Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '18

 
Kategori
Astroloji
 

16 - 22 Nisan 2018 Haftalık Burç Astroloji: 21 Nisan Yengeç (ABD) ve Oğlaklar (Rusya) Dikkat!

16 - 22 Nisan 2018 Haftalık Burç Astroloji: 21 Nisan Yengeç (ABD) ve Oğlaklar (Rusya) Dikkat!
 

haftalık astroloji


16 ve 17 Nisan diğer günlere kıyasla olumlu günler. Ancak yine de olumsuz etkilenecek burçlar var. Örneğin 16 Nisan günü Güneş Transiti +4 katsayısında olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Marsı olumlu Natal Güneşi olumsuz etkiler alanlar ise Tr (Transit) Güneş hangi evlerindeyse o konularda ikileme düşebilirler. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Natal Marsınız İkizler ise Tr Güneş 9.evinizdeyse hukuki konularınız varsa bu konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burçları yüzünden yada Natal Marsı bilhassa Yengeç, Oğlak burçları yüzünden ikilemler yaşayabilirsiniz. Aynı ikilemleri yüksek öğrenimle yada uzak ülke ve şehirlere yapacağınız yolculuklarda yaşayabilirsiniz. Bu ikilemlerin kaynağı Güneş Koçda olduğundan ve Koçun yöneticisi Tr Mars 6.evinizde olduğundan her türlü hizmetlerle, çalışanlarınız ve varsa iş arkadaşlarınızdan kaynaklı olabilir. (Nisan 2018 burç) (haftalık burç)

16 Nisanda Koç burcundaki Güneş Transitinden Natal Marsı Yengeç ve Oğlak burçları çift yönde olumlu etkiler alacağından bu kişilerin Tr Güneş hangi evindeyse o konularda bir canlanma olabilir. Örneğin Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Tr Güneş hangi evindeyse o konularda bir canlanma olabilir. Yada 16 Nisan günü Bitcoin'de Tr Güneşden ötürü bir yükseliş beklenebilir. (haftalık astroloji) (Nisan astroloji)
 
16 Nisan
Güneşden çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)

İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe /Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ
 
16 Nisan
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, İYİ Parti, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma),BM, AB / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Yukardaki tablodan bakınca 16 Nisanda İngiltere'nin Natal Marsı Yengeç olduğundan Tr Güneşden çift yönde olumlu etki aldığı ama Natal Güneşi Boğa olduğundan Tr Güneşden olumsuz etki aldığı görülmektedir. Bu durumda 16 Nisanda İngiltere Tr Güneş bazında ikileme düşebilir. Bu ikilem Tr Mars Oğlak burcunda olduğundan Satürn kaynaklı olabilir. Yani 16 Nisanda İngiltere Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olan ülke, grup ve kişilerden kaynaklı (örneğin Rusya) ikileme düşebilir. (2018 Nisan burç)

16 Nisanda ülkemiz Türkiye ve TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) da Tr Güneş bazında ikileme düşebilir ve olumsuz etkiler alabilir. Bu durum Tr Mars Oğlak burcunda olduğundan Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlardan kaynaklı olabilir. Örneğin Türkiye ve TSK da Oğlak burcu Rusya kaynaklı ikileme düşebilir. Yada Türkiye IMF, FED, Türk Lirası, Bitcoin, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suudi Arabistan Kralı Selman yüzünden ikileme düşüp olumsuz etki alabilir. (2018 haftalık burç)

17 Nisanda Neptünden Balıkların Yıldızı Daha da Parlayabilir !
17 Nisan Neptün Transiti +6 katsayısı ile haftanın en yüksek katsayısına ulaşıp Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu durumdan Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar da son derece olumlu etkiler alacaktır. Örneğin Natal Güneşi Balık olan ve Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güneşi son derece parlayabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan Neptünü sembolize eden devletlerle ilgili konularda son derece olumlu etkiler alabilir. 17 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan başka Balık burçlarından da olumlu etkiler alabilir ve yaratıcı, yardımsever çalışmalar içine girebilir. (Nisan 2018)
 
Bütün bir hafta ama bilhassa 17 Nisanda
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

17 Nisanda Tr Neptün hangi evinizdeyse o konularda yaratıcılığınız artabilir yada yardımsever kişi ve gruplardan olumlu etkiler alabilirsiniz. Örneğin Natal Marsınız İkizler burcu olsun ve Tr Neptün 8.evinizdeyse o zaman 8.evi sembolize eden başkalarının kaynaklarından (ortak paralar, kredi, miras, vs) faydalanabilirsiniz.
 
17 Nisanda Koç burcu İran Irak'a ve Suriye'ye olumsuz etki verebilir !
17 Nisanda Mars Transiti +4 katsayısında olup Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanları son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir.
 
