Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '22

 
Kategori
Astroloji
 

16 Şubat 2022 Aslan Dolunayı!

16 Şubat 2022 Aslan Dolunayı ve Burcunuz: Ay Düğümleri ile sert açılanma ve seçim zamanı, geçmişe takılma mı geleceğe ilerleme mi? 
 
16 Şubat 2022, Saat 19:56’da Aslan burcunun 27°59’’ derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay haritasında Başak burcunun 13°54’’ derecesi yükselecek. ( = İstanbul, Ankara için 16°50’’). Dolunay haritasına baktığımızda son derecelere gelen Güneş ve Ay’ın hiçbir gezegenle majör açı ilişkisinde olmadığını görüyoruz. Fakat 26°57’’ de seyreden Güney Düğüm Akrep ve Kuzey Düğüm Boğa konumlarına kare/sert açı ile bakmakta. Ay düğümleri soyut matematik noktalardır. Geçmişten geleceğe uzanan durumları, davranış biçimlerini ve dengeleri anlatırlar. Dolayısıyla bu zaman dilimi geçmişi geleceğe bağlamak ve bir takım dengeleri oturtmak için önemli bir zaman dilimi olacaktır. Özetle geçmiş ile ilgili takıntılardan ve sorunlu bağlantılardan kurtulmak, kişisel yetenek, kazanç ve ilerleme sıçrama tarafına gitmek önemlidir. Bir süre evvel Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep’i anlattığım bir canlı yayın yaptım. Bu yayını youtube kanalımdan izlemenizi tavsiye ederim. 
 
Dolunaylar, Yeniaylardaki başlangıçların sonucunu ve karşılaştırmasını içeren zamanlardır. Güneş ve Ay karşıt konumla birbirlerine bakarlar. Ay kişinin ihtiyaçları, hisleri, güven konusu ile ilgilidir. Aslan benlik tarafındadır ve hareket, girişim, inisiyatif kullanma, açık ifadeler, gurur ve gerginlik ile ilgili olmaktadır. Bu bakımdan kişisel alan ile Kova burcunun ifade ettiği sosyal ilişkiler alanı arasında dengelerin sağlanmaya çalışılacağı da bir zaman dilimi olmuş oluyor.
 
Balık burcunda ilerleyen Jüpiter ile Boğa burcunda ilerleyen Uranüs arasında fırsat veren esneklik getiren bir açılanma olacak. Bir takım büyüme ve ilerleme fırsatları özellikle haritasında toprak (Boğa, Başak, Oğlak) ve su grubu burçlar (Yengeç, Akrep, Balık) olanlar açısından görünüyor. 
 
İlişkiler ve Kısmetler 
 
Mars 24 Ocak (15:53) – 6 Mart (09:23) arasında Oğlak burcunda olacak.
Oğlak burcundaki Mars sürecinde arzular da dünyevi ve elle tutulur olana yönelecektir. Gerçekçi arayışlar ön plana geçecektir.
Bazıları için daha çok çalışma, sabır, ciddiyet, kurumsal hareket etme, sistemli, düzenli, disiplinli ve kontrollü olma gibi özellikleri ifade edecek.
Venüs 5 Kasım 2021 (13:44) ile 6 Mart 2022 (09.30) arasında Oğlak burcunda yer alacak. Bu süreç içerisinde 18 Aralık 2021 (13:35)  ile 29 Ocak (11:45) arasında Retro hareketi vardı. 
Venüs, yaptığı Retro hareketinden dolayı uzun bir süre Oğlak burcunda kaldı ve bu Oğlak burcu ile ilgili Venüs frekansı ve tarzı üzerinde uzun süre merkezlendik. O bakımdan önemliydi.   
Oğlak burcundaki Venüs ilişkilerden yana daha ciddi, düzenli olma arayışındadır. Burada daha nesnel anlamda eleştirel ve titiz bir tutum da ortaya çıkar. Sosyallik ve güzellik anlamında sınırları ifade eder. Oğlak’taki etkiler daha çok kariyer ve ekonomiye yönlenmiştir. İlişkiler daha çok kurumsal bir anlaşma gibi görülme meylindedir.
Venüs Oğlak sürecinde maceracı, havai ya da geniş ve bol hareket etmek yerine ayağını yere sağlam basmak, tutarlı bir ilişkinin, değer duygusunun, elle tutulur olanın  ve kazancın peşinde olmak anlamına geliyor.
Venüs Oğlak ekonomik anlamda dikkatli olmayı ve tutumluluğu, sistemli ve düzenli olmayı ifade eder. Eşya alımlarında titizlik, seçicilik, harcamalarda dikkatlilik, ilişki seçimlerinde dikkatlilik ve ciddiyet ön plana geçebilecektir.
 
