Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '21

 
Kategori
Astroloji
 

15 ŞUBAT HAFTASI BURÇLAR

Merhaba Sevgili Astroloji Dostları,

Önemli bir haftaya giriş yapıyoruz. Ay Koç burcunda haftaya başlıyoruz. İçsel huzursuzluk ve gerginlik verebilir. Ani hareket etmekten uzak durup, bizi rahatsız eden duygunun ne olduğunu anlamaya çalışmak ve ona göre hareket etmek iyi gelecektir.

Pazartesi günü oluşacak Ay-Şiron kavuşumu kabuk bağlamış yaralarınızı kanatabilir. Sizi üzen, yaralarınızı kanatan insanlardan uzak durup, size iyi gelen ve yaralarınıza merhem olacak insanlarla bir arada olmayı tercih edin.

Çarşamba günü yılın en önemli transiti geçekleşiyor olacak.  Uranüs ve Satürn karesi ilk açısını yapacak. Bu açı daha sonra haziran ve aralık aylarında  tekrar oluşacak. Yılın geneline hakim olacak bir enerji. Geleneksel yapı ile yenilikçi yapının mücadelesi gibi düşünebilirsiniz. Kalıpların kırılması ve yeni düzenin kurulması için Gökyüzü sizi çok zorluyormuş gibi gelebilir. Sizler değişime direnç göstermek yerine fark edip fırsata çevirebilirseniz bu zorluk avantaja dönüşecektir.

Perşembe günü Güneş , Balık burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki bir aylık süreçte Balık enerjisini deneyimliyor olacağız. Daha ılımlı, sezgilerimizin ön planda olacağı, empatik ve bütünün hayrına olacak işlerin içerisinde olmak iyi gelecektir.

Cuma günü Venüs-Mars arasında oluşacak kare açı, ilişkileri zorlayacaktır. Özellikle partner ilişkilerinde gerginliklere ve kopmalara sebep olabilir. Bu enerji aynı zamanda tutku da getirebilir. Zıt kutupların birbirini çekmesi gibi düşünebilirsiniz.

Haftayı güzel bir haberle bitireyim; Merkür retrosu Pazar günü itibariyle bitiyor. Yılın ilk Merkür retrosunu atlatmış olacağız. Hepimize geçmiş olsun.

Yükselen Koç ve Koç Burcu;

Haftaya Ay sizin burcunuzda giriş yapıyor. Kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Pazartesi Şiron ile kavuşum yapması da bu gerginliğinizi arttıracaktır. Canınızı sıkan, enerjinizi düşüren insanlardan uzak durmaya özen gösterin.  Çarşamba günü oluşacak Uranüs-Satürn karesi özellikle sosyal çevrenizde değişimler getirebilir. Kova Yeniayını da bu alanda deneyimlediğiniz için yeni başlangıçlarla,  yeni bir sosyal çevreye hazırlıklı olun ve geride kalanlarla değil yeni gelenlere odaklanın. Para evinizde seyrine devam eden Uranüs yeni kazanç kapıları getirebilir. Fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca harcamalarınıza da dikkat etmenizi öneririm. Hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in balık burcuna geçmesiyle birlikte 12.evinizin enejileri aktif olmaya başlayacak. Daha önce gizli saklı kalmış, arkanızdan çevrilen işler varsa bu dönem açığa çıkabilir. Bu süreçte Spiritüel konularla ilgili şifa çalışmaları  yapabilirsiniz. Cuma günü oluşacak olan Venüs-Mars karesi ikili ilişkilerinizi zorlayabilir. Şansınızı çok fazla zorlamayın, kopuşlar getirebilir. Haftanın güzel haberi, Pazar günü itibariyle Merkür retro hareketini bitiriyor. İletişim problemleri ortadan kalkmış olacak.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu;

Haftaya, bilinçaltınızı temsil eden alanda Ay&Şiron kavuşumu ile başlıyorsunuz. Derinliklere gömdüğünüz konuşmaktan çok hoşlanmadığınız konular gündeminize gelebilir ve sizi üzebilir. Çarşamba günü oluşacak Uranüs-Satürn karesi, kariyer hayatınızda yeni fırsatlar getirebilir. Değişimden çok hoşlanmasanızda burcunuzda bulunan Uranüs sizi değişim ve yenlilik konusunda fazlasıyla zorlayacak. Direnç göstermeden akışa teslim olmanız hayatınızın her alanında yeni kapılar açacaktır . Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte; sosyla çevreniz daha aktif olmaya başlayacaktır. Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmeye başlayacak, paylaşımlarınız daha çok duygusal boyutta olacaktır. Cuma günü oluşacak Venüs&Mars karesi partner ilişkilerinizde çatışmalara sebep olabilir. Çok fazla inatlaşmamaya özen gösterin.  Pazar günü Merkür’ün retro hareketini tamamlaması iletşimle ilgili yaşadığınız sıkıntıların sonlanmasını sağlayacaktır.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu;

