Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

16 NİSAN TERAZİ DOLUNAYI!

16 Nisan 2022 Plütonik Terazi Dolunayı ve Burcunuz:  İlişki Alanında Gerçekler ve Hayaller Bir Arada!
 
16 Nisan 2022, Saat 21:54’te Terazi burcunun 26. Derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. (Güneş Koç 26 derece). Dolunay haritasında Akrep burcunun 22. derecesi yükselecek. Dolunay haritasında Plüton Oğlak konumu 28. Derecede bulunmakta ve Dolunay dereceleri bu konuma 90 derece mesafede kare/sert açı içerisindeler. Bu üçlü açılanma T-Kare açı kalıbı olarak ifade edilir. T-Kare’de enerjinin çıkış noktası olarak ifade ettiğimiz Apex noktası Plüton Oğlak konumu olmakta. Burada birikmiş kuvvetlerin ortaya çıkması, ya hep ya hiç gibi keskin durumların kendini göstermesi muhtemeldir. Bir etki de takıntılarla ilgilidir. Odaklanmalar, konsantrasyonlar açısından iyi etkileri olsa da kare bir açıdaki Plüton takılabilecek durumları ifade edecektir. Bu nedenle ilişkiler alanında önemli ayrımlar ve seçimler olabilecektir. 
 
Terazi savaşçı ve sabırsız Koç’a karşılık politik, uzlaşıcı, barışçıl, olayları dışarıdan gören ve dengeleri sağlamaya çalışan bir yapıya sahiptir. Bu süreçte ilişkiler açısından naif etkiler de görülebilecektir. Koç burcundaki Güneş’in dispozitörü Mars ve Ay Teraziyi dispoze eden Venüs bu süreçte Balık burcunda olacaktır. İlişkilerde yer veriş, rahatlık, teslimiyet, akış olabilecektir. Balık maneviyatla, metafizikle, hayallerle, dileklerle, idealize etmelerle, yaratıcılıkla, tasarımlarla ilgili bir burçtur ve bu süreçte Venüs ve Mars konumu ile ilişkilerde bunları daha fazla getirecektir. 
 
Koç yeniayından sonra Ay Terazi konumu bir takım konuları, ilişkileri, projeleri tartmak bakımından faydalı olabilir ve Dolunay’da artık konu olgunlaşma bölümü olarak ortaya çıkar. Sonrasında ay kapanış fazına geçiyor olacak. 
 
İlişkiler ve Kısmetler 
 
Terazi yöenticisi Venüs ve Koç yöenticisi Mars Balık burcunda bir araya geliyorlar. İlişkilerde benlikten ziyade biz kavramı ve duygusallık artabilir. Bu süreçte Yanılgılara ve olmadık hayallere kapılmamanız gerekir. Balık burcundaki Vensü ve Mars romantik, duygusal bir birlikteliği de ifade edebilecektir. Burada Benlikten uzaklaşmak, gerçekçi olmamak, zaaflar gösterme durumlarına diikat etmek gerekiyor. Plüton oğlak konum ugerçekle temas ettiren bir zamanlamayı da anlatıyor. İLşikilerde ya hep ya hiç davranışları da olabilir bir taraftan. Bir taraftan ise kendini akışa bırakan durumlar. İkisi arasında bir denge bulmanız sizin için iyi olacaktır. Duygulardan da gerçeklerden de kopmamak gerekir bu süreçte. 
 
Sanat, yaratıcılık, tasarımla ilgili alanlar bu dönem favori olacaktır. 
 
Merkür 11 Nisan (5:10) – 30 Nisan (1:23) arasında Boğa burcunda yer alacak. 
 
Boğa burcundaki Merkür iletişimlerde Venüs etkisiyle daha naif, keyifçi, huzur arayan bir yapıdadır. Somut ve elle tutulur konular bu dönem daha çok ön plana çıkacaktır. Boğa yaşamın tadı, tuzu ile ilgilidir. 
 
Boğa burcu güzel sanatlarla, doğayla yakından ilgilidir. Keyif meyilli hareketlilik söz konusu olabilecektir. 
 
Maddi kıymetler, iktisat da yine Boğa burcunun ilgi alanı dahilinde meyil edebileceği konulardandır. 
 İletişimlerde daha sağlamcı, emin ve güven duygusu içinde olmak önemli olacaktır. Boğa istikrar arar. 
 
