Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '17

 
Kategori
Astroloji
 

16 - 22 Ekim 2017 Haftalık Burç Astroloji: 19 Ekim yoğun, 20 Ekim Merkür Süper !

16 - 22 Ekim 2017 Haftalık Burç Astroloji: 19 Ekim yoğun, 20 Ekim Merkür Süper !
 

haftalık astroloji


19 Ekim -4 katsayısı ile haftanın en yoğun günüdür. Bu günde Ay ve Venüs Terazide, Neptün Balıkda, Plüto ise Oğlak burcunda -1 katsayısında olacaktır. 19 Ekimde Ay.dan ötürü duygusal dalgalanmalar, güvenlik problemleri, güvensizlik ve verimsizlikler, Venüsden ötürü talepkarlıklar, kararsızlıklar, yavaşlıklar, Neptünden ötürü bulanık olaylar, Plütondan ötürü olumsuz değişimler olabilir. (Ekim 2017 burç)

20 Ekimde Merkür Akrep burcunda ve +5 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Merkür olumlu anlamda zeki ve becerikli kişileri, anlaşma ve sözleşmeleri, olumlu yönde iletişimi sembolize etmektedir. Merkür transiti 20 Ekimde hangi evimizdeyse o konularda son derece olumlu haberler alabilir, anlaşma ve sözleşmeler yapabiliriz. Örneğin Merkür 4.evinizdeyse ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda olumlu haberler alabilir, gayrimenkulle ilgili anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Merkür 4.evinde olanların 2.evi (para) Başak ve 11.evi (arkadaş ve tanıdıklar, plan ve projeler) İkizler olduğundan bu evleri sembolize eden para konularından, arkadaş ve tanıdıklardan 4.evinize yani ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularınıza olumlu etkiler gelebilir. (haftalık burç)
 

20 Ekimde dünya genelinde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / DHKP-C, PYD / ABD Doları / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak olanlar

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Edward Snowden, Donald Trump, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı
 

20 Ekimde Trump önemli bir anlaşmaya imza atabilir !

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burçlarından son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Suriye, Türkiye, Irak, İran gibi ülkeler İkizler burcu ABD Başkanı Trump'dan Merkür bazında son derece olumlu etkiler alabilirler. ABD Başkanı Trump ayrıca PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab gibi isimleri Merküryen konularda son derece olumlu etkileyebilir. Bir olasılık 20 Ekimde ABD Başkanı Trump Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile anlaşma yada bir sözleşme yapabilir. Yada ABD Başkanı Trump ile Rıza Zarrab arasında bir anlaşma olabilir. Veya Trump İran, Irak, Türkiye ve Suriye ile önemli bir anlaşma imzalayabilir. Bu arada terör örgütü Işid'in de Merküryen konularda son derece olumlu etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar oluşturulabilir. (haftalık astroloji)

Satürn hafta boyu bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları olumlu etkilemeye devam edecektir. Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin güçlenmesi devam edebilir. (Ekim astroloji)
 

Hafta boyu Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları / Beşiktaş / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Güneş ve Uranüse Dikkat !

Hafta boyu Güneş ve Uranüsün katsayısı yüksek olup Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar son derece olumlu etki alırken Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar ise Güneş ve Uranüs hangi evlerindeyse o konularda olumsuz etki alabilirler. Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise bir yandan olumsuz etki alırken bir yandan da olumlu etki alabilirler. Bu yüzden bu kişiler Güneş ve Uranüs yüzünden ikilem yaşayabilirler yada istemeden de olsa kendi kendilerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı İkizler olan bir kişinin haritasında Tr Uranüs 10.evde ve Tr Güneş 4.evde ise iş, meslek, kariyer ve sosyal statü ile ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda kendi kendisini huzursuz edebilir. Yada bu kişinin 10.ev ile 4.evle ilgili aldığı olumlu etkiler bir şekilde bu kişiyi huzursuz edebilir.