Sosyal çevrenizde ilişkilerinizde kalp kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Aklınıza gelen her şeyi özellikle Pazartesi söylememeye özen gösterin. Çarşamba günü oluşacak Uranüs&Satürn karesi hayata bakış açınızı sorgulatabilir. İnançlarınız, yaşam tarzınız gerçekten sizin seçiminiz mi şayet değilse büyük değişime hazır olun. Gökyüzü, kendi istediğiniz ama çeşitli sebeplerden dolayı gerçekleştiremedeğiniz hayat tarzını  yaşamanız için bu yıl size fazlasıyla fırsatlar sunacaktır.  Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte kariyer konuları önümüzdeki bir ay içierisinde sizin için önemli olacak. Güneş Balık burcunda aldanmaya müsait bir nerji verir, özellikle Neptün’ünde burda olması yanılsamalara sebep olabilir. Size sunulanların,anlatılanların gerçekliğini sorgulamanızı öneririm. Cuma günü oluşacak Venüs&Mars karesi ilişkilerde gerginliklere sebep olabilir. Ilımlı ve uyumlu olmak sorunların büyümesini engelleyebilir. Yöentici gezegeniniz Merkür, Pazar günü itibariyle düz harekete geçiyor. Zihniniz ve iletşiminiz daha net olacak.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu;

Özellikle Pazartesi ve Salı günü işyerinizde yaşanan olayları kişisilleştirmemeye özen gösterin. Aksi taktirde kırılan ve üzülen taraf siz olursunuz. Ortaklı bir iş yapıyorsanız ya da kendi kazancınızın dışında ekstra gelir ettiğiniz alanlar varsa bu konularda yeni bir düzen ve sistem kurmanız gerekebilir. Bu değişim krizsel bir boyutta yaşansada sonrasında sizin için yeni güzel kapılar açacaktır. Arkadaş çevrenizde bu süreçte değişebilir, gidene izin verin ve yeni bir sosyal çevrenin içine girmeye hazır olun. Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte, spiritüel konulara ilgili duyabilir bununla ilgili eğitim ya da danışmanlıklar alabilirsiniz. Cuma günü oluşacak Venüs&Mars karesi ikili ilişkilerinizi zorlayabilir. Duygusal kaprisler yapmaktan uzak durun. Pazar günü Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte, iletişim konularında daha rahat hareket ediyor olacaksınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu;

Hafta başında uzaklardan alacağınız bir haber sizi eskilere götürüp üzebilir. Çarşamba günü oluşacak Uranüs&Satürn karesi ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında yeni bir düzen kurmanız için sizi zorlayabilir. Var olan geleneksel yapıyı yıkıp yenilikçi bir sistem  kurmak size katkı sunacaktır. Kariyer alanınızda da değişim rüzgarları esiyor. Mars’ın da burada olması sizlere ani kararlar aldırtabilir. Planlarınızın dışında gelişmeler olabilir. Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte , önümüzdeki bir aylık süreçte daha duygusal ve sezgilerinizin ön planda olduğu bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Cuma günü Mars&Venüs kare açı da olacak ve ilişkilerde agresif, gergin enerjiler aktif olacak. Şartları çok fazla zorlamayın derim.  Pazar günü Mürekür’ün düz harekete geçmesiyle iletişimle ilgili konularda rahat  bir nefes alabilirsiniz.

Yükselen Başak ve Başak Burcu;

Hafta başında ödemeleriniz önceliğiniz olacak. Banka kredisi, kredi kartı, vergi borcu ... gibi konuları derleyip toparlamak ve ödemelerini yapmak. Çarşamba günü oluşacak olan Uranüs&Satürn karesi çalışma düzeninizde değişiklikler getirebilir. İş yerinizi değiştirebilir, çalışma ortamınızda yeni bir sistem kurabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapmayı düşünüyorsanız bu dönem aktif olabilir. Sosyal medyayı da bu dönem daha aktif kullanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte, İkili ilişkiler gündeminize gelecektir. Yeni bir ilişki başlangıcı olabilir. İlişkilerinizde aşırı fedakar olmamaya ve karşı tarafı gözünüzde çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Sonrasında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.  Yöentici gezegeniniz Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte iletişim konularında daha rahat hareket edebilirsiniz.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu;