Venüs 5 Nisan (18:18) – 2 Mayıs (19:11) arası Balık burcunda olacak
Balık burcundaki Venüs, ilişkilerden yana duyguları, fedakarlığı da ifade edebilir, keyfi maddi beklentileri ve bu konudaki hayalleri de artırabilir. Materyal ya da ruhsal yöne doğru meyli ile fark gösterebilir. Venüs Balık ilişkilerdeki ve varlıktaki hayalleri ve arayışları gösterecektir. Bu süreçte eksiklik duygusu ve arayışlar daha fazla ortaya çıkabilir.
Venüs Balık sanat, yaratıcılık açısından ön plana çıkar. İlişkilerdeki hayaller ve beklentilerinize dikkat etmeniz gerekir. Aldanma ya da yanıltma durumları oluşabilir. Transit Neptün de Balık burcunda olduğunu düşünürsek bu belirgindir.
İlişkilerdeki anlayış, empati, “biz” kavramı doğru şekilde ortaya çıkarsa güzel ilişkilerin zamanıdır.
Mars 15 Nisan (06:06) 25 Mayıs (02:18) arası Balık burcunda olacak.
Balık burcundaki Mars, savaşımı duygularla yapan bir konumdur. Burada hayaller de öne çıkmış oluyor. Gerçekçi tutumları bırakmamak, kaçış yapmamak önem arz edecektir.
Balıktaki Mars adaptasyon yönünün kuvvetli olacağı bir zaman dilimini anlatıyor. Balık burcundaki Venüs ile birlikte ilişkilerde hayaller, dilekler, duygular daha bir yoğun hissedilebilecektir. Yeni başlayan ilişkiler bakımından romantizm kaçınılmaz. Fakat bağımlı durum ve ilişkilere dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan yön belirsizliğine, teslimiyet ve bırakmışlığa da dikkat etmeniz gerekir.
Bu süreci duygularla temas, ilişkilerde anlayış ve girişimlerde yaratıcılık olarak kullanırsanız iyi olacaktır.

Türkiye Astroloji Haritası 
 
16 Nisan 2022 Terazi Dolunayı, Türkiye astroloji haritasında Ay Terazi konumu olarak 4. Evde, Güneş Koç konumu olarak 10. Evde yer almakta. T-Kare açı kalıbının apexi konumundaki yani karşıtlığın gergin enerjisinin çıkış noktası da dediğimiz konum olarak Plüton Oğlak konumu 7. Evde yer alıyor. Müttefik devletlerle ilişkiler konusu, sözleşmeler konusu önem arz ediyor. Burada özellikle Oğlak konumu ekonomik idareyi de ifade ediyor.
Terazi yöneticisi Venüs’ün Balık’ta, Koç yöneticisi Mars’ın da Balık’ta olacağı bir dönem olduğu için bu süreçte Türkiye astorloji haritasında güney düğüm ve Uranüs balık konumlarının bulunduğu 9. Ev konuları ön plana çıkacaktır. Uzun vadeli hedefler, hukuk, akademi, din, uluslararası ilişkiler, yollar ve ulaşım ile ilgili konular ön plana çıkabilecektir. Venüs ve Mars konumunun yanı sıra burada Jüpiter ve Neptün de Balık burcunda ilerliyor. Bu bakımdan Balık burcundaki ve 9. Evdeki bu toplanma ideolojik, dini, manevi hususların da dikkat çekici olabileceği şeklindedir. İleri vadeli planlarla ilgili yanılgılara, hayallere kapılmamak gerekir. Plüton Oğlak konumu burada gerçekçiliği ve kontrolü de ifade ediyor. 
 
4. Ev’de ilerleyen Ay Terazi konumu muhalefet partisini ifade ederken, 10. Ev’de ilerleyen Güneş Koç konumu iktidar partisini ifade eder ve burada başka ülkelerin de işin içinde olduğu konularda bir takım polemik ve tartışmalar yaşanabilir. 
 
Gezegen Hareketleri

Plüton

Oğlak burcundaki Plüton, 29 Nisan 2022 – 8 Ekim 2022 arasında geri harekette olacak.
En ağır hareketli gezegen olan Plüton’un Oğlak burcundaki Retro hareketi işler ve ilişkiler açısından geçmiş ile bağlantılı düzenleme ve tamamlanma dönemlerini ifade eder. Plüton’un yakın gezegenlere açısı ile daha fazla ortaya çıkar.
Öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’lar bu gerilemeden daha çok etkilenecektir.

Neptün

Balık burcunda ilerleyen Neptün 28 Haziran 2022 – 4 Aralık 2022 arasında geri harekette olacak.
İlham, sezgisel konular, yaratıcılık, fedakarlıklar, sevgi ve paylaşım konuları, hassasiyetler, vizyonlar, yanılgılar ve aldatıcı durumlar açısından geçmişe dönük bakış açısı oluşacak ve düzenlemeler olacak. Neptün’ün bu etkileri, özellikle yakın gezegenler ile açı yaptığında ortaya çıkacaktır.