Hafta boyu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Tr Güneş ve Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan, Kova olanlara, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. (2017 Ekim burç)

Dünya genelinde hafta boyu Güneş ve Uranüsün yüksek katsayıda oluşu özgürlükçü kişi ve grupların gündeme oturmasını sembolize etmektedir. Bu durumdan Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları rahatsız olabilir. (2017 haftalık burç)
 

Hafta boyu Güneş ve Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), BM, AB / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukardaki tablodan Boğa burcu olan Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den ve Kürdistan Bölgesel Yönetiminden huzursuz edici etkiler alması olasıdır. Türkiye ve TSK'nın da Kürdistan Bölgesel Yönetimine dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (Ekim 2017)
 

Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Marsa Dikkat !

Hafta boyu Mars Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcu olanları olumlu yönde etkilerken Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar ise bir yandan olumsuz etki alırken bir yandan da olumlu etki alabilirler. Bu yüzden bu kişiler Mars yüzünden ikilem yaşayabilirler yada istemeden de olsa kendi kendilerini olumsuz yönde etkileyebilirler.

Mars olumlu anlamda aktiflik, girişkenlik ve cesaret demektir. Mars olumlu anlamda savaşmak ama işgal etmemek demektir. Hafta boyu kişisel anlamda Tr Mars hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı son derece aktif ve cesur olabilirsiniz. Ancak bu aktiflik ve cesaretten Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar son decere olumsuz etkiler alabilirler.

Hafta boyu Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlara, Natal Marsı İkizler, Yay olanlara dikkat etmeleri gerekebilir.
 

Hafta boyu Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Natal Güneşi Koç olan Işid ve İran Tr Marsdan bir yandan olumsuz etki alırken bir yandan da Natal Marsları Balık olduğundan olumsuz etki verebilirler.

Hafta boyu yer altını sembolize eden Akrep burcunun Güneş ve Uranüsden alacağı olumsuz etki yüzünden zayıf fay hatlarında depremler artabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(7.ev Güneş Süper ama 2, 5, 8, 11.evlere olumsuz yansıma, 9.ev Satürn Süper, 20 Ekim 8.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(6.ev Güneş Süper ama 1, 4, 7, 10.evlere olumsuz yansıma, 8.ev Satürn Süper, 20 Ekim 7.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_8.html


Yükselen İkizler
(5.ev Güneş Süper ama 12, 3, 6, 9.evlere olumsuz yansıma, 7.ev Satürn Süper, 20 Ekim 6.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_62.html


Yükselen Yengeç
(4.ev Güneş Süper ama 11, 2, 5, 8.evlere olumsuz yansıma, 6.ev Satürn Süper, 20 Ekim 5.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_85.html


Yükselen Aslan
(3.ev Güneş Süper ama 10, 1, 4, 7.evlere olumsuz yansıma, 5.ev Satürn Süper, 20 Ekim 4.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_37.html


Yükselen Başak
(2.ev Güneş Süper ama 9, 12, 3, 6.evlere olumsuz yansıma, 4.ev Satürn Süper, 20 Ekim 3.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_90.html


Yükselen Terazi
(1.ev Güneş Süper ama 8, 11, 2, 5.evlere olumsuz yansıma, 3.ev Satürn Süper, 20 Ekim 2.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_81.html


Yükselen Akrep
(12.ev Güneş Süper ama 7, 10, 1, 4.evlere olumsuz yansıma, 2.ev Satürn Süper, 20 Ekim 1.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen Yay
(11.ev Güneş Süper ama 6, 9, 12, 3.evlere olumsuz yansıma, 1.ev Satürn Süper, 20 Ekim 12.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_71.html


Yükselen Oğlak
(10.ev Güneş Süper ama 5, 8, 11, 2.evlere olumsuz yansıma, 12.ev Satürn Süper, 20 Ekim 11.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_55.html


Yükselen Kova
(9.ev Güneş Süper ama 4, 7, 10, 1.evlere olumsuz yansıma, 11.ev Satürn Süper, 20 Ekim 10.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_99.html


Yükselen Balık
(8.ev Güneş Süper ama 3, 6, 9, 12.evlere olumsuz yansıma, 10.ev Satürn Süper, 20 Ekim 9.ev Merkür Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/16-22-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_52.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..