Haftaya Ay, ilişkiler evinizde başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde özellikle iletişim şeklinize dikkat edin, her ne kadar naif bir tarzınız olsa da bugün söyleyecekleriniz karşı tarafın canını acıtabilir. Çarşamba günü oluşaşacak Uranüs&Satürn karesi, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konular ya da sevgilinzle olan ilişkinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bildiğiniz geleneksel yöntemlerden vazgeçip daha yenlikçi bir tutum içerisine girebilirseniz bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte sağlık konuları ön plana çıkabilir. Özellikle ayaklarınıza dikkat etmenizi önerebilirim. Çalışma ortamınızda bu bir aylık süreçte yanılgılara açık bir enerji oluşacak. Fazla fedakarlıktan, kendinizi diğer insanlar uğruna feda etmekten uzak durun. Sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Cuma günü oluşacak Mars&Venüs karesi ilişkilerde gergin bir enerji oluşturabilir. Uzlaşmacı taraf olursanz sorunların büyümesini engelleyebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte iletişim konularında rahatlama olacak.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu;

Haftaya baş ağrıları ile başlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ve özellikle baş bölgenizi korumayı ihmal etmeyiniz. Ev, yuva , aile ile ilgili konularda bazı değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ev alım-satımı, taşınma ya da ev içerisinde dekorasyon gibi. Ayrıca ikili ilişkilerinizde ani beklenmedik değişimler olabilir. İşler planladığınızın dışında gelişebilir. Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte, çocuklarınızla daha ılımlı, sevgi dolu  zamanlar geçirmeye başlayabilirsiniz. Yalnız bir Akrepseniz eğer aşk bu dönemde gelebilir. Pazar günü Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte iletişim konuları rahatlamış olacak ve bekleyen bir türlü sonuçlanmayan işlerinizde de hareketlenmeler olacaktır.

Yükselen Yay ve Yay Burcu;

Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkinizde haftanın ilk iki günü özellikle karşı tarafın kalbini kıracak, ruhunda izler bırakacak sözlerden uzak durun. Çalışma ortamınızda ve günlük rutinlerinizde değişikliklerin olacağı bir sürece doğru gidiyorsunuz. Var olanı korumak yerine yeni geleni kabul etmeniz size iyi gelecektir. Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte ev, aile, yuva konularında hassasiyetiniz artabilir. Aşırı empati ve aşırı fedakarlık sizi ruhsal olarak yorabilir dikkat. Pazar günü Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte kendinizi çok daha rahat ifade edebilecek ve iletşimle ilgili konular daha aktif hala gelecektir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu;

Özellikle hafta başında ailenizle iletişiminize dikkat edin. Yaralayıcı, kırıcı sözler ağızdan bir kez çıktı mı geri alınamıyor. Agresif tavırlardan uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kazanç kapıları açılabilir. Bu alanda yaşadığınız Kova yeniay’ı ile süreç başlamış ve gelişmeler bu hafta daha belirgin olacaktır. Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komuşlarınız...la olan ilişkilerinizde daha duyarlı ve hassas olabilirsiniz. Bazı yanılsamalar olabilir, dikkat edin aşırı fedakarlık sonrasında pişmanlık getirebilir.

Yükselen Kova ve Kova Burcu;

Bu yıl sizlerin yılı, önünüze gelecek olan tüm fırsatları değerlendirin. En büyük değişim kendinizle ilgili olacaktır.  Fiziksel, ruhsal, zihisel değişim ile adeta yeniden doğacağınız bir yıl. Geçen hafta yaşanan Kova yeniay’ı ile birlikte bu süreç bir kez daha tetiklendi ve değişimler hayatınızda daha görünür olmaya başlayacak. Perşembe günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyel birlikte önümüzdeki bir aylık süreçte finansal konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Neptün’ün burada olması da beklenmeyen  harcamalar getirebilir. Paranızı nereye kullandığınıza dikkat edin. Pazar günü Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte rahat bir nefes alabilir ve iletişmle ilgili konuları aktif edebilirsiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burcu;

Haftaya başlarken, hesapta olmayan bir takım ödemelerin çıkması canınızı sıkabilir. Finansal konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekbilir. Geçen hafta 12.evinizde gerçekleşen Yeniay’la birlikte korku ve kaygılarınız tetiklenmiş olabilir. Sakin kalarak açığa çıkan her ne varsa şifa çalışmaları ile dönüştürmeniz size iyi gelecektir. Perşembe günü Güneş’in burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi daha güçlü ve güvende hissedebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça güçlü olduğu bir süreci de gösteriyor. Kardeşlerinizle ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz tavırlar sergilemeleri sizi üzebilir ve sonrasında kopuşlar getirebilir. Cuma günü oluşacak Mars& Venüs karesi ilişkilerde gergin enerjileri aktif edecektir. Mümkün olduğunca sakin kalmakla birlikte kendi hakkınızı da korumayı bilin. Pazar günü Merkür düz harekete geçiyor. Kendinizi daha rahat ve doğru ifade edebileceğiniz bir sürecin de başlnagıcı olacak.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..