Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '16

 
Kategori
Astroloji
 

17 - 23 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji: Jüpiter süper ama 20 Ekimden itibaren Mars'a dikkat!

17 - 23 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji: Jüpiter süper ama 20 Ekimden itibaren Mars'a dikkat!
 

haftalık astroloji


Herkesin bolluk ve bereket olarak adlandırdığı Jüpiter sevdiği burç olan Terazi burcuna geçeli yani 10 Eylülden bu yana katsayısı düşük olduğundan pek kendini gösterememişti. Bu hafta yani 17 Ekimden itibaren Jüpiter başta Teraziler olmak üzere Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burçlarına son derece olumlu etkiler verebilir. Jüpiter bilindiği üzere bize göre yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, din, inanç ve felsefi konuları, yüksek öğrenimi, uzun yolculukları da sembolize eder. Jüpiterin Terazi burcunda yüksek katsayıda olması bilhassa sosyal ve siyasi konularda, her türlü ikili ilişkilerde(evlilik, ortaklık, adli davalar, vs) genişleme ve başarı göstergesidir. Ama bu genişleme ve başarıyı Natal Marsı (Doğumsal) Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burçları yakalayabilir. (Ekim 2016 burç)

Ülkemiz Türkiye'nin Natal Marsı da Terazi burcunda olduğundan 17 Ekimden itibaren ülkemizi ilgilendiren sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde başarı beklemekteyim. Ayrıca Natal Mars ülke haritasında askeri gücü de sembolize ettiğinden Türkiye'nin askeri gücünde genişleme, yayılma ve başarı olabilir. (haftalık burç)

Ülkemizdeki siyasetçilerden Kemal Kılıçdaroğlu (Natal Mars Oğlak), Selahattin Demirtaş (Natal Mars Kova) gibi isimler Jüpiterden ve sembolize ettiği şeylerden 12 Mart 2017 tarihine kadar olumlu etkiler alabilirler. Kemal Kılıçdaroğlundan bir atak bekliyorum, belki de önü açılacaktır. (haftalık astroloji)

Ancak Natal Marsı Kova olan Fetullah Gülen ile Natal Marsı Terazi burcunda olan Reza Zarrab da 12 Mart 2017 tarihine kadar Jüpiter ve sembolize ettiklerinden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Ekim astroloji)
 

Suriye 17 Ekim 2016 - 12 Mart 2017 tarihlerinde Jüpiterden son derece olumlu etkiler alacaktır!

İnanması güç ama Suriye de Türkiye gibi Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilir. Suriye'nin hem Güneşi hem de Marsı Terazi burcunda olduğundan Suriye'nin hem halkı hem de askeri gücü Jüpiterden son derece olumlu etkiler alacaktır. Ancak bu olumlu etki 12 Mart 2017 tarihine kadar sürecektir. Belki de Suriye ile ilgili politik ve siyasi bir gelişme, bir anlaşma kısa süre de olsa Suriye halkına nefes aldırabilir. Bakalım izleyip göreceğiz ! :) (2016 Ekim burç)

Amerikan seçimleri öncesi Natal Marsı Aslan olan Donald Trump ve Hillary Clinton da Jüpiterden son derece olumlu etkiler alacaktır. Ama hangisi derseniz Donald Trump derim. Çünkü Hillary Clinton'ın Natal Marsı -2. Donald Trump'ın Natal Marsı ise -1 yani Hillary'den bir puan daha yüksek olduğundan Jüpiterin olumlu etkisinden Hillary'e göre daha fazla faydalanabilir. (2016 haftalık burç)
 

