Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '17

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

16 Nisan referandumu'nun en önemli sonucu: "Türk-Kürt kardeştir teröristler kalleştir!"

16 Nisan referandumu'nun en önemli sonucu: "Türk-Kürt kardeştir teröristler kalleştir!"
 

internetten alınmıştır


Büyük Türk Milleti bir kere daha tarihi bir karar verdi...Sistem değişikliği %51.5 oranıyla kabul edildi...Bu oran hem sistemi değiştirdi, hem de yeni sistemi isteyen tarafa dikkatli ol, uyarısı yaptı.

Hayır bloğu içinde sadece CHP değil, bir kaç puan Saadet Partisi ve bir miktarda FETÖ etkisi olduğu kesin...Bunlara rağmen alınan sonuç Türkiyenin istikbali ve istiklali için çok önemlidir.

Bu referandumun en büyük kazançlarından biri de, Doğu ve Güneydoğu insanının Türkiye'nin milli duruşuna katkısı ve katılımıdır.

Gerçektende, Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu vilayetlerindeki yüzde on ve üzeri oy artışı, Kürt halkının Türkiye ile birlikte olduğunu ve Tayyip Erdoğan'a güvendiğini gösterdi.

Batılı emperyalistlerin kışkırtmalarına rağmen Kürt halkı iradesini tek devlet, tek millet ve tek bayrak yönünde kullanmıştır...Bu durum terör'ün de sonun geldiğinin açık göstergesidir.

17 Nisan itibariyle Türkiye yeni bir yola girmiştir...Daha güçlü bir devlet, daha kararlı bir Hükumet terörün korktuğunu başına getirecektir...

Evet çıkarsa biteriz, diyen Terörist başlarının korkusu gerçekleşecek ve biteceklerdir...Kürt-Türk kardeştir PKK kalleştirir, slogonı bugün itibariyle gerçekleşme yoluna girmiştir.

FETÖ fitnesi de daha hızlı ve daha kararlı bir şekilde temizlenecektir...Emperyalizmin yüz yıldır kök saldığı ahtapot kolları bir bir kesilecek ve yeni ve tam bağımsız Türkiye geleceğine yürüyecektir.

Türkiye çok takdire şayan bir demokrasi sınavı vermiştir..Gerekçeleri ne olursa olsun, Hayır diyenler de  Evet diyenler de iradesini serbeste ortaya koymuş ve dünyaya bir ders daha vermiştir.

Türkiye'yi bölmek için hesap yapanlara inat Türkiye birlik ve bütünlük içinde geleceğe yürüyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Seçimle gelmiş Cumhurbaşkanının siyaset dışında olamayacığı gerçeği bugün hukuki altyapısına kavuşmuş ve fiili durum resmi hale gelmiştir.

Bu büyük bir zaferdir...Milletimiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..