Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

16 Mayıs 2022 Akrep Tutulması

Selamlar

16 Mayıs 2022 tarihinde 25 derece Akrep burcunda bir tutulma yaşayacağız.

Öncelikle dolunay enerjisi, her şey olgunlaştığından ve aydınlandığından sonlanmalar ve bitişlerle ilgilidir.

  • Dolunaylarda gergin enerjiler olur. Güneşle ay karşı karşıya. Dünyadaki sıvılar yükseldiği gibi bizim vücudumuzdaki sıvılar da en üst seviyeye çıkıyor. Yani duygularımız en üst oktav da. Uyku, sinir ve stres gibi gerilimli durumlara dikkat etmeliyiz.
  • Üstelik bu tutulma Akrep burcunda ve haritanın 6. Evinde, Satürn ile kare ve güney bendinde. Yani önümüzdeki aylarda, günlük hayatımızda yaşadığımız mecburiyetlerle( çalışma hayatımız, sağlık, ekonomi, hastalık, ev, eş, çocuklar, geçim derdi, çalışanlar, hizmet edenler vb) ile ilgili duygusal ihtiyaçlarımız ortaya çıkacak. Tutulma, güney bendinde olduğu için azaltan, küçülten, bırakmamız gereken doğada olacak.
  • Yani, eğer bugüne kadar yapmamız gereken sorumlulukları, ödevleri yapmamışsak, gerekli sabrı göstermemişsek, bırakmamız gerekenleri bırakmamışsak önümüzdeki aylar bazılarımız için sarsıcı geçebilir.
  • Eğer tutulma derecesi doğum haritanıza dokunuyorsa size daha çok etkileyecek demektir.
  • İşte bu tutulma ile birlikte bazılarımız başta stresli, sarsıcı, hayatta kalma mücadeleleri yaşatan(dönüştüren), içinde tutku, iyileşme ve şifa olan deneyimlerle yüz yüze gelebilir. Kopmalar, ayrılıklar, arkadan çevrilen işler açığa çıkabilir.
  • Etkileri ağır olabilecek, çözülmesi gereken maddi ve manevi sorunlarla karşılaşmaya hazırlıklı olmalıyız. Bu olaylarla karşılaşırken huzursuzluklara, kavgalara ve hastalıklara da dikkat etmeliyiz.
  • Bu tutulma sert etkiler içeriyor. Önceden ne ektiğimizin ( iyi de, kötü de olabilir) karşılığı gelecektir. Yani hesap kesiliyor.
  • Mücadele harcamak istiyoruz fakat arka planı olan, vazgeçme enerjisinin olduğu, derinlik, gizlilik, kabullenme içinde olduğumuz durumlar var. Günlük hayatımızın mecburiyetleri nedeniyle “Asıl Mesajı” almakta ve görmekte zorlanıyoruz. Enerjimizi akıtırken abartılı risklere dikkat etmeliyiz.
  • Bugünlerde hassasız. Gelecekle ilgili varsayımlar içindeyiz. Aldanmalara, aldatmalara, kandırılmalara, harekete geçmemeye dikkat etmeliyiz.
  • Bol bol dua, meditasyon, hareket, spor vb aktivitelerle vücudumuzu ve beynimizi diri tutmalı, kendi iç sesimizle kontakta olmalıyız.
  • Üstelik tutulmanın yükseleni  Merkür retro ve 12. evde. Yani ani, düşünmeden hareket etmemeliyiz. Bol bol konuşmalı, sohbet ve muhakeme etmeliyiz. Bazı durumların bizim elimizde olmadığını, sistem kararlarının aktif olduğunu anlamalıyız. 7 Hazirana kadar kararlarımıza, imzalarımıza, konuşmalarımıza, telefon, bilgisayar ve araçlarımıza dikkat etmeliyiz. Bakımlarını yaptırmalı, yedeklerini almalıyız. Mümkünse yeni başlangıçlar yapmamalıyız. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için güzel fırsat.
  • İki tutulma arasında(30 Nisan Güneş tutulması) olduğumu da unutmamalıyız. Yani birtakım başlangıçlar ve sonlanmalar içine girdiğimiz ralli dönemindeyiz. Etkilerini hemen göremiyoruz. Aslında bir aydır yaşadığımız olaylar ve önümüzdeki bir ay içinde yaşayacaklarımız , tutulmaların etkileri ile ilgili ip uçları veriyor (Tam olarak etkileri dört yıl ile altı ay arasında değişir). Ülkemizde ve kendimizde bir devir kapanıyor, yeni bir dönem başlıyor. Kemerlerinizi bağlayın.

Kader ağlarını örmeye başladı.  Hepimize kolay gelsin.

 Sağlıcakla kalın.

serifsoner@hotmail.com

@serifsonerkaptanogullari

 #hayat_astroloji

 
Toplam blog
: 52
: 7250
Kayıt tarihi
: 08.11.07
 
 

1971 Fethiye'de doğdum.  2000 yılından beri evliyim. Büyüğü 29, 17 yaşında, diğeri 12 yaşında ü..