Merkür, 15 Şubat 00:54’te de tekrar Kova burcuna dönüş yapacak ve 10 Mart saat 4:33’a kadar Kova burcunda olacak.
Kova burcundaki Merkür, gezegeni Uranüs etkisinde olduğu gibi orijinal icatlar, mucitlikler, sürprizler, sosyal bağlantılar ve dostluk elektriği konusunda dikkat çeker. İlişkiler ve bağlantılar açısından Daha hızlı ve akıcı bir süreç söz konusu olacaktır.
Teknoloji, internet, bilimsel konular, fütürizmle ilgili konular, marjinal konular, özgürlük ve bağımsız hareket etme temalarıyla birlikte, grup faaliyetleri de daha etkili olabilecektir.
Kova yöneticisi Uranüs de Boğa burcunda olduğundan dolayı arada 90 derecelik kare açı konumlanması oluşacaktır. Dolayısıyla bu süreçte ani bağlantılar, yer değiştirmeler, spontane durumlar daha çok olabilecektir.
 
Özetle
 
Aslan – Kova aksı ilişkiler açısından girişimci, sosyal, eğlenceli, grup faaliyeti içeren faaliyetleri öne çıkartacaktır. 
 
Dolunay haritasına baktığımızda Oğlak burcundaki Venüs’ün çok yakın (Partil açı) bir yaklaşım açısıyla yine Oğlak’taki Mars’a kavuşum yaptığını görüyoruz. Dolayısıyla ilişkiler bakamından önemli bir zaman dilimi oluyor.  
 
Oğlak’taki Venüs-Mars kavuşumu somut, elle tutulur, gerçekçi, işbirliği içinde olan ilişkileri ifade ediyor. Duygusal ve hassasiyetlerden ziyade daha olgun, sorumluluk duygusuyla ve elle tutulur olan ile ilgilenen bakış açıları bu zamanki ilişkilerde öne çıkacaktır. 
 
Venüs Mars kavuşumlarının özelliği ise daha ağır olan Mars’ın Venüs’ü domine etme durumudur. Burada dürtüsellik, arzular, girişim artar. Kişisel haritalarda toprak elementi burçlarda (Boğa, Başak, Oğlak) yerleşimleri olanlar bu zaman diliminden daha çok etkileneceklerdir. 
 
Türkiye Astroloji Haritası 
 
Aslan Dolunayı Türkiye Astroloji haritasının Ay Aslan 2. Ev ve Güneş Kova 8. Ev konumlarına geliyor. Yine maddi ve ekonomik konular gündemimiz. Krediler, bankacılık sistemleri, üretim, tarım, ithalat ve ihracat konuları ile ilgili bir takım sonuçları görebiliriz. 
 
Ay Düğümleri de Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak 2. Ev 8. Ev aksı gibi benzer konuyu ifade etmekte ve Dolunay derecesi ile kare açı gerçekleştirmekte. Sabit burçlar arası büyük kare görünümler önemli zorlanma ve çekişme zamanlarını ifade ederler. Bu açıya Grand Cross denir. Gerçek bir Grand Cross için gezegenlerin bulunması gerekiyor. Ay düğümleri ise matematik soyut noktalardır. Geçmişten geleceğe uzanan durumları ifade ederler. Burada Güney düğüm akrep konumu ile para politikaları, hazır kaynakların kullanımı ile ilgili stratejiler gözden geçirilecektir. 18 Ocak’ta Kuzey düğüm Boğa ve Retrodan dönen Uranüs Boğa konumu tarım politikaları, bankacılık sistemleri gibi konuları etkilerken aynı zamanda uluslararası ilişkiler ile ilgili yatırımları da ifade ediyor.  
 
