Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '17

 
Kategori
Beslenme
 

1.5 milyar Çinli pirinçle yaşıyor pirinç sağlıksızmış

1.5 milyar Çinli pirinçle yaşıyor pirinç sağlıksızmış
 

Yani doğru olabilir ama hani 1,5 milyar Çinli pirinçle yaşadığını görünce… Şu çok kullanılan kıytırık gerekçe “orası öyle ama burası da böyle” yaklaşımı, ama onların yediği pirinç bu pirinç değilmiş…

Cehalete gülemiyorum bile! Ne demek yani! Onların yediği pirinç değil o zaman. Başka türlü mü üretiliyor, başka toprakta mı? Değilse nasıl bir fark varsa o fark burada da olur; kabuğunu soymuyorlar… Sen de soyma… Pişirme şekli farklı… Sen de farklı pişir…

1.5 milyar insanın ana gıdası pirinç, sen pirinç zararlı diyorsun… Yüzde bilmem kaçı şekermiş, neyin içinde şeker yok ki… Çinlilere zarar vermiyor bize niye zarar veriyor? Çinliler o kadar akılsız mı göz göre göre zehir yiyorlar. Ekmekleri bile pirinç.

Pirinçten ölen Çinli var mı? Pirinç şeker hastalığı yapsa Çin’de adam kalmazdı. Niye onlara sormuyorsunuz? Onlara zarar vermediğine göre kullanmalarının bir sırrı olmalı.

Çinlilerin yediği pirincin içinde şeker yok mu? Gluten yok mu? Ufak tefek olmaları pirinç yediklerinden değil ki, yapıları böyle.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..