Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '13

 
Kategori
Astroloji
 

16-22 Eylül: Neptün (insani yardım) ve Plüto (yenilik ve dönüşümler) iyi konumda!

16-22 Eylül: Neptün (insani yardım) ve Plüto (yenilik ve dönüşümler) iyi konumda!
 

Astroloji


09 - 15 Eylül haftası için yaptığımız yorumlarda 09 ve 10 Eylül için Venüsün Terazi burcunda iyi konumda olduğundan ötürü diplomatik ilişkilerde uyum ve barışın söz konusu olabileceğini söylemiştik gerçekten de 10 Eylül'de Suriye kimyasal silahları teslim etme teklifini kabul ettiğini açıkladı. (http://dunya.milliyet.com.tr/suriye-den-flas-aciklama/dunya/detay/1761592/default.htm)

11 Eylül Çarşamba ve 14 Eylül Cumartesi günleri için Neptün Balık burcunda en iyi konumda olduğu için Büyük Kurum ve Kuruluşlar insani konularda idealist çalışmalar yapabilir demiştik gerçekten de 11 Eylül Çarşamba Demokratikleşme Paketi görüşüldü ve 13 Eylül Cuma günü de görüşüleceği öğrenildi. (http://www.ntvmsnbc.com/id/25465789/

16 – 22 Eylül haftasında en yoğun gün 17 Eylül Salı günü olacak. Bu günde 6 gezegen (Güneş Başak.da, Ay Kova.da, Merkür Terazi.de, Venüs Akrep.de, Mars Aslan.da, Uranüs Koç.da) kötü konumda olduğundan işçi ve çalışanlar, ticaret yapanlar; grup ve organizasyonlar, plan ve projeler; para ve diplomatik konular; yenilik ve dönüşümler, bankacılık konuları; nüfuzlu kişiler, spekülatif konular; saldırgan grup ve kişiler kötü etkiler alabilirler.

Bu hafta Güneş Başak burcunda Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kötü konumda olacak çünkü Mars Aslan burcunda yaklaşık bütün bir hafta yine kötü konumda ve Aslanın yöneticisi Başak burcundaki Güneşi zorlamaya devam ediyor. Güneşin aldığı olumlu açılar yeterli olmadığından Mars.dan gelen kötü etki Başak burcuna da yansıyor. Başak burcunu sembolize eden her şey (işçi, memur, çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörü) ve ikincil olarak da yönetici gezegen Merkürden ötürü İkizler burcunu sembolize eden şeyler (İletişim sektörü - her türlü fikir, yazı, konuşma, internet ağı; tüccarlar, entel kişiler, vs.) Güneş.den (Nüfuzlu ve tanınmış insanlardan, spekülatif konulardan - Borsa, altın, döviz, vs.) kötü etkiler almakta. Örneğin spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs.) ticaretle uğraşanlara, işçi, çalışan ve memurlara olumsuz etkisi olabilir. Ya da nüfuzlu ve tanınmış insanların (Bakan, milletvekili, yönetici, vs.) alacağı bir takım kararlar ticaretle uğraşanları, işçi, çalışan ve memurları veya hizmet ve sağlık sektörünü olumsuz yönde etkileyebilir. Ama Perşembeden itibaren gerek Güneşin aldığı olumlu etkiler gerek Aslan burcundaki Marsın Uranüsden alacağı olumlu etkiler sonucunda Başak burcundaki Güneş olumlu bir konuma geçiyor. 

Mars Aslan burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe kötü konumda olduğundan bu günlerde Aslan burcunu sembolize eden şeyler (Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, spekülatif konular, vs) Marsın etkisiyle zorlanabilirler. Bu konular hakkında kavga, öfke ve düşüncesizlikler olabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise Koç burcundaki Uranüsden ve Koç burcundaki Ay.dan gelen olumlu etkilerle (geleceğe yönelik olumlu plan ve projeler, grup ve organizasyonlar, teknolojik konular ve silahlar, vatani konular, güvenlikle ilgili konular) Aslan burcundaki Marsı olumlu bir konuma geçirip nüfuzlu insanları ve spekülatif konuları (Borsa, vs.) destekler duruma geliyor. 