Venüs ve Mars’ın Oğlak burcundaki kavuşumu Türkiye Astroloji haritasının 7. Evine geliyor. Burası müttefikler, ortak hareket edilen ülkeleri ifade ettiği gibi anlaşmazlık ve muhalif durumları da ifade ederler. 7. Ev Terazi burcunun doğal evi olarak politik ilişkiler ile ilgilidir. Venüs ve Mars bir araya geldiği durumlar ise hamle yapılan, fırsatların değerlendirildiği zamanlardır. Çeşitli ülkeler ile yeni bir girişim, sözleşme ve anlaşma zamanları olabilir. 
 
Bir diğer etki de psikolojik bakımdan değerlendirildiğinde Yükseleni Yengeç olan ülkemiz için bu mars Oğlak konumunun zıtlığıdır. Özellikle Mars diyorum çünkü 1. Ev tavırları ve kişiliği etkileyen temel etkidir ve Mars buna benzerlik taşır. Şimdi bu süreçte duygular, empati, halk tarafı, hassasiyetlere ters orantıda katı bir zamanlama olabilir. Oğlak yöneticisi Satürn de Kova burcunda ve Dolunay’ın Ay Aslan konumunun karşısında Güneş Kova konumu tarafında 8. Evde olarak burada yine yükselen yengeç konumuna 150 derece dediğimiz görmeyen açı yapıyor. Burada zamanlama olarak maddi açıdan empati anlayışı noktasında zorlukların fazla olduğu görülüyor. Buna paralel olarak da ekonomik açıdan halkın geçim sıkıntısı çeken kesiminin iyice zorlandığını gördüğümüz bir süreçteyiz. Bu süreçte 2. Eve gelen Ay Aslan ve 8. Eve gelen Güneş Kova konumları ile ekonomi, kaynak ve geçim ile ilgili durumların kendini iyice göstereceğini belirteyim.  
 
Gezegen Hareketleri

Plüton

Oğlak burcundaki Plüton, 29 Nisan 2022 – 8 Ekim 2022 arasında geri harekette olacak.
En ağır hareketli gezegen olan Plüton’un Oğlak burcundaki Retro hareketi işler ve ilişkiler açısından geçmiş ile bağlantılı düzenleme ve tamamlanma dönemlerini ifade eder. Plüton’un yakın gezegenlere açısı ile daha fazla ortaya çıkar.

Öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’lar bu gerilemeden daha çok etkilenecektir.

Neptün

Balık burcunda ilerleyen Neptün 28 Haziran 2022 – 4 Aralık 2022 arasında geri harekette olacak.
İlham, sezgisel konular, yaratıcılık, fedakarlıklar, sevgi ve paylaşım konuları, hassasiyetler, vizyonlar, yanılgılar ve aldatıcı durumlar açısından geçmişe dönük bakış açısı oluşacak ve düzenlemeler olacak. Neptün’ün bu etkileri, özellikle yakın gezegenler ile açı yaptığında ortaya çıkacaktır.

Uranüs

Boğa burcundaki Uranüs’ün 20 Ağustos 2021’de başlayan geri hareketi 18 Ocak 2022 itibarıyla sonlandı. 24 Ağustos 2022 ile 22 Ocak 2023 arasında tekrar geri harekette olacaktır.   

18 Ocak 2022 itibarıyla geleceğe dönük yeni safha başladı. Yine 18 Ocak itibarıyla Ay düğümlerinin Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirmesiyle Uranüs Boğa konumu yaşamlarda daha da etkili olacak bir sürece girmiş oluyor.

Yer değiştirmeler ve bağımsızlık teması özellikle sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’da kendini daha fazla gösterecektir. Genel olarak da haritasında sabit burçları baskın olanların hayatlarında değişiklikler olacak. Ekonomi ve özgürlük teması burada ön planda olacaktır.

Zihinsel değişimler ve sıçramalar, sisteme daha dışarıdan bakış Uranüs ile ilgilidir. Uranüsyen etkilerdekilerin elektrik yüklerine daha dikkat etmesi ve yönlendirmesi gerekir. Özellikle belirttiğimiz sabit burçlarda yerleşimleri olanlar.

Satürn

Satürn 17 Aralık 2020 – 7 Mart 2023 arası Kova burcunda yer alıyor.

4 Haziran 2022 ile 23 Ekim 2023 arasında geri harekette olacak.

Bütün burçları etkilemekle birlikte özellikle sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova bakımından önemli etkiler getirecek. Bir takım konuların düzenlenmesi durumu ortaya çıktığı gibi kişisel haritalarda bulunduğu alana göre zorlanmalar ve sınırlar da kendini gösterecek.