16 Nisan (+3), 17 Nisan (+4), 18, 19, 20, 21 Nisan (+3)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı

Yukardaki tablodan bakınca bilhassa 17 Nisanda Suriye ve Irak'ın Tr Mars bazında Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlardan son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Örneğin 17 Nisanda Natal Güneşi Boğa Marsı Akrep olan Irak Başbakanı Abadi, Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad, Natal Marsı Balık olan Işid, İran, Yemen, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) gibi ülke ve kişiler Suriye ve Irak'ı olumsuz etkileyebilir. 17 Nisanda bilhassa Koç burcu İran'ın Irak yada Suriye'ye Tr Mars (askeri konular) bazında olumsuz etki vermesi olasıdır.

Kişisel olarak bilhassa 17 Nisanda Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarının Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burçlarına yada Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlara dikkat etmeleri gerekebilir.
 
16 ve 17 Nisanda Depremlere Dikkat !
16 ve 17 Nisan diğer günlere kıyasla daha olumlu günler olsa da Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları Tr Mars Transitine, Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları ise Tr Güneş ve Tr Uranüse dikkat etmeleri gerekebilir. Akrep burcu genel olarak yer altındaki fay hatlarını sembolize ettiğinden 16 ve 17 Nisan günleri Tr Güneş ve Tr Uranüsden alınan olumsuz etki yüzünden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.
 
18 Nisandan itibaren Yengeç ve Oğlaklar Merküre Dikkat !
18 Nisandan itibaren Merkür Transiti katsayısını düşürecek ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak**, Balık olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa 18 Nisandan itibaren Yengeç ve Oğlaklar Tr Merkür bazında çift yönde olumsuz etki alabilirler. Örneğin Tr Merkür (bilgi, belge, yazışma, sözleşme, vs) bazında Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya Merküryen konularda birbirlerini son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. Kişisel olarak Yengeç burcu bir kişi ile Oğlak burcu bir kişi sözleşme yaparken çok dikkatli olmalılar.
 
18, 19, 20, 21, 22 Nisan (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ,Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
18, 19, 20, 21, 22 Nisan (-1)
Merkürden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
20, 21 Nisan Yengeç ve Oğlaklar Güneş ve Uranüse Dikkat !
20 Nisan Güneş Boğa burcuna geçecek ve katsayısını düşüreceğinden bilhassa 20 ve 21 Nisan günleri Güneş Transiti Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz yönde etkilemeye başlayacaktır. 20, 21 Nisan günleri Güneş Transitine Uranüs Transiti de eşlik edeceğinden bilhassa 20, 21 Nisan günleri Yengeç ve Oğlak burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir.
 
20, 21 Nisan ABD - Rusya Arasında Güneş, Merkür, Uranüs Yüzünden Gerilim !
20, 21 Nisanda zaten Merkürden de olumsuz etki alan Amerika ve Rusya birbirlerini Güneş ve Uranüs bazında da olumsuz etkilemeye başlayabilir. 21 Nisan bu yüzden bir dönüm noktası olabilir. 21 Nisanda günün toplam katsayısı -5 seviyesinde olup Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları ama bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları son derece olumsuz etkiler alabilirler. 20, 21 Nisanda Türk Lirası, Bitcoin ve Euro ciddi şekilde değer kaybedebilir. Devlet Bahçeli ile Meral Akşener birbirini olumsuz etkileyebilir. 20, 21 Nisanda Almanya Başbakanı Angela Merkel, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman'ın Tr Güneşi, Tr Merkürü, Tr Uranüsü sembolize eden kişi ve olaylara dikkat etmeleri gerekebilir. ABD Başkanı Trump'ın Natal Güneşi İkizler (Tr Merkür) ve Natal Marsı Aslan (Tr Güneş) olduğundan 20, 21 Nisanda Yengeç ve Oğlakların en çok Trump'a dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 20, 21 Nisanda Kuzey Kore Lideri Kim Jong ile Suudi Arabistan Kralı Selman'ın ABD Başkanı Trump'a dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan örnekler çoğaltılabilir.

20, 21 Nisanda ABD ile Rusya arasında olası bir olay bir dönüm noktasına işaret etmektedir. Bu olay ABD Başkanı Trump ile ilgili olabilir yada onun neden olduğu bir olay olabilir. 20, 21 Nisanda ABD (Yengeç) ile Rusya'nın (Oğlak) devlet bazında Merkürden kaynaklı kurnaz kişilere, asılsız haberlere, bilgi hırsızlarına, hackerlara, Güneşden kaynaklı baskın ve nüfuzlu kişilere, Uranüsden kaynaklı bir takım teknolojik aletlere, aşırı özgürlükçü kişi ve gruplara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Yengeç Marsı Kova olan ünlü aktivist Julian Assange'ın ABD - Rusya arasındaki gerilime neden olması hem kendini hem de ABD ile Rusyayı olumsuz etkileme olasılığı mevcuttur.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/


