Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '22

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

16-22 Mayıs Haftası

16 Mayıs haftası Akrep burcunda gerçekleşecek tam Ay tutulması ile başlıyor. Etkisini Kasım ayına kadar hissedeceğimiz bu tutulma bizlere bırakmamız gereken hırs, intikam ve takıntıları hatırlatacak. Bu süreçte belirsiz kalan durumları bir düzene sokma çabasında olacağız. Kendimizi tekrarlanan duygular içinde bulabiliriz. Daha önce pes ettiğimiz konularda bu sefer daha kararlı olmamız gereken bir dönemdeyiz. Eğer 19 Kasım’dan bu yana almamız gereken sorumluluklardan kaçmışsak, ciddi yüzleşmeler yaşayabiliriz.
Tutulmanın burçlara özel etkilerini 16 Mayıs Ay Tutulması yazımdan okuyabilirsiniz.
17 Mayıs Salı Ay Yay burcunda ilerleyecek. Gün genelinde enerjik olabiliriz. Öğleden sonra daha sosyal olmak isteyeceğiz. Ani kararlar almamaya dikkat edelim.
18 Mayıs Çarşamba, günün ilk yarısında önemli bir işe başlamamak, ciddi konuşmalardan uzak durmak süreçlerin belirsizliğini azaltabilir. Gün boyunca unutkanlık, bir şeye odaklanmada zorlanma yaşanabilir. Yorgun hissetme, bağışıklık sisteminin zayıflaması gündeme gelebilir. İlham gerektiren işlerle değerlendirilebilecek bir gün.
19 Mayıs Perşembe, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken genel anlamda etkin ve kararlı olacağız. Öğleden sonraki saatleri verimli değerlendirilebiliriz. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerde baskın davranmamaya, dengeleri gözetmeye çalışmalıyız. Cumhuriyetin emanetçisi olan gençlerimizin bayramı kutlu olsun.
20 Mayıs Cuma eğitim konularında ve ticari alanlarda harekete geçmeye istekli olacağız. Yasal süreçlerde geriye dönük işleri daha rahat çözüme kavuşturabiliriz.
21 Mayıs Cumartesi Güneş İkizler burcuna geçecek. Şimdiden tüm İkizler burcundakilerin doğum günü kutlu olsun. Gün genelinde iletişimimizle, fikirlerimizle ön planda olmak isteyebiliriz. Geçmiş konularla ilgili önemli haberler de alabiliriz.
22 Mayıs Pazar ise düşüncelerimizi hayata geçirmek, manevi konulara yoğunlaşmak için uygun bir gün. Eksik ve yarım kalmış işleri tamamlayabiliriz.
16 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Giderlerin, kredilerin, paylaşımlı paraların gündemde olacağı bir süreç başlıyor. Bu hafta işinizde ve yeteneklerinizi gösterme konusunda şanslısınız. Bir şeyleri bir yerde unutmamaya ya da kaybetmemeye dikkat edilmeli. Hafta sonu güzel haberler alabilirsiniz.
YÜKSELEN BOĞA
İkili ilişkilerin, ortaklı konuların ya da rekabetin gündemde olacağı bir süreç başlıyor. Fikirlerinizi daha net ortaya koyabilir, yurt dışı ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gruplar içinde hareket ederken belirsizlikler sebebiyle gerginlik yaşanabilir. Daha önceden beklediğiniz ama alamadığınız paraları alabilirsiniz.
YÜKSELEN İKİZLER
Çalışma hayatınızın ve sağlık konularının gündemde olacağı bir dönem başlıyor. Psikolojik süreçlerle ilgilenmek, bu alanda sonuç almak için güzel bir hafta. İşle ilgili konularda acele karar vermemeye dikkat edilmeli. Hafta sonu daha sosyal olmak ve ileri vadeli hedeflere yönelik karar vermek mümkün.
YÜKSELEN YENGEÇ
Aşk hayatınızın ya da çocuklarla ilgili konuların gündemde olacağı bir dönem başlıyor. Gruplar içinde etkin olabilir, iş birliklerinden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzun seyahatlerle ilgili pürüzler yaşanabilir. Yanlış yönlendirilmelere de dikkat edilmeli. Hafta sonu baskı altında hissedilen konuları çözümleme fırsatı bulabilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Aileyle ilgili durumların, gayrimenkul konularının gündemde olacağı bir dönem başlıyor. İş hayatında etkin olabileceğiniz bir hafta. Harcamalarda yapılan hesaplar gerçekçi olmayabilir, dikkat edilmeli. Hafta sonu ise sosyal çevre içinde daha ön planda olacaksınız.
YÜKSELEN BAŞAK
Eğitimlerin, iletişimin ve kardeş ilişkilerinin gündemde olacağı bir dönem başlıyor. Ticari ve hukuki konularda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir hafta. Rekabet içeren konularda gerçekçi olmaya gayret edilmeli. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
Gelirinizin ve yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir dönem başlıyor. Gayrimenkulle ya da ebeveynlerle ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere dikkat edilmeli. Hafta sonunu evle ilgili işleri düzene koymak için değerlendirebilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
Kendinizi yeniden yapılandıracağınız bir dönem başlıyor. Bu hafta ilişkilerinizde düşüncelerinizi ve isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya dikkat edilmeli. Sağlığınızla ilgili kararlarınızı da hayata geçirebilirsiniz.
YÜKSELEN YAY
Tamamlanması gereken konuların, belirsiz süreçlerin sonlanacağı bir dönem başlıyor. Çalışma hayatında daha etkin olacağınız bir hafta. Aile içinde yanlış anlaşılmalar sebebiyle gerginlikler gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aşk hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
İleri dönük planlarınızın ve arkadaş çevrenizin ön planda olacağı bir dönem başlıyor. Yaratıcı faaliyetlerde sizi destekleyen bu hafta genel anlamda daha göz önünde olacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde ve atacağınız imzalarda dikkatli olunmalı. Hafta sonu aklınızdaki fikirleri hayata geçirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
İş hayatınızın ve üstlendiğiniz sorumlulukların gündemde olacağı bir dönem başlıyor. Aile içinde etkin kararlar verebileceğiniz bu hafta sürüncemede kalan işleri de netleştireceksiniz. Maddi konularda yanlış karar alma ihtimaline karşı dikkatli olunmalı. Hafta sonu çocuklarla güzel zaman geçirilebilir.
YÜKSELEN BALIK
Hayata bakış şeklinizin değişebileceği, eğitimin ve ticari konuların ön plana çıkacağı bir dönem başlıyor. Fikirlerinizi ortaya koyup, gruplar içinde etkin olacağınız bir hafta. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmaya çalışmak önemli. Hafta sonu evde, ailenizle vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz.
 
Hepimize keyifli bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..