Jüpiter

Jüpiter 20 Aralık – 10 Mayıs arasında Balık burcunda olacak. 10 Mayıs’ta Koç burcuna geçtikten sonra 28 Ekim’e kadar burada kalacak. Bu arada 28 Temmuz’da Koç burcundayken geri hareketine başlayan Jüpiter, 23 Kasım’a kadar geri hareketini sürdürecek. 28 Ekim ile 20 Aralık arasında Balık burcunda olacak ve ardından tekrar Koç burcuna geçecek.

29 Aralık’ta Balık burcuna geçen Jüpiter, burada hayaller, yaratıcılıklar, tasarımla ilgili konular, manevi ve mistik konular, sevgi paylaşım konuları ön plana çıkacaktır.

Olumsuz gölge etkilerde aldanmalar, aldatıcılar, topluma masal anlatan, gerçeklikten çıkan kişilerde bir artış ve ön plana çıkma olabilir. Ayrıca Balık bağımlılıklarla da ilgilidir. Burada metafizik ve hayali temalara bağımlılık olabildiği gibi, zararlı bağımlılık yapıcı keyif verici maddeler de aynı kapsamdadır.
Jüpiter Balık’ın iyi etkisi arınma, sevgi ve biz kavramıyla beraber olacaktır. Buna dikkat etmek gerekiyor.
Jüpiter ruhsal tekamül anlamında şansı ve bolluğu iyi arınanlara, doğru bağ kuranlara, fedakar olanlara ve sevgi insanlarına getirecektir. Dünyevi anlamda da yaratıcı kişilere, sanatçılara, tasarımcılara bolluk getirebilecektir. Bu zaman aralığında Jüpiter, Balık konumunda ilk provasını yapacak ve getirileri ile ilgili veriler ortaya çıkacaktır.

Mars

Mars 24 Ocak (15:53) – 6 Mart (09:23) arasında Oğlak burcunda olacak.
Oğlak burcundaki Mars sürecinde arzular da dünyevi ve elle tutulur olana yönelecektir. Gerçekçi arayışlar ön plana geçecektir.

Bazıları için daha çok çalışma, sabır, ciddiyet, kurumsal hareket etme, sistemli, düzenli, disiplinli ve kontrollü olma gibi özellikleri ifade edecek.

Venüs 

Venüs 5 Kasım 2021 (13:44) ile 6 Mart 2022 (09.30) arasında Oğlak burcunda yer alacak. Bu süreç içerisinde 18 Aralık 2021 (13:35)  ile 29 Ocak (11:45) 2022 arasında duraksama ve durma süreci (İstasyon ve slow) hareketleri ile birlikte Retro süreci etkin olacak.

Venüs, yapacağı Retro hareketinden dolayı uzun bir süre Oğlak burcunda kalacak ve bu Oğlak burcu ile ilgili Venüs frekansı ve tarzı üzerinde uzun süre merkezleneceğiz. O bakımdan çok önemlidir.   
Oğlak burcundaki Venüs ilişkilerden yana daha ciddi, düzenli olma arayışındadır. Burada daha nesnel anlamda eleştirel ve titiz bir tutum da ortaya çıkar. Sosyallik ve güzellik anlamında sınırları ifade eder. Oğlak’taki etkiler daha çok kariyer ve ekonomiye yönlenmiştir. İlişkiler daha çok kurumsal bir anlaşma gibi görülme meylindedir.

Venüs Oğlak sürecinde maceracı, havai ya da geniş ve bol hareket etmek yerine ayağını yere sağlam basmak, tutarlı bir ilişkinin, değer duygusunun, elle tutulur olanın  ve kazancın peşinde olmak anlamına geliyor.

Venüs Oğlak ekonomik anlamda dikkatli olmayı ve tutumluluğu, sistemli ve düzenli olmayı ifade eder. Eşya alımlarında titizlik, seçicilik, harcamalarda dikkatlilik, ilişki seçimlerinde dikkatlilik ve ciddiyet ön plana geçebilecektir.
 