Natal Gezegenlerin Katsayıları

  16 Nisan 17 Nisan 18 Nisan 19 Nisan 20 Nisan 21 Nisan 22 Nisan
Koç +3 +4 +3 +3 +3 +3 -1
Boğa +3 +4 +3 +2 +2 -1 +2
İkizler +2 +2 -1 -1 -1 -1 -1
Yengeç +3 +5 +3 +2 +3 -1 -1
Aslan +4 +3 +3 +3 -1 -1 +2
Başak +2 +2 -1 -1 -1 -1 -1
Terazi +3 +4 +3 +2 +2 -1 +2
Akrep +4 +5 +5 +4 +3 +3 +2
Yay +3 +4 +4 +3 +3 +3 +4
Oğlak +2 +3 -1 -1 -1 +2 -1
Kova +3 +2 +2 +2 -1 -1 -1
Balık +5 +6 +4 +5 +4 +5 +4


Yükselen Koç
(16 Nisan Güneş 1.ev süper ama 2, 5, 8, 11.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 10.evde Dikkat, Neptün 12.evde Süper, 20, 21 Nisan 4 ve 10.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar ev, aile, anne, annelik, iş, meslek, kariyer, sosyal statü konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Boğa
(16 Nisan Güneş 12.ev süper ama 1, 4, 7, 10.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 9.evde Dikkat, Neptün 11.evde Süper, 20, 21 Nisan 3 ve 9.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişim, ulaşım, eğitim, hukuk konularına dikkat etmeliler.

Yükselen İkizler
(16 Nisan Güneş 11.ev süper ama 12, 3, 6, 9.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 8.evde Dikkat, Neptün 10.evde Süper, 20, 21 Nisan 2 ve 8.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar para, mal-mülk, ortak paralar, kredi, miras, vergi, sigorta ve cinsellikle ilgili konulara dikkat etmeliler.

Yükselen Yengeç
(16 Nisan Güneş 10.ev süper ama 11, 2, 5, 8.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 7.evde Dikkat, Neptün 9.evde Süper, 20, 21 Nisan 1 ve 7.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar fiziksel sağlık, yeni başlangıç, her türlü ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, vs) konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Aslan
(16 Nisan Güneş 9.ev süper ama 10, 1, 4, 7.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 6.evde Dikkat, Neptün 8.evde Süper, 20, 21 Nisan 12 ve 6.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, bağımlılıklar, her türlü hizmet, sağlık, iş arkadaşları, çalışanlar, ev hayvanları konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Başak
(16 Nisan Güneş 8.ev süper ama 9, 12, 3, 6.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 5.evde Dikkat, Neptün 7.evde Süper, 20, 21 Nisan 11 ve 5.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, teknolojik aletler, plan ve projeler, baba, çocuk, hobi, romantik ilişki, eğlence konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Terazi
(16 Nisan Güneş 7.ev süper ama 8, 11, 2, 5.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 4.evde Dikkat, Neptün 6.evde Süper, 20, 21 Nisan 10 ve 4.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar ev, aile, anne, annelik, iş, meslek, kariyer, sosyal statü konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Akrep
(16 Nisan Güneş 6.ev süper ama 7, 10, 1, 4.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 3.evde Dikkat, Neptün 5.evde Süper, 20, 21 Nisan 9 ve 3.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişim, ulaşım, eğitim, hukuk konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Yay
(16 Nisan Güneş 5.ev süper ama 6, 9, 12, 3.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 2.evde Dikkat, Neptün 4.evde Süper, 20, 21 Nisan 8 ve 2.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar para, mal-mülk, ortak paralar, kredi, miras, vergi, sigorta ve cinsellikle ilgili konulara dikkat etmeliler.

Yükselen Oğlak
(16 Nisan Güneş 4.ev süper ama 5, 8, 11, 2.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 1.evde Dikkat, Neptün 3.evde Süper, 20, 21 Nisan 7 ve 1.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar fiziksel sağlık, yeni başlangıç, her türlü ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, vs) konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Kova
(16 Nisan Güneş 3.ev süper ama 4, 7, 10, 1.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 12.evde Dikkat, Neptün 2.evde Süper, 20, 21 Nisan 6 ve 12.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, bağımlılıklar, her türlü hizmet, sağlık, iş arkadaşları, çalışanlar, ev hayvanları konularına dikkat etmeliler.

Yükselen Balık
(16 Nisan Güneş 2.ev süper ama 3, 6, 9, 12.evlere olumsuz yansıma, 17 Nisan Mars 11.evde Dikkat, Neptün 1.evde Süper, 20, 21 Nisan 5 ve 11.eve Dikkat!)
20, 21 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, teknolojik aletler, plan ve projeler, baba, çocuk, hobi, romantik ilişki, eğlence konularına dikkat etmeliler.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..