17 Ekimden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin gibi isimler Suriye konusunda olumlu adımlar atabilir!

Bu arada Jüpiter Yay burcunun yönetici gezegenidir. Jüpiterin katsayısını arttırması ile Natal gezegenleri Yay olan kişilerin de kendilerini daha iyi ifade etmeleri söz konusu olabilir. Örneğin Natal (Doğumsal) Güneşi Yay olan bir kişi kendini daha iyimser, samimi, cömert ve toleranslı olarak ifade edebilir. Natal Güneşi Yay olan kişilere örnek Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Binali Yıldırım'dır. Natal Marsı Yay olan kişiler ise hareket ve davranışlarında daha samimi ve cömert olabilirler. Natal Marsı Yay olan kişilere örnek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi isimleri söyleyebiliriz. Bu isimler bir yandan da Jüpiteri de sembolize ettiklerinden Suriye (Terazi) konusunda son derece olumlu adımlar atabilirler. (Suriye ile ilgili bir anlaşma bekliyorum.) (Ekim 2016)

17 Ekimden itibaren PKK da terör faaliyetlerine ara verebilir yada azaltabilir. Çünkü PKK'nin Natal Güneşi ve Marsı Yay burcunda olup Jüpiter yönetimindedir. (Ekim 2016 burç)
 

PKK devreden çıksa da Işid, İran, DHKP-C ve Irak'a dikkat etmek gerekebilir!

Mars transiti her ne kadar 20 Ekime kadar yüksek katsayıda olsa da 17, 18, 19 Ekimde Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçlarını olumsuz etkilerken Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarını olumlu yönde etkileyecektir. Ama 20 Ekimden itibaren Mars Transiti -1 katsayısına düşeceğinden hem Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi burçları hem de Boğa, Başak, Akrep, Balık burçları olumsuz etkiler alacaktır. 20 Ekimden itibaren Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçları bir yandan Jüpiterden olumlu etki alırken bir yandan da Marsdan olumsuz etki alacaktır. Ülkemiz Türkiye açısından ele alırsak Jüpiter bir yandan ülkemizin askeri gücüne genişleme, yayılma ve başarı verse de Mars yüzünden ciddi saldırılara maruz kalabilir. Mars Koç burcu olan Işid, İran ve DHKP-C'yi sembolize ettiğinden bilhassa bunlardan kaynaklı saldırılara dikkat etmek gerekebilir. Bu arada Irak'ın (14 Temmuz 1958) da Natal Marsı Koç olduğundan Irak Devletinden de öfke, şiddet ve saldırı beklenebilir. (haftalık burç)

PYD Başkanı Salih Müslim (Natal Mars Koç) ve Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan (Natal Güneş Koç) gibi isimlerin 20 Ekimden itibaren katsayıları düşeceğinden her zamankinden daha öfkeli olabilirler. Kişisel olarak Güneşi yada Marsı Koç burcundan arkadaşlarınız varsa bu arkadaşlarınızla tartışmaktan onları sinirlendirmekten çekinin derim. Ama arkadaşınızın katsayısı +3, +4 gibi yüksek katsayılardaysa Koç burcunda da olsa fazla sinirlenmeyecektir. :) (haftalık astroloji)

Natal Güneş ve Marsı Koç burcunda olan NATO da 20 Ekimden itibaren Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi, Boğa, Başak, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden ülke, grup ve kişilere yıkıcı ve saldırgan davranabilir. Örneğin Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye 20 Ekimden itibaren NATO'dan olumsuz etki alabilir. Bu olumsuz etki Mars Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunu sembolize eden ülkeyi yöneten Başkan ve Cumhurbaşkanı ile ilgili olabilir. Ayrıca Suriye de ülkeyi yönetenlerle ilgili olarak (Suriye Başkanı Esad, vs) NATO dan olumsuz etki alabilir. NATO'dan olumsuz etki alabilecek diğer ülke, gruplar ve kişiler: Işid, İran, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Filistin, KKTC, AB (Avrupa Birliği), BM (Birleşmiş Milletler), Suriye Başkanı Esad, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim. (Ekim astroloji)

NATO ile ilgili bir diğer olasılık ise NATO'nun kendi içinde çatışma yaşamasıdır. Çünkü NATO'nun (04 Nisan 1949) hem Güneşi hem de Marsı Koç burcunda olup kendi içinde içsel çatışmalar yaşama olasılığını göstermektedir. (2016 haftalık burç)
 