Merkür

Merkür öncelikle 13 Aralık 20:52 – 2 Ocak 10:10 arası Oğlak burcunda olacak.
Oğlak burcundaki Merkür zihinsel çalışmalarda disiplin, ciddiyet, düzen ile hareket eden bir yapıya sahiptir. Konuların çalışıldığı ve hazır olup ifade edilen bir yapıdadır. Bilim insanı Steven Hawking, sanatçı Barış Manço, Astrolog Steven Forrest Merkür’ü Oğlak burcunda olan kişilerdendir.
İlişkiler açısından ciddiyet ve düzen ön plana çıkabilecektir. Sözlere dikkat etmek önemli olacaktır.
Oğlak sorumluluk, toplum önündeki kimlik, kariyer konuları ile ilgilidir.  

Merkür 2 Ocak 10:10’da Kova burcuna geçiş yapacak ve ardından 14 Ocak’ta geri hareketi başlayacak ve 26 Ocak’ta tekrar Oğlak burcuna dönecek. Merkür’ün Oğlak burcundaki süreciyle ilgili konular tekrar ortaya çıkacak. Merkür, 15 Şubat 00:54’te de tekrar Kova burcuna dönüş yapacak ve 10 Mart saat 4:33’a kadar Kova burcunda olacak.

Kova burcundaki Merkür, gezegeni Uranüs etkisinde olduğu gibi orijinal icatlar, mucitlikler, sürprizler, sosyal bağlantılar ve dostluk elektriği konusunda dikkat çeker. İlişkiler ve bağlantılar açısından Daha hızlı ve akıcı bir süreç söz konusu olacaktır.

Teknoloji, internet, bilimsel konular, fütürizmle ilgili konular, marjinal konular, özgürlük ve bağımsız hareket etme temalarıyla birlikte, grup faaliyetleri de daha etkili olabilecektir.

Kova yöneticisi Uranüs de Boğa burcunda olduğundan dolayı arada 90 derecelik kare açı konumlanması oluşacaktır. Dolayısıyla bu süreçte ani bağlantılar, yer değiştirmeler, spontane durumlar daha çok olabilecektir.

Ay Düğümleri

Ay Düğümleri 18 Ocak’ta Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirecek. Ay düğümleri geriye doğru burç değiştirir. Kuzey düğüm İkizlerden Boğa’ya, Güney Düğüm Yay’dan Akrep burcuna geçti. 17 Temmuz 2023’e kadar da burada kalacak.

Bu süreç Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için önemli bir zaman dilimi olacak. Sabit burçlar için şimdi daha etkili olacak Uranüs Boğa konumu ile birlikte hayatlarındaki bir takım değişiklikler açısından etkili bir zamanlama olacaktır. İş ve ilişkiler ile ilgili durumlarda hem bazı majör değişiklikler hem de sağlamcı hareket etme meyli ortaya çıkacaktır. Kişisel yetenekler, kazanımlar ve aynı zamanda ortaklaşa olan kazanımlar ve beraber ne yapıldığı konusu daha da önem kazanıyor.

Güney Düğüm Akrep konumu ile hayatınızda gerekli gereksiz ilişki konusunu iyi ayırt etmeniz ve Kuzey Düğüm ve Uranüs’ün Boğa’daki konumu açısından da bireysel açıdan olan girişimler, üretimler, kazançlar, yeteneklerin kullanımı ve refah konusunu da iyi değerlendirmelisiniz.

Teknoloji, bilgisayar, internet, sosyal ağlar, iletişim, enformasyon, tarım üretimi ve teknolojileri ile ilgili sektörlerin değeri daha fazla ortaya çıkacaktır.

Danışmanlık ve eğitim için astrologburakustun@gmail.com‘a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.
 
Video anlatımlarımı izlemek için Youtube kanalıma abone olabilirsiniz:
https://www.youtube.com/channel/UCClGETMIseo-aESpoWWDPcg

ISAR CAP Danışman Astrolog

Burak Üstün

Aslan burcundaki Dolunay, burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):

(Dolunay Ay Aslan ve Güneş Kova konumları arasında olacak. Ay hassasiyetleri, güvenlik ve ihtiyaç tarafını ifade ederken, Güneş bilinç ve özgüven geliştirmeyi, konuların görünür olmasını ifade eder).
 
Koç: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.
 
Boğa: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

İkizler: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın ve medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.

Yengeç: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Aslan: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
 
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
Başak: Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Terazi: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.
 
Akrep: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
 
Yay: Ay konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
 
Oğlak: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.
Kova: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.

Ay’ın karşıtındaki Güneş konumu: kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Balık: Ay konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.
 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..