Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '16

 
Kategori
Güncel
 

15 Temmuz'da püskürttüğümüz "Haçlı güruhu" yeniden toparlanıyor!

15 Temmuz'da püskürttüğümüz "Haçlı güruhu" yeniden toparlanıyor!
 

internetten alınmıştır


Haçlı saldırılarını geçmişte yaşanmış tarihi bir olay gibi görmek büyük yanılgıdır...Haçlı saldırısı hiç bitmemiştir; sadece zamana ve şartlara göre şekil ve yöntem değiştirmiştir.

Son Haçlı saldırısını 15 Temmuz'da fiili darbe girişimi olarak yaşadık...Haçlılar, içerdeki devşirilmiş elemanlarıyla Türkiye'yi teslim almak için bir kere daha saldırdılar.

Allaha şükürler olsun ki, bu defa da Haçlı güruhu halkın cansiperane savunmasıyla püskürtüldü...İhanet odaklarının temizlenmesi çabası halen sürüyor.

Ne var ki, bunlar Haçlıların maşaları sadece...Asıl Haçlı güruhu dışarda ve 15 Temmuz başarısızlığının etkisini gidermek ve yeni saldırılarla Türkiye'yi çökertmek için toparlanıyorlar.

Bu toparlanmanın son örneği de, Haçlı güruhunun etkin silahlarından olan İngiliz BBC ve Financial Times gibi yayın organlarının FETÖ'yü temize çıkarmaya çalışan uluslararası çabaları...

Bu Haçlı yayın organları, şu günlerde, dünyanın çeşitli ülkerindeki FETÖ "okullarını" temize çıkarmak için yayın üstüne yayın yapıyor; ahtapotun kollarının kesilmemesi için büyük gayret sarfediyorlar.

Öte yandan, Amerika'ya fersah fersah ırak olan Iraktaki bir ABD'li komutan, kendi varlığını sorgulamak yerine, Türkiye'nin Irak'taki varlığı gayrı meşrudur, diyerek Haçlı korosuna katılıyor....

Haçlı ordusuna bir katılım da Irak'ın müstemleke valisi İbadi'nin açıklamalarıyla gerçekleşiyor...Ülkesine girip çıkmayan kalmamış Irak Başbakanı İbadi, Iraktaki Başika varlığımız için biz "efendilerine" şikayet ediyor.

Türkiye'nin Lozan'da kaybettiği (hadi kazanamadığı diyelim) öz yurdu Musul'un adını bile anmasını istemiyor Haçlı güruhu...Fırat Kalkanı'nın "Musul Mızrağı" olmasında ödleri kopuyor!

Dışardaki, içerdeki tüm Haçlı'lar, ihanet şebekesi FETÖ'yü aklamak, hain teröristlerden "mazlum" çıkarmak için yoğun bir çaba sarfediyorlar...

O kadar ki, bunların yalan ve ihanetle perdelenmiş gözleri, Halep'te bombalarla parçalanan çocukları değil, TBMM'yi bombalayan hainleri "mazlum" olarak görüyor.

Kısacası düşman yeniden toparlanıyor...Ülke içindeki elemanlarıyla fitne çıkarmak, içimizdeki farlılıkları kaşıyarak birliğmizi bozmak ve böylece bizi dış saldırılara karşı daha zayıf hale düşürmek istiyorlar.

15 Temmuz'da yedikleri darbeyi hazmetmelerini beklemek zaten safdillik olurdu...Maşa paşalarına yaptıramadıklarını başka ellerle, başka şekillerler yapmak istiyorlar.

Şu günlerde, ülkemize, vatanımıza ve geleceğimize dair yapabileceğimiz en iyi şey, 15 Temmuz saldırısından sonra oluşan Yenikapı Ruhu'nu zedeleyecek her açıklamaya, her davranışa karşı temkinli olmaktır...

Haçlı'yı tanımak için ille de üzerinde haç bulunan zırh görmemiz gerekmez; artık Haçlı'lar haç takmıyor ama biraz akıllı olursak, hangi fikirden, hangi siyasetten, hangi mezhep veya meşrepten olursa olsun, ülke birliğine dirliğine karşı yapılan her açıklamanın, her davranışın "Haçlı" dan geldiğni anlayabiliriz.

Bir zamanlar, Haçlı'ları bozguna uğratan Selahaddin'leri bugün Haçlı ordusunun, "kripto şövalyeleri" olarak vatanın birliğine saldırdığını gördük...Fetullah ismini taşıyan hainlerin, Haçlılar adına İslam ülkelerini "fethetmek" için nasıl çabaladığını izledik.

Sonsuz şükürler olsun ki, "aydın"ının gözleri şaşı olsa da, bu milletin feraseti yüksektir...Milletimizin engin sağduyusu ve samimi vatan sevgisi bir değil, bin Haçlı saldırısını daha püskürtecek güçtedir.

Mevla, yar ve yardımcımız olsun!

 

 

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..