Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '13

 
Kategori
Astroloji
 

17 - 23 Haziran: Merkür ve Venüs Yengeçde kötü konumda. 17 Haziran yoğun!

17 - 23 Haziran: Merkür ve Venüs Yengeçde kötü konumda. 17 Haziran yoğun!
 

Astroloji


17 - 23 Haziran haftasının en belirgin gökyüzü olayı Merkür ve Venüsün yaklaşık bütün bir hafta yani Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Yengeç burcunda kötü konumda oluşudur. Bilhassa 17 Haziran Pazartesi günü, Merkür ve Venüsün haricinde Plüto, Uranüs, Jüpiter, Güneş ve Ay'ın da kötü konumda oluşu yüzünden yoğun bir gün olacağa benziyor. Bu günde kurnazlık, egoistlik, kendi isteklerine düşkünlük, aşırı duygusallık, güvensizlik, huzursuzluk, şiddet, fanatiklik görülebilinir. Gezegenlerin etkisi 1 gün öncesi yani 16 Haziran'da başlayabilir yada 1 gün sonrasına yani 18 Haziran'a da sarkabilir. Bu durumdan başta vatanseverler, vatani konular, diplomatik konularla uğraşanlar, iletişim sektörüyle uğraşanlar, polis, asker ve güvenlik güçleri, başkan ve otorite sahipleri olumsuz etkilenebilir. Ocak ayında yaptığım yorumda 2013 için zor bir yıl olabileceğini ve 18 Temmuz - 27 Ağustos tarihlerinde de Marsın Yengeç burcunda kötü konuma geçmesi ve Uranüsün de kötü konumda oluşu yüzünden ülke genelinde güvenliğimizi ilgilendiren terör olaylarında artışın olabileceğini yazmıştım. 18 Temmuz - 27 Ağustos için Dikkat diyorum ! Bazen yağmurun yağacağını tahmin edebiliriz ancak ıslanıp ıslanmamak bizim elimizdedir. Tahmin etmek bize, Bilmek ise Allah'a mahsustur. Bakalım zaman bize neler gösterecek. 

Merkür Yengeç burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan ülke, vatan, vatanseverlik, güvenlik, üretim gibi konular İkizler burcunun simgelediği temeli iletişime (fikir, konuşma, yazı, vs.) dayalı konular ile Başak burcunun simgelediği işçi ve çalışanlardan, eleştirmen ve analistlerden kötü etkiler alabilirler. Vatansever kişilerin hilekar ve kurnaz kişilere karşı daha dikkatli olmaları gerekebilir. Ayrıca Vatansever kişiler bazı fikir, yazı ve konuşmalardan olumsuz etkiler de alabilirler. Üreticiler, üretimle uğraşanlar özellikle ticaret hayatlarında hile ve kurnazlıklara karşı dikkatli olmalılar. Üretimle uğraşanlar işçi ve çalışanlarından kurnazlık, iletişimde dik kafalılık ve samimiyetsizlik görebilirler. Internet ve bilgisayarlarda bir çok güvenlik ihlalleri olabilir. Kurnaz ve hilekar kişiler bir çok güvenlik sistemlerini ihlal etmeye çalışabilirler. Temelinde ev, yurt, vatan, vatanseverlik ve güvenlik olan bir çok konuda, hilekarlık ve kurnazlık yapılabilinir, iletişim kazaları ve yanlış anlamalar olabilir.

Venüs de Yengeç burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan ülke, vatan, vatanseverlik, güvenlik, üretim gibi konular Boğa burcunun simgelediği para, mal-mülk, toprak, arazi gibi konular ile Terazi burcunun simgelediği diplomatik konulardan kötü etkiler alabilirler. Vatansever kişiler kendi isteklerine düşkün, aşırı maddeci kişilere karşı da dikkatli olmalılar. Üretimle uğraşan, üretici kişiler de kendi isteklerine düşkün, açgözlü kişiler
yüzünden para kaybına da uğrayabilirler. Güvenlik konularına çok para harcanabilir. 

Yengeç burcunun yöneticisi Ay ise Pazartesi ve Salı günleri Terazi burcunda kötü konumda olduğundan ikili ilişkiler ve diplomatik konular vatan ve vatanseverlik konularından kötü etkiler alabilir. Vatanseverler sosyal ve diplomatik konulara karşı aşırı duyarlı tepkiler verebilirler. Üretim ve güvenlik konularında verim düşebilir. Sosyal ve diplomatik konularda uyumsuzluk, güvensizlik ve aşırı hassasiyet oluşabilir.