*** Özet Transitler ***

19, 21, 22, 23 Ekim Suriye, Türkiye, Irak, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, NATO, BM gibi ülkeler, CHP, AKP, HDP gibi partiler, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Rıza Zarrab, Fetullah Gülen, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler bazında Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Jüpiter Transiti)

17, 18, 19 Ekim Irak ve Suriye'nin Işid ve İran'a Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerini yöneten kişiler bazında dikkat etmesi gerekebilir. Ama Irak'ı yöneten Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye'yi yöneten Suriye Başkanı Esad'ın 17, 18, 19 Ekim günleri Marsdan olumlu etkiler alması böyle bir tehlikeyi nötürlemektedir. Ancak Irak ve Suriye'de Marsdan olumsuz etki alan başka yönetici konumunda kişiler tehlikede olabilir. 17, 18, 19 Ekim Işid'in kendi içindeki Başkan ve otorite konumundaki kişilerin Marsdan olumsuz etki alması da olasıdır. 20, 21, 22, 23 Ekim Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Başkan ve otorite konumundaki kişileri (bilhassa Suriye Başkanı Esad) Işid, İran, Irak gibi ülkelere, PYD Başkanı Salih Müslim'e çok dikkat etmesi gerekebilir. 20, 21, 22, 23 Ekim Kuzey Kore'nin de NATO'ya Mars bazında dikkat etmesi gerekebilir. MHP Başkanı Devlet Bahçelinin ise Selahattin Demirtaş'a Mars bazında dikkat etmesi gerkebilir. Bu arada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Işid saldırılarına, PYD Başkanı Salih Müslim'e veya NATO'ya Mars bazında çok dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Mars Transiti)

Bütün bir hafta Uranüs Koç burcunda olduğundan Koç burcunu sembolize eden askeri konular bazında Işid Kurdistan Bölgesel Yönetiminden, Birleşik Rusya Partisinden, kendine göre asi ve aykırı gruplardan olumsuz etkiler alabilir. Kuzey Kore de askeri konular bazında Japonya'dan olumsuz etkiler alabilir. Suriye, Türkiye, İran, Irak gibi ülkeler de askeri konular bazında asi ve aykırı kişilerden, Birleşik Rusya Partisinden, Yunanistandan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa Türkiye'nin askeri konular bazında Fetullah Gülen'den olumsuz etki alması devam edecektir. (Bakınız Uranüs Transiti)
 

20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin durumu çok sıkıntılı gözüküyor.

17, 18, 19, 21 Ekim Güneş Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında İran, Irak, Suriye, Türkiye, Filistin gibi ülkeler Suudi Arabistan ve İsrail gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 23 Ekimde ise Güneş Akrep burcunda olacağından İran, Irak, Suriye, Türkiye, Filistin gibi ülkeler gizli saklı işler, yer altı kaynakları (petrol, doğalgaz, vs) bazında İsrail'den yada Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alabilir. 23 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye Başkanı Esad gizli saklı işler bazında Obama'dan veya Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den olumsuz etkiler alabilir. 20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye'den veya İran Başkanı Hasan Ruhani'den, Suudi Arabistan'dan, Obama'dan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den, Rusyadan olumsuz etkiler alabilir. 20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin durumu çok sıkıntılı gözüküyor. 20, 22 Ekim AB (Avrupa Birliği) de sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye'den veya İngiltere'den olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Güneş Transiti)

17 Ekim Ay Boğa burcunda olduğundan mal-mülk, toprak paylaşımı ve para konuları bazında IMF ve FED gibi para kuruluşlarının olumlu etkiler alması olasıdır. 17 Ekimde Işid'in de toprak paylaşımları yada para konuları bazında Amerika'dan veya Irak'dan olumlu etkiler alması olasıdır. 20 Ekim Ay İkizler burcunda olduğundan her türlü iletişim, bilgi ve belge bazında Irak, Suriye, Türkiye, İran ve Işid Amerika'dan veya Irak'dan olumlu etkiler alabilir. 22 Ekim Ay Yengeç burcunda olduğundan vatani konular ve ülke güvenliği bazında Afganistan, Pakistan, Hindistan gibi ülkeler olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Ay Transiti)