Uranüs

Boğa burcundaki Uranüs’ün 20 Ağustos 2021’de başlayan geri hareketi 18 Ocak 2022 itibarıyla sonlandı. 24 Ağustos 2022 ile 22 Ocak 2023 arasında tekrar geri harekette olacaktır.
18 Ocak 2022 itibarıyla geleceğe dönük yeni safha başladı. Yine 18 Ocak itibarıyla Ay düğümlerinin Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirmesiyle Uranüs Boğa konumu yaşamlarda daha da etkili olacak bir sürece girmiş oluyor.

Yer değiştirmeler ve bağımsızlık teması özellikle sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’da kendini daha fazla gösterecektir. Genel olarak da haritasında sabit burçları baskın olanların hayatlarında değişiklikler olacak. Ekonomi ve özgürlük teması burada ön planda olacaktır.
Zihinsel değişimler ve sıçramalar, sisteme daha dışarıdan bakış Uranüs ile ilgilidir. Uranüsyen etkilerdekilerin elektrik yüklerine daha dikkat etmesi ve yönlendirmesi gerekir. Özellikle belirttiğimiz sabit burçlarda yerleşimleri olanlar.

Satürn

Satürn 17 Aralık 2020 – 7 Mart 2023 arası Kova burcunda yer alıyor.
4 Haziran 2022 ile 23 Ekim 2023 arasında geri harekette olacak.

Bütün burçları etkilemekle birlikte özellikle sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova bakımından önemli etkiler getirecek. Bir takım konuların düzenlenmesi durumu ortaya çıktığı gibi kişisel haritalarda bulunduğu alana göre zorlanmalar ve sınırlar da kendini gösterecek.

Jüpiter

Jüpiter 20 Aralık – 11 Mayıs arasında Balık burcunda olacak. Jüpiter, 11 Mayıs’ın ilk saatlerinde Koç burcuna geçtikten sonra 28 Ekim’e kadar burada kalacak. Bu arada 28 Temmuz’da Koç burcundayken geri hareketine başlayacak Jüpiter, 23 Kasım’a kadar geri hareketini sürdürecek. 28 Ekim ile 20 Aralık arasında Balık burcunda olacak ve ardından tekrar Koç burcuna geçecek.

29 Aralık’ta Balık burcuna geçen Jüpiter, burada hayaller, yaratıcılıklar, tasarımla ilgili konular, manevi ve mistik konular, sevgi paylaşım konuları ön plana çıkacaktır.

Olumsuz gölge etkilerde aldanmalar, aldatıcılar, topluma masal anlatan, gerçeklikten çıkan kişilerde bir artış ve ön plana çıkma olabilir. Ayrıca Balık bağımlılıklarla da ilgilidir. Burada metafizik ve hayali temalara bağımlılık olabildiği gibi, zararlı bağımlılık yapıcı keyif verici maddeler de aynı kapsamdadır.
Jüpiter Balık’ın iyi etkisi arınma, sevgi ve biz kavramıyla beraber olacaktır. Buna dikkat etmek gerekiyor.
Jüpiter ruhsal tekamül anlamında şansı ve bolluğu iyi arınanlara, doğru bağ kuranlara, fedakar olanlara ve sevgi insanlarına getirecektir. Dünyevi anlamda da yaratıcı kişilere, sanatçılara, tasarımcılara bolluk getirebilecektir. Bu zaman aralığında Jüpiter, Balık konumunda ilk provasını yapacak ve getirileri ile ilgili veriler ortaya çıkacaktır.

Mars

Mars 15 Nisan (06:06) 25 Mayıs (02:18) arası Balık burcunda olacak.
Balık burcundaki Mars, savaşımı duygularla yapan bir konumdur. Burada hayaller de öne çıkmış oluyor. Gerçekçi tutumları bırakmamak, kaçış yapmamak önem arz edecektir.

Balıktaki Mars adaptasyon yönünün kuvvetli olacağı bir zaman dilimini anlatıyor. Balık burcundaki Venüs ile birlikte ilişkilerde hayaller, dilekler, duygular daha bir yoğun hissedilebilecektir. Yeni başlayan ilişkiler bakımından romantizm kaçınılmaz. Fakat bağımlı durum ve ilişkilere dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan yön belirsizliğine, teslimiyet ve bırakmışlığa da dikkat etmeniz gerekir.
Bu süreci duygularla temas, ilişkilerde anlayış ve girişimlerde yaratıcılık olarak kullanırsanız iyi olacaktır.

