtdışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler. 
 
Terazi:  Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.
 
Akrep:  Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
Yay:  Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.
 
Oğlak: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.
 
Kova: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
 
Balık:  İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
 
 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..