Venüs Akrep burcunda Pazartesi, Salı ve Çarşamba kötü konumda olduğundan bu günlerde yapılacak yenilik ve dönüşümler para konuları ve ikili ilişkilerden, diplomatik konulardan olumsuz etkilenebilirler.  Bankacılık, borç paralar, kredi ve vergiler konularında kararsızlık, talepkarlık ve kendi isteklerine düşkünlük de olabilir. Ama Plütonun katsayısı yüksek olduğundan yenilik ve dönüşümler, bankacılık konuları olması gerektiği gibi yoluna devam edecek. 

Terazi burcundaki Merkür de Salı ve Çarşamba günleri kötü konumda olduğundan para konularında, ikili ilişkiler ve diplomatik konularda hilekarlık, samimiyetsizlik ve sahtekarlık olabilir. Bu günlerde Venüs de Akrep burcunda kötü konumda olduğundan para konularında, ikili ilişkiler ve diplomatik konularda yapılabilecek sahtekarlıklar Akrep burcunu simgeleyen yenilik ve dönüşümlere, bankacılık, borç paralar,kredi ve vergiler konularına da olumsuz yansıyabilir. Ancak Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı (aldığı olumlu açılar) yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler katsayıyı biraz düşürse de Plütonun pozitif konumunu etkilemiyor. Yani yenilik ve dönüşümler, bankacılık konuları olması gerektiği gibi olumlu bir konumda devam edecek. 

Pazartesi ve Salı günleri Ay Kova burcunda kötü konumda olduğundan grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde, teknolojik konularda ani değişiklikler olabilir. Bilhassa Salı günü Kova burcundaki Ay Koç burcundaki Uranüsü kötü bir şekilde etkilediğinden ve Koç burcunun yöneticisi Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda oluşabilecek olumsuz değişimler Koç burcunun olumsuz yanını sembolize eden saldırgan grup ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. 

Neptün Balık burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe çok iyi bir konumda olduğundan bu günlerde Büyük Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sineme, vs.), yaratıcılıkları, hayalgüçleri, anlayış ve duyarlılıkları en üst düzeyde olabilir. Örneğin insanlık adına uğraşan hayırsever kurum ve kuruluşlar idealist çalışmalar yapabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar insanlık yararına özverili çalışmalar yapabilir ve yeni fikirler ortaya atabilirler. 

Plüton da Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Oğlak burcunda çok iyi bir konumda olduğundan bu günlerde yapılabilecek olumlu değişim ve dönüşümler, eskimiş değerlerin yenilenmesi, bankacılık konuları, ortak paralar, borç paralar, kredi ve vergiler, bulunabilecek yeni yeraltı kaynakları Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumlu anlamda etkiliyor. Bu günlerde her ne kadar Satürn kötü konumda olsa da Akrep burcundaki Venüs.den (para ve diplomatik konular) gelen olumlu etkilerle Akrep burcunun yöneticisi Plüton haftanın en iyi konumuna geçiyor. Yani para ve diplomatik konuların, Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerin katkılarıyla reform niteliğinde yenilikler yapılabilinir; eskimiş değerlerin yenilenmesi olabilir; yeni yeraltı yada yer üstü kaynaklar bulunabilinir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 16 - 22 Eylül haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 7.evde Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 10.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Yükselen Boğa

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında  saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 6.evde Salı, Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 9.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

 

Ay 10.evde Pzt, Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 12.evde Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 5.evde Salı, Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 8.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 9.evde Pzt, Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 11.evde Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 4.evde Salı, Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 7.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 8.evde Pzt, Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 10.evde Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 3.evde Salı, Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 6.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 7.evde Pzt, Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 9.evde Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Başak

Güneş 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 2.evde Salı, Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 5.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 6.evde Pzt, Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 8.evde Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Terazi 

Merkür 1.evde Salı, Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

 

Plüto 4.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 5.evde Pzt, Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 7.evde Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Yükselen Akrep

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 3.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 4.evde Pzt, Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 6.evde Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

 

Güneş 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 12.evde Salı, Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Yükselen Yay   

Plüto 2.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 3.evde Pzt, Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 5.evde Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 11.evde Salı, Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 2.evde Pzt, Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 4.evde Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 10.evde Salı, Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Yükselen Kova

Ay 1.evde Pzt, Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 3.evde Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 9.evde Salı, Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 12.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş süper :Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Uranüs 2.evde Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 8.evde Salı, Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik, sinirli, huzursuz, dik kafalı.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Plüto 11.evde Cuma, Cts, Pazar süper  : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, güçlü, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Ay 12.evde Pzt, Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..