Venüs

Venüs 5 Nisan (18:18) – 2 Mayıs (19:11) arası Balık burcunda olacak

Balık burcundaki Venüs, ilişkilerden yana duyguları, fedakarlığı da ifade edebilir, keyfi maddi beklentileri ve bu konudaki hayalleri de artırabilir. Materyal ya da ruhsal yöne doğru meyli ile fark gösterebilir. Venüs Balık ilişkilerdeki ve varlıktaki hayalleri ve arayışları gösterecektir. Bu süreçte eksiklik duygusu ve arayışlar daha fazla ortaya çıkabilir.

Venüs Balık sanat, yaratıcılık açısından ön plana çıkar. İlişkilerdeki hayaller ve beklentilerinize dikkat etmeniz gerekir. Aldanma ya da yanıltma durumları oluşabilir. Transit Neptün de Balık burcunda olduğunu düşünürsek bu belirgindir.

İlişkilerdeki anlayış, empati, “biz” kavramı doğru şekilde ortaya çıkarsa güzel ilişkilerin zamanıdır.

Merkür

Merkür 11 Nisan (5:10) – 30 Nisan (1:23) arasında Boğa burcunda yer alacak. 
 
Boğa burcundaki Merkür iletişimlerde Venüs etkisiyle daha naif, keyifçi, huzur arayan bir yapıdadır. Somut ve elle tutulur konular bu dönem daha çok ön plana çıkacaktır. Boğa yaşamın tadı, tuzu ile ilgilidir. 
 
Boğa burcu güzel sanatlarla, doğayla yakından ilgilidir. Keyif meyilli hareketlilik söz konusu olabilecektir. 
 
Maddi kıymetler, iktisat da yine Boğa burcunun ilgi alanı dahilinde meyil edebileceği konulardandır. 
 İletişimlerde daha sağlamcı, emin ve güven duygusu içinde olmak önemli olacaktır. Boğa istikrar arar. 

Ay Düğümleri

Ay Düğümleri 18 Ocak’ta Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirecek. Ay düğümleri geriye doğru burç değiştirir. Kuzey düğüm İkizlerden Boğa’ya, Güney Düğüm Yay’dan Akrep burcuna geçti. 17 Temmuz 2023’e kadar da burada kalacak.

Bu süreç Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için önemli bir zaman dilimi olacak. Sabit burçlar için şimdi daha etkili olacak Uranüs Boğa konumu ile birlikte hayatlarındaki bir takım değişiklikler açısından etkili bir zamanlama olacaktır. İş ve ilişkiler ile ilgili durumlarda hem bazı majör değişiklikler hem de sağlamcı hareket etme meyli ortaya çıkacaktır. Kişisel yetenekler, kazanımlar ve aynı zamanda ortaklaşa olan kazanımlar ve beraber ne yapıldığı konusu daha da önem kazanıyor.

Güney Düğüm Akrep konumu ile hayatınızda gerekli gereksiz ilişki konusunu iyi ayırt etmeniz ve Kuzey Düğüm ve Uranüs’ün Boğa’daki konumu açısından da bireysel açıdan olan girişimler, üretimler, kazançlar, yeteneklerin kullanımı ve refah konusunu da iyi değerlendirmelisiniz.
 
Teknoloji, bilgisayar, internet, sosyal ağlar, iletişim, enformasyon, tarım üretimi ve teknolojileri ile ilgili sektörlerin değeri daha fazla ortaya çıkacaktır.
 
Danışmanlık ve eğitim için astrologburakustun@gmail.com‘a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.
 
Video anlatımlarımı izlemek için Youtube kanalıma abone olabilirsiniz:
https://www.youtube.com/channel/UCClGETMIseo-aESpoWWDPcg

ISAR CAP Danışman Astrolog

Burak Üstün
 
Terazi burcundaki Dolunay, burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):
 
(Dolunay Ay Terazi ve Güneş Koç konumları arasında olacak. Ay hassasiyetleri, güvenlik ve ihtiyaç tarafını ifade ederken, Güneş bilinç ve özgüven geliştirmeyi, konuların görünür olmasını ifade eder).
 
Koç: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
Ay’ın karşıtındaki Güneş konumu: kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
 
Boğa: Ay konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.
 
İkizler: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.
 
Yengeç: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Aslan: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın ve medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.

Başak: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim,
yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Terazi: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
 
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
Akrep: Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Yay: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.
 
Oğlak: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
 
Kova: Ay konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
 
Balık: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.
 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..