Perşembe günü Ay Akrep burcunda nispeten iyi konumda olduğundan bu günde yapılabilecek değişim ve dönüşümler uyumlu ve huzurlu bir şekilde gelişebilir. Bankacılık ve borç paralar, vergiler gibi konularda uyum ve anlayış beklenebilir. Üretken kişilerin eskimiş değerleri dönüştürmede verimli olacakları bir gün. Vatansever kişilerin de her konuda eskimiş değerleri dönüştürmede uyumlu olabilecekleri bir gün. Genel olarak güvenlik konularında da olumlu anlamda dönüşüm ve değişimler
olabilir.

Cuma günü Ay Yay burcunda kötü konumda olduğundan hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.) konularında uyumsuzluk, huzursuzluk, aşırı duyarlılık, güvensizlik oluşabilir. Bilhassa vatansever kişiler bu günde hukuk ve yasalara yada yabancı ülke ve kültürlere karşı aşırı hassas olabilirler.

Uranüs Koç burcunda Pazartesi ve Salı günleri kötü konumda olduğundan bu günde yapılabilecek yeni başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk ve güvenilmezlik söz konusu olabilir. Teknolojik ve bilimsel çalışmalardaki bazı gelişmeler polis, asker ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik projelerde ani değişimler olabilir. Polis, asker  ve güvenlik birimlerinde de ani değişimler ve huzursuzluklar olabilir. Grup ve organizasyonlar içerisinde de ani değişimler, aykırılıklar, isyankarlıklar olabilir. Ayrıca polis, asker ve güvenlik birimlerinin isyankar grup ve organizasyonlara, aykırı kişilere karşı da daha dikkatli olmaları gerekebilir.

Güneş ve Jüpiter Pazartesi günü İkizler burcunda kötü konumda olduğundan her türlü iletişim (fikir, yazı, konuşma, vs.) konularında nüfuzlu insanlardan baskı, yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, vs.) fanatiklik görülebilinir. Ayrıca bu günde iletişim konularıyla uğraşanların (gazeteciler, entellektüel kişiler vs.) başı hukuk ve yasalarla derde de girebilir. Ticaret yapanların da bu günde sorumsuzluklara, savurganlıklara, egoistliklere karşı daha bir dikkatli olmaları gerekebilir. 

Pazartesi günü en uzak ve etkisi en ağır olan Plüto da Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Başkan konumunda, otorite sahibi kişiler şiddet ve katılıkla karşı karşıya kalabilirler. Başkan ve otorite sahibi kişiler hesapta olmayan aksiliklerle, kötü anlamda değişim ve dönüşümlerle karşı karşıya kalabilirler. Gizli saklı işlerle uğraşanlar başkan ve otorite sahibi kişileri manipüle etmeye çalışabilirler. Borç paralar, bankacılık işlemleri, vergi gibi konular patron konumundaki otorite sahibi kişileri kötü yönde etkileyebilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 17 - 23 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Prş iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 12.evde Cuma iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Özverili ve duyarlı davranarak sıkıntı ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Güneş 2.evde Pzt kötü  : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Prş iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 11.evde Cuma iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Güneş 1.evde Pzt kötü  : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim
bırakabilirsiniz.)

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Prş iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 10.evde Cuma iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Prş iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

AY 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 9.evde Cuma iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 10.evde Pzt, Salı kötü :  Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Aslan

AY 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Prş iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

AY 5.evde  Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 8.evde Cuma iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Borç para yada kredi fırsatları !)

Uranüs 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Hukuk ve Yasalara dikkat !)

Güneş 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci ve kurnaz gizli düşmanlara dikkat !)

Yükselen Başak

Ay 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Prş iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 7.evde Cuma iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Terazi

AY 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Prş iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

AY 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 6.evde Cuma iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Ay 1.evde Prş iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 5.evde Cuma iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Gizli düşmanlarınız aşırı duyarlı ve hassas davranabilirler !)

Yükselen Yay 

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim.

Neptün 4.evde Cuma iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Prş iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim. (Dış görüntünüzde ani, olumsuz değişimlere dikkat ! Başkaları üzerinde kıskanç, sahiplenici bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Neptün 3.evde Cuma iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Prş iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Cuma iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Prş iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim. (Kıskanç ve şiddetkar gizli düşmanlara dikkat !)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Cuma iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Prş iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, hassas, anlayışlı, huzurlu, uyumlu.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kıskançlık, sahiplenici olma, şiddet, katılık, olumsuz anlamda değişim. (Kıskanç arkadaş ve tanıdıklara dikkat ! Plan ve projelerinizde ani değişimler olabilir !)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..