19 Ekim Irak, Suriye gibi ülkeler Merkür Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı etkiler alabilirler. 20, 21, 23 Ekim Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkeler sosyal ve siyasi konular bazında Amerika'dan yanıltıcı etkiler alabilirler. Aynı zamanda Türkiye sosyal ve siyasi konular bazında Ermenistan'dan, Mısır'dan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nden, Almanya ve Fransa'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı bilgiler alabilir. 20, 21, 23 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı bilgiler alabilir. (Bakınız Merkür Transiti)
 

19, 20, 21, 22 Ekim hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan Rıza Zarrab'dan, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Fetullah Gülen'den olumsuz etkiler alabilir!

17 Ekim Venüs Akrep burcunda olduğundan gizli saklı işler ve yer altı kaynakları (petrol, doğal gaz, vs) bazında İngiltere, Amerika, Rusya gibi ülkeler Türkiye'den, Suriye'den yada Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alabilir. 18, 23 Ekim Venüs Yay burcunda olduğundan yabancı ülke ve kültürler yada hukuk ve yasalar bazında Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. 18, 23 Ekim AB (Avrupa Birliği) İngiltere'den yada Türkiyeden olumsuz etkiler alabilir. 19, 20, 21, 22 Ekim Amerika, Rusya gibi ülkeler yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar bazında Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. 19, 20, 21, 22 Ekim hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan Rıza Zarrab'dan, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Fetullah Gülen'den, Rusya Başkanı Putin'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

20, 21, 22 Ekim Satürn Yay burcunda olduğundan hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Devlet Bahçeli'den olumsuz etkiler alabilir. PYD yada PKK ise yabancı ülke ve kültürler bazında Rusya'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti)
 

Suriye Başkanı Esad tüm olumsuzluklara rağmen Plütondan güç ve metanet alıyor!

17, 18, 19 Ekim Plüton Oğlak burcunda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bazında Suriye, Türkiye, Işid, İran gibi ülkeler olumlu etkiler alabilir. Özellikle Suriye Başkanı Esad'ın tüm olumsuzluklara rağmen Plütondan güç ve metanet aldığı görülmektedir. Bu arada Başkanlık açısından Başbakan Binali Yıldırım'ın da Plütondan olumlu etkiler aldığı görülmektedir. CHP başkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MHP başkanı olarak da Devlet Bahçeli'nin Plütondan olumlu etki alması olasıdır. Çok şaşırtıcı bir şey olarak Plütondan olumlu etki alan bu grubun içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göremiyoruz. (Bakınız Plüto Transiti)

19 Ekim Neptün Balık burcunda olduğundan Büyük devlet kurumları, başka devletler bazında Işid, İran gibi ülkeler olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Neptün Transiti)

 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır.

Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.

Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat



Yükselen Koç
(1.ev Uranüs, 10.ev Mars Dikkat!, 7.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji.html
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Boğa
(12.ev Uranüs, 9.ev Mars Dikkat!, 6.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_8.html

Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen İkizler
(11.ev Uranüs, 8.ev Mars Dikkat!, 5.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_2.html

Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Yengeç
(10.ev Uranüs, 7.ev Mars Dikkat!, 4.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_68.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Aslan
(9.ev Uranüs, 6.ev Mars Dikkat!, 3.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_10.html

Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Başak
(8.ev Uranüs, 5.ev Mars Dikkat!, 2.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_19.html

Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Terazi
(7.ev Uranüs, 4.ev Mars Dikkat!, 1.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_86.html

Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Akrep
(6.ev Uranüs, 3.ev Mars Dikkat!, 12.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_96.html

Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Yay
(5.ev Uranüs, 2.ev Mars Dikkat!, 11.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_1.html

Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Oğlak
(4.ev Uranüs, 1.ev Mars Dikkat!, 10.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_84.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Kova
(3.ev Uranüs, 12.ev Mars Dikkat!, 9.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_98.html

Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Balık
(2.ev Uranüs, 11.ev Mars Dikkat!, 8.ev Jüpiter Süper!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_67.html

Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..